2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@monika2712 No ja som bola najskr tu az potom v tej druhej a tak sa priebezne pohybujem a dnes sa to tu rozbehlo 😀 A je to plodna tema tak dufam ze sa prilepi 😅 Skus aj ty 😀
@kukucg @alyce konečne som mm vyhnala na obed - variť sa mi dnes teda vôbec nechce, hlavne keď má ešte pár obedov v robote - tak sa idem konečne poriadne pridať do debaty, vyzerá, že dnes je tu veselo 🙂 inak môj mm vie, že sem píšem aj o čom sa bavíme, on sa rád angažuje do takýchto vecí (jeden balík ovu testov mi kupoval on...)
a čo sa týka toho stretka tak ja by som sa veľmi nejakému potešila lebo tu v mojom okolí nie je nikto kto by chcel mimi tak o takýchto veciach hovorím len s vami
a my sem tam chodíme cez levice do zvolena 🙂

@marecek1 ja som tiež nič nikam neposielala, oni my len zavolali, že nejaké náhodné vyberanie telefónnych čísiel 🙂 ale raz som podala loto a vyhrala 800SK 🙂 a keď som bola malá tak sa mi darilo vyhrávať v takých žreboch čo vyzerali ako domčeky a otvárali sa tam okienka kde boli tri obrázky 🙂