icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

kukucg
7. dec 2011

No mylila som sa nie je taka 😅 je predsa len tmavsia ale stale nie je rovnako silna ako kontrolna, myslite ze zajtra??? Mam pockat na mojkanie ci nie??? 😅 😅 baby radte 😀

kukucg
7. dec 2011

@alyce teraz ked uz uschli a porovnavam vidno ju ovela viac ako tie predtym ale pozitivne to stale nie je... vcera alebo teda v noci cize uz dnes sme sa mojkali, tak hadam mozem pockat s mojkanim zas do zajtra, ci??? 😕 😀

alyce
7. dec 2011

@kukucg ano, ano, aj ja by som to tak navrhla. Dajte teda radsej zajtra. Nech sa spermie nakopia a snaaaaad uz zajtra bude svietit cervena

kukucg
7. dec 2011

@alyce Ok, to si MM vydychne 😀 😀 utekal na squash tak asi sa mu nebude chciet vecer ked pride 😎

domi1988
7. dec 2011

@kukucg vyzera to slubne, aj ja by som cakala do zajtra... dufam, ze aspon tebe to vyda 🙂

alyce
7. dec 2011

@kukucg keby moj mm vedel, co si tu vypisujeme, tak to neprezije. Alebo skor ja... 😀

kukucg
7. dec 2011

@domi1988 No ved pockam, ved keby aj bola ovu dnes spermosky z noci este hadam ziju, hlienik maju takze by mali 😅 😅 😅 Moja ja by som bola hrozne stastna keby nam to vsetkym vyslo 😵 😵 A inak ze bude ovu a trafime sa do nej este neznamena ze sa to podari 😒

alyce
7. dec 2011

@kukucg ale ziju a podariiiii. juuuj, aj ja uz chcem sexikovat, nie cakat na kamosky kramosky...

kukucg
7. dec 2011

@alyce No ani nevrav!!!!! 😀 Vcera mi nadaval ze si tu nemame vypisovat intimnosti furt a mame ist radsej spolu na kavu alebo na punc na vianocne trhy 😀 😀 😀 Tak som mu vyvetlila ze nie kazdy na koniku musi byt z BA 😅 😅 😅

domi1988
7. dec 2011

@kukucg no ale mozno sa aj podari, mysli pozitivne 😀 aj ja som to uz ucim 😎 vcera sme sa postiskali a kasleme na testy, ved ono sa to raz podari 😉 priatel je cely rad, on by sa stiskal aj kazdy den aj dnes na mna vykrikoval 😀 😅

kukucg
7. dec 2011

@domi1988 Tak to mas stastie mojmu sa kazdy den nechce 😀 😀

domi1988
7. dec 2011

@kukucg no stastie, ako sa to vezme 😀 niekedy je to fajn, ale obcas... vsetkeho vela skodi.

alyce
7. dec 2011

@kukucg jaaj, ja uz tu pisat nemozem, nechcem nech moj drahy vidi ako tu riesim veci.. Takze si uzite veci a zajtra sa stretneme... 🙂

kukucg
7. dec 2011

@alyce Oki 😀 Pekny vecer 😉

kukucg
7. dec 2011

@domi1988 No to je fakt 😅

lenkaks
7. dec 2011

@kukucg Jeej,ako ti pekne silnie,zajtra budu obe ciarky rovnake!!! Na dievcatko snazilkujte uz dneska 😉 Drziiim palce!!!

lenkaks
7. dec 2011

Baby,my sme stale bez compu,preto nepisem,len cez vikend...hroooza....Dufam,ze sa vsetky mate dobre,ze snazilkujete poctivo 😀 Ja stale rovnako,mrcha nikde,uz to zacina byt vazne 🙂 v piatok planujem brnknut dr...

kukucg
7. dec 2011

@lenkaks No len aby!!! 😀 nie ze do zajtra ciarka vyfuci 😝 lebo som dnes 14DC a slizka tak som cakala ze bude dnes 😒 No dnes asi nie 😅 mozno rano 😎
No moja zlata to uz je uuuplne vazne 😀

lenkaks
7. dec 2011

@kukucg nie,ucrcite nevyfuci!! bude tam,krasne a jasna!!! ja som mala na 14DC pozit ovu test a to mam 30dnove cykly...A coze dneska uz nie? Pozeera aj tvoj drahy futbal?? 🙂

kukucg
7. dec 2011

@lenkaks No som zvedava lebo ja mavam 28 dnove, a 14DC stale nic 😒 No dneska bol na squash tak je utahany a dneska sme uz vlastne snazilkovali, aj ked v noci okolo jednej ale uz bolo dnes 😀

lenkaks
7. dec 2011

@kukucg No vidiiis,aj to sa rata 🙂 Tak snad to bude to dievcatko 🙂 inak tak v noci...to ja som uz tuhaaa a nezobudil by ma ani par volov 😀

kukucg
7. dec 2011

@lenkaks No kukali sme film potom sme sa rozpravali vies trochu sme sa pochytili vecer tak sme sa museli udobrit 😅 😅

lenkaks
7. dec 2011

@kukucg Ahaaa,tak o to to bolo intenzivnejsie 😀 Tak toto uz musi vyst !!!! a stretneme sa tu vsetky v augustovkach 🙂

kukucg
7. dec 2011

@lenkaks Tak to ano 😵 Mne by sice vysiel 1. september ale navstevovala by som aj augustovky ved je to skoro 😵

lenkaks
7. dec 2011

@kukucg Jasneee,ved ten jeden den nic nieje...mne to vychadza na 9augusta.... Aky si inak mala den?

kukucg
7. dec 2011

@lenkaks No celkom dobry 🙂 Chcela som ist na nakup darcekovy a nestihla som ale inak fajn 🙂 a ty??

lenkaks
7. dec 2011

@kukucg My sa chystame v nedelu na jeziskovsky nakup 🙂 Uz som bola treti krat za Jakubkom,ktovie,ci na neho nelezie nejaka choroba,nechcel ist vobec s drahym spat ( a to ked vzdy pride domov,jakub chce iba jeho,hrat sa s nim,na wc s nim,osprsit sa ,zbúbky umyt,spat len s nim)..dneska ani za svet,revaaal ako pavian,ked ho uspaval...teraz bol zase hore,co som bola pri nom...

kukucg
8. dec 2011

@lenkaks No ja musim takto cez tyzden aspon raz sama 😀 No co aku ste mali noc?? Dufam na neho naozaj nieco nelezie 😒 U nas som s malym vzdy spavala ja, skoro vzdy 😀 ale kupat a vsetky take veci to tiez robi s tatinom 😀

marecek1
8. dec 2011

ahojte kočky 🙂 aké máte ráno? my tu na severe riadne usnežené. sneží a sneží, to sú zasa cesty.... táto prvá vrstva snehu na ceste je najhoršia, sme sa "šmýkali" cestou do práce.

kukucg
8. dec 2011

@marecek1 Ani nevrav normalne vam zavidim 😀 U nas prsalo, teraz vykuklo slnko trochu no ale co by som dala za zasnezenu atmosku 😵 😵 A ty si odkial vlastne?? Ma napadlo ze ani neviem 😅