icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

kikusik88
14. dec 2011

@wildluccia34 hm tak to budes mat perne my sme mali tento rok taky ... vsak uvidis ako sa budes citit...ak bude fajn tak pojdete 😉

kikusik88
14. dec 2011

@wildluccia34 nejake malickosti ano aby sme mali tu radost ze jej co tam asi bude, ale inak nic lebo v januari ideme davat kuch. linku a treba nam dosetrit..vyde asi 1200€ a mame cca 900€ takze radsej peniaze odlozime aby sme mali viac 😒 budeme mat vianoce neskor

wildluccia34
14. dec 2011

@kikusik88 Presne tak,som rada,že mi nebyva zatial zle...že to nemusim tak hrozne preživat a uživam si tehotenstvo 😉 a ty si domka?nie si v praci?

kukucg
14. dec 2011

@alyce No hej viem a nestresuj uz 😉 😉 A co si sa ucila???? 😅 A ja nic, ziadne priznaky veru 😒

kikusik88
14. dec 2011

@wildluccia34 idem do prace ale dnes robim az od 12 😎 vsak do dajakeho chorvatska staci sadnut do auta a ubytko najdete...netreba nic rezervovat ako my sme sli len na blink a nasli sme superr

marecek1
14. dec 2011

@kikusik88 pozriem sa doma na krabičke od tej kyseliny listovej a večer napíšem, z hlavy si nepamätám ...

wildluccia34
14. dec 2011

@kikusik88 No jasne,určite je prvo-rade byvanie,ani my sme si moc nekupovali,sice manžel mi nejaky krasny darček(nechce mi prezradit)ale som mu povedala,že mame vela vydavkov,sama som si len taku hunatu mikinku kupila,aby som mala aj do tych tatier,fajna taka teplučka,u vas v gate v DK sme boli,tak tam som si kupila...a ešte snehule mi bude treba a nove šaty na svadbu,som si objednala,aj zlate topánky,lebo som nikde nevedela zohnat,teraz len vlasy učes kolko vyjde a ličenie....rada chodim na svadby,ale 2 za sebou je dost veru...a my sme mali kuchynu hned po svadbe,nas vyšla 1700 eur,nie je velka,ale ma v strede tu kocku(ostrovček)a v nej mam zabudovanu keramiku,tak sa teším z nej,uplne super vypracovanie,nie polske,ale ako v decodome,sa mi fajne zatvaraju šufliky tak pomaličky...tak som spokojna a len vyvaram a vypekam a akej farby si idete dat kuchynku?

alyce
14. dec 2011

@kukucg Nie, ja som sa neucila. Ja ucim v jazykovke 😀 Uz nestresujem, ale len pre istotu, kolko beries na hodinu? Kukam ten tvoj graf, vyzera to super s nim,nie? Podla mna to vyslo. Idem za tebou do druhej temy

kikusik88
14. dec 2011

@marecek1 super dakujem pekne

wildluccia34
14. dec 2011

@marecek1 a čo chceš vediet o kyselinke listovej?ja ju tiež uživam

kikusik88
14. dec 2011

@wildluccia34 no ja chcem bielu alebo kremovu, pojdeme do Polska, aj tam je take vypracovanie ako decodom len musis najst dobreho stolara 😉 aj tie sufliky aj plnovysuv, aj hydraulika na skrinkach...ale ja som za klasicky styl nasich babiciek takze nie modrne nemam to rada...chcem daco ako od decodom Kathy... 🙂

wildluccia34
14. dec 2011

@kikusik88 Naozaj?A my stale chodime cez cestovku,pred rokom cez CK Limit,sme boli v Tunisku a rok predtym cez CK Fifi v Chorvatsku,bala by som sa len tak...tak ste super potom trafili,ale sice tam je vela takych ujkov s tabulami a volaju ludi ubytovat,ale ceny nedavaju nejake vysoke?Tak vravíš,že sa to ovela lepšie oplati,hej?

