icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

alyce
8. dec 2011

@kukucg dobre ranko

kukucg
8. dec 2011

@alyce Dobre aj tebe 🙂

alyce
8. dec 2011

@kukucg ach, ja som taka chora, ani lieky si nemozem dat, ked mi este MS stale neprisla, neviem kolka bije 13DPO dnesss, nech uz sa rozhodne, lebo takto nevyzdraviem ani za mesiac 😒

kukucg
8. dec 2011

@alyce mozno nepride 😵 😅 😅

alyce
8. dec 2011

@kukucg neviem ci by bola vyhra byt tehotna s tolkymi bacilmi v tele.... Radsej by som sa vyliecila a az potom.... Ale hadam pride. Vcera som si aj za pohar cerveneho vinka dala nech ju povzbudim.... 🙂 Ty tiez pracujes poobede?

marecek1
8. dec 2011

@kukucg včera u nás tiež pršalo, to dnes sa rozsnežilo, ale sneh je taký mokrý, takže čľapkanica poriadna. keby zamrzlo to, čo je teraz na cestách/chodníkoch, tak asi idem do práce na korčuliach. a som z Kysúc 🙂

marecek1
8. dec 2011

@alyce ahoj 🙂 a čo na teba lezie? chrípka?

kukucg
8. dec 2011

@alyce Aaale co tam po baciloch 😀 tie vyzenies rychlo prec 😅 No neviem moja zacinam mat z teba taky zvlastny pocit 😅

kukucg
8. dec 2011

@marecek1 Jaaa no tak clapkanicu si neprosim 😅 Veru je zranda ked clapkanica zmrzne 😀

alyce
8. dec 2011

@kukucg no rychlo by ta ten pocit presiel, keby si citila to, co ja 🙂 brusisko nafuknute, pocity, ze uz, uz to bude. No ale vsetko je mozne. Ja si skor myslim, ze mi to tato choroba posuva. Nemam ziadne priznaky, takze tomu davam tak 1%.

alyce
8. dec 2011

@marecek1 nie, moji chlapi na mna cely minuly tyzden kaslali a kychali a teraz mam ja ten zeleny sopel (prepac za detailny opis) ale zrejme je to zapal vsetkych tych dutin okolo nosa a hrdla...

kukucg
8. dec 2011

@alyce No hej to som si aj ja myslela a kazdy chvilku som behala na WC lebo som mala pocit ze uz uz sa to spusti, ale nespustilo 😅 No ale vsak ty to mas mozno inak, tak vies lepsie, ale priala by som ti aby neprisla 😵

alyce
8. dec 2011

@kukucg jaj, rada by som povedala, ze viem najlepsie, ked ani srnka netusi ako to je 😀 Kazdopadne zajtra rano najneskor to zistim

kukucg
8. dec 2011

@alyce Som zvedava 😵 😵

kukucg
8. dec 2011

@wildluccia34 Moja a s tebou je co?? Ako sa mavas? 🙂

marecek1
8. dec 2011

@alyce tak to je nepríjemné.... a čím sa liečiš? človek má toho na výber veľmi málo, keď má podozrenie, žeby mohol byť tehotný... tie zelené sople sú myslím už bakteriálne, tie sa ťažko zvládajú bez ATB.

alyce
8. dec 2011

@marecek1 ved toto. Moji obaja chlapi na to mali ATB, dokonca malemu z vyteru zistili nejake 2 silne bakterie, takze ak to mam aj ja tak fakt dufam, nech mi radsej MS pride, nech sa mozem riadne vyliecit...Zatial robim len vyplachy slanou vodou a citronovy caj pijem. No ak dnes nepride, zajtra testujem a ak nic nevyjde idem si po ATB...

marecek1
8. dec 2011

@kukucg tiež som si práve včera hovorila, že kde je naša tehuľka @wildluccia34 ?

kukucg
8. dec 2011

@alyce Hm to vazne az tak bacilkujete?? Mozno by si mohla testnut aj dnes a este zajst k lekarke 😒

marecek1
8. dec 2011

@alyce tak to si teraz asi dosť na vážkach, že čo by bolo lepšie, byť či nebyť tehu, keď si chorá.

mm bol tiež tento mesiac pár dní akýsi chorľavý, liezla na neho chrípka, alebo čo, som ho nadopovala vitamínmi, no ako naschvál, keď som si tento mesiac tak priala otehotnieť, tak mu bolo nanič... dúfam, že sme stihli - poprípade ešte stihneme ten správny deň.

kikusik88
8. dec 2011

@wildluccia34 ano ano kde sa flakas?? 😀

alyce
8. dec 2011

@kukucg len uz ranny moc nemam a vypila som vela caju, tak mam zriedeny... a mam mastne vlasy musela by som si umyt... 😀

kukucg
8. dec 2011

@alyce No na 10 ti netreba ranny moc ukaze aj tak 🙂 A tie vlasy ehm mas ty problemy 😎 daj si ciapku 😀 😀

alyce
8. dec 2011

@marecek1 aj ja som taka nastvana vzdy v ten tyzden,ked mam plodne dni maly dostane horucky, od septembra kazdy jeden mesiac a uz mam normalne chut sa prestat snazit, kym toto chripkove obdobie neprejde, clovek sa potom furt len boji... To je super, ze ste nakoniec neochoreli, moj maly nelubi ovocie ani zeleninu, nedokazem to do neho nacpat ☹

alyce
8. dec 2011

@kukucg 😀 a po chodbe na poliklinike budem v ciapke, co? 😀 U mojej doktorky je na chodbe vzdy 100 ludi, vacsinou po 60-tke, neviem, co som si to vybrala za doktorku, nejaku geriatricku asi 😀

kukucg
8. dec 2011

@alyce Tak to v tej ciapke v pohode zapadnes 😀 😀 😀

alyce
8. dec 2011

@kukucg a bojim sa aj toho, ze nic neukaze a ja do vecera nedostanem a rano budem mat pocit, ze co ak neukazal,lebo to nebol ranny moc a ja urobim dalsi test a ani ten nic neukaze a 2 testy vyhodim von oknom. Zajtra rano spravim, podam hlasenie a frcim k doktorke, jo?

kukucg
8. dec 2011

@alyce 😀 😀 😀 No vidim ze to mas premyslene tak teda dobre 🙂 ja by som nevydrzala ale 😅 😅

marecek1
8. dec 2011

@alyce no keď manžel začal kašľať, tak som ho na na pár nocí "odsťahovala" do vedľajšej izby, nechcela som, aby to malý od neho chytil - predsa len celú noc v jednej miestnosti, malý sa ešte občas natlačí k nám, takže hlavy tesne pri sebe... no nechcela by som, aby ochorel - už len preto, lebo je to pre mňa hrozné, keď je drobec chorý, je mi ho ľúto, znášam to niekedy asi ťažšie ako on, mamičky to asi poznajú... keď je dieťa v teplotách, a ešte môj megaaktívny drobec. ale zasa ja nemám problém do malého dostať ovocie, to ľúbi - aj keď má obmedzené možnosti, lebo na niektoré druhy ovocia je alergický. ale céčko mu teraz dávam preventívne každý deň, tiež probiotiká sem-tam.

alyce
8. dec 2011

@kukucg jasne, uz len som nejaka manazerka, nie? A povies mi co robis,myslim pracu? To ty spominas furt nejake workshopy, nie?