2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@wildluccia34 A tak na aguapark v poprade by som sa aj ja dala ukecat 😅 😅
@kukucg no ved to,že ked ti ani oni sami nevedia povedat čo a ako...
@kukucg Noo ja som daavno nebola niekde pri vode,aj cez leto sme boli velmi malo,tak si to musime aspon v zime trošku užit
@kukucg noo však vravim,že aj mojej švagrinke sa podarilo prve ani nevie ako(otehotnela už v 17-tke)a to mala super školu gympel a chcela ist ešte na vyšku a ked chcela mat po 4 rokoch dalšie,tak musela sa dost dlho snažit,skoro 6-ročny rozdiel je medzi nimi,a kamaratka to iste,prve mali hned na prvy pokus a o druhe sa už snažia viac ako pol roka...sesternica to iste...tak nechápem
@marecek1 Aj aj moj, je to sice baran ale fakt je ze vodu miluje a ked sa k nej dostaneme tak nie a anie vyliezt aj ked sa cely klepe a ma modre pery 😅
@wildluccia34 no ani my moc nie, aj ked teda maly viacej, chodili sme na plaz a tam boli take detske bazeniky tak sa clapkal ja nie no ale bola som tehu a to som sa nechcela kupat v bazenoch ani tak 😒 tak som to tak poriesila aby sa maly mohol a ja som sa nemusela a teraz keby som bola tak by si uzil asi hlavne MM s malym 😀
@wildluccia34 nuz ani ja to nechapem clovek by povedal ze ked slo jedno pojde aj druhe a neni to take easy 😝
@kukucg No a to nemožem ist ani k moru,však,ked som tehu?Nemožem moc chodit cez leto na slnko,ani sa trošičku opalit?Mi bude chybat dovolenka,kedže nam nevyšlo ani toto leto:(sme si zariadovali všetko a same svadby sme mali...tak sa hodne minulo,noo tak si užije asi zas len manžel s malym,ale tak ty sa zas budeš tešit z babatka,ktore budeš mat v brušku 😉
@kukucg noo asi taak
@wildluccia34 No k moru by som sla asi v tehu more je fajn, aj ked zase ta cesta a to teplo no a navyse v lete uz budes dost tehotna a mozno aj ja 😅 😅 mozno by ste mohli skusit tak pred letom ked este neni tak horuco 😉
@wildluccia34 Joj to bybolo fajn kludne ozeliem kupanie a budem sa tesit 😀
@kukucg naozaj sa može ist k moru,ked som tehu???tak to supeer,no jasne s velkym brušiskom by som nešla,ale tak koncom aprila,ak by bolo už fajne,alebo tak začiatkom maja,akurat mam vtedy narodeniny,tak super,ja som si myslela,že nemožem
@wildluccia34 Ja myslim ze mozes, aspon tu kocky pisali ze chodia, obcas maju problem s poistenim hlavne ku koncu ale pred tym sa samozrejme porad s dr 😉
@marecek1 ja viem u nas je to tak ze su traja velky 🙂 od 32-30 a potom ja 23 a potom 4 male od 19-14 no a posledna je z domova a ma 9...takze ja osm bola vzdy uprostred kedy som sa nemala moc s kym bavit ani s velkymi ani s krpcami no teraz je to uz super aj ty starsi mi rozumeju a aj ty "krpci" sa mi snazia rozumiet 😀 ale urcite nechcem az tolko deti je to financne tazke aj ked dieta stoji len tolko kolko mame ...
@wildluccia34 no uvidim ci tam uz daco bude vidiet ale ak nie aspon viem ze mozem spokojne cakat na ms a nebudem mat taky stres z toho ☹
@kukucg no ved určite by som sa poradila
@kikusik88 žiadny smutko,musíš verit a uvidiš,bude to tam 😉
@wildluccia34 ja verim kedze si ine darceky nejdeme kupovat 😀
@wildluccia34 mozes ist k moru jasne ze hej..len pozor letecky nie tam je to obmedzene do urciteho tyzdna moju segru nechceli pustit z Londyna....to si este nastuduj....chodte na silvestra kdesi do egypta aj tak chodia 😀 ja ked som bola pred rokom v chorvatsku boli tehotne a strasne moc az sa mi zdalo ze iba ja som normalna...len pozor na slnko a inak v pohode...bola tam aj taka co uz uz sla rodit a hrala voelybal vo vode....ja som si myslela ze tam prisla porodit 😀
@kikusik88 Alee nemysliš važne,tolko tehuliek?No cez Silvestra sa nam neda,už mame chatu zaplatenu v Tatrach a mameee tak veela vydavkov,však len Ježiško pre všetkych kolko vyšiel,ta chata a ideme na svadbu 7.januara a 14.januara na dalšiu,a 2.2 oslavujeme ocinovu 50-tku...tak neurekom toho máme 😖 Ale som rada,ak by vyšlo neskor to more
kikusik88....nejdete si nič davat na Ježiška?ste sa tak dohodli?

@wildluccia34 No vsak jasne ved uvidis, je to na nervy s tym vsetkym 😒