icon

Aprílovky 2016

reni1512
14. aug 2015

🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

Aprílovky 2016
katuliena82
8. apr 2016

@priora 34 mam 🙂 som 82 ročník, prvé babo v 20.ke 🙂

lujzamisko
8. apr 2016

@priora aj ja asi do pol roka čo som čítala koľke vôbec ne žehlia ale ja tiež radšej a hlavne pleny budem musieť 😀. Jaj to čo je vonku za počasie. Jaj nemuselo by pršať

priora
8. apr 2016

@lujzamisko prsi sni neviem 🙂) dali sme si s malym poobedny spanok asi po roku 🙂) a este nemam navarene neva mam cas 🙂 chlap pride az vecer 🙂

priora
8. apr 2016

@katuliena82 perfektny vek na babo 🙂 i ked v tom veku som deti nechcela este.,, ale vzdy som chcela byt mlada mamina 🙂 23 r som porodila syna a teraz vlastne tri roky bude rozdiel 🙂 a ked pojde pidla planov tak mozno do 30 dalsie a potom chcel velky vekovy rozdiel tak okolo 35,36.,, teda mozno iba tretie vtedy spravime uvidime co a ako ale zatial takto uvazujeme 🙂 vyzeras na foto velmi mlado 🙂

lujzamisko
8. apr 2016

@priora ja mam výhodu V tom že mamina robí V škôlke V kuchyni q donesie na varené iba sem tam cez týždeň navarim. A cez víkend . Ja už mám konečne free sestra už išla domenko s malou. 😀😀😀😀.

katuliena82
8. apr 2016

@priora to nebol plan, 20 rokov bolo dost malo, bola som velmi uzkostliva mamina, z kazdej somariny som robila vedu. 🙂 A naschval sme chceli taky velky rozostup, tak po 6 rokoch dalsi syn. A tretieho teraz sme uz vobec neplanovali, ale sme velmi radi ze sa to podarilo napriek vsetkemu 🙂 chlapci mi moc v tehu pomahali. V tomto je vyhoda velkeho rozostupu. Ale ty mas vyhodu, ze z deti budu partaci.

priora
8. apr 2016

@lujzamisko to mas supeeeer 🙂 ja som pri malom nevarila mesiac ci dva ani neviem.,, bolo to strasne nebolo kedy :( dufam ze nebudu tie koliky :( a nikto mi ani pomoct nedosiel.,, vlastne ani teraz a to byvam u nasich vsetko robim ja.,,

lujzamisko
8. apr 2016

@priora tak ja zas viem že mama mi pomôže keď je doma 😀. Aj chce si prvé 2 dní čo Dôjdeme domov zobrať dovcu aby mi ukázala čo a ako. Tak sa bojím že aby som nespravila niečo zlé 😀😀😀. Keď už O veku ja mam 24 . Tak snáď ešte do 30 sa druhé stihne . A bývaš U vašich stále či len teraz ??

priora
8. apr 2016

@katuliena82 tak hej ale urcite to nelutujes ;) ja som sa do 20 vysantila 🙂 a raz za cas som sa dostala von ma mi kto maleho postrazit 🙂 velky rozdiel je super take ze zaspominas ci ako to nazvat preto aj ja chcem este velky rozdiel 🙂 deti uz budu v puberte samostatnejsie a budem si ja miminko uzivat 🙂 moj maly ma este pleny ani za boha na nocnik :( tak hadam konecne pochopi ked uvidi ze babo ma pleny

priora
8. apr 2016

@lujzamisko byvame u nasich trochu natlaceny ale nevadi, vo svojom asi o 3 roky a teraz ideme na daky cas do podnajmu chcem klud a sukromie a hlavne pokoj ked bude male.,, nebudem stihat domacnost a prstom tu nikto nepohne ( asi som adoptivana) ;))) nechcela som cakat kym budeme mat svoje lebo by som mala prve asi v 30 co je neskoro podla mna.,, 24 super vek tak sa nam bude aj dobre kocikovat 🙂) vekovo blizko ;) ja mat taku matku :( ona od kedy porodila prve dieta odvtedy nepracuje sme 4.,, takze uz veeeela rokov

