icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

domi1988
6. dec 2011

@kukucg ale sak ano, ak sa podarilo, bude to super... ale hovorim si mam za par dni len 23 do 25 casu dost potom zacnem stresovat aj ked uz by som chcela mat vtedy aspon 2rocne mimi, ale nemam 40 aby som sa takto na to upinala... no nie? 😎

kukucg
6. dec 2011

@domi1988 No jasne 😉 Mna trochu suuuuri ale tak mam par mesiacov aj ja este tak haaadam 😅

domi1988
6. dec 2011

@kukucg ty uz jdneho krasneho chlapceka mas, takze az taka katastrofa to nie je a to druhe sa urcite tiez podari coskoro, a co ty vies ci to hned nebudu dvojky? 😝

kukucg
6. dec 2011

@domi1988 No ved o to ide ze uz mam a ma uz skoro 5 rokov a ja hrooooozne chcem aby mal surodenca a nebol jedinacik.... ja som bola a dost som tym trpela... a ak bude medzi nimi nejakych 7 rokov a viac tak to uz nie je moc surodencky vztah skor ako dvaja jedinacikovia... a este aj preto ze v juni koncim VS a ak nebudem dovtedy tehu budem si zrejme hladat pracu ale urcite sa dalej snazit a to je cele zle.... som chcela koncit uz tehu, sup na matersku a potom do prace tazke tak 😀 a dvojicky?? 😕 😕 😀 nestras!!!!

domi1988
6. dec 2011

@kukucg no jasne, poznam.. aj ja som jedinacik.. ako mala som vraj plakavala, preco mi nekupia sestru.. a ked som mala 13 mamina 40 nejak sa podarilo ale mimi zomrelo, pretoze sa narodilo o 2 mesiace skor :( straaasne som sa na neho tesila, chcela som byt ta velka sestra ale nevydalo no co uz.. takto som bola milacik aj dedkovcov a moj priatel obcas povie ze to vidno, som asi trosku rozmaznana, ale ja za to nemozem ze som toho surodenca nemala a veskera laska sla mne a proste mala som vsetko na co som si spomenula... ale inak som fajn no 😅 😀 takze uplne to chapem, ja by som tiez nechcela mat len jedno, aspon tie dve... neboj, podari sa, uvidis... nebude cas hladat si pracu 😉

marecek1
7. dec 2011

@kukucg presne aj ja by som chcela, aby mal môj synček súrodenca a nebol jedináčik. tiež som nechcela taký veľký vekový odstup, ale čo narobím? takto by mal už marko skoro 6 rokov, ak by sa nám teda v blízkej dobe podarilo otehotnieť, kým by druhé dieťatko začalo behať, už bude školák, tak si tiež myslím, že by sme doma mali dvoch jedináčikoch. boooože, dúfam, že sa nám čoskoro zadarí, tiež si chcem odrodiť ďalšie bábä čím skôr, nie v 40.

kukucg
7. dec 2011

@marecek1 Jasne ze sa podari a nasi chlapci budu velky bracekovci 😵 😵 😵

marecek1
7. dec 2011

@kukucg v to pevne verím 🙂

kukucg
7. dec 2011

Kocky kde ste vsetky??? Nejka nam to tu mrzne 😅 tehule odisli asi a snazilky co?? 😀 😀

marecek1
7. dec 2011

@kukucg tak jedna snažilka tu je 🙂 ahoj 🙂

kukucg
7. dec 2011

@marecek1 No aspon ze tak 🙂 Uz som sa zlakla 😀

marecek1
7. dec 2011

@kukucg mám práve prestávku v práci, tak si čítam, čo je nové, máme tu dnes dosť "dusno", tak som sa prišla odreagovať. a ty ako?

kukucg
7. dec 2011

@marecek1 Ja mam tiez pauzu do pol stvrtej a chcela som ist pokupovat darceky ale utekala som domov lebo musim napisat jednu spravu na workshop a poslat a neviem ci este nakupy stihnem asi tazko 😒
A inak mam, asi, plodne dni tak skusame ci z toho nieco bude 😀 ovu testy mam ale negativne zatial ale som dost "slizka" tak mozno to pride 😅 😅
A ty co?? Preco mate dusno v praci?? a kedy necakas MS? 🙂

marecek1
7. dec 2011

@kukucg MS nečakám 21., posledných pár dní mám tiež plodných, aspoň sa mi tak zdá 🙂 takže sa snažíme - no uvidíme, či sa nám zadarí.... do 21. ďaleko. prsia mám citlivé, ale je klasika od ovu po MS, takže to neberiem ako nejaký signál.

kukucg
7. dec 2011

@marecek1 Ja 22-23 takze tiez daleko 😒 Ale to zbehne hadam... fakt mas vzdy citlive?? Mna bolievaju tak tyzden pred MS a kedo som bola tehu ma neboleli len som mala citlive bradavky.... ale od kyretu ma neboleli ani raz ani pred MS 😖 same cudo stale 😀

marecek1
7. dec 2011

@kukucg úplne vždy nie, v posledných pár mesiacov nie - ale to som mala ten clostil, takže to pripisujem jemu.

marecek1
7. dec 2011

@kukucg a tiež nie je tá citlivosť celý deň v kuse, od ovulky po MS, len chvíľami.

kukucg
7. dec 2011

@marecek1 Aha tak.... a ten clostil je vlastne na co? uz ho neberies?

marecek1
7. dec 2011

@kukucg brala som ho preto, lebo som nemala ovuláciu. a brala som ho v septembri, oktobri, potom 3 cykly je pausa, účinkuje aj počas tejto pausy.

kukucg
7. dec 2011

@marecek1 No super, takze uz len snazilkovat 😵

marecek1
7. dec 2011

@kukucg presne tak 😵 😵 😵 😵

alyce
7. dec 2011

@kukucg juuuj, no som ta konecne nasla v tejto teme, o kolkej robis ovu test?

kukucg
7. dec 2011

@alyce okolo pol siestej mi to tak vychadza 🙂 preco?? inak som dnes citala nejake veci okolo hlienu a bolo tak ze v tom cirom ovulkovom hliene sa moze objavit trochu krvi, z prebehneutej ovu a rozmyslam ze ja som mala vcera v tom bielkovom hliene vcera trosicku, no ale test bol negativny... 😒 ale tak sexik bol tak je to jedno 😀 😀 😀

alyce
7. dec 2011

@kukucg vidis aj ja som to tento mesiac mala teraz neviem, ci nie tiez den predtym ako mi vysiel pozitivne... No zvedava som co ukaze.

kukucg
7. dec 2011

@alyce si mala tiez krv v tom hliene?? ale ja iba trosinku.... no a zvedava som aj ja 😅 😅

marecek1
7. dec 2011

@kukucg ja ja som mala tento mesiac trošilinku krvi. cca okolo 10. dňa cyklu, tak možno uhniezďovanie babenky, brali by sme, no nie?

alyce
7. dec 2011

@kukucg hej taky tahavy priesvitny a v nom take ruzove... prvy krat v zivote som to videla

alyce
7. dec 2011

@marecek1 ovu prisla az 13.DC, tak este sa nemalo co uhniezdovat 😉

alyce
7. dec 2011

@marecek1 jaaaaaj, uz som pochopila co pises, ze ty si mala 10DC krv v hliene.... No a potom kedy si mala ovu? 😨

kukucg
7. dec 2011

@marecek1 Brali 😵 , len neviem či nie je na uhniezdovanie este skoro 😒