icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

wildluccia34
15. dec 2011

@lenkaks Tak to ste tam dost dlho žili,si si tam už nezvykla aj po takom dlhom čase?Ci ako vraviš,len kvoli praci ste tam ostali,hej?Sranda,tak oni tam maju len 9 mesiacov rodičovsky?A kolko si tam dostavala?A v nemocnici boli dobri ku tebe,ked si rodila?Ako porodne si kolko mala?Tak sa držkaj a nech najdete ten bytik po akom tužite 😉

lenkaks
15. dec 2011

@wildluccia34 Porodne som dostala zo svk,pretoze som mala stale trvaly pobyt slovensku a aj jakubkovi som napisala trvaly pobyt tu...v uk sme nemali nan narok,tam sme zarabali dobre a porodne sa tam platilo len socialne slabim...Matersku som mala prvych 6tt 90% z platu a potom 480libier mesacne plus 80libier pridavky....V nemocnisi bolo fajn,mala som pri porode draheho a kamosku....Diky moc,snad sa nam rychlo podari 🙂 beziiim...paaa

wildluccia34
15. dec 2011

@lenkaks Ahaa,takže tak ste to mali,dobre chod chod,aby priatel neomeškal kvoli tebe 😉

lenkaks
15. dec 2011

@wildluccia34 Veruze mali...niekedy banujem,.ze sme sa vratili...predsalen zivotna uroven tam a tu....aaale nevadi 🙂 drzkaj sa,paaa

wildluccia34
15. dec 2011

@lenkaks Aj ty sa držkaj 🙂 no už nič nenarobíš,zas mali ste super s tou robotou,aj dobry plat ako hovoríš,ale ja by som to nedokazala už len kvoli tej rodine a kamaratom,hlavne ta rodina,mne ba to velmi chybalo

kukucg
15. dec 2011

@lenkaks No 22.12 by mala dojst 😒 A mozno by aj bolo lepsie keby dosla, mam totiz taky dojdem ze budeme mat doma kiahne 😠

alyce
15. dec 2011

@kukucg aj u vas su kiahne? Aj u nas. Ale ak si ich uz prekonala, tak to nevadi aj keby si bola tehotna a maly by to dostal. Akurat ze sa nevyspis tak tyzden - dva... Mozno to caka aj mna ☹

kukucg
15. dec 2011

@alyce no u nas je na skolke tak dva tyzden vycapene ze su kiahne, ale vraj boli len i dvoch triedach, inych no ale vcera mi pisala mama simiho kamosky zo skolky ze ma mala kiahne a kedze su spolu kazdy den v skolke a este sme boli v stvrtok a aj v piatok u nich vsetci traja az do vecera a decka sa spolu hrali tak je to skoro iste podla mna 😒 ja som ich sice mala ale take divne taky slaby priebeh, neviem sa aj bojim trochu, niekde som citala ze moze byt nebezpecne pre babo aj ked ich tehulka mala 😒 a co vy, tiez mate v skolke??

gubinka
15. dec 2011

No cesto na pernik hotove, cista katastrofa, cele sa mi to strasne lepilo, tak som pridavala muku, nechapem preco mi to s tym pecenim voooobec nejde, stale skusam a vzdy to skonci v kosi. 🙄 😅 No uvidim po dvoch dnoch ked to cesto vyberiem z chladnicky, co z toho bude a vobec na celu medovnikovu chalupku, bude to taka karikatura. No ale malemu to bude jedno, ten sa este tesi z kazdej blbosti. 😀

@wildluccia34 o maleho sme sa snazili tak aktivne tri mesiace, ale tazko povedat, pretoze pozor sme si nedavali rok predtym, len ked som si myslela ze je ovulka sme sa nemilovali a poznam kopu zien co ostali tehu aj mimo ovu dni. tak neviem.
Chystame sa do zuberca, chodime tam skoro kazdy rok, velmi sa nam tam paci. 😵

misuuulko88
15. dec 2011

@kukucg Ahoj. Aj ja mam dostat 22.12 ale modlim sa aby nie. Tiez chceme babatko 🙂. Nemas nahodou nejake krce v podbrusku pred bliziacou sa MS?

kukucg
15. dec 2011

@misuuulko88 Ahoj 🙂 no ja by som tiez rada aby nie ale skor mi pride ze hej 😠 a mama take pocity ako pred MS ale to je uplne normalne aj v tehu, v juli som bola tehotna a tak ma bolelo brucho uplne ako pred MS iba skor ze ma ani nenapadlo ze by to mohly vyst este som si aj tabletku supla 😅 😅 😅 takze to je ok a asi nam zostava len cakat len som obcas z toho na prasky 😝

misuuulko88
15. dec 2011

@kukucg No my sa snazime temer 3mesiace.... Prve ani nevieme ako sa nam podarilo..Nebolo planovane a otehotnela som hned po mesiaci chodenia...Takze teraz to mame asi za trest, ze si musime baby vybojovat druhe :D. Ale je aj pravda, ze manzel chodi za pracou prec a je tu tyzden do mesiaca pomaly len. takze tazko sa trafit..ale teraz sme naplno cez predovulacne a aj cez ovulaciu, tak zostava len cakat... 🙂 No ja som tyzden pred MS krce nikdy nemala...a toto niesu klasicke predmenstruacne, ktore mam pri MS len raz za rok, ale take slabsie a insie..a tiez byvam hrozne unavena a o plnom mechuri ani nehovorim.,... Su to klasicke tehu priznaky,ale stavim sa ze MS sa dostavi, lebo sa tehu necitim :D. A vy sa kolko snazite o babo uz? 😉

