icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

jafnka
8. dec 2011

@marecek1 ja som tiež nič nikam neposielala, oni my len zavolali, že nejaké náhodné vyberanie telefónnych čísiel 🙂 ale raz som podala loto a vyhrala 800SK 🙂 a keď som bola malá tak sa mi darilo vyhrávať v takých žreboch čo vyzerali ako domčeky a otvárali sa tam okienka kde boli tri obrázky 🙂

alyce
8. dec 2011

@marecek1 to je fajn, ze uz mas dobru naladu, clovek by len na blbosti furt myslel, takto sa aspon rozptylime 🙂

kukucg
8. dec 2011

@alyce Ja som prave vysla zo sprchy tiez som si umyvala vlasy nech uschnu kym pojdem do skolky 😀 ale teda ziadny mlady fesny ucitel tam nie je 😒 jedine ze tatinkovia nejaky 😀 😀 😀

kukucg
8. dec 2011

@marecek1 No ked sme spolu chodili a zacali sme sa bavit teda o spolocnej buducnosti vyhrali sme zasnuby v benatkach a briliantovy prsten 😅 😅

monika2712
8. dec 2011

@kukucg
@alyce

Baby a vy co ste presidlili sem??? kukam ze same zname nicky a u nas je ticho v teme.. 😀 😀 😀

kukucg
8. dec 2011

@marecek1 No dvakarat nevrav lebo sa v zime k vam dovalime aj s detvakmi a budu sa hrat a sankovat a my budeme krakat 😀 😀 😀 Lyzovate nebudeme, lebo uz budeme tehule 😅 😅

alyce
8. dec 2011

@marecek1
@kukucg
dievcata, no ja tiez musim ist do tej sprchy

kukucg
8. dec 2011

@monika2712 No ja som bola najskr tu az potom v tej druhej a tak sa priebezne pohybujem a dnes sa to tu rozbehlo 😀 A je to plodna tema tak dufam ze sa prilepi 😅 Skus aj ty 😀

kukucg
8. dec 2011

@alyce Dnes by si mala podat LOTO 😀

jafnka
8. dec 2011

@kukucg tak tomu sa vraví výhra! super! mne prsteň musel kúpiť drahý a v benátkach sme boli až na svadobnej ceste, ktorú sme si platili samozrejme sami.

alyce
8. dec 2011

@kukucg Kokos, vies ze nad tym lotom uvazujem? Skoda, ze sama sebe neviem uhadnut... Akurat mi svokra volala, ze lezi v 40-tkach horuckach doma, tak to tu musime mat bacil vsetci. A preto mi to nechodi. Uvidite, ze budem mat pravdu...

kukucg
8. dec 2011

@jafnka No ale ved to je super 🙂 ja ani neviem ci by ho drahy ozaj kupil keby sme ho nevyhrali 😅 😅 😅

kukucg
8. dec 2011

@alyce Nuz uvidime co uvidme, vsak uvidime 😅 😝

alyce
8. dec 2011

@kukucg waw aka vyhra. Predpokladam, ze to uz nebolo vramci prezentacie hrncov 🙂 To muselo byt riadne znamenie

kukucg
8. dec 2011

@alyce Nie nie, ziadna prezentacia, len benatky, romantika a ten prsten 😅

jafnka
8. dec 2011

@kukucg @alyce konečne som mm vyhnala na obed - variť sa mi dnes teda vôbec nechce, hlavne keď má ešte pár obedov v robote - tak sa idem konečne poriadne pridať do debaty, vyzerá, že dnes je tu veselo 🙂 inak môj mm vie, že sem píšem aj o čom sa bavíme, on sa rád angažuje do takýchto vecí (jeden balík ovu testov mi kupoval on...)
a čo sa týka toho stretka tak ja by som sa veľmi nejakému potešila lebo tu v mojom okolí nie je nikto kto by chcel mimi tak o takýchto veciach hovorím len s vami
a my sem tam chodíme cez levice do zvolena 🙂

alyce
8. dec 2011

@marecek1
@kukucg
@jafnka
ok, tak najbliszsia stretavka u nas 🙂

marecek1
8. dec 2011

@kukucg vau.... tak takú výhru by som brala aj ja 🙂 my sme boli v benátkach tento rok, dovolenkovali sme v Taliansku, viem si tam predstaviť večernú romantiku s najdrahším a briliantom na prste 🙂

marecek1
8. dec 2011

@alyce no mala by si si kúpiť žreb cestou do škôlky 🙂 potom nám tu poobede /večer napíšeš, že odchádzaš do témy milionové snažilky.

kukucg
8. dec 2011

@jafnka Akurat som chcela pisat ze kam ste zmizli vsetky ze tu nejak stichlo uz som skoro zacala upratovat 😀 😀 No a aj MM v podstate vie a obcas dostanem zglba za to 😅 Kym sa teda stretneme na kysuciach alebo v kozarovciach mozme sa vidiet v BA kludne 😉

kukucg
8. dec 2011

@marecek1 Vau kde je taka tema, preco tam este nie sme 😀 😀 😀

kukucg
8. dec 2011

@alyce Ok beriem ta za slovo 😀 Najblizsie pojdeme niekedy koncom januara 😀 😀 😀

alyce
8. dec 2011

@marecek1
@kukucg ok, ja tam pojdem prva a potom vam dam tipy, aby ste sa tam aj vy dostali. No bola som v sprche, o chvilu padam do skolky. Mala by som si aj nejaku spiralu dat na seba, ked uz tie vlasy mam ako...

alyce
8. dec 2011

@kukucg dobre, cakam vas 🙂

jafnka
8. dec 2011

@alyce ok 🙂 súhlasím s @kukucg na konci januára už budeme mať aj drobcov v brušku tak môžme potom porovnávať už aj ranné nevoľnosti 🙂

kukucg
8. dec 2011

@jafnka len aby sme sa po ceste nepovrackali 😀 😀 😀

marecek1
8. dec 2011

@kukucg tú tému založí
@alyce , dá recept na zaručený úspech, a potom sa tam dohrnieme aj my 🙂

kukucg
8. dec 2011

@alyce
@marecek1 Baby to by bolo ake stretko tak za rok si predstavte 😀 😀 😀 traja 5 rocny chalani, maminky, a asi tri trojmesacne bambulky chutnucke 😀 😀 😀 a mozno aj nasi chlapi by si nieco spolocne nasli 😀

@jafnka plus tvoje bambulko neviem co to bude 😀

alyce
8. dec 2011

@marecek1
@kukucg len uz sa nebude volat milionove snazilky, ale milionove tehulky
@jafnka

marecek1
8. dec 2011

@kukucg moje bude bambulko (= chlapec). marek si objednáva bračeka, musíme mu s tatinom splniť objednávku 😀