2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@kukucg Ako čo kolko ma?Nie nič mi nepovedala viac,predpisala mi len kyselinu listovu,aby sa dobre vyvijal plodik,noo dakujem,tešim sa že to vyšlo na leto🙂
@marecek1 dakujeeem
@kukucg A prečo???Citiš že máš dostat alebo čo? 😒
@marecek1 Treba dufat a uvidíš,možno sa to zmení...kedy máš dostat MS?
@wildluccia34 No aka je velka bublinka, moja mala vtedy asi 6mm a gestacny vak asi 2 cm alebo tak nejak 🙂
a listovku si nebrala predtym? Aj ja sa tesiiiiim 🙂 a co nevolnosti zatial nic?? 😀
@wildluccia34 No to nie mam dostat az 22.12 ale bol taky cudny mesiac, ovu test mi nevysiel ani jeden aj ked podla teploty mozno aj bola no ktovie, proste je to take divne 😒
@wildluccia34 21. ale akosi vnútorne cítim, že sa nič nedeje, aj príznaky žiadne, vždy som mala aspoň prsia také inak citlivé ako pred MS. škoda, dúfala som, že to na Vianoce vyjde, ale čo už. tak budúci rok opäť.
@kukucg Nie nebrala som,ja ti vravim,že my sme sa nažili bez všetkeho možneho,keby sa nedarilo viac ako pol roka skušam čaje kadejake,tebletky a testovat sa a taak,nie nevravela mi,ale budem to mat asi v knižke napisane,skusim tam pozriet🙂zle mi nebýva vobec mi povedala,že ak mi nebude zle do 3.mesiaca,tak už by mi nemalo byvat
@kukucg Ahaa...robievala si si tie ovu testiky hej?No možno sa mýlia a predsa nakoniec
@marecek1 Tak to ma mrzí,ale nič nemáš stratene,budeš skušat dalej a uvidíš moje
@wildluccia34 mne tiež nebolo zle, vôbec, ani jeden raz. takže možno ťa tieto nepríjemnosti tiež obídu.
@wildluccia34 No ved listovka nie je ze aby sa podarilo alebo co len aby sa babo dobre vyvyjalo ked sa podari, lebo nervovy system sa vyvija asi 20 dni po oplodneni a to nestihas ked zacnes az potom ale ja som pri malom tiez nepala a je tu a zdravy 😉 To je super ze mas aj knizku 😵 😵 😵 moja dr dava az okolo 12tt pri tej orvej riadne poradni 😒
No robila som si ale nevysiel ani jeden pozitivny aj ked podla teploty vyzera ze ovu bola tak ja sama neviem 😖
Baby zachvilku konci rok a to uz sa k nam do temy 2011 zaciname nikto neprida 😅 😅 😅 tak by sme si mali svihnut nech tu netrcime 😝 😀 😀
@wildluccia34 určite nehádžem "flintu do žita", to len vianoce boli taký medzník, že super, keby sa podarilo, ale tak isto bola aj letná dovolenka. ale neva, zoberiem aj "bežný" deň/mesiac, len nech to príde. je mi ľúto, keď sa nám zasa nepodarí, ale mám doma synčeka, takže to je pre mňa taká útecha. aj keď aj túžba po druhom bábätku je silná, niekedy mi z toho "hrabe", ale musím ju držať na uzde.
@marecek1 No dufam aj ja...tak je super,že ani tebe nebolo zle
@kukucg Ale sranda,vela som čitala,aj tu na modrom konikovi,že dievčata uživaju kyselinu listovu a to nie su ani tehotne...No aj sestra sa čudovala,že mi dala tak skoro knižku,jej tiež dala až neskor,ale ja som rada,aspon sa stale možem do nej pozerat a čitat si mena 🙂 No vidíš,tak si predsa určite mala ovu
@wildluccia34 Hej lebo je dobre uzivat ju asi tri mesiace pred otehotnenim aby mala dostatocnu koncentraciu v bunkach, v pripade femibionu mesiac pred, ja ho tiez beriem asi styri mesiace uz aj kvoli krvicke aj koli babatku 🙂 To je super ze ju mas je to take povzbudzujuce 😉 No mozno som mala ale tak co ja viem... uvidim buduci tyzden 😅
@marecek1 Ved určite,že najkrajšie je to ako darček na Vianoce,ale tak poteši ta to aj kedykolvek iny den.Máš zdavého synčeka,tak možeš byt velmi rada,a to druhe som počula,že trva vačšinou dlhšie a nedari sa....Určite by som aj ja bola z toho smutna a tiež by mi hrabalo,ale teš sa z toho čo máš...a druhe sa určite raz podari
@kukucg No držím ti palčeky,nech sa podarí...aha tak preto pisali,že ju uživaju...Mojej sestre tiež nič take nedavala,ale zaleži vela aj od doktorky
kukucg....tak mam v tej knižke napisane že UZ:CRL 11 a potom voláky škrabopis 😀
@wildluccia34 dakujem 🙂
@wildluccia34 Jee ano to je dlzka od hlavicky po zadocek ma tvoje babo 11mm 😵 😵 😵
@kukucg Jeej to je už take velke?🙂
@kukucg velmiii ti to prajem,ako si to aj ty priala mne 😉
@wildluccia34 hej velke ako fazulka 😅 😀 😀 to je zlate ja som simiho videla az ked mal asi 46 mm a to uz mi maval 😅
@wildluccia34 Dakujem moja 😉
@kukucg 🙂A ježiška už maš nakupeneho?Ja dnes idem balit darčeky,tak sa tešíííím,už máme stromček,včera manžel staval a ja som zdobila🙂

@wildluccia34 Asi ani nie sme vo faze cakania ale velmi ruzovo to nevyzera 😒