gubinka
15. dec 2011

@marecek1 baby my sme tiez boli tento rok v chorvatsku, prvy krat cez cestovku, v takom hotelovom komplexe, kvoli malemu, lebo je to orientovane skor pre rodiny, tam vam bolo malych deti a kolko tehotnych zien!!! Tolko pokope som este nevidela, som sa smiala, ze tam prisli na dovolenku asi vsetky tehule z europy. 😀

kukucg
15. dec 2011

@misuuulko88 No my snazilky uz pozname aj to ze maame tisic zarucene tehotenskych priznakov a nic z toho 😅 😅 ale u teba to vyzera nadejne 😉 nam sa prve podarilo tak sa tri mesiace po vysadi HAK ale vtedy je to vraj jednoduchsie... maly ma uz 4 a pol a pred takmer rokom sme sa dohodli ze ideme na to., ale nie pocitova kazdy mesiac tak ako kedy, v juli sa podarilo ale mala som MA v 11tt takze som tera ztreti cyklus od kyretu a snazime sa znova 😉

gubinka
15. dec 2011

@wildluccia34 aj ja gratulujem ku gulicke. 😵

gubinka
15. dec 2011

@kukucg ovu test sa pouziva aj na zistenie tehu???? 😕

gubinka
15. dec 2011

@wildluccia34 no ja som cele tehu bola zavisla od kyslej kapusty, kapustnice a segedinskeho gulasa a mam chlapca. 🙂

kukucg
15. dec 2011

@gubinka no LH hormon na ktory reaguje ovu test a HCG na ktory reaguju tehu testy su velmi podobne a ked si tehu mas aj silno pozitivny ovu test, a malo by sa to dat zistit skor, ked ovu testami testujes povedzme tyzden po ovu dva tri dni a ciarka silnie tak je to zrejme ono 🙂

gubinka
15. dec 2011

@wildluccia34 a teda jedla som aj sladke a veeeela, ved som aj v tehu pribrala "krasnych" 30 kg. 😅 😅

gubinka
15. dec 2011

@kukucg tak to je este lepsie potom ako tehu test, dobre vediet, dik. 🙂

kikusik88
15. dec 2011

@misuuulko88 jeej ahoj ty si kamoska nasej Lindy 😀 spoluziacka vasej Pauliny poznas? 😅

kukucg
15. dec 2011

@gubinka no nemam to osobne odskusane a niektore baby vravia ze sa to neoplai lebo ze aj ovu testy zacnu silniet tak 8-10DPO a tak 10-12 DPO by ti mal aj tehu test ukazat a su aj lacnejsie 😒 tak ale ked sme netrpezlive co uz s nami 😅

misuuulko88
15. dec 2011

@kikusik88 Jasne ze poznam... Ved kto by ta nepoznal..Ked si sa mala vydavat, bol toho plny FB od Lindy.. 🙂 Vy sa pokusate o babatko ? 🙂

gubinka
15. dec 2011

@kukucg no ja som uz zvedava ako bude toto nase druhe snazenie prebiehat, pri prvom som teda minula riadne aj na ovu testy a o tehu testoch ani nehovorim. Ked som zistila, ze som tehu, som si urobila dokopy 11 testov, akoze kontrola, ze je to fakt tak. 😀

gubinka
15. dec 2011

My sme s krpcom este stale v pyzamach, dnes som si povedala, ze budeme mat lenivy den. 😝 😅 Ale zachvilu ideme plavat, tak uz by sa hadam patrilo ist aj nachystat. 😀

kukucg
15. dec 2011

@gubinka tak to ja nie, ovu testy som skusala prvy krat teraz, pri prvom som minula asi 2-3 tehu testu.... no toho roku som ich minula uz teda riadny kopec ☹ ☹ z toho kopca dva pozitivne a stale nic z toho 😖 😖 tak by som rada este nejaky // toho roku videla 🙂

gubinka
15. dec 2011

@kukucg ja som robila preto tolko testov, lebo gyndo mi tvrdil, ze som neni tehotna, ze to skor vyzera na to, ze dostanem cez vikend mrchu, bola som u neho v piatok, v pondelok som mala ist k nemu do nemocnice a mal mi robit horm. profil, lebo som krvacavala pomimo mrchy. Tak do pondelka som si ich urobila tolko, rozne citlivosti a vsetky jasne ukazovali ze tehu som a aj ja som vedela, ze ano, silny pocit a v pondelok mi to uz potvrdil. 🙂

kukucg
15. dec 2011

@gubinka Jaj no esteze tak 😉 to muselo byt radosti, ze? 😵 a po porode si to uz mala ok, myslim to kracanie mimo MS a tak?

kukucg
15. dec 2011

@gubinka Inak ma mimoriadne pobavila tvoja formulacia "som neni" ja to stale hovorim tak a manzel ma stale za to glbe ze ved aka to je blbost ze nie som sa hovori 😅 😅 😅

kikusik88
15. dec 2011

@misuuulko88 no Linda vsetko vytrubi 😀 hej hej pokusame, svadba bola v septembri a teraz skusame...ale len 2 mesiac tak nestresujem az tak moc 😖