icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

alyce
8. dec 2011

@kukucg Neviem, ci ti to bude nieco hovorit, byvam v Kozarovciach, asi 15km od Levic, odkial pochadzam. Ty si z Ba, ak si dobre pamatam? A moj maly nezje ani jedinu jednu zeleninu, iba spenatovy privarok a kecup, co sa uz asi za vitamin nepovazuje...

jafnka
8. dec 2011

ahojte snažilky 🙂 dnes je zaujímavý deň. teplota mi klesla na 36,3 takže dnes je zjavne ovu, poobede spravím ešte aj ovu testík. ak bude pozitívny tak som sa v mojom odhade pomýlila len o jeden deň 🙂 len akurát včera sme sa nesnažili... ☹ a pred chvíľou mi volali, že som vyhrala zájazd pre dve osoby do dudiniec 🙂 bolo by to super, ale ozaj tomu uverím až keď budem poukaz držať v rukách

alyce
8. dec 2011

@kukucg
@marecek1
inac z mojho nicku si asi viete vydedukovat ako sa volam, ale ja z tych vasich velmi nie... mozem hadat?

kukucg
8. dec 2011

@alyce To nemyslis vaaaaaaaaazne 😀 😀 😀 je to kusok od mojho povodneho bydliska a teraz by tam byva kamoska z gympla a vzdy ked ideme okolo sa tam stavime u nej 😀 tiez je snazilka tak ju ukecavam nech sa j nam prida a nechce sa jej 😝

kukucg
8. dec 2011

@jafnka To sme vyhrali aj my, len mas pobyt a stravu zadarmo tusim ale musis si kazdy den na kazdu osobu nejake procedury zaplatit 😠

kukucg
8. dec 2011

@alyce No uz som rozmyslala a tak dedukujem ale tak mozem sa aj mylit 😅 A mozes hadat 😀

alyce
8. dec 2011

@kukucg heeej? Myslis v Kozarovciach, ci v LV? Ja som tu nikomu nepovedala co sa mi stala, vies aka je dedina, preto o tom radsej kvakam tu. Ani len svokrovci nevedia, my sme nikomu nepovedali ked som otehotnela, tak ani nikto nevedel, ze sa to skoncilo...

alyce
8. dec 2011

@alyce Tak ked pojdete okolo, cakam vas na kavicku

kukucg
8. dec 2011

@jafnka A nevadi ze ste vcera nie, dnes supnite na to 😉 ja stale neviem ze co, teploty divne, testy take o nicom, vcera mokro dnes nic 😠 😠 😠

kukucg
8. dec 2011

@alyce Neboj sa ved odtialto sa to nikto nedozvie 😉 Myslim ze si tu vela popiseme a zostava to medzi nami 😉 Ja inak povodne pochadzam z takeh dedinky ndaleko ziaru nad hronom, na gymko som chodila do BS 🙂

kukucg
8. dec 2011

@alyce Joj moja teraz ked si citam tvoj prespevok citim z neho nejaku paniku ze si chytila 😕 Naozaj nemaj boja 🙂

alyce
8. dec 2011

@kukucg ale nie, ved v pohode, keby sa to aj niekto dozvedel, tak novinka to bude asi tak tyzden... Potom zas niekto iny vyrobi nieco a na mna sa zabudne. Kokos, daj aspon prve pismeno, nemam sa od coho odrazit. BS? Tam som rodila, super mesto na prechadzky ked chces dostat kontrakcie 🙂

jafnka
8. dec 2011

@kukucg len dnes mi volali, v utorok mám ísť do danubiusu tak uvidím, že čo to vlastne je... ale aj tak to potešilo.
ak som správne zachytila tak testík ti tmavne, nie?

