icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

kukucg
7. dec 2011

@alyce No presne aj ja vcera 🙂 inak dnes mam taky vodovy skor, proste sa citim ako pocikana 😅 😀 😀 tak ani neviem ci je to dobre ci nie, vsade sa pise o takom ako bielok vajecny 😉

alyce
7. dec 2011

@kukucg podla mna by ste mali ist na to aj dnes. A dufam, ze pred testovanim 2 hodiny nepijes?

kukucg
7. dec 2011

@alyce myslis??? som myslela ze kazdy druhy den by aj stacilo 😅 a trochu sme sa vcera rozdivocila tak som nejaka hm ubolena ci co 😅 😀 😀 no ale vsak uvidim aky bude testik... a neboj, nepijem 😎 som jak sahara vzdy ale drziiiiiiiiim 😀

alyce
7. dec 2011

@kukucg 😀 jaaaj, no vsak malo by stacit. Ked to je take blbe na tych testoch, ze ked je pozitivny, tak do dvoch dni ma prist ovuu. Tak sme si povedali, ze ked bude pozitivny, tak zasunieme a potom radsej aj na druhy den aby sme nieco nezmeskali... A potom vsetko boliiii ....A neurobis si ho teraz? Ci si pila?

alyce
7. dec 2011

@kukucg chudiatko jasin ze potratila...

kukucg
7. dec 2011

@alyce No pila praveze lebo som poobede a teraz pijem kafco tak az potom ked sa vratim domkov idem prec zachvilku 🙂 pocuj ty si zvedavsia ako ja tusim 😀 😀

kukucg
7. dec 2011

@alyce jeeeziny fakt?? uz by to mohlo skoncit boze tak vela toho je 😔 😔

alyce
7. dec 2011

@kukucg hrozne, ze? chuuda. Najprv priatel, potom babo.. Idem si aj ja spravit kavu... Krpateho som ulozila, tak mam veget.

kukucg
7. dec 2011

@alyce co sa stalo s priatelom...?? ani neviem..... chod moja, dame si virtualne spolu kafco 😀 tebe maly spava??? mne nespava cez den od roka a pol 😕

marecek1
7. dec 2011

@alyce neviem presne, chystala som sa tento mesiac testovať, merať teplotu, len mi to akosi nevyšlo... a mám nejako rozblbnutú ovulku posledné mesiace, veď som brala aj clostil, aby sa mi upravila, takže fakt neviem. možno to nebolo nič, len podráždenie pri sexe... to ma len tak napadlo s tým uhniezďovaním... napr. kamoška otehotnela den po MS, tak preto ten nápad...

alyce
7. dec 2011

@kukucg jasne, spava chvalabohu. Potiahne aj 2 hodiny, preto ho bravam zo skolky domov na obed, lebo ho tam deti budia, ja ho ulozim, zavolam svokra, nech pocka kym sa zobudi a frcim do prace....ale dnes som doma, chora

hula
7. dec 2011

Bambulky dnes som bola u lekarky a uz mam aj matertsku knižku a aj prvu fotku ,je to neuveritelne 😀

kukucg
7. dec 2011

@marecek1 No ved mozne je vsetko 😅 nech je to uz ako chce len nech nam prinesie // 😵 😵

alyce
7. dec 2011

@marecek1 no uz som to pochopila 🙂 my sme tu tri s takym volakym podobnym osudom. 4-rocni chalani a druhe nie a nie...

kukucg
7. dec 2011

@hula Super moja, gratulujem 😵 Tak sup sem foto, podel sa s nami 😅

alyce
7. dec 2011

@hula jeeeej bude maly lev, gratulacia 🙂

kukucg
7. dec 2011

@alyce No to sme 😵 a este by sme sa mohli stretnut niekde v augustovkach 😅

marecek1
7. dec 2011

@hula gratulujem 🙂 som zvedavá, čo na to povie tvoj partner, keď uvidí fotečku 🙂

alyce
7. dec 2011

@kukucg no neviem, uz asi len v septembrovkach...

kukucg
7. dec 2011

@alyce Jaaj no asi hej, ked som to kukala mne by vyslo tusim 1.9 takze aj dalsi cyklus by vysiel este v septembri 🙂

marecek1
7. dec 2011

@alyce august/september - beriem hocičo 🙂

hula
7. dec 2011

@marecek1
@alyce
@kukucg baby ja som rada no len ten moj nie ale co kaslat na nho jasne dam foto len teraz som v praci tak az ked budem mat volno to jest v patek a ĎAKUJEM ˇMOC MOC MOC 😀

kukucg
7. dec 2011

@hula Neboj moja, mas pravdu kaslat na neho mozno sa spamata a ked nie ma smolu a raz na to pride!!! 😠 Ty sa hlavne drzkaj, hladkaj brusenko nech ti pekne rastie 😵

alyce
7. dec 2011

@marecek1
@kukucg
aj ja som si planovala, ze chcem majove dieta, aby ked bude mat rok a bude pistat ze chce behat, tak ho vystrcim von na dvor na travu a aj sa podarilo a potom nic... No a teraz ze september? Budu im zle vychadzat roky... ☹ Nuz, ale co uz, aspon ich budeme mat dlhsie na krku 🙂

marecek1
7. dec 2011

@alyce september nie je taký hrozný, aj ja som septembrová 🙂

marecek1
7. dec 2011

@hula presne tak, teraz nie je dôležité to, čo si myslí tvoj partner, dôležité je, že bábätko si krásne rastie v tvojom brušku, a že sa na neho tešíš. a ak to on nepochopí, tak je to jeho hlúposť.

kukucg
7. dec 2011

@alyce stale nie je pozitivny 😠

kukucg
7. dec 2011

@alyce ked uschne bude ako ten vcerajsi urcite 😒 ja to nechapem..... ze by som nemala ovulku????

kikusik88
7. dec 2011

dievcata aj ja chcem ist do augustoviek ci septembroviek ☹ dnes sme mali s drahym o 16.18 robit dievcatko, no nevyslo, obaja sme boli dlho v praci...ale tak vecer skusime potulit a hadam z toho daco bude 😀

alyce
7. dec 2011

@kukucg to su napipinu testy! to nie je mozne!