2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@kukucg ano čitam aj ja na nete akurat,že je to u každeho ine,moja mamina mi vravela,že ked čakala mna a sestru,nemohla vobec citit maso,že si musela usta zakryt rukou a ked čakala brata,tak nemohla jest vobec sladké,hnusili sa jej vianočne koláče,aj ta vona...svokra naopak,ked čakala chlapcov jedla až veeela sladkeho,same čokolady...a mne sladkosti tiež nejako nechutia,mam tolko čokolad ešte aj na Mikuláša,čo mi ostali a vyjeda mi ich akurat tak manžel 😉 dnes som si kupila aspon minonky,tie mi velmi chutia,ale zjedla som ledva jednu,mamina sa včera smiala,že to bude chlapček a keby tak🙂po chlapčekovi tužim viac...ale nech je to hlavne zdrave
@kukucg ďakujem 🙂
Ahojte. Vcera som vobec nemala cas ist na net. Cely den sme behali kade tade, domov sme sa dostali pred deviatou a to uz som bola k.o. Ale dnes mam lenivy den, nist sa mi nechce, uzasne pocasie, tak idem precitat co ste popisali. 🙂
@wildluccia34 Ja idem v utorok...Srdiecko ti uz bolo vidno? Mna objednala po 11h,cize krv mi urcite nebude brat...
@wildluccia34 Ja som pri chlapcovi prve mesiace uuuplne vylucila sladkosti (a to ja som maniacka na sladke) a stale som len slane vyjedala...Moja mama pri bratovi len maso maso...a pri mne zboznovala zrnkovu kavu a po kazdom dopijala sooos s kavy 😀
@lenkaks no ani mne nestihla zobrat krv,ja som tam bola od 6.30 a krv beru do 8,ale ku nej som sa dostala skoro o 8.30...neviem,či bolo vidno srdiečko,ona mi len tolko povedala,že som tehotna,že tam vidi ešte len maličky plodik,povedala mi v ktorom mesiaci,dala mi už knižku,a aby som sa opatrovala a predpisala mi kyselinu listovu...a to je vše
@wildluccia34 Aj ti povedala,v kolkom tt si? Mne sa teraz strasne vsetko vlecie , toto je take hluche obodbie,tehu testy boli pozitivne,ale k dr az o tyzden....
@lenkaks No presne aj ja milujem sladkosti,tiež som každy den zjedla najmenej tie 2-4 sladkosti a teraz,že nič🙂Milky čokolady,čo som zbožnovala,tak mi teraz sedia v skrinke a otvaram ich,ked pride nejaka navšteva,ale ani čipsy zatial nevyjedavam,len skor ovocie same,a jogurtiky,maškrtniky mam velmi rada🙂
@lenkaks Joj neboj,však to ubehne hned ten tyžden,ano povedala mi,že som v 7 tyždni a 3dni...tak mi to tam aj napisala,brala mi vyter...aj ma vypisala,tak som len domka,lebo mam hodiny vychadzkove od 8-10 a potom od 13-15
@wildluccia34 A preco si doma? Si spinila?
@wildluccia34 my este nesnazilkujeme, dnes mi skoncila mrchana, tak zeby oddnes? 😀
@wildluccia34 Ja som sa uz tesila,ze budem si pisat v auustovkach a ta si pisu stale len medzi sebou 😒 skoda....
@lenkaks preboha ani nestraš,nie ja som už domka ako som zistila,že som tehotna,nemala som tažku robotku,robila som len na recepcii v hoteli,ale manžel mi povedal,nech sedim radšej domka a opatrujem sa,vypisala ma preto,že si platim nemocenske dobrovolne poistenie a mam už zaplatene 270dni,tak ma nechala domka...aj ked nemam nijake problemy,tak isto vypisala moju kamaratku tehotnu,ale ta ma rizikove,no aspon sa navštevujeme a švagrinka robila do 6.mesiaca a vypisala ju od pondelka,tak super,budem aj s nou,tak nudit sa veru nebudeme 😉
@lenkaks kto si píše stale len medzi sebou?V teme augustovky?Joj vsak tu ti je fajne,nie?🙂
@gubinka Aha tak supeer,tak držkám palce,nech vynde čo najskor 😉
No budem musiet na teraz koncit, lebo krpcovi vadi ze som na nete. Som mu vcera slubila ze budeme piect pernikovy domcek (este nikdy som to nepiekla 😅 ) tak sa uz nevie dockat. 😉 Tak neskor, pa pa zatial.
