Aprílovky 2016
@lujzamisko preco nemas krv ako poradnu? To co ta prehanaju nechapem.,, ja som mala poradnu poslali na ekg, obj ultrazvuk a poriesit pedu a stvrtok prist rano na krv.,,,
@katuliena82 tiez mas vo stvrtok poradnu? 🙂 a ci to je za kocik?
@priora je to kočík enzo evo a tiež mám vo stvrtok poradňu 🙂
@priora no sto krát má preháňajú q ultrazvuk ani ne spomenuli nič . Tak neviem. Pýta sa má či mám nejaké problémy hovorím okrem zahy a nohy nemám nič čo by bolo moc. A on však ste mladá tak čo. A potom zas však vy už to máte za chvíľku tu tak čo S vami. Kks tovar U masara je prd. 😀. No ráno aby som vstavala o 6 na krv ☹. JOJ to zas budem veľmi príjemná polku dňa 😀😀😀😀. A pls ináč ako máš alebo kde nahlásiť že chces mať pri sebe partnera ??
@lujzamisko mne sa zda ze sa ma na poradni pytali ci uz ked som isla rodit ani neviem spytaj sa na poradni ale myslim ze nenahlasujes zaplatis v kase 30€ a potom na porodnej sale sa ta spytaju a ajbti povedia ze kedy cca ma prist som bola na klystire plus sprcha to malo byt na hodinu a potom na porodnu salu a bolo osem vecer pred klystirom a mi hovorila ze o 21 nech pride muz.,,, mna sa tusim ani nespytala ci mam dake problemy a sak ta vaha jej asi stacila 😄
@katuliena82 ale to mas super za 120€ 🙂 a matrace uz mate do postielok? Mam doma 2 ks a iba mi to zavadzia.,,
@priora Aha skúsim zajtra sa spýtat na krvy mi možno sestrička poradí čo a ako 😀. Ja som kupovala postieľku už aj s matracom dajaky kokos pohánka molitan tak snáď bude dobrý 😀😀😀. Som dlho hľadala postieľku máme taku zo zirafou na boku . A čo už sa tešíte na deturence. 😀😀
@lujzamisko ja mamntiez taky teda maly ma taky 🙂 a nervy nato mam ked to berem skrz toho kokosu to neviem poriadne nsvliect.,, a k tej pohanke sa nevyjadrujem ci co to je ako keby oriesky ci co to 🙂)) mne zatial staci toto este nespi ide ma picnut,,, chlap uz od 19 🙂)) a
@priora tak to máš radosť íste 😀😀😀. No ja som ho ešte ani ne rozbalila tak neviem aké to bude heh 😀. Ja zas by som už aj spala ale začali má bolieť nôžky lebo dnes kramare a ešte som si vymyslela ísť upratať celú pivnicu ja sprostá čo už . 😀 a vstávať budem o 6 ráno ach jaj . Prajem dobru noc . A nech ide rýchlo haji. 😀 pa zitra
@lujzamisko este nemas nachystanu postielku? 🙂 ja ju mam tiez v krabici zatial aj tak neni kam dat 🙂 pockam kym budem v nemocnici nech to spravi dakto za mna 🙂))) mne je brutal teplo okno otvorene a vzduch nikde tak sa mi ani neda kde je tych 10 stupnov.,, asi sa prestahujem do obyvky pri malom nechcem mat celu noc okno otvorene este ked je aj chory ale konecne uz lepsie.,,, o 6 fuu ja dneska s malym sme vstali o 10 🙂))) on je strasny soachtos a ja sa zatial stazovat nebudem 🙂 utekaj hajat a daj vedet 🙂
@priora Ajoj no teplo ani nehovor mám pocit že dnes som vypotila sa viac ako V nejakej sauna 😀😀😀. No miláčik za rozhodol zajtra postaviť postieľku . Tak už sa to pomali blíži dnes som zistila ako dať baldachyn sa so mňa smejú že som teda blondínka 😀😀 tak čo už lamala som si nad tým hlavu a doma hneď vedeli ako . . Idem si konečne dnes ľahnúť od 6 som hore tak už má začali bolieť nohy q bolieť V boku asi som to trochu prehnala q aktivitami 😀 čo už . A aj na poradni ti niečo povedali že krok maternice je ok alebo také ??
