2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@kukucg aha, tak som to zle pochopila. Inak moja neterka je aprilovka a je to baran jak vysity. 😀 Hej dva-tri mesiace, ale moj muz este netusi, ze ak sa naaaahodou nezadari, bude bombardovaný aj nadalej. 😲 Inak mala som aj ja zmiesane pocity, ci ist do prace a jeden-dva roky pockat, taky bol nas povodny plan. Alebo ist z materskej do materskej, jooooj nejdem zase nad tym spekulovat, lebo len chaos mam v hlave potom. 😕 🙂
Citam, ze ste rozoberali vitaminy, ja som brala Calibrum babyplan a potom mami. Rozmyslam, ze aj ja zacnem nieco brat. Ten femibion je dobry? Co beriete vy, len kyselinu listovu, alebo aj nieco ine?
@wildluccia34 Ty si z Oravy? 🙂 Teda tak som pochopila, ked si napisala, ze ani sneh tam neni. Ja veeelmi dufam, ze na novy rok bude, ideme tam na tyzden. 😵
@kikusik88 no, ak sa nezadari, tak to odlozime, do septembra si este riadne uzijem matersku a potom by som sla do roboty na rok - dva a potom by sme sli na druhe. Mne by vyhovovala aj jedna aj druha moznost, takze nestresujem a necham tomu volny priebeh. Na jednej strane by som velmi chcela uz teraz ostat tehu, aby mal maly maleho partaka, alebo partacku s nie velkym vekovym rozdielom, ale na druhej strane by zas mne vyhovovalo mat druhe dieta trosku neskor, aspon by mi tak rychlo naraz nevyrastli. Som sibnuta co??? 😀
Babule ja vam poviem, ze moj muz bol na spermiograme a teda nevysiel vobec slavne, dost som vtedy revala, lebo gyndo povedal, ze nech sa pripravime na umele oplodnenie. A este mi povedal, ze nech som neni smutna, ze staci uplne jedna jedina spermia a spravma konstalacia hviezd a o tri tyzdne som prisla k nemu s pozitivnym tehu testom. Nechcel tomu verit. 😎
No uz si pisem sama so sebou. 😕 😀 Idem teda do sprchy a do hajan, aj ked sa mi este velmi nechce. 😝 Dobru noc.
no idem do tej sprchy uz. 😀
@kikusik88 kyselinu listovú ti môže predpísať aj lekár - vychádza to vtedy lacnejšie, mne predpisuje accidum follicum, len neviem, ktorá firma to vyrába, pozriem večer a napíšem. cenovo v pohode aj bez receptu.
keď som bola tehotná s malým, tak som brala Calibrum baby plan, ale nerobil mi dobre na žalúdok, tá kombinácia vitamínov mi nesadla, tak som potom brala éčko, kyselinu listovú (to accidum), samostatne a problém už nebol.
@gubinka teraz si občas kupujem femibion, je dosť v poslednej dobe ospevovaný, striedam ho ale s kyselinou listovou.
Ahojte dámy, my sa snažíme o malinké už druhý mesiac a stále nič 😕
@gubinka tiež som pôvodne mala v pláne spojiť dve materské, aby medzi detičkami nebol veľký vekový rozdiel, ale sa nám to nepodarilo, tak som sa vrátila do práce. určitú výhodu má aj táto druhá možnosť, človek na chvíľočku vypadne zo systému dieťa-domácnosť, začlení sa do pracovného procesu, mať aj druhý príjem nie je taktiež na zahodenie - rodičovský príspevok je o ničom, ... všetko má svoje pre aj proti, a zvlášť sa udalosti nemusia vyvíjať tak, ako si ich naplánujeme - my sme chceli detičky po sebe, a teraz už bude medzi nimi minimálne 5 rokov vekový rozdiel, takže by sme mali dvoch jedináčikov. ale zasa by mi vyhovovalo veľmi otehotnieť teraz, lebo by som bola na materskej s bábätkom, a synček by bol prváčik/druháčik, tak by som sa mu mohla tiež viac povenovať - to isté aj @kukucq, však? 😉
@pampuskovesrdce druhý mesiac, to ešte vôbec nemusí byť dôvod k obavám 😉 a koľko rokov má tvoje prvé dieťatko?

@kukucg tak snažím sa vás nakaziť pozitivizmom i keď radšej by som aj tehu vírusíkmi, ale tak pekne postupne 🙂