icon

Aprílovky 2016

reni1512
14. aug 2015

🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

Aprílovky 2016
katuliena82
7. apr 2016

@lujzamisko nebudes!!! 🙂 budes to citit ako menstruacne bolesti a fakt stoji za to vyskusat trik so sprchou. Pri poslickoch bolesti ustanu, pri porode sa viac rozbehnu. A kontrakcia zvykne boliet tak postupne, po celom trupe sa ako keby "rozlieva" ta bolest. Nepomylis si to podla mna 🙂

lujzamisko
7. apr 2016

@priora no sestre neodtiekla voda len malá bolesti ale myslela si že sú každých 10 min aj tak ukazoval stroj ale bola len na 1.5 otvorená tak to by som nechcela . A čo som písala vyššiena to ttvrdutie len zase zle sama sebe 😀 . NO ja fakt neviem niektoré veci čo sú lebo mávala som silné bolestivé mens. A niekedy mám len pocity že ako keby mala prísť zas potom sa pousmejem že tak ta asi to nebude že možno sú to ty poslickovia

katuliena82
7. apr 2016

@priora ja som tiez vytlacila druheho na 3 zatlacenia...moze to byt aj nahoda s tym lanom, jasne. Ale je to taka lacna alternativa na vyskusanie, tak skusam. A dobre mi robi ta vlaknina, lebo teraz mam aj tak problem so zapchou

lujzamisko
7. apr 2016

@katuliena82 tak dúfam 😀 ale myslím že asi každá žena po čase pochopí čo jej telo hovory 😀

katuliena82
7. apr 2016

@lujzamisko ja dufam v prasknutie vody..ale voda mi praskla len pri 2.synovi. Podstielam si pod seba pre istotu na noc uteraky, ale nakoniec pri takych pripravach to bude podla mna aj tak zbytocne.

lujzamisko
7. apr 2016

@katuliena82 ja by som tiež bola za prasknutie vody už doma pekne A keď budem mať každých 5 min pôjdeme do nemocnice.

katuliena82
7. apr 2016

@lujzamisko hej, tak sa aj ma ist. Ale ja som ako pako..vsak minule som mala 2 hodiny bolesti kazde 4 minuty. Ale zasa tie bolesti neboli take silne, tak som sa prechadzala a jedla. Preslo to. Ja prestavam mat falosne kontrakcie v momente, ako prejdem vratnicou nemocnice 😀 Ale ked som sa pytala lekara, povedal ze mam ist aj keby to boli falosne kontrakcie, ked su take caste. Ze ci babatko nie je moc stlacane a ma dost kyslika. Tak keby sa mi to zopakovalo tak pojdem tak ci tak

lujzamisko
7. apr 2016

@katuliena82 tak dobre vedieť. Jaj už nech je pondelok mám poradňu budem vedieť snad zas viac . 😀😀

lujzamisko
7. apr 2016

Baby Prosím vás poznáte tie pulky čo sú kvázi novodobé postolky ?? Ak ste dávali latkove plienky či je to lepšie ako postolky ??

reni1512
autor
7. apr 2016

@lujzamisko ak myslis to co ja tak das jednu latkovu plienku poskladanu a navch tie nohavicky zapnes..toto je nasiroko balenie...

lujzamisko
7. apr 2016

@reni1512 heh heh to len U nás V brendone ani nevedeli že niečo také len vkladacky mali

lujzamisko
7. apr 2016

@reni1512 Ďakujem už som našla na nete 😀

priora
7. apr 2016

@lujzamisko tusim v lekarni sa kupuju postolky mi sme museli pouzivat :(

lujzamisko
7. apr 2016

@priora postolky mám asi 7 ks väčšie menšie len som pozerala témy lakovanie plienkami a tam písali že postolky pod normálnou plienky pre tečie ale cez tieto pul vrchné nohavicky Ee . Tak som zhanala a našla tu na koniku 😀😀. A čo už je lepšie že? Nie je také teplo 😀

priora
7. apr 2016

@lujzamisko jaj tak 🙂 precitam kusok a hned pisem chi 🙂) stale teplo v tejto izbe vkuse mam otvorene vetracky a vzduch nikde uz nech je sobota ze 10 stupnov sa tesim 🙂) ja inac nemam ziadne az ked povedia kupim.,,,

lujzamisko
7. apr 2016

@priora tak to sme sa už bavili že ja chcem na začiatku len obyc plienky skúsiť no keď to nepôjde tak dáme pampers a normálnu . Ale skúsiť chcem aspoň mesiac keď pre nás to bolo zdravé tak prečo neskúsiť síce viac roboty ale nevadí. 😀. Ja mám celkom fajn V izbe ani okno už nemáme otvorené 😀😀😀☹

priora
7. apr 2016

@lujzamisko hej hej si hovorila ze mesiac klasika.,, tak vtedy nemali na vyber.,, som zvedava ako dlho ta to bude bavit 😀 Nevymenime sa? Ja tu skapinam 🙂))

lujzamisko
8. apr 2016

@priora no však keď nebudem stíhať prať alebo tak tak pampersky ale kým sa dá skúsim a keď to nepôjde poviem si vyskúšala som aspoň 😀. Ja mám dnes nastevu sestru s malou už má rok a 3 mesiace tak že mala vymyslavka

priora
8. apr 2016

@katuliena82 pocuj ten lan kupujes pomlety?

priora
8. apr 2016

@lujzamisko hej sa to jasne 🙂 to mas teda co robit 🙂) ja uz hodinu sedim pri stole a chcem zehlit 🙂)

katuliena82
8. apr 2016

@priora ano

priora
8. apr 2016

@katuliena82 v dm alebo kde?

katuliena82
8. apr 2016

@priora skus aj v DM, ja som to u nas kupila v takom bio obchode. Ale DM to asi bude mať

lujzamisko
8. apr 2016

@priora žehlenie som si dala na zajtra 😀 zas hodinka dve minimálne 😀😀. Teraz sa krpata zobudila tak už zas máme zabavu

priora
8. apr 2016

Ja teraz som zacala rozmyslat ked je mala priecne ale dole hlavou co to znamena? Som normal chytila haluz, ze ci to bude cisarak?

priora
8. apr 2016

@katuliena82 kym pokukam aj porodim 🙂)))

priora
8. apr 2016

@lujzamisko ja uz skoro vsetko ozehlene zehlim uz 3 krat a uz iba "par" veci cislo 62 nech mam pokoj

priora
8. apr 2016

@katuliena82 teraz kukam foto to mas kolko tokov ked uz mas tak velke deti? 🙂

lujzamisko
8. apr 2016

@priora no ja mam niektoré väčšie niektore menšie . No do tých 6 mesiacom sú dá ktoré 😀😀😀. Ale ešte teraz som všeličo poprala . A žehlis úplne všetko ??

priora
8. apr 2016

@lujzamisko 68 mam vo vreciach ale hlavne rozdelene 🙂 to je uz cas hadam 🙂 oblecenie, uteraky, plachty, tie bocne blbosti ( este nemam oprate som zabudla) plienky, perinky.,, co nezehlim akurat tak deky a inac vsetko neviem naco som zabudla 🙂 ale iba do roka budem nebudem zas prehanat 🙂