Aprílovky 2016
@lujzamisko inak to bolo nezodpovedné od nich ako to že to nezistili skôr že malinký nieje dobre otočený do kelu človek si nevyberá ,ale už to máš zasebou uz sa len rýchlo zotaviť a teraz ťa bolí aj dole aj jazva a brucho ufff som stebou nech ti už dajú bábätko aby si aspoň s neho mala radosť aj keď sa ťažko vstáva a hýbe som s tebou nech ste už doma a tam ostatný členovia rodiny pomôžu
@priora zatiaľ nie ale tak snáď už dnes neskôr mu ho prinesú na priloženie nebudem ho mať pri sebe zatiaľ keď že sama mám čo robiť ☹
@debora16 Ďakujem za všetko aj za podporu 😀 no snáď už od zajtra budem úplne ready aby mal som mala kopca už nastalo 😀
@priora ja som mala tiez len 3 kontrakcie s tlakmi na konečník, zavolala som doktora a maly bol von, @lujzamisko, to si mala ,,skvelý,, zazitok... Fuuu
@debora16 verim tomu! 🙂 drzim palce nech to tak je
@katuliena82 no skvelý to ti poviem . Už viem prečo som nechcela sekciu . Neviem ako boli po normálnom ale vidím čo rodili aj po mne behajú q ja ledva sa viem sprepacenim vymocit a vetri mať.
@katuliena82 drz mi palce dneska som vydrhla skoro celý byt zevraj to pomáha na pôrod ale ako vidím zatiaľ nič už som skúšala všeličo tak zostávajú my 4dni a noci ak sa to nepodarí tak vyvolavacka jaj by som sa jej chcela vyhnúť
@lujzamisko ahojky Lujzi dobre ranko ako si sa vyspala dneska už sa ti podarilo troška postaviť na nohy
@debora16 jasné už mám krpca pri sebe 😀😀😀
@lujzamisko konecne super 🙂)
ahojte 🙂 baby?mate aj vy strie na bruchu? ja som nemala do 9teho mesiaca.uz som sa tesila ze nebudu ziadne a predsa 😒
@priora no ja som mala predtym 63kg.niekedy sa mi podarilo dat dole aj na 59-60kg vtedy som sa citila dobre.a teraz mam 90kg no ludia mi nechcu verit ze mam na sebe plus 27,ze to ani tak nevidno.no ale potom sa chystam cvičit nech to všetko pekne zíde dole.no azajtra idem k dr.som zvedavá či ma už nechá tam alebo pošle domov lebo to mam do nemocnice z domu 100km.
@lenka2341 ja pri prvom som vazila 93 kg pred porodom a donedavna som ani ja nevidela iba na bokoch.,, ale teraz vidim ze stehna mrte.,, ale ked som na poradni tak vidim ze baby maju velke zadky ne ako v zlom ale asi je to normalka 🙂 a urcite zacnem skor cvicit.,, predtym som v maji porodila a cvicit som zacala az v septembri ale malemu sa trebalo venovat a mama postrazila tu hodinu kym som bola vo fitku.,,

@katuliena82 ďakujem ja to jem už asi druhý týždeň ale tak že ráno do jogurtu no tak hádam aj u nás pôjde pôrod ako po masle či ľanových semienkach