icon

Aprílovky 2016

reni1512
14. aug 2015

🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

Aprílovky 2016
debora16
25. apr 2016

@katuliena82 ďakujem ja to jem už asi druhý týždeň ale tak že ráno do jogurtu no tak hádam aj u nás pôjde pôrod ako po masle či ľanových semienkach

debora16
25. apr 2016

@lujzamisko inak to bolo nezodpovedné od nich ako to že to nezistili skôr že malinký nieje dobre otočený do kelu človek si nevyberá ,ale už to máš zasebou uz sa len rýchlo zotaviť a teraz ťa bolí aj dole aj jazva a brucho ufff som stebou nech ti už dajú bábätko aby si aspoň s neho mala radosť aj keď sa ťažko vstáva a hýbe som s tebou nech ste už doma a tam ostatný členovia rodiny pomôžu

lujzamisko
25. apr 2016

@priora zatiaľ nie ale tak snáď už dnes neskôr mu ho prinesú na priloženie nebudem ho mať pri sebe zatiaľ keď že sama mám čo robiť ☹

lujzamisko
25. apr 2016

@debora16 Ďakujem za všetko aj za podporu 😀 no snáď už od zajtra budem úplne ready aby mal som mala kopca už nastalo 😀

katuliena82
25. apr 2016

@priora ja som mala tiez len 3 kontrakcie s tlakmi na konečník, zavolala som doktora a maly bol von, @lujzamisko, to si mala ,,skvelý,, zazitok... Fuuu

katuliena82
25. apr 2016

@debora16 verim tomu! 🙂 drzim palce nech to tak je

lujzamisko
25. apr 2016

@katuliena82 no skvelý to ti poviem . Už viem prečo som nechcela sekciu . Neviem ako boli po normálnom ale vidím čo rodili aj po mne behajú q ja ledva sa viem sprepacenim vymocit a vetri mať.

debora16
25. apr 2016

@katuliena82 drz mi palce dneska som vydrhla skoro celý byt zevraj to pomáha na pôrod ale ako vidím zatiaľ nič už som skúšala všeličo tak zostávajú my 4dni a noci ak sa to nepodarí tak vyvolavacka jaj by som sa jej chcela vyhnúť

priora
25. apr 2016

@debora16 mozes dojst vydrhnut byt aj mne ;)

debora16
25. apr 2016

@priora jasné pridem aspoň my nebude smutno len musíš bývať blízko lebo cestu autom už nezvládnem bruško má nepustí za volant

priora
25. apr 2016

@debora16 uz nesoferujes? Ja mam problem vystupit a nastupit ale este ze je volant tam 🙂)) kukam si dost daleko 🙂

lenka2341
25. apr 2016

@debora16 tak to sa máš. tolko chlapov okolo teba 🙂

debora16
26. apr 2016

@lenka2341 dobré ranko baby
@priora ako sme sa vyspali ,no ešte odsoferujem ale len kratšie trasy so st.synom som bola pred 5 dňami na Dusle takže sme mali o program postarané že po doktoroch 😀

debora16
26. apr 2016

@lujzamisko ahojky Lujzi dobre ranko ako si sa vyspala dneska už sa ti podarilo troška postaviť na nohy

priora
26. apr 2016

@debora16 vcera sme tiez mi behali po doktoroch s malxm ale muz bol s nami natahovat sa este s 3 rocnym by ma piclo 🙂) inac vyspat som sa vyspala kupodivu 🙂 uz druhu noc som nebola na wc ze aky zazrak 😀

lujzamisko
26. apr 2016

@debora16 jasné už mám krpca pri sebe 😀😀😀

priora
26. apr 2016

@lujzamisko konecne super 🙂)

lenka2341
26. apr 2016

ahojte 🙂 baby?mate aj vy strie na bruchu? ja som nemala do 9teho mesiaca.uz som sa tesila ze nebudu ziadne a predsa 😒

priora
26. apr 2016

@lenka2341 mne sa pri prvom vychadzalo na konci 8 mesiaca a po celom bruchu ;( teraz uz nic pri druhom.,, uz asi ani nema kde 🙂

lenka2341
26. apr 2016

@priora a po tom ti to casom zmyzlo?alebo to ostalo vyditelne ?

priora
26. apr 2016

@lenka2341 vlastne pred dalsim otehotnenim som si vsimla ze aj na dotyk je to uz lepsie tak pocas dvoch rokov sa to davalo dokopy.,, dlho to bolo cervene brucho mlandrave.,, vela som pribrala aj pri prvom okolo 25kg ale po porode som si to nicim nekremovala ani nic.,,,

priora
26. apr 2016

@lenka2341 po case ti to zbledne ale viditelne uz bude vzdy nezbavis sa toho 🙂 na boku mam jednu az centimetrovu siroku

lenka2341
26. apr 2016

@priora nevadi.po bokoch mam aj ja take vacsie.na bruchu su take tenke ale je ich viac.a to sa natieram olivovym olejom a aj tak .

lenka2341
26. apr 2016

@priora ja som zatial pribra 27kg 😀

priora
26. apr 2016

@lenka2341 ja 30 ;(( uz nech porodim konecne nebude vaha stupat ale klesat 🙂 to trojciferne cislo ma desi :( nebola som sice najchudsia som mala 69 kg pred otehotnenim

lenka2341
26. apr 2016

@priora no ja som mala predtym 63kg.niekedy sa mi podarilo dat dole aj na 59-60kg vtedy som sa citila dobre.a teraz mam 90kg no ludia mi nechcu verit ze mam na sebe plus 27,ze to ani tak nevidno.no ale potom sa chystam cvičit nech to všetko pekne zíde dole.no azajtra idem k dr.som zvedavá či ma už nechá tam alebo pošle domov lebo to mam do nemocnice z domu 100km.

priora
26. apr 2016

@lenka2341 ja pri prvom som vazila 93 kg pred porodom a donedavna som ani ja nevidela iba na bokoch.,, ale teraz vidim ze stehna mrte.,, ale ked som na poradni tak vidim ze baby maju velke zadky ne ako v zlom ale asi je to normalka 🙂 a urcite zacnem skor cvicit.,, predtym som v maji porodila a cvicit som zacala az v septembri ale malemu sa trebalo venovat a mama postrazila tu hodinu kym som bola vo fitku.,,

lenka2341
26. apr 2016

@priora podla mna je to normlne pribrat okolo 20 az viac kíl.a viem jednu co za cele tehotenstvo pribrala len 5kg to uz podla mna nie je zdrvé.

priora
26. apr 2016

@lenka2341 len 5 kg? A sak ked bolo vsetko ok.,, mne sestricky stale hovorili ze vsetko ok ze sak jedna pribrala 40 a druha 60kg len ta predstava desiva

lenka2341
26. apr 2016

@priora no neviem ci tak málo je v poriadku lebo si zober ze len o kolko viac telesnych tekutín mas v tehotenstve npr.voda,krv(aj tej je viac v tehu( potom brucho robi tiež svoju váhu,tuk.... takze ked 5kg plusz a z toho je diata 2800g tak mi to pride čudné ☹