2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@gubinka dakujeeem 😉
@gubinka no tak ja na kapustu mam tiež riadne chut,ale jedava ju často aj švagrinka a čakaju dievčatko 😅 to je asi jedno s tymi chutami,včera som mala kapustny list a už tyžden sa tešim,že si spravim segedinsky guláš,ale ked idem do obchodu nikdy ho nemaju,lebo vozia len v pondelok a v piatok,tak skusim zajtra a dufam,že sa ho poriadne napapam 🙂 jeej 30kg?to si mala aku vahu?Ja som dost nizka,len 163cm a keby som pribrala 30kg,tak je zo mna riaadne kinder-vajíčko
@wildluccia34 pozerala som v pase, ze teraz byvas vo Vitanovej, tam som chodievala velmi casto volakedy, kamarat tam ma chatu. 🙂
@wildluccia34 no ja som este nizsia, ja mam 160 cm a vazila som pred tehu 45 kg, aj ja som bola riadne kinderko a taaak velke brucho, ze vsetci si mysleli, ze cakam dvojicky. 😅 ale po porode som to zas strasne rychlo dala dole, asi za tri mesiace, asi kojenim, az som potom zas mala problem, ze som schudla na 43 kg a nevedela pribrat. No hruza. 😀
@gubinka Alee naozaj?Ano byvam tu vyše pol roka,na to,že pochádzam z mesta,tak sa mi tu veeelmi páči,takže to tu poznáš trošku 🙂
@kikusik88 Ved aj nasa Paulina vytrubovala, ked sme sa mali brat uz 4mesiace dopredu :D. My sme sa brali 1.10 a okolo 25.9 sme sa zacali snazit a doteraz stale nic :/. Ale tiez nestresujem, aj ked nechcem ,aby bol medzi nasim prvym chlapcekom velky rozdiel..A co chcete mat dievku ci syna ? :D
@wildluccia34 no jasne poznam a je tam uuuuplne krasne, tam cas plynie uplne inak ako v meste, vzdy si na Orave strasne oddychnem, uplne pohodovy ludia, ziaden stres, ziadne nahananie. 😵
no padam na to plavanie s krpcom, lebo este to nakoniec ani nestihneme. Co je u mna klasika. 😝 Papa vecer
@gubinka No tak to si riaaadne chudučka,ale tak mas 160cm,hej?No ja som pribrala,mala som vahu vždy 49kg...no a asi pred pol rokom som zistila,že mi je všetko akosik užšie a trošku ma všetko tlači a pribrala som 6kg:(no hrozne...skoro všetky veci su mi male...tak teraz mam 55kg,ešte som nič nepribrala,ale dufam,že len tych 10kg naviac len budem mat...ale ako sesterky mam všetky štihle a moja sestra je tiež chudučka a to je po dietati,tak dufajme 🙂
@gubinka No to ano,niekto tu ešte gazduje...ale ja čo mam svokrovcov,tak ti nemaju ani len mrkvičku nasadenu 😀 maju len kráásnu velkuuu zahradu
@wildluccia34 ahoj 🙂 ja som pribrala pri malom necelých 10 kg, z toho väčšia časť šla dole hneď po pôrode. len potom sa nejaké kilá počas materskej na mňa "nalepili" a nie a nie ich odlepiť. a to som sa s malým teda nakočíkovala kilometre,nabehala, bol (a aj teda je) dosť aktívne dieťa.
