2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@marecek1 mas pravdu, aj ja si to stale hovorim, ze to mozno nic neznamena, len je to nejake cudne cele 😝 ach moja bodaj by si mala pravdu, a ni dusik by mi nevadil ne tych druhych testoch 😅 😅
Inak baby som sa rano zobudila na to ze mam hrozne citlive bradavky 😒 zase nejaka novinka 😕
Kde ste dnes??? 😕 😕 😕
No vcera sa mi ani nechcelo dost ma bolelo brucho na jednej strane, nafuknuta som bola 😠 ale tak nakoniec hej miesili sme... a rano tie bradavky akoze ja teda neviem ja som to ozaj takto nemala nikde takze tento mesiac len cumim a nechapem 😅 neviem ci su naprd, ani teplota nic moc nerobi ale na to sa moc nespolieham 😒 vsak uvidime 😖
No ved miesime kazdy druhy den testy netesty uz sa vcera MM smial ze naco tolko mrhame 😝 no nezabila by si ho??? 😀 posledny som mala 29 predtym 27, a aj pred kyretom som tam mavala 28 dni cca
@alyce No to je pravda len aby sme sa k tomu dopracovali 😵 je to take zvlastne lebo sa mi zda ze po tom kyrete sa vsetko nejak zmenilo, proste nepoznavam svoje telo, priznaky ovu aj ms su ine, ak teda vobec su takze som taka zmetena ale vsak snad sa to nejak ukociruje 🙂
Inak sa musim pochvali kocky vcera som dostala pusu na licko od doktora kalmana z ordinacie 😵 😵 dokonca dve 😀
Baby,koko ste tu toho popisali!! No mam vecer co citat...Uz som si volalal k dr,objednala ma na 20dec....tak snad to potvrdi 🙂
@kikusik88 Ono prvy trimester vies ze si tehu podla toho,ze ti byva zle...druhy trimester je super,bo uz citis pohyby a treti trimester uz mas brucho ako svet 🙂 a nevies sa uz dockat,kedy budes babatko drzat na rukach,bo posledne 2 mesiace uz ani spat poriadne,ani zobybat sa,vstavat...celkovo sa hybat 🙂 boozenko,ako sa uz tesim na to 🙂 🙂 🙂

Hej tiez som videla albumy s negativnymi ovu testami a pozitivnymi tehu a to je hlavne 😀