2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
Baby,my sme stale bez compu,preto nepisem,len cez vikend...hroooza....Dufam,ze sa vsetky mate dobre,ze snazilkujete poctivo 😀 Ja stale rovnako,mrcha nikde,uz to zacina byt vazne 🙂 v piatok planujem brnknut dr...
@kukucg My sa chystame v nedelu na jeziskovsky nakup 🙂 Uz som bola treti krat za Jakubkom,ktovie,ci na neho nelezie nejaka choroba,nechcel ist vobec s drahym spat ( a to ked vzdy pride domov,jakub chce iba jeho,hrat sa s nim,na wc s nim,osprsit sa ,zbúbky umyt,spat len s nim)..dneska ani za svet,revaaal ako pavian,ked ho uspaval...teraz bol zase hore,co som bola pri nom...
ahojte kočky 🙂 aké máte ráno? my tu na severe riadne usnežené. sneží a sneží, to sú zasa cesty.... táto prvá vrstva snehu na ceste je najhoršia, sme sa "šmýkali" cestou do práce.

No mylila som sa nie je taka 😅 je predsa len tmavsia ale stale nie je rovnako silna ako kontrolna, myslite ze zajtra??? Mam pockat na mojkanie ci nie??? 😅 😅 baby radte 😀