lujzamisko
8. apr 2016

@priora tak poznám my máme svoju izbu mama svoju. Som ja len rada za to akú mamu mám. 😀 . Mám pocit že sa ani nedá mať vlastné bývanie pokiaľ nezdedis alebo ne zarábaš cez 1000e. Však pol roka materská a potom od štátu almuzna. ☹. Hm tak to máš blbé že to máš doma tak. To asi aj ja by som ísť radšej do podnájmu . A zas ten kto berie hypotéku nemá deti každý druhý pár lebo si to nedokážu finančné predstaviť

katuliena82
8. apr 2016

@priora nelutujem vôbec nič, ja som sa tiež vybehala do 20ky a necitila som to ako obeť, že som mamina.

priora
9. apr 2016

@lujzamisko to mas fajn potom zavidim 🙂 mne je luto ze mam taku mamu a preto viem ze pre deti spravim co sa da 🙂 si zober hypoteka auto bez neho sa nepohnes a este ked si v byte platit najom vodu atd.,, sak palka aj pre 2 pracujucichva este si nejedla atd.,,

priora
9. apr 2016

@katuliena82 hej je to super 🙂)

lujzamisko
10. apr 2016

@priora však práve. Auta máme 2 nakoľko pracovala som síce V tej istej práci ako môj ale iné smeny a tam sa dostať ameno. A prvé sme mali staršie.

priora
10. apr 2016

@lujzamisko mi mame tiez dve len jedno mam dlho v servise uz iba prihlasit dalsie je nove.,, a mali sme este jedno ale dala som muzovej segre na vianoce.,, ze sak jedno nam zatial staci.,, obchod mam pomali pred domom.,, od 4 som hore zle mi strasne bolo cele brucho ma bolelo :( zaha este aj na vracanie a bolesti hlavy ale uz konecne lepsie uz iba zaspat 🙂

lujzamisko
10. apr 2016

@priora ja zas som bola skoro hore lebo hlava má bolela jak hovado. No obchod aj doktorku mám tiež pri dome tak že to mám tiež fajn . Ja vidím hypotéka U kolegov on vyššie posadeny vedúci ona V sklade a keď majú zaplatiť hypotéku a úver tak niekedy na konci mesiaca sú Fu ha A čo teraz a to ešte nemajú dieťa

priora
10. apr 2016

@lujzamisko no tak ja idem zajtra maleho zapisat dobskolky.,,, a caka nas stahovanie teda tento tyzden 🙂 a ty zajtra poradna ze?

priora
10. apr 2016

@lujzamisko a este ako naschval hlucha na lave ucho neni nic lepsie ako behat po doktoroch dva tyzdne pomali pred porodom.,,,

lujzamisko
10. apr 2016

@priora chuda čo ti za ľahko dajako ?? No ja poradňa q ten monitor . Dúfam že nás pošlú už aj na sono však naposledy som bola 25.2 kks ani neviem ako je veľký. Sa tešís na sťahovanie ??

priora
10. apr 2016

@lujzamisko ja neviem co sa stalo s nicoho nic zle pocujem nechapem vsetko sa na mna lepi ;( vidis ja spm nebola este na monitore ale aj s malym som bola iba raz,,, mozno ma teraz posle.,, uz by ta maka aj na ultrazvuk poslat som zvedava kolko bude vazit 🙂 nebude sa toho vela stahovat budeme tam dovseptembra alebo do konca roka este sa uvidi.,, len postielku malemu postel atd to bude horsie ale sak to v poho dame a este tam musime popremiestnocat nabytok.,,

lujzamisko
10. apr 2016

@priora aj ja som zvedavá ale tak niektorý hovoria že mám zrazu obrie brusko. A strašne som zúfalá lebo aj sa natieram s bio oil a strašne mi popukalo brucho strašne strie tento víkend . Sa nemôžem ani kuk do zrkadla. ☹☹☹. Ale ne naťahuje sa hlavne ty Prosím ťa.

