2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
ahojte snažilky 🙂 dnes je zaujímavý deň. teplota mi klesla na 36,3 takže dnes je zjavne ovu, poobede spravím ešte aj ovu testík. ak bude pozitívny tak som sa v mojom odhade pomýlila len o jeden deň 🙂 len akurát včera sme sa nesnažili... ☹ a pred chvíľou mi volali, že som vyhrala zájazd pre dve osoby do dudiniec 🙂 bolo by to super, ale ozaj tomu uverím až keď budem poukaz držať v rukách
@kukucg ale nie, ved v pohode, keby sa to aj niekto dozvedel, tak novinka to bude asi tak tyzden... Potom zas niekto iny vyrobi nieco a na mna sa zabudne. Kokos, daj aspon prve pismeno, nemam sa od coho odrazit. BS? Tam som rodila, super mesto na prechadzky ked chces dostat kontrakcie 🙂

@kukucg Neviem, ci ti to bude nieco hovorit, byvam v Kozarovciach, asi 15km od Levic, odkial pochadzam. Ty si z Ba, ak si dobre pamatam? A moj maly nezje ani jedinu jednu zeleninu, iba spenatovy privarok a kecup, co sa uz asi za vitamin nepovazuje...