2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@kukucg 😀 jaaaj, no vsak malo by stacit. Ked to je take blbe na tych testoch, ze ked je pozitivny, tak do dvoch dni ma prist ovuu. Tak sme si povedali, ze ked bude pozitivny, tak zasunieme a potom radsej aj na druhy den aby sme nieco nezmeskali... A potom vsetko boliiii ....A neurobis si ho teraz? Ci si pila?
@alyce neviem presne, chystala som sa tento mesiac testovať, merať teplotu, len mi to akosi nevyšlo... a mám nejako rozblbnutú ovulku posledné mesiace, veď som brala aj clostil, aby sa mi upravila, takže fakt neviem. možno to nebolo nič, len podráždenie pri sexe... to ma len tak napadlo s tým uhniezďovaním... napr. kamoška otehotnela den po MS, tak preto ten nápad...
Bambulky dnes som bola u lekarky a uz mam aj matertsku knižku a aj prvu fotku ,je to neuveritelne 😀
dievcata aj ja chcem ist do augustoviek ci septembroviek ☹ dnes sme mali s drahym o 16.18 robit dievcatko, no nevyslo, obaja sme boli dlho v praci...ale tak vecer skusime potulit a hadam z toho daco bude 😀

@alyce No presne aj ja vcera 🙂 inak dnes mam taky vodovy skor, proste sa citim ako pocikana 😅 😀 😀 tak ani neviem ci je to dobre ci nie, vsade sa pise o takom ako bielok vajecny 😉