icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

marecek1
14. dec 2011

@jafnka aha, tak to sa ti naozaj neoplatí testovať, keď si sleduješ aj teplotu. ale to máš to špinenie akosi skoro?

jafnka
14. dec 2011

@alyce mrcha neprišla, ale od piatka špiním... a už mi to dosť lezie na nervy

kikusik88
14. dec 2011

@jafnka a nemoze o byt ovu spinenie? ci to je uz neskoro??

kikusik88
14. dec 2011

@wildluccia34 no a vy mate za tych 1700 € aku velku?

marecek1
14. dec 2011

@alyce MS NEčakám 21.

no to ti verím, že sa pri tých drobcoch nabeháš 🙂 🙂 🙂 tiež som rozmýšľala už o angličtine pre drobca, len musím popozerať, aké sú ponuky v okolí, a uvidíme 🙂

wildluccia34
14. dec 2011

kikusik88....snažim sa ti poslat fotku,ale mi to tu blbneee

alyce
14. dec 2011

@marecek1 Takze presne o tyzden? Tak to vam bude naraz meskat s kukucq - Katkou 🙂 No a potom pockate na mna a pojdeme do novej temy. 😀

jafnka
14. dec 2011

@marecek1 @kikusik88 @alyce na 23DC som začala špiniť a ešte 2 dni potom som si merala teplotu a bola taká nízka ako predtým, potom som už nemerala, ale zajtra zmeriam. myslím, že za tento stav môže aj to, že som nejaká prechladnutá

marecek1
14. dec 2011

@wildluccia34 to teda bolo 🙂 ale bola to úžasná dovolenka. v podstate my sme sa rozhodli zo dňa na deň že ideme - niekedy začiatkom týždna, v piatok už sme cestovali, takže sme len rýchlo vybavili poistky, nakúpili, čo sme potrebovali, žiadne dlhé plánovačky. išla moja kamoška, mali ísť s jednými známymi z Pezinka, takže sme mali ísť pôvodne 3 eurá, len sa akosi pribalili další známy tých z pezinka - kolegovia z práce, a šli sme šiesti. ale super grilovačky sme si užili, tiež na pláži to bolo fajn, sme si prizreli vzájomne decká, večerné akcie spoločné.... počasie nám vyšlo perfektné, takže len a len príjemné spomienky.

aj tento rok sme rozmýšľali, či pôjdeme na blink do Chorvátska, alebo Talianska - ale tam sme ešte neboli, tak sme si zajednali ubytovanie cez cestovku (tiež som ho platila v piatok na obed cez internetbanking, a v sobotu sme cestovali, takže rýchlovka ako blesk), nechce sa mi moc zajednávať niečo pol roka vopred, first minute, človek nikdy nevie, čo bude o pár mesiacov.

alyce
14. dec 2011

@jafnka no ale to je volake divne, nie? uz sa ti to stalo pred tym??? no priznaky mozu byt rozne aj taketo 😉 A je to len hnede,, alebo aj cervene?

marecek1
14. dec 2011

@alyce no to by bolo super. ale neviem, vždy, keď som bola tehotná, tak som mala také citlivé prsia, inak ako občas mávam pred MS, tak som taká skeptická skôr. ja viem, mala by som myslieť pozitívne, ale akási ma chytila blbá nálada od víkendu, dnes je to už lepšie, zajtra si ju zlepším, som doma s malým, plánujem zdobiť stromček, takže sa naladím vianočne 🙂

wildluccia34
14. dec 2011

@marecek1 No asi tak,aj manžel si tam rad kupuje svetriky a rifle...no aj ja som velmi zvedava,myslim,že nejaky šperk,lebo stale akosik sledoval,aku mam ruku a taak...a on mi vačšinou vždy niečo zlate...ale poteší ma aj nejaka hlupostička

wildluccia34
14. dec 2011

@marecek1 No to ani my si nie pol roka....tiež si tak ale tyžden predtym,alebo 4 dni predtym...to je najlepšie tak,lebo nikdy nevieš čo bude o pol roka,či sa niečo nedajbože nestane alebo čo...a na dovolenke je vždy super,tešim sa ako male decko,ked mam ist čo i len na vyletik 🙂

wildluccia34
14. dec 2011

kikusik88....nechodiš na pokec,alebo na modrastrecha?tam mam fotky našho bytiku,aj kuchynu...

marecek1
14. dec 2011

@wildluccia34 aj mňa ale napadol nejaký šperk že to asi bude 😀 😀 ale určite poteší aj nejaká maličkosť, ako píšeš.

alyce
14. dec 2011

@marecek1 vies, ja som nad tym rozmyslala, ze tiez som mala citlive prsia ked som bola tehotna, alebo tesne predtym ako som zistila, ze som tehotna, ale tym, ze sme nedavno potratili, tak telo nemusi byt tak citlive na hcg, lebo sa s tym nedavno vysporiadalo. Poznam jednu babu, teraz je v 14tt. a ked otehotnela, tak nemala absolutne ziadny priznak, proste nic, len ze jej meskalo, a tiez pred tym nedavno prisla o babo... Takze ak pravidelne sexujete, co vy ano, tak sanca je vysoka aj bez priznakov 🙂

wildluccia34
14. dec 2011

kisusik88....malička je,3,5m...potom tam je chladnička a potom ten ostrovček

kikusik88
14. dec 2011

@jafnka drzim palce 🙂

kikusik88
14. dec 2011

@wildluccia34 hej na modru strechu kuknem

marecek1
14. dec 2011

@alyce no to by bolo super... uvidíme 🙂

wildluccia34
14. dec 2011

@marecek1 nech je to veru čokolvek poteší ma,hlavne aj preto,že je to prekvapko

wildluccia34
14. dec 2011

@kikusik88 tak tam ma najdeš na lucinka65 ked si zadaš

kikusik88
14. dec 2011

@wildluccia34 skusim nam treba 4,7 m ale bez ostrovceka a spodok bude pracka, mycka a aj sporak no a aj chladnicka takze malo skriniek na spodku...

wildluccia34
14. dec 2011

@kikusik88 no pozri a uvidiš aku mame,my mame spodok chrom

jafnka
14. dec 2011

mm sa práve zobudil a povedal mi, že čo sa mu snívalo, mňa raz porazí z tých jeho snov! takže - išli sme autom do zvolena a ja som počas cesty porodila trojičky, keď sme sa vracali tak som porodila ďalšie dve deti. keď sme potom stáli pred bytom tak sme si povedali, že je malý a potrebujeme dom, tak sme len fúkli a už pred nami stál velikánsky dom a na dvore bolo zrazu 18 detí...

jafnka
14. dec 2011

@alyce hnedé, asi stará krv alebo čo

alyce
14. dec 2011

@jafnka no, neviem, ci tu mam otvorit novu stavku, ale podla mna toto kramy niesu a uz sa tam zavrtavaju volake dvojicky a budu sa volat Matko a Kubko 😀

wildluccia34
14. dec 2011

kikusik88....no tak to bez ostrovčeka by vas vyšla v pohode,lebo ten je drahy<len za ten sme dali skoro 500-600 eur...zaleži tiež aky material si date,slivka bola dost draha,ake kovanie,či si date chromove dvierka a všetko ostatne...

wildluccia34
14. dec 2011

kikusik88...za ten sme dali cca 500-600 eur,zaleži aky material tiež chcete,ake kovanie,či chcete chromove dvierka...

jafnka
14. dec 2011

na dnes vás opúšťam dievčence. o druhej idem do roboty a končím až o desiatej... pa pa