icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

marecek1
8. dec 2011

@kukucg
@alyce vy ste asi aj v téme "po lete 2011 začíname" - alebo tak nejako, však?

kukucg
8. dec 2011

@marecek1 Jaaaj aha pardon 😅 😅 😅 tak automaticky ma napadlo ze babu ked chalana mate 😀 ale to jedno 😎 len nech su

@marecek1 hej hej aj tam.... ale tu viacej 🙂

alyce
8. dec 2011

@marecek1 sem, tam, obcas 🙂 utekam do skolky. A my chceme bambulku

marecek1
8. dec 2011

@kukucg mne by bolo absolútne jedno, čo by to bolo chlapček, dievčatko, beriem všetko - aj oboch naraz. hoci si to neviem predsttaviť s dvojčatami, ľahko sa to hovorí, len asi tých starostí (jasné že aj radostí) je určite viac

kukucg
8. dec 2011

@marecek1 Hm aj ja beriem hocico aj ked dvojky si veru predstavit neviem 😅 takze hocico ale radsej jedno 😀

marecek1
8. dec 2011

@kukucg tiež radšej jedno, aby som si ho viac mohla užiť, nielen pobehovať od jedného k druhému, a nevedieť, čo skôr.

jafnka
8. dec 2011

@kukucg tak mne je úplne jedno či chlapec alebo dievčatko, mená mám vymyslené pre oba prípady 🙂

marecek1
8. dec 2011

@jafnka a aké máš vymyslené mená? ja mám iba pre chlapčeka. teda ja mám vymyslené svoje, a manžel svoje. mne sa nepáči to jeho, a jemu to moje. 😀

kukucg
8. dec 2011

@marecek1 No ved presne toto, ja mam pocit ze by som si to babo tak neuzila a nestihla sa tam kazdemu venovat keby boli dve, vsak maly bol stale na mne pricapeny 😅 😅 aj preto som druhe chcela ked bude trochu vacsi, aspon skolkar uz len by som si mala pohnut lebo to nejak rychlo leti aby nebol uz prilis velky 😅 😀

kukucg
8. dec 2011

@jafnka To hej pri prvom je to uplne sum a fuk 🙂 My by sme radi dievcatko, bola by to Nelka a chlapca ani netusim ale moj syn tvrdi ze by to bol matko alebo kubko 😀 😀 😀

jafnka
8. dec 2011

@marecek1 manžel vybral Rebeku, najprv sa mi to nepáčilo, ale už som si na to zvykla 🙂 a pre chlapca Maximilián a to som vymyslela ja

jafnka
8. dec 2011

@kukucg neuveríš ale ja volám môjho drahého Kubo a on mňa Maťo 😀 čo je úplne úžasné keď v tescu cez tri regále zavolá Maťko a otočím sa ja 😀

kukucg
8. dec 2011

@jafnka To musite mat teda vesele ako ste k tomu dosli prosim ta 😅
Maximilian sa vola ten slimacik v elahop 🙂

marecek1
8. dec 2011

@kukucg Nelka sa mi páči 🙂 švagriná čakajú dievčatko vo februári a tiež zvažujú Nelu, takže ak by si ju už dali, tak by to pre nás bolo neaktuálne...
@jafnka maťko, kubko - to by zaujímalo aj ma, prečo?

jafnka
8. dec 2011

@kukucg Keď som bola malá a niečo som vyviedla tak mi rodičia hovorili - ty si ale Ďuro! tak ja som začala drahému hovoriť, že je Kubo a on povedal, že keď on je Kubo tak ja som potom Maťo a kúpil mi plyšovú ovečku aby to potvrdil 😀
inak už došiel mm tak sa mu idem trošku povenovať... večer sa tu ešte na skok zastavím

kukucg
8. dec 2011

@jafnka Hej hej povenuj sa 😀 a nezabudni dnes aspon dvakrat 😅 😀 😀 😀

alyce
8. dec 2011

nazdar, uz som spat. no vidim, ze tu uz rozoberate mena 🙂 Viete aku vyhodu budeme mat? Mozme sa chalanom venovat ked budu zacinat v skole, nemusia trcat v druzine, lebo budeme na materskeeej

kukucg
8. dec 2011

@marecek1 No ja som povodne chcela Ninku ale MM sa nepaci 😒 no tak ma s malym prehlasovali na Nelku 😀

alyce
8. dec 2011

@jafnka jasne, chapeme 😉

kukucg
8. dec 2011

@alyce Ano presneeee tak som moc moc chcela ze to bude velice fajn 😀 no len si musim svihnut 🙂

alyce
8. dec 2011

@kukucg dneska zamiesite a bude tam.

kukucg
8. dec 2011

@alyce Rozkaz, vykonam!!!!! 😀

alyce
8. dec 2011

@kukucg presne tak som si to predstavovala. a bude z toho vianocna Nela. A my zamiesime na vianoce a bude z toho tiez mozno Nela Petronela 🙂

alyce
8. dec 2011

@marecek1 vy kedy miesite?

kukucg
8. dec 2011

@alyce Vianocne Nelinky 😵 😵 😵 ejha to by bola parada 🙂

alyce
8. dec 2011

@kukucg Ja strasne chcem Denisu ale to sa drahemu nepaci. On chce Viktoriu, to sa zase mne nepaci...... A ked to bude chlapec, tak to vobec netusim. Dala by som Denis... Inac, ked budem tehotna, nedam si zistit co to je. Necham sa prekvapit.

alyce
8. dec 2011

@alyce Alebo to uhadnem 😀

kukucg
8. dec 2011

@alyce 😀 😀 😀 No mam taky dojem ze ty uhadnes vsetko 😅 😅 Ja by som to nevydrzala, ani s tym testovanim ani s pohlavim 😅 som netrpezliva, mas moj obdiv 😎

alyce
8. dec 2011

@kukucg ja neviem preco ma to vobec nelaka... a to pohlavie... ja strasne prestrasne chcem dievcatko a tak chcem mat az do konca tehotenstva nadej, ze to mozno bude🙂 A okrem toho, keby som to vedela, moj mm by nechcel, aby sme to niekomu prezradili a mna by to lakalo vytrubit do sveta 🙂

kukucg
8. dec 2011

@alyce Jaaj tak 😀 NO tak hej ked to mas tajit tak radsej si pockat 🙂 Si videla novu modu v zahranici, davali to raz vv telerane, lekar ti napise co to je do zatvorenej obalky a tu das cukrarovi, zorganizuje party na ktoru ti urbit tortu, z vonku je taka neurcita a potom ju rozkrojis a zvnutra je modra alebo ruzova podla toho co bolo v obalocke 😀 takze to zistis v takom slavnostnom okamihu s rodinou a priatelmi 😎