kukucg
8. dec 2011

@alyce Ja som tam nerodila, ale narodila som sa tam 😵 Este v tej starej nemocnici 🙂 Podla mna odtialto sa to nikto nema ako dozvediet a aj keby ved to je normalna vec.... 😒 Hm dam ti a budes vediet hned, prve pismeno je K a nedavno som mala meniny 😅

alyce
8. dec 2011

@kukucg vieeeeeeeeeeeeeem! vies ze som nad tym rozmyslala? To ma prve napadlo... Teraz neveris, co?

kukucg
8. dec 2011

@jafnka 😀 😀 😀 ano aj my sme tam boli, budes kukat na prezentaciu hrncov, panvic, nozov a neviem este coho, potom dostanes hadam nieco jest a odnesies si poukaz 😀
No silnie veru ale este neni pozitivny testik stale a sa bojim ze ani nebude 😖

kukucg
8. dec 2011

@alyce Fakt?? 😀 😀 a preco ta to napadlo?

alyce
8. dec 2011

@kukucg ved hej, pre mna normalna vec, len moj drahy by nebol nadseny, toto nebolo prve dietatko o ktore prisiel, aj ked nie so mnou, tak jeho to zobralo ovela viac ako mna. Ked sa to stalo, ja som bola, celom v pohode, len oneho som sa bala...

kukucg
8. dec 2011

@alyce Aha tak to ano.... dufam ze teraz je uz dobre.. 😉

alyce
8. dec 2011

@kukucg to K v tvojom nicku ma tak nejako intuitivne naviedlo 🙂 a snad uz dnes bude tmava, ked je ovula, hlien ustava... Mne ked zasvietil, tak uz na druhy den nebol skoro ziadny hlien.

kukucg
8. dec 2011

@alyce no som zvedava... ja som mala rano pocit ze uz nemam ziadny ale u mna sa to v priebehu dna meni mozno este bude... uvidime teda co testicek urobi 🙂

alyce
8. dec 2011

@alyce jaaaj, mala by som si ist pustit DVD brusnych tancov a zacvicit si. Ked mam dostat, tak po cvicenie sa mi hned spustia... Len sa mi nechceeeee

alyce
8. dec 2011

@kukucg vcera vecer som sa tajne prihlasila, len nech vidim, co urobil test 😀 Tak aj dnes som zvedava 😉

jafnka
8. dec 2011

@kukucg zase prestávaš veriť! no no no! 🙂 bude pozitívny, neboj. možno budeme mať ovu naraz 🙂
aj tak ma to potešilo keďže ja nikdy nič nevyhrávam

kukucg
8. dec 2011

@alyce Ty si zlata ja umriem z teba 😀 😀 😀 Ale tesi ma ze sa niekto zaujima 😅 Lebo MM to uz nemozes vesat na nos 😝
No len ziadne brusne tance, pockaj do zajtra 😅

marecek1
8. dec 2011

@kukucg ja som malého dojčila naplno 9 mesiacov, potom už len tak v noci, cez deň nutrilon, dlhšie sa nám akosi nedalo - ale som rada aj za ten čas. my sme s tými prieduškami boli až v nemocnici, malo to taký rýchly priebeh.

alyce
8. dec 2011

@kukucg mm o tom nevie, co si. Ked sa pyta, co tam tukam do pocitaca, tak vravim, ze si odpisujem recepty 😀

kukucg
8. dec 2011

@jafnka Verim ti aj nas to potesilo 😵 😵 Ale neprestavm len si nie ista co z toho bude ale nevadi, sexik bude dnes aj tak 😅 😀 Aj u vas, ze??

alyce
8. dec 2011

@marecek1 daj aj ty prve pismeno z mena, nech uhadnem 😉

kukucg
8. dec 2011

@marecek1 Ved aj top je super 😉 Nam sa dalo tak som chcela dojcit kym bude maly chciet a neodstavi sa a stalo sa kusok pred druhymi narodkami, potom sme do troch rokov davali nutrilon a potom uz klasicke... To ste mali teda riadne 😒 ze az na nemocnicu...