priora
10. apr 2016

@lujzamisko tie strie mozes natierat kolko chces nezabranis.,, pri prvom mi zacali koncom 8 mesiaca dovtedy som sa tesila ako male dieta ze nic a potom behom tyzdna cele brucho :( cisty grc keby si to videla az 1 cm jazvy strasne ;( teraz mi tiez zacalo ale navtych istych miestach ale iba kusom a svrbivto ked natrem tak prejde.,,, ja mam od hipp a je jedno co to je podla mna aj ten bioil mam.,, inac dobzrkadla nekukam bo ked vidim pupok chcd sa mi grcat 🙂 som hakliva ani dotknut sa ho nemozem ble.,, to by mi muz ani nedovolil sa natahovat 🙂

lujzamisko
10. apr 2016

@priora ja radšej už ani ne kuknem na seba ☹ len krémujem nech aspoň zblednu. No ja pupok von nemám len je taký iný divný. Ach jaj a čo som si všimlapribrala som na sstehnách všetko dúfam že kočíkovanie pomôže . Ako nebola som chudá moc ani predtým 80 kg ale dúfam že dám dole to čo som dala na seba ☹ asi už 10 išlo na mňa . A už tento mesiac sa ani ne vážim moc lebo až teraz došli na mňa chuťe dnes večera boli langose som robila 😀😀 cesnak smotana syr 😀

priora
10. apr 2016

@lujzamisko ani nezblednu.,, zblednu po case.,,, ja som videla rozdiel po roku uz boli bledsie a po 2 rokoch uz aj citi bolo ze ivh teda az tak citit nebolo a boli este bledsie 🙂 ja som mala 70 kg nebola som prutik ale tak normal.,, a nalepilo sa 30kg.,, pri malom som nabeala 25kg ale potom dieta a ram som uz dlho nepribrala.,,, ja ked som nejedla som skoro 4,5 krat odpadla tak som sa bala sby mi nedoslo zle a jedla som nie te vkuse ale dala som si suchy rozok abo daco.,, bo ked mi uz zle doslo preslovto az po dni az dvoch.,, a bolo to hnusne hlava sa stale krutila

katuliena82
11. apr 2016

tak ja som v noci na nedelu sla do nemocky s bolestami kazdych 6 minut, na zazname krasne hory-doly, este mi pichli No-Spa (vraj to moze uvolnit viac krcok) a ze si mam oddychnut do rana, kym sa krcok otvori, lebo bol otvoreny len na spic prsta. Do rana bolesti neustali, stale kazdych 6 minut, ale na zazname rano uz boli mensie. Na pocit nie 😀 krcok rovnako otvoreny/zatvoreny...tak ma napichali NOvalginom, Buscopanom (proti krcom), ze ma to vycerpava a ze este krcok asi potrebuje cas. A uz som doma, bez babatka 🙂 a cakam na dalsi plany poplach

lujzamisko
11. apr 2016

@priora ja som asi preto pribrala len tých 10 cca lebo som do 5 mes nevedela nič zjesť všetko išlo von . Tak ja dúfam že naozaj dojcenim sa dá zhodiť 😀. My čakáme na monitor zatiaľ 😀

lujzamisko
11. apr 2016

@katuliena82 no pekne . Chuda už predpriprava na to . Ja zatiaľ nič ani zátka a už ani krciky nebyvaju malý asi nechce ísť skôr 😀😀😀

katuliena82
11. apr 2016

@lujzamisko ja vcera cely den som spinila, odchadzal mi zvysok zatky...no ale prirode nerozkazem, termin mam za 2 tyzdne, malinky ma este cas

katuliena82
11. apr 2016

@lujzamisko to si krasne pribrala 🙂 vsak z porodnice pojdes s 2 kilami navyse. Ja som pri kojeni krasne chudla, do 4 mesiacov som mala svoju postavu, dokonca este stihlejsiu a to som pribrala v predoslych teho 25 kg...teraz "len" 17 🙂 ale uz viem ze to pojde dolu