2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@marecek1
ja myslim, ze to bude tou skolkou, pol roka nebol chory a potom prisiel september, skolka bum, kazdy mesiac. Ani martankovia nepomahaju... No dufam, ze uz sa tento kolotoc skonci, nech sme zdravi a mozme plodit 🙂 A este som volakde citala, ze u muzov ATB negativne vplyvaju na spermie a vraj to trva 3 mesiace kym ten ucinok z nich vymizne, tak sa tesiiiiiim
@alyce no minuly rok ked Simi zacal chodit do skolky bol chory v jednom kuse myslela som ze ma slak trafi 😠 ale len take virozy ATB ani nemal... a toho roku zrazu je vsetko ok, uz su vianoce pomaly a moje dieta ani chore nebolo 🙂 no a ovocie a zeleninu lubi velmi 🙂
Hm o tom vplyve atb na spermie som nepocula teda 😒
@kikusik88 no vcera stmavol, tak este budem skusat dnes a uvidim ked bude pozitivny tak potom uz asi nie, ak nebude tak este hej... mam este 4 kusy 🙂 som dnes 15DC tak najvyssi cas na ovu 😒 testujem od 8DC takze myslim ze som ju neprepasla, ani podla teploty este je mozne ze by nebola vobec 😖
@kukucg jeej, to je super ze psychologicka, to som tiez kedysi chcela, ale ja som taky makkys, ja by som si s kazdym porevala a to by bolo asi vsetko 🙂 Takze tie workshopy mas do skoly? Ci uz popri skole aj pracujes? To teda tvoj muzik musi mat riadny respekt pred tebou, sa boji ze do neho vidis a pekne posucha, co?
@alyce tento rok začal so škôlkou? môj chodí už druhý rok, a musím zaklopať, celkom sa mi drží, nemávame až tak často ATB. síce občas máva soplíky, trošku kašlík z nich, ale to zvládame céčkom, sprej vincentka, alebo iná morská voda do nošteka, poprípade poinhalujeme, a je to. ale mal tento rok tiež zapálené dutiny, myslím vo februári/marci, tiež hnusné sople, plus kašeľ.
inak ja s malým chodím na alergologiu, má alergie na nejaké ovocie - jahody, kiwi, ..., tak sme si to boli potvrdiť testami, a alergologička nám neodporučovala vitamíny pre decká typu martankovia, že máme dávať také (teraz neviem, či sa vyjadrím správne, predsa len už som tam bola dávnejšie) čo najmenej chemializované, alebo čo to hovorila, že niektoré tie moc prifarbované a prichuťované nie sú dobré, treba pozerať zloženie, ževraj dobrá je zentiva, sú dosť kyslé, malý má kyslé veci celkom rád, ale občas mi ich nechce, tak mu to striedam s céčkom z walmarku.
@alyce No zacala som studovat pred siedmimi rokmi tak uz som si vselicim presla a zatial som si to nerozmyslela 😀 Teraz nepracujem nikde nestiham to, mam skolu kazdy den, u nas sa da len denne studovat a potom este maleho takze staci 😀 A vacsinou som fungovala niekde ako dobrovolnik alebo praxovala, lebo roboty je malo tak som si povedala ze skusenosti stoja za to, aj ked za to nic nedostanem zaplatene 😅 Ten workshop mame zo skoly sice, ale je to taky manazersky vola sa Empowerment.
A moj muzik no to vobec 😀 😀 😀 som inak uplne normalny clovek takze to u nas aj normalne funguje 😀 aj s hadkami a vsetkym co k tomu patri 😀
@alyce Vies co v skole nam stale hovorili ze psycholog neradi 😀 😀 😀 Neviem, moje dieta proste ovocie a zeeninu na tony mooooooze, zeleninu surovu chrume mrkvu, kalerab, karfiol, zeleninove salaty, rajciny, paprika, uhorka a ovocie ani neviem ci nejake existuje co by nezjedol 😅 a este miluje jogurty to by jedol aj 5 za den 😀
@alyce ale určite to bude aj tou jeseňou, to je tým počasím, len sa šíria bacily, vírusy, a zvlášť v tom škôlkárskom kolektíve, stačí, aby bolo choré jedno, a už sa to vlečie aj s ďalšími. to je na dlhú diskusiu o tom, ktoré detičky by už v škôlke nemali byť, ale doma, a liečiť sa a neroznášať bacily.
@kukucg tak to musí mať dobrú imunitu, môj má radšej ovocie ako zeleninu - papriku, uhorku nemá rád, rajčinku, mrkvu áno. a tiež miluje jogurty. keď je dosť vitamínov v strave, plus keď papá jogurty, alebo acidofilné mliečka (tie má rád môj), tak netreba až toľko umelých vitamínov. nám ich lekárka odporučila v tomto jesennom/zimnom období, keď sú rozšírené viac kadejaké virózy... my sme teda už mali viackrát antibiotiká, tento rok mal malý zápal dutín, rok predtým nás neobišli priedušky.
@marecek1 No vyzera ze ma dobru veru, to budu tie dva roky dojcenia 😅 😅 😅 Ked byva chory tak maval vacinou len sopliky a kasel, ale boli to lahunke laryngosky, cize kvapky do nosa, sirup, a hotova. Atb mal ked mal zapalene usko raz, sa mu z tych soplikov 😒 Inak nic, priedusky alebo nieco take to sme ani raz nemali 🙂
@kukucg no neviem, či by tie vyhrážky zabrali 🙂 ale možno aj hej, muži majú poväčšinou väčší problém s lekármi, či už je to odborník na ľudské telo, alebo dušu. teda aspoň toho môjho dokopať k lekárovi dá zabrať niekedy. neviem, čo by robil, keby muži museli absolvovať toľko prehliadok podobného typu ako my u ženského lekára 😀

@alyce teda zeby dalsia tehulka mezi nami? boze uz nas fakt ostane len par 😀