icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

alyce
8. dec 2011

@kukucg maaarnost uz robia biznis aj z tohoto? Ale napad je to dobry. Ja som na sone lezala hodinu, kym maly ukazal pipika, aj tak som to tusila. Ale vtedy som si chcela byt ista kvoli obleceniu. Teraz tiez zakladne veci pre novorodeniatko mam, vacsinou biele a zlte, takze ten tyzden- dva by som vydrzala a potom by som mu postupne nakupovala. Prvu vybavicku mi aj tak kupovala mama so svagrinou, lebo som lezala od 6 mesiaca hore nohami. Tak teraz si to vsetko chcem uzit!

marecek1
8. dec 2011

@alyce
@kukucg aj Nina sa mi páči 🙂 máme podobný vkus - nela, nina.

ja som do ôsmeho mesiaca nevedela, čo čakáme, ale vnútorne som tušila, že to bude chlapček. a to som mala teda dosť ultrazvukov, lebo som mala počas tehotenstva problémy, trochu som špinila/krvácala, 3krát som si počas tehotenstva poležala v nemocnici. ale až v ôsmom mesiaci mi v nemocnici lekár povedal, čo to bude, to som sa už po kontrole obliekala a len tak medzi rečou som sa ho opýtala, že či sa mu neukázalo, čo to bude, až to bude. a on len tak odfrkol: chlapec. a ja celá natešená 🙂

ale nevydržala by som to nevedieť, určite ak by to lekár videl na 100 %, tak by som to chcela vedieť, ale pred rodinou by som to utajila. tajili sme pohlavie aj pri markovi, ale všetci ma tipovali na chlapca, že som bola "pekná" (no a hlavne sme kúpili kočík v modrom, takže to ich hádanie 😀 😀 ).

a tiež som už hovorila mm, žeby bolo fajn, keby sa nám podarilo mimi teraz, žeby som sa mohla naplno venovať aj markovi v 1. triede, no už len aby nám to vyšlo.

a miesime teraz 😀 som si povedala, že každý druhý deň ideme na to, lebo niekto tvrdí, že otehotnieť sa dá aj prvý deň po menštruácii, aj tesne pred, tak som nechcela premeškať ten deň D. ale teraz sme už tretí deň nič, manžel chodil neskoro a ja som bola nejako neskutočne unavená, takže dnes keď marko zaspí, rýchlo musím manžela znásilniť 😝

marecek1
8. dec 2011

@kukucg no s tou párty je to teda biznis... to by ma nenapadlo.

kukucg
8. dec 2011

@alyce No napad to nie je zly veru 🙂 Ja som to tiez tusila no a druhom sone nam maly otrcil take guliska ze na cely monitor 😅 😀 😀 a potom na kazdom dalsom sone sa ma kazdy lekar pytal ci viem co to je ze to dobre vidno 😀 Ja som si kupovala takmer vsetko sama, a snazila som sa hlavne tie male veci tak neutralne kupovat, biela, ztla, bezova, a tak aby bolo aj ked bude baba, co som dostala bolo modre vacsinou no a tie vacsie veci to uz su jasne chlapcenske to uz zacali auta, bagre a neviem co na trickach 😀

alyce
8. dec 2011

@kukucg
@marecek1
no babulky, ked uz nic nerobim cely den, idem aspon nieco upiet na vianoce ked mam cas. A vy vecer pekne mieste a potom tajne kuknem ako dopadol ovu test 😉 dufam, ze podla mojich ocakavani 🙂

kukucg
8. dec 2011

Aj ja bezim nieco nakupit potom po maleho a potom na nejake predstavenie, o potom domov rychlo test ocikat 😅 😅

alyce
8. dec 2011

@kukucg
@marecek1
pozapisujem pri tom par receptov 😀

kukucg
8. dec 2011

@alyce Si ty priiiiiiiipad 😀 😀 😀

wildluccia34
8. dec 2011

@kukucg Co by so mnou malo byt?🙂Tak som tu pomenej,kedže nemám vela času na PC...ešte ježiška dokupujem,beham po meste,navštev mam vela,kamaratky mi chodia pozvanky davat na svadby,čo ideme v januari...tak nemam ani kedy sa ti zastavit a ty čo nove? 😉

wildluccia34
8. dec 2011

@marecek1 Nebojkaaajte sa dievčata o mna🙂)ja sa mam dobre,len som trošku viac zaneprazdnená,však som tu nebola asi 2-3 dni🙂Len vam sa to zda asi dlho,no čo aky bol Mikuláš?Počuvali ste?🙂Ja som dostala tolkoo sladkosti,od maminy,svokry,manžela,od byvalej kolegyne a čokoladku od sestry,no neviem neviem kto to ide všetko pojest 😀

wildluccia34
8. dec 2011

@kikusik88´Už som tu len a len pre vás 🙂 🙂 🙂

wildluccia34
8. dec 2011

dievčata ako zistim,od koho mam cukrik?

wildluccia34
8. dec 2011

Kde ste všetky?hm?

