Aprílovky 2016
@priora ahoj,tak drobec ma 6410g 🙂 🙂 co povieš ?
@lujzamisko riadny macko 🙂)) ale ste starsi 🙂 inac mne sa stale zda taka lHka.,, Ale mne tuto noc deti spali od 21 do 8,30 som nechpAlavacsinou spia do 7
@priora môj my je ťažký ale asi za to že denne asi4hod je je na mojich rukách dostali sme satku 😀 ale zhanam stale nosič
@lujzamisko tak to aj vy pekne rastiete 🙂ja zase rozmyslam ze by som kupila aj satku lebo aj satka sa mi paci ale zase do nosica ho das skor.a uz si ju skusala???
@lenka2341 neviem ako uvezovat budem studovat na youtobe a jedna mamička vo sme sa zoznamili na ihrisku a tiež ma aprilovku 🙂 🙂 tak ona nosi aj v manduce aj v satke tak ukaze aj ona nám 🙂
@lujzamisko aha.potom daj vediet ako ti to ide.a ci to je dost pevne ked to uviazes.
Mam na vas otazku.dnes sme boli na kontrole s bedrovymi klbami a doktor vravel ze to este nema take ako by mal ze treba viacej cvicit.ako ste na tom vy????
Ahojte mamicky 🙂 tiez mam maleho drobca narodeneho v aprili 2016. Povodne som mala rodit az 7.maja,ale malinky sa poponahlal na svet o dva tyzdne skor. Rada by som sa teda pridala sem 🙂
@lenka2341 tak mala som šatku už 42 asi po pol hodine na sebe viazanie trošku praxe treba K tomu ale ide to 😀. A klbiky my už keď sme boli V tých 4t tak mal OK že ani baliť netreba nič že až V 8m na kontrolu
@luada Ahoj vitaj 😀
@priora hallo hallo ako ??? Čo nového ??
Ahojte 🙂 Dakujem 🙂 Moj malinky sa vola Mirko a zajtra bude mat 16 tyzdnov. Nase aktualne miery su 6450 gramov a 64 cm. Pokial ide o nosenie, tiez som riesila, ci satku alebo nosic. Satku som mala pozicanu od kamosky, ale kedze leto bolo take horuce ako bolo, nedalo sa to v tej satke vydrzat. Malicky aj ja sme po piatich minutach boli spoteni ako mysi, no cele zle to bolo. Snad teraz na jesen to uz bude lepsie. Ale medzicasom som kupila nosic Manducu a chystam sa ju uz konecne vyskusat. Manducu vela mamiciek chvali, je to ergonomicky nosic, ktory ma aj novorodenecku vlozku, takze sa v nom mozu bez problemov nosit aj malinke deticky, takze jednoznacne odporucam! 🙂
@lujzamisko a malemu sa paci v satke???no my sme tez nemuseli balit.mame cvicit len koli tomu ze ma silne slachy a ked nebudev viedet roztvorit nozicky dostatocne tal da mu nevyvinu dobre klby.ale uz s nim ideme do madarska na taku rehabilitaciu co u nas zevraj neuznavaju.kamatatka chodila so synom co mal to iste a pomohlo.a teraz chodi s dcerou.tak uvydime.🙂
@luada moj je kubko teraz 6410g 😀 A manduca na ceste A ešte by som chcela neskôr buď ergo alebo kibi 😉 šatka U nás V pohode len keby bola kusik väčšia ale darovanemu Konovi. .... 😀😀 A aká farba manduca A cena nová či ?? A šatka ?
@lenka2341 no pekne. Hej šatke aj hodinu 😀😀😀. Takbbudete mať výlet
@lujzamisko uplne na chuja.,, co ma bolia paty tak mam ostrohu patovej kosti na oboch.,, bolest ako svina pri chodzi a ze to fokonca zivota budem mat.,, a ze este neviem co to je bolest ked este priberem.,, je to s vahy.,, odporuca minschudnut nepovedal to priamo ale ukoncit kojenie nakolko priberam ja som s toho uplne hotova 2 hodiny som prerevala. A neviem co mam robit, konecne sa pekne kojime a zrazu to mam ukoncit? Fakt vsetky choroby sveta sa namna lepia.,, ja fakt neviem ze co.,, este ma chcel dakam poslat ale nato som mlada ( mojmu otvovi pomohlo to mal to iste) tak vlozky a ultrazvuk.,, asi uvidim ci mi to pomoze a potom uvidim, ze uz mi nepomoze ani ked schudnem ale ze pruser bude jed budem priberat ale ja to neviem ovplyvnit to je ako zacarovany kruh :(
@priora A kde si volá U doktora lebo my sme sa po známosti dostali primarovi chirurgia do ruzinova A krstný má okolo 200kg A tiež má tieto na päte A ultrazvuk mu pomohol lebo tiež že na to nejake ozarovanie či čo je mlady ešte. Ach chuda moje no my sem tam dobre ale už aj po kojeni prikrmujem lebo mu ako keby nestačilo ☹. Už sa nosíme V satke som sa chcela ta teda spýtať že akú máš tu šatku ak môžem ? Vraj S kojenia sa chudne. No ja moc nie každý deň niečo sladke čo ani V tehotenstve som nemala také chute. ☹. Ja stále nejem ale toho veľa Sttých veci čo mu robia prdiky ...... ale už nedávame espumisan 😀😀😀😀. Skus hľadať na nete nejaké babske recepty .....
