2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@wildluccia34 Moja a s tebou je co?? Ako sa mavas? 🙂
@marecek1 ved toto. Moji obaja chlapi na to mali ATB, dokonca malemu z vyteru zistili nejake 2 silne bakterie, takze ak to mam aj ja tak fakt dufam, nech mi radsej MS pride, nech sa mozem riadne vyliecit...Zatial robim len vyplachy slanou vodou a citronovy caj pijem. No ak dnes nepride, zajtra testujem a ak nic nevyjde idem si po ATB...
@kukucg tiež som si práve včera hovorila, že kde je naša tehuľka @wildluccia34 ?
@alyce tak to si teraz asi dosť na vážkach, že čo by bolo lepšie, byť či nebyť tehu, keď si chorá.
mm bol tiež tento mesiac pár dní akýsi chorľavý, liezla na neho chrípka, alebo čo, som ho nadopovala vitamínmi, no ako naschvál, keď som si tento mesiac tak priala otehotnieť, tak mu bolo nanič... dúfam, že sme stihli - poprípade ešte stihneme ten správny deň.
@wildluccia34 ano ano kde sa flakas?? 😀
@marecek1 aj ja som taka nastvana vzdy v ten tyzden,ked mam plodne dni maly dostane horucky, od septembra kazdy jeden mesiac a uz mam normalne chut sa prestat snazit, kym toto chripkove obdobie neprejde, clovek sa potom furt len boji... To je super, ze ste nakoniec neochoreli, moj maly nelubi ovocie ani zeleninu, nedokazem to do neho nacpat ☹
@alyce no keď manžel začal kašľať, tak som ho na na pár nocí "odsťahovala" do vedľajšej izby, nechcela som, aby to malý od neho chytil - predsa len celú noc v jednej miestnosti, malý sa ešte občas natlačí k nám, takže hlavy tesne pri sebe... no nechcela by som, aby ochorel - už len preto, lebo je to pre mňa hrozné, keď je drobec chorý, je mi ho ľúto, znášam to niekedy asi ťažšie ako on, mamičky to asi poznajú... keď je dieťa v teplotách, a ešte môj megaaktívny drobec. ale zasa ja nemám problém do malého dostať ovocie, to ľúbi - aj keď má obmedzené možnosti, lebo na niektoré druhy ovocia je alergický. ale céčko mu teraz dávam preventívne každý deň, tiež probiotiká sem-tam.

@kukucg dobre ranko