@alyce
@kukucg Kiahne?? toho sa ja bojim,ja som ich doteraz nemala...ako male decko som sa kupaval s braskom vo vani a mamina vyberala mna z vane a potom brana a on same opupno,tak ma hned strcila naspat do vane...a ja nic...potom sa v skolke chodilo z triedy do triedy,kde boli kiahne a ja nic...aj ma mamina po kamaratkach vodila,kde boli kiahne,a ja nic...ale dr ze jej vravela,ze som mohla mat,ale take slabe ... no keby to chytim teraz,tak babatko zbohom ☹
@misuuulko88 Ahojky,presne ako my...prve sa nam podarilo neplanovane,ani som nevedela ako 😀 a o druhe sme sa pokusali 3 mesiace a zatial to vyzera nadejne 🙂 drzim palce,nech mrcha nepride
@lenkaks takze sa Vam podarilo druhe..Gratulujem..no uvidime ci to vinde, kdeze skor pred plodnymi mali styk a asi aj prvy den ovulky ,ale potom uz nie.... Vraj sa cez plodne rodia chlapci, tak uvidime ci to vyjde ak vobec: ). Uz odpocitavam dni do MS a modlim sa, aby ziadne neprisli 🙂 Bol by to nadherny vianocny darcek, nakolko sa ma dostavit 22.12 :D
@misuuulko88 To by ste mali veru kraasny darcek aj s @ kukucg 🙂 a samozrejme aj s ostatnymi snazilkami 🙂 Teraz veru len cakat ... Prveho mame chlapca a veru netusim,ci sme ho splodili pred co po ovu 😀 no uvidime...inac my sme minuly mesiac keksikovali den pred ovu a v den ovu...a vyslo to 🙂 tak aj vam to vyzera nadejne ! 🙂
@lenkaks No ockovat sa isto nemozes dat teraz ale aspon by si vedela, ked uz mas jedno dieta je dost riziko ze ti ich donesie domov 😒 ja keby som tehu a viem ze som ich nemala tak ked zuria v skolke ako teraz asi by som maleho radsej doma nechala alebo tak.... cize len cisto pre ochranu ale mas pravdu mozes verit kludne ze si ich mala lebo je fakt ze pri tolkych prilezitistiach si ich hadam chytit dakedy musela 😅 😅 😅
@kukucg No prilezitosti bolo veru pozehnane 😀 a v uk som bola vacsinu casu s malymi detmi a aj ako tehotna...ale je pravda,ze v tom obdobi kiahne neboli....len verit,ze ak som ich nemala,tak ich teraz nedostanem... Jakubko mi nechodi do skolky,az od septembra...a mne vychadza na zaciatok augusta termin,tak ak to chyti v skolke,babo uz bude na svete...Inak,asi aj pre babatko by to bolo nebezpecne,ze
@misuuulko88 jooj mne je to jedno co to bude 🙂
@lenkaks a mala si uz nejake priznaky tyzden pred ocakavanou MS , ked ste splodili druhe babatko? ja byvam hrozne unavena, casto mocim a sem tam ma picha v podbrusku..Ale to su take priznaky... Ze mozwem byt prechladnuta... 🙂 No asi sa rozplacem, ked 22heho tie mrchy jedny pridu :D 😠 😠 😠
@kikusik88 zeny tuzia po dievke a chlapi po synovi...ci? ja som tuzila po chlapcovi a bol chlapec 🙂
@misuuulko88 ahoj 🙂 ja mám dostať 2- teho,ale minulé cykly som mala 32. a 31- dňové, takže teraz naozaj neviem, kedy dostanem....som totiž po potrate a strašne by ma potešil darček pod vianočný stromček.... a tiež mám pocit, že sa niečo vo mne deje, ale neviem, či je to len sugescia alebo je to naozaj pravda...
kedy ideš testovať ?
@natalinda88 no hej ja si to uz ani nepripustam...hlavne ma vie vytocit segra, ked jej nieco napisem, co mi je, tak uz hned zasa tie tvoje tehu priznaky...ale ved ja si to vobec nepripustam ze by som mohla byt, uz tomu neverim....ale tak ked ma nieco boli, alebo casto durim na zachod a som unavena stale, tak si to hadam nemozem vsugerovat...to nieje ako pichajuce prsia...ktore naozaj zacnu pichat, ked si to vsugerujes :D. No my sme mali od 2.12 do 7.12 styk a 7.12 zacala ovulka.... Test som si robila uz treti krat naposledy predvcerom rano, ale myslim si , ze je na to este rpi moc skoro... Lebo ak sa podarilo napr toho 7meho, tak mi to este neukaze...vsetky boli negativne samozrejme... Uvidime..aknedostanem do 20teho, tak si urobim az po tom 🙂 A s tebou sa co presnejsie deje? A si nedopisala asi kolkeho t mas dostat.... 2-teho je? 🙂

@gubinka Jaaj no Zuberec je kusok od nas,tak to ste mali aj tak dost fajne rychlo ked len 3 mesiace ste snažilkovali