2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
Baby vy co ste tu toho popisali 😕 😕 😕 ked som doma tak ticho a ked som prec tak toto musim vsetko citat 😝 😀 😀
Dievcata hadajte co 😵 😵 😵 vsimli ste si nieco????
@marecek1 ja ešte detičky nemám, pokúšame sa o naše prvé ☹
ja som inak nikdy ani nejakú antikoncepciu nebrala, tak preto som dúfala, že keď sa raz začneme snažiť, že to proste príde na prvý šup...no neprišiel ani na druhý....a to nepočítam koľko x krát sme sa v danom mesiaci snažili....ešte tomu chcem dať voľný priebeh, nech sa príroda sama, ak však po roku nič nestane, potom začneme riešiť, alebo aj skôr??
dík*
@kukucg ďakujem za podporu 😉 budeme sa teda ešte chvíľu snažiť, neprestávam dúfať 😵
@pampuskovesrdce Moja to ved to je skoro preskoro aby ste prestali dufat 😉 Neboj nic, mesiac, dva a ste v tom 😵 😵 😵
@pampuskovesrdce Inak je to fakt len zaciatok, mozno ste sa nesnazili v spravne dni alebo proste nieco, na to prides casom keby to neslo, ono je to cela veda 😅 😅 ale ja by som na tvojom mieste pockala tak dva tri cykly a ked nic, skus sledovat ovulaciu, napriklad meranim BT atd 😉
@pampuskovesrdce Inak uzasnu fotku mas 😵 😵 😵
@pampuskovesrdce presne ako píše
@kukucg, mesiac, dva, to je strašne máličko, aby si sa kvôli tomu trápila. 😉
@wildluccia34 hm tak to uz sa celkom dobre pocuva...ostrovcek nebudeme mat
@kikusik88 Ano viem,si mi pisala,že ostrovček nechcete...však uvidite,si pochodte,podavajte ponuky a uvidite podla ceny a taak ktory sa vam bude zdat najlepší
@wildluccia34 ale k tomuto isto pojdeme aspon nech prepocita kolko by to vyslo
@kikusik88 No však jasne,uvidite aku vam da cenu,on ti krasne spravi 3D navrh a pošle ti to potom e.mailom...ale švagrinka ma velkuuu kuchynku,taku sivo-hnedu a zobral jej minuly rok len 1600eur,ešte menej ako nam a ma ju fakt o mnoho vačšiu,on ti da aj pekne zabudovany koš...aj mi dal do šuflika taky plast na pribory,ako je to aj v decodome
dobre ranko dievčata,no ako sa máte?vyspinkane do ružova? 😵
Dobre ranko aj ja prajem 🙂 Ako sa mate vsetky?? Nejake nove tehulky na obzore???
@wildluccia34 Caves Lucia,akurat som na teba myslela,ze ako sa ti dari a ako bolo v pondelok u dr? 🙂
@lenkaks Ahooj moje,tak načakala som sa tam skoro 2hod.,strašne vela žien a pisala som ti,že ona neobjednava na hodiny,možeš ist ku nej kedykolvek,je to moja nová doktorka,ale je tak strašne zlata a milá,hned mi povedala,že tam vidi guličku🙂že sa možem tešit,buduci tyžden idem na krv,a som v 2.mesiačiku,termin mam 29.jula...a velkost guličky mame 11mm...tak sa tešííím🙂a ty ideš neskor však?
@kukucg nebooj čoskoro budeš medzi nami
@wildluccia34 gratulujem ku guličke 🙂
@wildluccia34 hm no dufam ze coskoro ano ale tento mesiac to veru nestihenm 😝 😝
@lenkaks manžel bol so mnou,ale tolko tam bolo potom žien v čakarni,že išiel radšej vonku ma počkat,ale riadne bol nedočkavy a povedal,že si už mam aj fotku pýtat,tak som sa smiala,že tam ešte nič nebude vidno🙂
@jafnka Dakujeeeem🙂
@kukucg Akože nestihneš?Kedy máš dostat?Tak si skus dopredu testik
@wildluccia34 no mam dostat 22. ale tak nejak necitim ze by to vyslo 😒 a este som skusala aj ovu testik a je velmi slabucky, keby som bola tehu, tmavol by som sa dnes dozvedela, tak uz ani nejdem testovat necham si ich na dalsi cyklus 😠 tak
@kukucg ved ešte nemáš nič stratene,aj ked to necitiš bohvieako....uvidiš moja
kukucg....ake si mala chute,ked si čakala chlapčeka?či sa to neda tak rozlíšit?ževraj ked niekto je kysle a pije stale pomarančove džusy,tak bude mat dievčatko,moja švagrinka pila každy den ten isty pomarančovy kysly džuš a čakaju dievčatko,jej to doktorka včera potvrdila...

@alyce tak daj nejakú stávku aj na mňa 😉