@lujzamisko som tiez objednana na ultrazvuk ale sz koncom septembra a zaciatkom septembra budu hotove vlozky.,, zatial som si specialne kupila ale ze 50€ palka teda ale hadam pomozu ideme na tu svadbu do ciech na 4 dni a ja som chcela pobehat,,.. Po kazdom kojeni fokrmujes? Mi sme s kojenim konecne ok nedokrmujem vobec a malinka to je anjelik 🙂 satku mam babo ci co to je a je mi nanic lebo mi v nej reve a nic nevidi tak sa jej nepaci.,, som vedela ze nemam drahu kupovat.,,
@lujzamisko a senedikt a senovku si neskusala?
@priora no niekdy musím do kŕmiť niekedy nie to na ňom vidím či ešte plače či nie ☹ ranné kojenia A nočné stačí moje 😀. Ale niekedy nechce proste odo mňa úplne len rev tak keď to Skusame pol hodiny A nič tak dám fľašku ...A V šatke sa vytesuje A keď sme vonku ani nepipne 😀 už mi V nej aj zaspal vcera 😀 dnes má prísť manduca to nositko tak som zvedava 😀 lebo som sa chcela spýtať že akú veľkosť máš tej šatky lebo tu čo máme požičanu za chvilku už bude mala ☹
@priora mala som moja špeciálny čaj od jednej čo sa venuje bylinkam A V tom bola čistá senovka A benedikt A malý sa mi vyhadzal po celom tele. A čítala som že to zaberá hlavne na začiatku rozbiehat mlieko že neskôr už moc nie .... Skúšam aj tieň homeopatiká zas ricinus. .. bio hroznovu šťavu dm . Tak dnes ráno aspoň trošku naliate tak snáď doobeda vydrzi 😀 .Neboj budeš mať dobré potom ultrazvuku. ..
@lujzamisko reve lebo chce flasu.,, niesi tie deti sproste 😂 Sesterka tiez raz dala flasu ked mal 5 mesiacov ale ze potom upln horor nechcrl vobec prso a ze sa dlho trapili ale uz je ok 🙂 mne sa mala strasne rozculuje v tej satke.,, tusim sa da dat aj dozadu musim kuk.,, ja mam elasticku fialovu.,, tie manduky niesu pre vacsie deti? Ktore uz vedia sedet ci? Musim kuk ut len to mam v izbe a mala haja este
@lujzamisko ono keby sa dalo aspon trosku schudnut ;( ked som na nervy mam pocit ze priberam.,, je to nespravodlive.,, hroznovu stavu kupujes v dm?
@priora hej našla som tam bio bez cukru 🙂 🙂 🙂 síce liter okolo 2 daco ale.Po prvom dni vidím účinok viac 🙂. Tak on ma flasku od 6 tyzdna a až teraz viac vymysla.... no manduca je od narodenia aj ergo nosic a mnoho iných mai tai lenka nosic až kibi je pre vacsich od 4 m do manduci môžeš dať novorodenencku vlozku ked je baby male 🙂.na chrbte sa dáva ked su vacsie deti a vedia perfektne drzat hlavicku 🙂. Teraz som dost citala o týchto nosičoch a som aj tu v skupine nosime deti 🙂 🙂. Lebo nechcem aby som skôr tým ublizila ako urobila dobre 🙂 🙂. A uz sa do satky dáme za 4min 🙂 🙂 🙂 taká som uz happy . Bambulka uz musí byť velika 🙂 podľa.mňa koj koj koj neprestavaj . A ak chceš schudnut? No aj ja a moc uz nič nešlo dole ale ja zas každý deň aspoň keks alebo jogurt a bez peciva a chleba.neni den 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a ja tie zelené buriny dokazem jesť max tyzden ja tie zeleniny moc nemozem ani ale ak chceš tak skus 90dnova dieta okolo mňa kto to pouzil schudol
Ahojte dievcence, no ja som kupovala cez bazos tu na konikovi. Je tmavo hneda a vysla okolo 80 eur, bo bola nepouzivana. Mozu sa v nej nosit deticky od narodenia. Vcera som skusala do nej dat mojho drobca,ale on je ako zive striebro - jedoval sa,ze nema priestor na rohadzovanie rucickami a nozickami, tak mi tam vydrzat lenchvilku. No uvidime,budem skusat, snad si na to zvykne a oblubi si to, bo je to celkom prakticke...
@lujzamisko to behnem teda.,, oco mi hovoiri ze preco nejem hrozno.,, je v tom rozdiel? Ja som s toho jelen.,, dneska sa mi podarilo padnut s rebrikA hned s hora.,, ruka cela modra a clenok s litkom spuchnute a este az do krvi dosuchana.,, ako uz chodit vobec neviem 😂 Kojim a nechudnem tak jem normal zajtra sa odvazim.,,
@priora chuda moje to je.hrôza. Tak ja som v 8mes sa na schodisku smykla moj ma zachytil no nechcem.ani vediet co by bolo. SnÁď nebudeš mať nič vážne . Hrozno ale bez kostkove.Lebo tie naduvaju. Ja stavy našla som aj 100% ,šťavu.happy day tak dnes pijem.tu . Teraz som.musela dať malemu fľašku lebo tolko plakal samé slzicky a vtedy sa neprichyti ani keby co bolo. Málo spal na obed 2hod a teraz len pol hodky tak nič moc potom je nervny. Ja by som chcela ešte.jednu satku ale.tie ceny su strasne niekedy aj.pouŽívané drahé . Pre.mňa je veľa uz 80 ☹

@dominikav123 očkovanie odložené na budúci mesiac