wildluccia34
14. dec 2011

@kikusik88 To pozriem,neviem aka je to,my máme slivku s vanilkou,mala ale šikovná🙂Nam robil stolar tu z Liesku....dost znamy a dava si ho dost ludi,aj kamaratke išiel robit do Martina,ved pochodite a uvidite

kukucg
14. dec 2011

@alyce Ah atk uz mi je to jasne 😅 nic neberiem a ani netreba 😀 😀 😀 neviem ci je graf slubny su dost nizke tie teploty aj tak 😝

kukucg
14. dec 2011

musim bezat kocky zatial pekny den papaaa 😎

marecek1
14. dec 2011

@wildluccia34
@kukucg my sme toho tento rok v lete postíhali veľa - aj more (boli sme v Taliansku), aj aquaparky, kúpaliská, takže kľudne to budúce leto oželiem, nadrobili sme si aktivít 😀 😀 ale tiež poznám babenky, ktoré boli tehotné pri mori, aj teraz kamoška v chorvátsku bola cca 4.-5. mesiac v septembri, pokiaľ sa dobre cítiš, lekár ti to odobrí, prečo nie. určite ti tá morská voda neuškodí, to by som sa skôr obávala verejných kúpalísk.

alyce
14. dec 2011

@kukucg ajooooj, prijemne ucenie

kikusik88
14. dec 2011

@wildluccia34 no ved a ze sa to viac oplati...vzdy najdes ubytko naozaj vzdy a ty si vyberies co sa ti paci...nie co dostanes od hotela a boji sa ci je to ok...popozeras a povies ci chces ci nie....my sme obehli dva tri domy a hned sme to vzali cez ulicu k moru a aj do obchodu super...a ceny su take ako si dohodnes cize paradne...a oni ti rozumeju da sa im rozumiet

kikusik88
14. dec 2011

@wildluccia34 hej ozaj o tom mi vraveli a chceli sme za nim ist minule ale sa nam auto pokazilo...poznam ho nevola sa Janostin ? a aky je lacny, kolko mate metrov vy tej kuchyne?

kikusik88
14. dec 2011

@wildluccia34 aj brat ma slivka vanilka

marecek1
14. dec 2011

@kikusik88
@wildluccia34 tiež sme boli minulý rok v Chorvátsku na blink, a šli sme s viacerými známymi, v auguste, 6 áut, a nebol problém nájsť ubytovanie, dalo sa zohnať v pohode, aj za dobré ceny, na to, že sme boli v sezóne.

marecek1
14. dec 2011

@wildluccia34 o kyseline listovej chcela info @kikusik88 - či je na predpis a koľko sa dopláca. lebo mne ju predpisuje lekár ako predprípravu na tehu, len sa musím pozrieť doma na krabičke, koľko stojí, lebo neviem spamäti, teraz som brala ten femibion viac.

marecek1
14. dec 2011

@alyce no neviem ,neviem, či tento rok nezostanem len v tých milionových snažilkách ZASA... mám takého ciťáka, že to nevyšlo, príznaky žiadne, no neteší ma to, som myslela, že tieto Vianoce budú o to krajšie.. ale nejako to prekonám.

a aký jazyk vyučuješ?

wildluccia34
14. dec 2011

kikusik88.....Tak to super potom,ja viem,že manželovi kamarati tak boli autom v Taliansku a tak,že nemali žiadne ubytovanie a tiež sa im to super oplatilo,no uvidime...

marecek1
14. dec 2011

@wildluccia34 som zvedavá, aký darček má pre teba manželík nachystaný... inak, tiež rada nakupujem v GATE, sú tam ceny v pohode, zvlášť keď sú výpredaje, tak sa tam dá dobre nakúpiť.

alyce
14. dec 2011

@marecek1 jaaj, neboj, priznaky ani nemusia prist, staci ked ti bude meskat. 😉 A kedy ti to ma meskat? Ja ucim anglinu malinke deti od 1,5 roka a potom skolkarov a maminky na materskej 🙂 To mam namiesto telocviku, tolko sa s nimi naskacem, ze po kazdej hodine zo mna tecie 😀

wildluccia34
14. dec 2011

kikusik88....presne Janoštin sa volá🙂Tak vidiš,aky je svet maličky,on ti urobi 3D navrh,pošle ti ho a povieš mu,čo chceš zmenit,alebo nechat,ale riadne sme s nim spokojni,aj kamaratkam vela robil,nas to vyšlo ešte lacnejšie ako ked sme si davali ponuky aj v Polsku u nejakeho stolára...Tam by ešte brali zvlášt montáž a ešte aj cestu,hej aj brat ma slivku vanilka? 🙂

jafnka
14. dec 2011

@marecek1 ja si meriam aj teplotku a tá vôbec nestúpla takže ani testovať sa mi neoplatí a mrchu som nečakala až 23teho

alyce
14. dec 2011

@jafnka a co ti prisla skorej 😨 ?

wildluccia34
14. dec 2011

@marecek1 tak supeer potom,no ste boli riadna partia 6 aut,ste museli mat veselo