2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@marecek1 No ved presne toto, ja mam pocit ze by som si to babo tak neuzila a nestihla sa tam kazdemu venovat keby boli dve, vsak maly bol stale na mne pricapeny 😅 😅 aj preto som druhe chcela ked bude trochu vacsi, aspon skolkar uz len by som si mala pohnut lebo to nejak rychlo leti aby nebol uz prilis velky 😅 😀
@kukucg Keď som bola malá a niečo som vyviedla tak mi rodičia hovorili - ty si ale Ďuro! tak ja som začala drahému hovoriť, že je Kubo a on povedal, že keď on je Kubo tak ja som potom Maťo a kúpil mi plyšovú ovečku aby to potvrdil 😀
inak už došiel mm tak sa mu idem trošku povenovať... večer sa tu ešte na skok zastavím
nazdar, uz som spat. no vidim, ze tu uz rozoberate mena 🙂 Viete aku vyhodu budeme mat? Mozme sa chalanom venovat ked budu zacinat v skole, nemusia trcat v druzine, lebo budeme na materskeeej
@kukucg ja neviem preco ma to vobec nelaka... a to pohlavie... ja strasne prestrasne chcem dievcatko a tak chcem mat az do konca tehotenstva nadej, ze to mozno bude🙂 A okrem toho, keby som to vedela, moj mm by nechcel, aby sme to niekomu prezradili a mna by to lakalo vytrubit do sveta 🙂
@alyce Jaaj tak 😀 NO tak hej ked to mas tajit tak radsej si pockat 🙂 Si videla novu modu v zahranici, davali to raz vv telerane, lekar ti napise co to je do zatvorenej obalky a tu das cukrarovi, zorganizuje party na ktoru ti urbit tortu, z vonku je taka neurcita a potom ju rozkrojis a zvnutra je modra alebo ruzova podla toho co bolo v obalocke 😀 takze to zistis v takom slavnostnom okamihu s rodinou a priatelmi 😎

@kukucg
@alyce vy ste asi aj v téme "po lete 2011 začíname" - alebo tak nejako, však?