icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

kukucg
14. dec 2011

@wildluccia34 No vsak jasne ved uvidis, je to na nervy s tym vsetkym 😒

kukucg
14. dec 2011

@wildluccia34 A tak na aguapark v poprade by som sa aj ja dala ukecat 😅 😅

marecek1
14. dec 2011

@kukucg aj ja, a malý, to ani nehovorím, to je vodný živel 😀

wildluccia34
14. dec 2011

@kukucg no ved to,že ked ti ani oni sami nevedia povedat čo a ako...

wildluccia34
14. dec 2011

@kukucg Noo ja som daavno nebola niekde pri vode,aj cez leto sme boli velmi malo,tak si to musime aspon v zime trošku užit

wildluccia34
14. dec 2011

@kukucg noo však vravim,že aj mojej švagrinke sa podarilo prve ani nevie ako(otehotnela už v 17-tke)a to mala super školu gympel a chcela ist ešte na vyšku a ked chcela mat po 4 rokoch dalšie,tak musela sa dost dlho snažit,skoro 6-ročny rozdiel je medzi nimi,a kamaratka to iste,prve mali hned na prvy pokus a o druhe sa už snažia viac ako pol roka...sesternica to iste...tak nechápem

kukucg
14. dec 2011

@marecek1 Aj aj moj, je to sice baran ale fakt je ze vodu miluje a ked sa k nej dostaneme tak nie a anie vyliezt aj ked sa cely klepe a ma modre pery 😅

@wildluccia34 no ani my moc nie, aj ked teda maly viacej, chodili sme na plaz a tam boli take detske bazeniky tak sa clapkal ja nie no ale bola som tehu a to som sa nechcela kupat v bazenoch ani tak 😒 tak som to tak poriesila aby sa maly mohol a ja som sa nemusela a teraz keby som bola tak by si uzil asi hlavne MM s malym 😀

kukucg
14. dec 2011

@wildluccia34 nuz ani ja to nechapem clovek by povedal ze ked slo jedno pojde aj druhe a neni to take easy 😝

wildluccia34
14. dec 2011

@kukucg No a to nemožem ist ani k moru,však,ked som tehu?Nemožem moc chodit cez leto na slnko,ani sa trošičku opalit?Mi bude chybat dovolenka,kedže nam nevyšlo ani toto leto:(sme si zariadovali všetko a same svadby sme mali...tak sa hodne minulo,noo tak si užije asi zas len manžel s malym,ale tak ty sa zas budeš tešit z babatka,ktore budeš mat v brušku 😉

wildluccia34
14. dec 2011

@kukucg noo asi taak

kukucg
14. dec 2011

@wildluccia34 No k moru by som sla asi v tehu more je fajn, aj ked zase ta cesta a to teplo no a navyse v lete uz budes dost tehotna a mozno aj ja 😅 😅 mozno by ste mohli skusit tak pred letom ked este neni tak horuco 😉

kukucg
14. dec 2011

@wildluccia34 Joj to bybolo fajn kludne ozeliem kupanie a budem sa tesit 😀

wildluccia34
14. dec 2011

@kukucg naozaj sa može ist k moru,ked som tehu???tak to supeer,no jasne s velkym brušiskom by som nešla,ale tak koncom aprila,ak by bolo už fajne,alebo tak začiatkom maja,akurat mam vtedy narodeniny,tak super,ja som si myslela,že nemožem

kukucg
14. dec 2011

@wildluccia34 Ja myslim ze mozes, aspon tu kocky pisali ze chodia, obcas maju problem s poistenim hlavne ku koncu ale pred tym sa samozrejme porad s dr 😉

kikusik88
14. dec 2011

@marecek1 ja viem u nas je to tak ze su traja velky 🙂 od 32-30 a potom ja 23 a potom 4 male od 19-14 no a posledna je z domova a ma 9...takze ja osm bola vzdy uprostred kedy som sa nemala moc s kym bavit ani s velkymi ani s krpcami no teraz je to uz super aj ty starsi mi rozumeju a aj ty "krpci" sa mi snazia rozumiet 😀 ale urcite nechcem az tolko deti je to financne tazke aj ked dieta stoji len tolko kolko mame ...

kikusik88
14. dec 2011

@marecek1 super budem si aj ja pytat a kolko si potom doplacala?

kikusik88
14. dec 2011

@wildluccia34 no uvidim ci tam uz daco bude vidiet ale ak nie aspon viem ze mozem spokojne cakat na ms a nebudem mat taky stres z toho ☹

wildluccia34
14. dec 2011

@kukucg no ved určite by som sa poradila

kikusik88
14. dec 2011

@kukucg ved to aj ja som mojmu povedala ze minimalne budu dve treti sa smykne a stvrte si necham pred 40 aby som mala milacika na starobu 😀 😀 😀

wildluccia34
14. dec 2011

@kikusik88 žiadny smutko,musíš verit a uvidiš,bude to tam 😉

kikusik88
14. dec 2011

@kukucg aj ja som baran a vo vode by som aj spala 😉

kikusik88
14. dec 2011

@wildluccia34 ja verim kedze si ine darceky nejdeme kupovat 😀

kukucg
14. dec 2011

@kikusik88 perfektny plan 😀

alyce
14. dec 2011

@kukucg no ahoooj, co nove?

kikusik88
14. dec 2011

@wildluccia34 mozes ist k moru jasne ze hej..len pozor letecky nie tam je to obmedzene do urciteho tyzdna moju segru nechceli pustit z Londyna....to si este nastuduj....chodte na silvestra kdesi do egypta aj tak chodia 😀 ja ked som bola pred rokom v chorvatsku boli tehotne a strasne moc az sa mi zdalo ze iba ja som normalna...len pozor na slnko a inak v pohode...bola tam aj taka co uz uz sla rodit a hrala voelybal vo vode....ja som si myslela ze tam prisla porodit 😀

alyce
14. dec 2011

@marecek1 ahoj, tak ako pojdeme do milionovych tehuliek?

kukucg
14. dec 2011

@alyce Ahoj, zatial nejak nic moc 🙂 A co ty, kde sa flakas?? 😅

alyce
14. dec 2011

@kukucg vcera som mala krizu, tak to na mna dolahlo vsetko, strach a tak.. Vies o com hovorim 😉 Cely den som vcera ucila, nestihala som sem prist, teraz mam akurat volno az do 14,00 tak mozem chvilku vas pozriet. o hovor, co nejake priznaky sa uz ukazuju?

wildluccia34
14. dec 2011

@kikusik88 Alee nemysliš važne,tolko tehuliek?No cez Silvestra sa nam neda,už mame chatu zaplatenu v Tatrach a mameee tak veela vydavkov,však len Ježiško pre všetkych kolko vyšiel,ta chata a ideme na svadbu 7.januara a 14.januara na dalšiu,a 2.2 oslavujeme ocinovu 50-tku...tak neurekom toho máme 😖 Ale som rada,ak by vyšlo neskor to more

wildluccia34
14. dec 2011

kikusik88....nejdete si nič davat na Ježiška?ste sa tak dohodli?