@lujzamisko baldachyn som ani vzivote nevidela tak si matom lepsie 🙂 mi sa budeme asi stahovat ti tak vyzera tak sa tesim 🙂) tym padom ostanem v ba 🙂 mi zas o 9 heh 🙂 alebzaspal mi nedavno. :/ len ked vstane o 7 aj tak zaspava az po 21 a to nema poobedny spanok.,,, este ho chcem skusit zapisat do skolky.,, uvidime ze co.,, mne nehovorila nic zakricala ze krcok 1,5cm sestricke a do papierov zapisala 2cm a tot vse ja som sa nepytala 🙂
@lujzamisko a pouzivas inac nieco na zahu? Ak teda mas 🙂
My už to máme za sebou 🙂 Dievčatko naše je v poriadku a ja tiež ako tak 😉 Pozdravujem vás a nech už mate aj vy potom
@priora už mám všetko našťastie. Dnes mi začala odchadzat zatka
@vierkamrtvikova jeej super gratulujem 🙂 tisko zavidime 🙂
@katuliena82 zeby pomalicky uz? 🙂
@priora no, moze to byt uz dnes a aj za 3 tyzdne 😀 ale potesila som sa
@priora no poradili mi V lekárni renie. Že ten môžem 😀😀. No mne nič nepovedali len ok buducbudúci týždeň 😀 no tak neviem ani prd . A kde budete bývať ?? V ktorej časti ba??
@katuliena82 tak možno najbližšie napíšeš že už idete do porodnice 😀
@vierkamrtvikova Gratulujem
@priora dakujem 🙂
@lujzamisko dakujeem 🙂
@katuliena82 kto by sa nepotesil keby to bolo uz 🙂
@lujzamisko budeme stale v petrzalke len o 2 km dalej 🙂 uz tu sedim a cakam neviem sa dockat ked odtialto vypadnem.,,, desi ma ze tri dni budem tu lezat blee.,, zahubsom mala brutal okolo 28 tt som sa zlakla ze bude az do konca som ani nespavala ale same to preslo 🙂 a teraz v poho pijem fatru zatial 🙂
@priora to máš super že prešla mne začala asi V 26 q odvtedy stále ☹. Fatra ani mlieko už pomali ani renie nezabera večer zaspávam že Blee. Neviem mne ani nevadí to že mám chodiť do nemocnice ale to čakanie je najhoršie . Však dajú termín 10:30 a zistím že len od vtedy doktor rodinu je sme boli len na kávu došli sme O 10 a pre dom ňou 6 bab kks 😀
@lujzamisko tak mam slabu zahu 🙂 skus bystrinku este ta je super 🙂 tu prides rano a cakas najprv odbery potom objednany to su ti co zaplatili a potom konecne na rade ostatny.,,, a to je od 8 ordinacia a minule prisla o 9.,, som zvedava kedy pride dnes ked o 9 som obj na ultrazvuk.,,, preto som dosla pomali ze o 7 🙂) posedim dve hodky.,,, a do nemocky uz pobalena?
@priora no asi už aj pobalena ešte chcem si kúpiť sietovane nohavičky a take drobností ale väčšina mám V taške 😀😀😀. Radšej . My už máme postavanu postieľku včera tatinko sa nudil. 😀😀. No ja to vidím V pondelok podobné že od 9 budem preč do 13 určite. A na ultrazvuk má ešte neposlali V nemocnici len na ten ctg monitor každý raz že mám ísť.
@lujzamisko ja stale niesom 🙂)) ja fakt sa budem balit ked budem rodit heh.,, a ten zoznam pomohol? Ja v sobotu len budem vediet kedy sa stahujeme a treba to tam prerobit a potom zbalit joj sa tesim teda.,,, vcera som konecne zehlila heh.,, nic nestiham a to nehovorim ze by som stale spala.,, to si potom cely den kks v nemocke? Na ctg som este nebola.,,, dufam ze ma dnes ani neposle nechce sa mi pred dalsou ambulanciou cakat :/

@lujzamisko ja som cakala minuly stvrtok 3 hodiny u doktorka, aby do mna na 2 sek.vopchal prsty a potom 2 hodiny na monitor.... uz sa tesim na tento stvrtok. Ale aspon mi vysiel negativny streptokok, co je super. Lebo v predoslom tehu som mala pozitivny a museli mi spustit pred porodom infuzku. Tak som sa potesila