2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@wildluccia34 Porodne som dostala zo svk,pretoze som mala stale trvaly pobyt slovensku a aj jakubkovi som napisala trvaly pobyt tu...v uk sme nemali nan narok,tam sme zarabali dobre a porodne sa tam platilo len socialne slabim...Matersku som mala prvych 6tt 90% z platu a potom 480libier mesacne plus 80libier pridavky....V nemocnisi bolo fajn,mala som pri porode draheho a kamosku....Diky moc,snad sa nam rychlo podari 🙂 beziiim...paaa
@lenkaks Ahaa,takže tak ste to mali,dobre chod chod,aby priatel neomeškal kvoli tebe 😉
@wildluccia34 Veruze mali...niekedy banujem,.ze sme sa vratili...predsalen zivotna uroven tam a tu....aaale nevadi 🙂 drzkaj sa,paaa
@lenkaks Aj ty sa držkaj 🙂 no už nič nenarobíš,zas mali ste super s tou robotou,aj dobry plat ako hovoríš,ale ja by som to nedokazala už len kvoli tej rodine a kamaratom,hlavne ta rodina,mne ba to velmi chybalo
@alyce no u nas je na skolke tak dva tyzden vycapene ze su kiahne, ale vraj boli len i dvoch triedach, inych no ale vcera mi pisala mama simiho kamosky zo skolky ze ma mala kiahne a kedze su spolu kazdy den v skolke a este sme boli v stvrtok a aj v piatok u nich vsetci traja az do vecera a decka sa spolu hrali tak je to skoro iste podla mna 😒 ja som ich sice mala ale take divne taky slaby priebeh, neviem sa aj bojim trochu, niekde som citala ze moze byt nebezpecne pre babo aj ked ich tehulka mala 😒 a co vy, tiez mate v skolke??
No cesto na pernik hotove, cista katastrofa, cele sa mi to strasne lepilo, tak som pridavala muku, nechapem preco mi to s tym pecenim voooobec nejde, stale skusam a vzdy to skonci v kosi. 🙄 😅 No uvidim po dvoch dnoch ked to cesto vyberiem z chladnicky, co z toho bude a vobec na celu medovnikovu chalupku, bude to taka karikatura. No ale malemu to bude jedno, ten sa este tesi z kazdej blbosti. 😀
@wildluccia34 o maleho sme sa snazili tak aktivne tri mesiace, ale tazko povedat, pretoze pozor sme si nedavali rok predtym, len ked som si myslela ze je ovulka sme sa nemilovali a poznam kopu zien co ostali tehu aj mimo ovu dni. tak neviem.
Chystame sa do zuberca, chodime tam skoro kazdy rok, velmi sa nam tam paci. 😵
@kukucg Ahoj. Aj ja mam dostat 22.12 ale modlim sa aby nie. Tiez chceme babatko 🙂. Nemas nahodou nejake krce v podbrusku pred bliziacou sa MS?
@misuuulko88 Ahoj 🙂 no ja by som tiez rada aby nie ale skor mi pride ze hej 😠 a mama take pocity ako pred MS ale to je uplne normalne aj v tehu, v juli som bola tehotna a tak ma bolelo brucho uplne ako pred MS iba skor ze ma ani nenapadlo ze by to mohly vyst este som si aj tabletku supla 😅 😅 😅 takze to je ok a asi nam zostava len cakat len som obcas z toho na prasky 😝
@kukucg No my sa snazime temer 3mesiace.... Prve ani nevieme ako sa nam podarilo..Nebolo planovane a otehotnela som hned po mesiaci chodenia...Takze teraz to mame asi za trest, ze si musime baby vybojovat druhe :D. Ale je aj pravda, ze manzel chodi za pracou prec a je tu tyzden do mesiaca pomaly len. takze tazko sa trafit..ale teraz sme naplno cez predovulacne a aj cez ovulaciu, tak zostava len cakat... 🙂 No ja som tyzden pred MS krce nikdy nemala...a toto niesu klasicke predmenstruacne, ktore mam pri MS len raz za rok, ale take slabsie a insie..a tiez byvam hrozne unavena a o plnom mechuri ani nehovorim.,... Su to klasicke tehu priznaky,ale stavim sa ze MS sa dostavi, lebo sa tehu necitim :D. A vy sa kolko snazite o babo uz? 😉
@marecek1 baby my sme tiez boli tento rok v chorvatsku, prvy krat cez cestovku, v takom hotelovom komplexe, kvoli malemu, lebo je to orientovane skor pre rodiny, tam vam bolo malych deti a kolko tehotnych zien!!! Tolko pokope som este nevidela, som sa smiala, ze tam prisli na dovolenku asi vsetky tehule z europy. 😀
@misuuulko88 No my snazilky uz pozname aj to ze maame tisic zarucene tehotenskych priznakov a nic z toho 😅 😅 ale u teba to vyzera nadejne 😉 nam sa prve podarilo tak sa tri mesiace po vysadi HAK ale vtedy je to vraj jednoduchsie... maly ma uz 4 a pol a pred takmer rokom sme sa dohodli ze ideme na to., ale nie pocitova kazdy mesiac tak ako kedy, v juli sa podarilo ale mala som MA v 11tt takze som tera ztreti cyklus od kyretu a snazime sa znova 😉
@wildluccia34 aj ja gratulujem ku gulicke. 😵
@wildluccia34 no ja som cele tehu bola zavisla od kyslej kapusty, kapustnice a segedinskeho gulasa a mam chlapca. 🙂
@wildluccia34 a teda jedla som aj sladke a veeeela, ved som aj v tehu pribrala "krasnych" 30 kg. 😅 😅
@misuuulko88 jeej ahoj ty si kamoska nasej Lindy 😀 spoluziacka vasej Pauliny poznas? 😅
@kikusik88 Jasne ze poznam... Ved kto by ta nepoznal..Ked si sa mala vydavat, bol toho plny FB od Lindy.. 🙂 Vy sa pokusate o babatko ? 🙂
My sme s krpcom este stale v pyzamach, dnes som si povedala, ze budeme mat lenivy den. 😝 😅 Ale zachvilu ideme plavat, tak uz by sa hadam patrilo ist aj nachystat. 😀
@kukucg ja som robila preto tolko testov, lebo gyndo mi tvrdil, ze som neni tehotna, ze to skor vyzera na to, ze dostanem cez vikend mrchu, bola som u neho v piatok, v pondelok som mala ist k nemu do nemocnice a mal mi robit horm. profil, lebo som krvacavala pomimo mrchy. Tak do pondelka som si ich urobila tolko, rozne citlivosti a vsetky jasne ukazovali ze tehu som a aj ja som vedela, ze ano, silny pocit a v pondelok mi to uz potvrdil. 🙂
@misuuulko88 no Linda vsetko vytrubi 😀 hej hej pokusame, svadba bola v septembri a teraz skusame...ale len 2 mesiac tak nestresujem az tak moc 😖

@lenkaks Tak to ste tam dost dlho žili,si si tam už nezvykla aj po takom dlhom čase?Ci ako vraviš,len kvoli praci ste tam ostali,hej?Sranda,tak oni tam maju len 9 mesiacov rodičovsky?A kolko si tam dostavala?A v nemocnici boli dobri ku tebe,ked si rodila?Ako porodne si kolko mala?Tak sa držkaj a nech najdete ten bytik po akom tužite 😉