@wildluccia34 Niee,nechcem ta strasit,len som nevedela...prepac... mrxzi ma to....Hej,rada sem pisem,ste tu vsetky zlate 🙂
@lenkaks To nič moje,tak si nevedela,lebo vačšinou doktorky asi nevypisuju len tak tehulky,ktore nemaju žiadny problem...
@wildluccia34 Ved to,co som citala ci pocula,vypisala ich dr len ked mali nejake problemi,ci potratili predtym....A ako dlho planujes zostat doma? Ci cele tehu?
@lenkaks No tak do robotky určite nepojdem,manžel zarobi dost fajne,tak nemusim ist hned do roboty,navyše ked som tehu...uvidime,bude ma vypisavat postupne,zatial ma len na tyžden,ked pojdem na krv,poviem jej,nech ma zatial nevypisuje,lebo ideme preč na cele sviatky,tak aby neprišla kontrola a potom ma može zas postupne vypisat...len to zas cez vikendy bude horšie,kedže budeme chodit v januari po svadbach.
lenkaks...ona ma vypisala hlavne kvoli tomu,že si platim to dobrovolne poistenie,tak aby som niečo dostvala,ale neviem,bola som sa pytat na socialke a o mesiac mi maju poslat rozhodnutie
@wildluccia34 Ked mas tu moznost,preco nie,aj ja by som to vyuzila 🙂 hlavne ze si v poriadku 🙂 Uvidis casom,ci sa nudit nebudes doma ... Hej,tie vikendy by aj mne prekazali...Inak,mne pride v januari posledny rodicovsky a musim sa nahlasit na urad,nech aspon dane za mna odvadzaju...Kedze sa ideme stahovat,nechcela som davat jakubka zo skolky do skolky,z mesta do mesta,tak s nim budem musiet ostat do septembra...Narok na matersku mam az ked sa babo narodi ,ale aj tak nebudem dostavat matersku,ale len tych 190e...dufam,ze to neskresu na tych 80e,bo ma trafi slak...Nikdy som nebola nezamestana,teraz prakticky som,pretoze sme prisli zo zahranicia po 5 rokoch a tam som samozrejme dala vypoved na konci materskej a pokracovala v materskej na slovensku...
@lenkaks No nudit sa nebudem si myslim,joj ved kym len do obchodu zajdem,kym niečo navarim manželovi a poupratujem,to tak rychlo ubehne...a sestra chodi na VS,tak mi tu niekedy dava 2.5ročnu malu...tak mam veselo,praveže to maju zvyšit myslim ten rodičovsky,nie?A ty si si neplatila to nemocenske?No to si chod na urad,a stahovat sa idete kedy?
@wildluccia34 Na socialku a do zdravotnej poistovne mi kazala pani z UPSVAR az ked mi oni v januari daju listok s udajmi,odkedy dokedy som bola na materskej...teda rodicovskej....Stahovat sa budeme az ked najdeme byt,od januara aktivne zaciname. Tym ze som tehu,to musime urychlit,nech uz v lete byvame....Nie neplatila som si nemocenske,ani som o takom nevedela,kedze som bola v uk....
@lenkaks Ahaa,tak vy ste 5 rokov byvali v UK?Ste tam mali byt?A manžela máš Slovaka?Ako ste sa tam ocitli? 🙂 No tak si chod tak,ako ti povedali a kolko izbovy byt zhanate?Niekde pri centre?
@wildluccia34 Hej,zili sme 5 rokov v Londyne,draheho som spoznala az tam a je slovak,z piestan ...a zobrati este niesme ,akosi stale nieco do toho nam pride 😀 prezila som si cele prve tehu tam,aj som tam rodila....prisli sme sem,ked mal Kubko 7mesiacov...V uk je materska len 9mesacna...a chceli sme sa vratit,nech sa cela nasa rodina potesi s drobcom....a predsalen ,doma je doma 🙂 Uz teraz obzerame byty,ale zatial len tu na compe....rozmyslame ci 3 ci hned 4...a nie,v centre byvat nechceme,nechcem byvat v takom ruchu.....niekde na kraji piestan pozerame....budem uz koncit,drahy ide do prace e berie si laptop zo sebou,kedze mame comp staaale pokazeny...vrrrrr...Pekny den prajem 🙂 v piatok zase nakuknem

@wildluccia34 no ja neviem nezda sa mi ale vsak uvidime 😒
neda s ato asi takto povedat a zda sa mi ze sa vela veci hovori ale je to dost individualne podla mna 😒 ja som nemala ziadne zvlastne chute 🙂