icon

Apríl 2010. Kto tu je ešte s týmto termínom?

civavava
27. júl 2009

ahojte babenky, ste tu? 🙂 ja som včera zistila - 4 dni pred očakávanou menštruáciou, že vo mne vzniká nový život a sme s manželom nesmierne šťastní, nakoľko som v októbri min.roku potratila naše vytúžené dvojičky 😔 tak snáď tentokrát všetko dobre dopadne.... 😉

kika29
6. mar 2010

čo ste sa ma zľakly baby že nikto népíše nič? 😠 😕 😅

kiwinka
6. mar 2010

moni,, takze ja uz som porodena hej? no pekne,keby to bolo tak naozaj a nie len sen,,cakam na to 😀 😀 take tlaky a pichania mavam dolu a tak tlaci miminko vsde do stran uff.. 😀 😀 😀
dobré sny mas.. hihi

vejula
6. mar 2010

A tu čo ako mrtvo 😕

kiwinka
6. mar 2010

baby ako tak citam konika,, asi 10min. mala sa mi tak hmírila v brusku,, a teraz kukam na pupok.. a zrazu ho nemam tak vypuceny a napnuty, ale taky mäkky akoby nic.. az som sa zlakla, ako sa otocila mala preboha,, dufam, ze nie hlavou hore.. =( lebo na posledy mala dole hlavicku teda dobru polohu... 😒

michalag
6. mar 2010

idem vecerat 😅

vejula
6. mar 2010

hmm kiwi neviem, ale dnes to už niekto písal myslím že veve písala že ma znova pupok vo vnutri... Vôbec neviem prečo, a nekleslo ti bruško nižšie že by sa ti nejako zmenilo ťažosko??? To neviem len tipujem 😝

kiwinka
6. mar 2010

dobruu chut michalag 😀

je to normalne ako sa divoko hybe??? toto mi este nerobila nikdy,,, az ma strach.

vejula
6. mar 2010

kiwi dneska mamina až zvýskla ked mi držala bruško a malý jej dal riadnu kopačku... Som sa smiala 😀 😀 že už si staru mamu okopáva 😝

kiwinka
6. mar 2010

hihi vejulka to je milé,,tak ja sa nejak extra nebojim, len tak divoka je, ze takto som ju este necitila...
som papalal trosku pistaciovych orieskov, mozno z toho je taká 🙂 ..

kamilakd
6. mar 2010

ahojte dievcata myslim ze vobec nebude problem dat 1000stran v tomto tempe 😀

dejni no ja sa planujem tiez vratit na svoju povodnu hmotnost a to co najrychlejsie a to ani modelka niesom 😀 ale na postave si potrpim nechcem mat ziadne faldy a vyhovarat sa na tehotenstvo a ked to nepojde normalne budeme musiet siahnut aj po inej alternative 😎 ...

ten moj krpan tiez v bruchu zacal mimoriadne vyvadzat az to niekedy zaboli 😕

michalag
6. mar 2010

kiwi, ja som este nevecerala lebo ma brutal pali(la) zaha, ale uz som taka hladna ze neviem zaspat

veji zlatucky ako si kopka do starkej 😀

kiwinka
6. mar 2010

michalag, ja veceriam aj 5krat ked mam chut,, a ked mam kyselinu ze ma pali zaha tak sa najem aj tak,, nic sa tym nezhorsi viac a ani nezlepsi.. 😀 😀 😀
a hladna ist spat nechod jasne, bolo by ti zle.

michalag
6. mar 2010

ta zaha ma uz ... 😠 ☹

michalag
6. mar 2010

no uz mam plnsi zaludok tak si idem lahnut kym necitim zahu

bruuuu noc 😔

kamilakd
6. mar 2010

miska a neskusila si citronovu vodu?mne to poradila zuzuj a celkom pomohlo...mne nezaberaju ani oblatky ani mandle ani pukance...

kamilakd
6. mar 2010

dobru miska 😉 no vidim ze tu je mrtvo, tak idem aj ja, pa niekedy nabuduce 😉

kika29
6. mar 2010

no ako čítam dnes májú krpci dobrú náladu ked tak tancujú 😀 aj moja krpaňa robí šou a dnes vela skoro celý večer. dobrú noc idem idem uspať krpca 😀 v brušku 😀

monva
6. mar 2010

ahojte, prosim pomooooc
nefunguje mi gmail
vcera som si upratovala v oblubenych polozkach na internete a odvtedy mi nefunguje gmail.com
ostatne stranky funguju v pohode, neviete mi prosim niekto poradit???
cakam dost vela mailov (aj zo SP aj z MMA a MMB). prosim prosim ☹

stanusa
7. mar 2010

dobre ranko 🙂
dnes nam krasne svieti slnko a nase krsna ma meniny 😵

monva co konkretne nefunguje? mozno mali len vypadok, pozerala som teraz a ide dobre.

tiez rozmyslam kedy sterilizovat veci - cumlik, odsavacku teraz alebo pockat tesne pred porodom a flasu asi az ked prideme a zacneme pouzivat...ma to vyznam vyvarit uz teraz?

aktakk
7. mar 2010

AHojte...
Monva, co konkretne ti nejde na gmail? Lebo oni nieco upravovali a bolo pisane, ze ak nefunguje treba sa obratit na administratora. Mne konkretne nesiel tiez, resp. stale chcelo odo mna potom aby som napisala este nejake znaky....A uz mi to ide v pohodicke.

michalag
7. mar 2010

Dobre ranko 🙂

moni, nam ide gmail dobre takze neporadim

stanus, tesne pred porodom, v podstate to uz mas 🙂 😀 a nevies kedy to naozaj pride

kamilka, mne doporucovali pit Colu, ale ta mi robi vacsiu kyselinu ako keby som ju nepila a uz aj Fatra mi pomaha len na chvilku 😒 ☹

stanusa
7. mar 2010

miska 😀 skor ako v aprili isto nie - maly je proklete vysoko 🙄
mna chyta kyselina z pomarancoveho dzusu a vcera aj z kofoly...treba skusit gastrotus je aj pre tehulky

mm zacal vysavat, tak idem trosku pomoct umyt podlahy

gajana1
7. mar 2010

Ahojte baby
mne je dnes tak strašne zle mam bolesti a ma až pot oblieva a take mdloby na mňa idu a to dnes je mm v Ke cely deň

fleury
7. mar 2010

Ahojte,

tak ja mam za sebou dalsiu hroznu noc, spala som mozno 2 hodky dokopy, zas problemy s maminou, ale uz to vyzera ok, len ja mam taky deficit spanku ze az a cez den spat nedokazem, lebo mala je vkuse v pohybe

kika to v mojom sne si ma predbehla s porodom 😀 a ako je na tom sestra?

ja si uz dneska definitivne balim tasku do porodnice, furt to odkladam 😝

fleury
7. mar 2010

gajana a nemas poblizku rodicov? oddychuj

gajana1
7. mar 2010

nie naši su 50km odo mňa ale asi zavolam svokre nech pride po maleho a ja zalarmujem susedu nech je doma

fleury
7. mar 2010

dobry napad, tak nech sa ti polepsi 😉 dvojcatam sa uz asi zda byt v brusku pritesno uz 🙂

gajana1
7. mar 2010

ja dufam že ešte aspoň 2 tyždne vydržia

fleury
7. mar 2010

tak to sme viacere, ktore este 2 tt chcu vydrzat 😅

michalag
7. mar 2010

my musime vydrzat este 4-5tt ☹ uz sa mi to zda ako nekonecna cesta ....

gajanka oddychuj ak sa ti da a ak ti svokra zoberie maleho 😉