Aprílovky 2016
@lenka2341 to aj ja ešte tých 10kg a to aj môj dúfa
To ste dobre natom 😂 Ja chcem schudnut tych 40 kg 😂
@lujzamisko uz sa ti pretaca krpec na brusko?
@priora nie iba tak do polky. A ked ho dám jedine sa prevrati naspat. Tak ha zas si myslim ze teraz to príde. 4mes lebo do teraz len tak do poľky sa pretoci 🙂. A tvoja?
Chceš schudnut 40kg ?ja co by som dala.aspoň 10 tie.čo prišli počas tehu odisli samé na začiatku tie stresi .... ale keby chceli ísť dole aj.nejaké.ine 🙂
@lujzamisko mne sa prave dneska tacala preto sa pytam vcera do polky Aj rano a teraz pred obedom ze sup som kukala jak puk.,, 40 mozno menej ja chcěm teda nabrat svaly.,, pred tehotenstvom som bola taky normal ze este 5-7 kg dole a bolo by super. ..
@lujzamisko priatelovi to nevadi ( nema rad take pribrate) teda predomnou nemal take ale ze v poho ze sak to dam zas dole tak ako po malom.,,
@priora však aj môj lebo ked sme sa zoznámili som mala 60kg a teraz uz 86 tak.keby išlo aspoň 10 dole hneď by bolo vidieť 🙂 . To by.človek.nemohol mať v kuse stres z tejto doby
@lujzamisko ono vies co mna brutalne vytocilo ze kazdy vsade hovori, ze sak kojenim schudnes kazdy ti to trepe do hlavy, bolo mi aj luto ked syna som kojit nevedela.,, a ja vlastne az teraz zistim, ze hovno hovno zlAta rybka. Ak mi to niekto este povie ho niecom fakt ovalim
@priora ja s tebou plne suhlasim. AJ prvu som kojila, az rok a vobec nic nechcelo ist dole, az ked som pomaly prestavala, az vtedy isla dole aj vaha. A aj sa to vymyka zdravemu rozumu, vsak sa ti v tele musi hromadit mlieko aj vyziva pre male, tak ako mozes chudnut. Aj prsia su vacsie a to tiez nieco vazi. A chudnutiu a cviceniu sa podla mna moze clovje naplno venovat az po kojeni. Ja tiez potrebujem cosi zhodit. Pred prvym tehu som mala 49kg a teraz po druhom mam 65 😕 v prvom som pribrala 25 a pri druhom 30 😠
@priora svokra moja joj tak dobre schudnes som sa smiala len 😀 asi keby som žula len zo vzduchu 😀😀😀
@lujzamisko a moj mi zase furt mele ze to mi uz zostane 🙄 a ze jemu to neprekaza.hahaale mne ano 😀
@lenka2341 kiež by môjmu 🙂 🙂
@lujzamisko a co tvoj nema ani gram tuku na sebe??? :D
Ja vcera drahemu ci mu nevadi ako vyzeram a on ze nie a ja jemu, ne ze tak niekedy budes vyzerat ty 😂
Inac baby takto pred rokom som si nasla //
@priora ja ani neviem presne kedy tuším tiež nejako dva týždne pred koncom prazdnin 😀 len sranda bola žemne meskali 2 ddní ale už som vedela lebo vždy chodili na hodinu presne 😀 ale zle mi bolo iba trolinku ale chuť som mala 😀 . Ja už to asi nezazijem ten pocit že sú tam konečne. Testov som na robila pred tým A nič A potom už sme nemysleli A boli dve. Môj sa rozplakal A ja tiež. A teraz užbude mmať 4 mes zajtra .
Na otázku typu že ako sa mojmu páčim dostanem odpoveď no aspoň 10kg :'( tak že niekedy celé zle. Ach teraz malý mal taký záchvat placu toľko sĺz lebo môj drahý povedal nech idem ja prva do sprchy ze dá malému papať ale nebola som pri nich tak hru za pol hodinu trvalo kým sa ukludnil môj chrobacik malý. Minule Keď Tak To Spustil Išli Sme Na Pohotovosť A V Aute zahajal Tak Sme isli dom Teraz Som To Zvládla
@lenka2341 môj no je to tak že myslí si že je skvely ale sem tam zbadáto mnou vvytvorené bruško 😀😀😀😀 len on by ma chcel štíhlu čo je fakt nereálne ako keby tých 10kg išlo dole isto by to aj mne prospelo aj by som vyzerala lepšie ale keď nechcú ísť . Keď som držala diéty jedine čo som S toho mala bola zhoršena zlata žila A čreva ..... A schudnúte mozno 5kg max
@lujzamisko ja to viem koli tomu lebo som 3 dni chlastala vino a horuca vana, mali sme isg na dovolenku a chcela som si vyvolat kramy co u mna funguje., a som nedostala a bolo mi to cudne a 23 som rano robila test a sup 🙂 a ten den sme odlietali aj na dovolenku a tak som sa tesila ze budem chlastat 😂.,, ja este 1-2 chcem.,, ked sa podari.,, mu povedz ze si mu porodila babo, ja viem tiez ze sa mu nepacim ako vyzeram sex mame raz za dva tyzdne niekedy za tri.,, dneska oha tiez bola cudna okilo 15 plakala a plakala.,, ani zaspat nevedela papat nechcela.,, som si spomenula, ze take zaciatky boli brrrr.,, ked nevies buekedy maleho ukludnut rak sup do auta to je zArucene ale nerobila som to casto .🙂
A inac ze 4 mesiace ten cas bezi :(
@lujzamisko no vsak ty chlapi podla mna priberaju s nami pocas tehotenstva.aspon u nas to tak bolo.
@lenka2341 môj nechcel.jesť aby nepribral.🙂 🙂 tak.niekedy ma chvíľku ze som krásna a zas.ze ako vyzerám.☹ . On je blizenec a to je teda.u chlapa hrozna povaha to vám poviem fakt rozdvojene.. leni ja uz som mala ísť na tie hormonálne testy a podľa toho uz ci môj pojde na spermiogram ... tak ze aj nás to prekvapilo ale.len.k dobrú my sme v ten.mesiac skusili tie.vitaminy na.plodnost
@priora ja som aj rada ze uz je.vacsi da sa s.nim viac uz chodiť my sme zvyknuty chodit na prechadzky do lesa vinohradu .... teraz uz vezmeme do šatky nosica a ideme 🙂. No môj zas sex aj každý deň by nemal problem ale ja se stačí 2x do tyzfna
@lujzamisko aha.aj ja som blizenec 😀 vydis to je vzdy tak ked uz clovek necaka tak to pride 🙂
@lujzamisko ani mi nehovor o tej chodze.,, vcera som bola na laseri uvidime ci pomoze., mojmu sa pacia chudsie.,, ani sa necudujem ze moc nechce.,, je rozdiel taka vaha ja sama sebe sa hnusim ale vydrzim nech uz je zima aspon sveter na seba 😂
@priora tak.aj ja ked sa kuk do zrkadla tak do plaču ale tak ja uz pred tehu tak je to.uz pre mňa o to ťažšie s strašne povolené brucho blee to som nemala . Ale ked si aj pred tým to dala dole tak dáš aj teraz
@lenka2341 u.žien tk .neplatí až tolko ako u mužov .... u žien je horšie ryby 🙂 🙂 🙂 ja som.kozorozec a som presne tak ako sa všade pise 🙂 🙂 fám aj posledné ale,ked sa nahnevam je zle 🙂

@priora skús sudokrem, ten je výborný.Ak by náhodou nezabral, tak imazol krempastu. ale treba to natierať intenzívne,často