jafnka
8. dec 2011

jaj, dievčence, poobede sa nič nekonalo lebo drahému furt vyvolávali z roboty a teraz je na nákupe ☹ ale večer vypnem mobily a zamknem aby nás už nikto neotravoval 😀
pripájam dnešný ovu testík - takmer pozitívny a aj grafík (modrým je sexík)

kikusik88
8. dec 2011

@jafnka super vyzera to nadejne...drzim palce...drz aj mne stale nie a nie hlien co ma byt ako vajce...ale krcok je makky vysoko a pootvoreny...no co ked uz tri ci 4 dni....neviem nechcem sa sledovat ale neda sa toooo ☹

kikusik88
8. dec 2011

@wildluccia34 to nezistis..ja som ti posielala ale asi srdiecko...

kikusik88
8. dec 2011

@wildluccia34 no ty to pojes.. mas teraz vyhovorku ze musis koli malinkemu 😀

wildluccia34
8. dec 2011

@kikusik88 no vidíš,tak zistila som,ano srdiečko som dostala,tak dakujeeem krásne🙂

wildluccia34
8. dec 2011

@kikusik88 Noo ale nechuti mi praveže moc sladke,dam si za den len 3 kocky čokolady a dost,ked som nečakala,tak som len sladkosti jedla🙂tak aspon z toho moc nepriberiem a tebe sa ako dari?

kikusik88
8. dec 2011

@wildluccia34 hej aj moja sestra je teraz na slane a brutalne miesa... 😅 a potom ze je mi zle ze z coho ... ona je uz v 16 ci 17 tt
no moja mne nijako ☹ som akurat 12 DC ale nejak nepocitujem ovu priznaky..netestujem nemeriam ani nic len kontrolujem krcok ale ten je ako ked ma byt ovu no uz viac dni....tak skusame len tak na slepo a hadam 24.12 uz budu // skusim testnut aj ked mrcu mam mat az 26 nech mame darcek ak ho mame mat ak nie co uz od januara kupim testy ovu a budem skusat dalej 😖 ale tu s babami sme dohodnute ze budeme na vianoce tehuuuu

wildluccia34
8. dec 2011

@kikusik88 No aj ja čo mám švagrinu,tak je v nejakom 23tt,ale brucho nema moc velké,jej byvalo aj dost zle celých 5 mesiacov... No treba mojka len skušat,aj ked necitiš ako píšeš tie ovu priznaky,treba skušat a skušat,ja som velmi zvedava,čo mi povie v pondelok doktorka,si to približne vypočitam,kedy mi to asi tak vyšlo,či uplne cez plodne dni,a jasne otestikuj sa skor,mali by ste užasny darček 😉

kikusik88
8. dec 2011

@wildluccia34 no tak na to som zvedava ze kedy si mala tie plodne dni ako ti to vyslo ze kedy si asi otehotnela... 🙂 ved uvidime, kupim potom ten citlivejsi testik 10 tku a uz by tam cosi mohlo byt vidiet...ale neviem velmi by som chcela si preto nebude 😖

wildluccia34
8. dec 2011

@kikusik88 No dam ti hned vediet,ja som mala tiež 10-tku testik,ale si vezmi,že ked som si ja robila 3-4 dni pred MS,tak mi vyšiel negativny...bola som sklamana a potom ked mi začala meškat,tak som ani nedufala,že budem tehu🙂nakoniec sa potvrdilo,ale sranda veru,nebooj ja som si tiež hovorila,že chcem byt,tiež som na to myslela a bolo...však snažilkujete len 2-3 mesičiky,no nie?

kikusik88
8. dec 2011

@wildluccia34 no tak to si ma zarazila ze 10 tka ti to neukazala skor 😨 myslela som ze ukaze tych 10 dni po oplodneni...no ved uvidime co bude...hej ale oktober sme zacali neskoro snazit, az po 15 dni a iba cely november a teraz deember..ja viem ze je to kratko ale ked uz chceeem 🙂

wildluccia34
8. dec 2011

@kikusik88 no preto ja tym testom nejako neverim,vela člankov som aj čitala,že hodne testov ti ukáže pred MS inak a ked ti mešká 2-3 dni,tak ti hned ukáže pozitivne...A to som mala taky drahší test...Ale už je to jedno,no vidíš,tak sa nebojkaj!

kikusik88
8. dec 2011

@wildluccia34 no skusim a hadam budu ciarky 🙂

kukucg
8. dec 2011

@jafnka No dnes mam taky podobny test ako ty, ciarka zase o nieco silnejsia ale stale nie taka ako ta druha 😠 a hlien sa pomaly meni na kremovy.. teplota nerobi nic.... a dnes ma strasne picha v bruchu na jednej strane ☹ nervyyyyy toto veru nebude ten stastny mesiac 😖

kukucg
8. dec 2011

@alyce
@marecek1 test je v podsate taky isty ako vcera 😠 tento mesiac uz z toho asi nic nebude ☹

kukucg
8. dec 2011
domi1988
8. dec 2011

@kukucg ahojky tak vidim ze si na tom stale rovnako ako ja... kasli na testy, na konikovi som nasla tolko rovnakych pripadov a uz maju alebo cakaju mimi, tie testy asi nefunguju u kazdeho alebo ja neviem.. 😉