icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

kukucg
8. dec 2011

@alyce ze receptyyyyyy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 boze susedia sa musia cudovat co sa tak rehlim 😀

marecek1
8. dec 2011

@kukucg aj mňa to zaujíma, ako dopadne tvoja ovu 🙂 🙂 🙂 tiež som kukala fotečky. a máš pravdu, mm to tiež nevešiam na nos, lebo občas keď sa prerieknem, tak má pripomienky, že sa chcem milovať len kvôli tomu, aby som si urobila čiarku.. tak ale zasa neprotestuje až tak, keď už ho navnadím 😝

marecek1
8. dec 2011

@alyce L.

alyce
8. dec 2011

@marecek1 no toto je uz tazsie...

marecek1
8. dec 2011

@alyce no ja si tiež občas vymyslím nejakú super výhovorku, že čo robím na PC, ale tie tvoje recepty nemajú chybu 😀 no ale v podstate môžu byť naši drahí radi, že si tu tieto veci vyrozprávame, teda aspoň môj by nebol asi nadšený, keby som začínala našu každodennú debatu o tom, či je ovu, a aký hlien mám.

alyce
8. dec 2011

@kukucg to ta az do susedov pocut? 😀

jafnka
8. dec 2011

@kukucg dnes aj 2x 😀

alyce
8. dec 2011

@marecek1 presne, my zeny musime kvakat, inak by sme sa trapili. A nech su radi, ze to nemusia pocuvat, neviem, ci by po tychto temach este mali na nas chut... 😉

marecek1
8. dec 2011

@jafnka ja tiež nie som typ, na ktorého sa výhry lepia, ale zasa ani nesúťažím/nekupujem žreby - teda minule sme si s drobcom kúpili na pošte, mali tam Pat a Mat žreb, sa mu páčili tie obrázky, tak sme si jeden zobrali, myslím že stál 50 centov alebo euro? a vyhrali sme tiež len 50 centov alebo euro. no milionari z nás dvoch 😀

alyce
8. dec 2011

@jafnka to si tu niekto dnes uzije 🙂

alyce
8. dec 2011

@marecek1 Lenka?

kukucg
8. dec 2011

@marecek1 No mna zaujima hlavne vysledok o dva tyzdne 😅 😅 😅 Hej aj moj ma take, ale tak som sa spytala ze ci on babo nechce tak hned stichol 😀 😀 😀

kukucg
8. dec 2011

@alyce Hej myslim ze pocut 😀 😀 😀

kukucg
8. dec 2011

@alyce No presne ja som minule s kamoskou volala tiez snazilka a potom som si vsimla ze nas MM pocuva a tvaril sa tak znechutene ze az 😅

kukucg
8. dec 2011

@marecek1 No my sme s MM raz vyhrali nieco co veru stalo za to 😅 😀

alyce
8. dec 2011

@kukucg ved uz len slovo hlien je ake vzrusujuce 😀 Nechce sa mi verit, ze si bola na prezentacii hrncov! To fakt?

kukucg
8. dec 2011

Baby mam napad 😀
s @jafnka sa mozme stretnut hocikedy, si z BA ze 🙂
a @alyce skocime niekdy na kafco ked budem v kozarovciach
a @marecek1 si moze urobit vylet tam alebo tam 😅 😅 😅
Som to ale vymyslela ze 😀

alyce
8. dec 2011

@kukucg Vyborne si to vymyslela. Len chlapov musime presunut niekde do inej casti domu, aby nemuseli pocuvat nase debaty 🙂

kukucg
8. dec 2011

@alyce Si pis, len poviem hlien a MM uz po mne skace 😀 😀 😀 😀 No bola lenze som nevedela ked som ta isla som myslela ze dostanem poukaz a veceru ale ze to zacne tymto som netusila 😅 😅 naivka 😀

alyce
8. dec 2011

@kukucg 😀 aj nasi sa nechali ukecat, preto viem,co su to tie vyhry zac 😉

kukucg
8. dec 2011

@alyce no skoda ze som ta nepoznala vtedy 😝 😀 mohla som sa usetrit 😀

alyce
8. dec 2011

@alyce ach, mala som si tie vlasy umyt hned rano, teraz budem musiet ist do skolky v tej ciapke... A Palinko ma dnes ucitela, takeho mladeho fesaaaka, to budem vyzerat... 😀

alyce
8. dec 2011

@kukucg zas som si poslala spravu, namiesto aby som ju poslala tebe

marecek1
8. dec 2011

@kukucg a čo ste vyhrali? keď to "stálo za to"? my asi len jeden druhého 😀

marecek1
8. dec 2011

@kukucg no môžte si urobiť k nám výlet, to by bolo fajn 🙂 polyžovať na Veľkú Raču, ak bude sneh 🙂

marecek1
8. dec 2011

@alyce vzrušujúci hlien 🙂 už sa tu kolegyňa pozerá, že čo sa smejem 🙂 na to, ako mi dnešné ráno blbo začalo, nahnevaná ako hrom, tak už mi je veselo 🙂

marecek1
8. dec 2011

@alyce BINGO 🙂 že ťažšie. ty vieš asi čítať myšlienky na diaľku.

marecek1
8. dec 2011

@alyce mhm.. mladý fešný učiteľ v škôlke?

alyce
8. dec 2011

@marecek1 @kukucg
to vaaaaazne som uhadla? Vcera som uhadla, ze je jedna baba z inej temy tehotna a ona si spravila dnes test a je! BAby, otvaram si stavkovu kancelariu 😀

alyce
8. dec 2011

@marecek1 nooo, maju ucitela.. dobre, co?