Aprílovky 2016
Inak ešte nám je hlboká časť dobrá ale neviem či na mesiac dva vydrží a pak asi dáme športovú sme veľký papkaci ,ozaj kočky už prikrmujete nám nechutí moc zelenina ale ovocie spapka bez problémov aj kašu a čo vy ?
@debora16 tak my zúbky furt nič tuto noc preplakal kusal do dudla no hruza. A vám gratulujem K prvému 😀😀😀😀 no my kočík včera po dlhom čase A spinkal V nom 😀😀 S S fusakom nám bude ltt. Papať zeleninu miluje aj ovocie kaše dom ešte neskúšala 😀
@debora16 tak dnes smlsol.celú plnu misku a to nemá.dajaku malú misticku 🙂 🙂 🙂 🙂
@debora16 hokaido batat mrkvu brokolicu som ešte neskúšala len špenát zemiaky A tekvicu obyčajnú A to čo dnes 😉
Dievcence, prosim, nezvysil nahodou niekomu Utrogestan? Napiste prosim do IP, ak ano. Dakujem.
@debora16
@lujzamisko no mi dufam vydrzime este asi 2mesiace vo vanicke ale zase sportova cas je strasne uzka.my este cakame do 5.nov. A potom zacneme papat.a pred vcerom nam vysiel 3zubok hoze.takze mame 2dole a 1 hore.ani nie za mesiac vysli 3.sa cudujem inac:D
@lenka2341 ani my ešte športovú nic máme fusak a zmestí sa do hlbokej. 🙂 nám včera jeden trčí a dnes ráno po tazkej noci ďalší 🙂
@lujzamisko super!! gratulujem☺nejak sa to aj u vas rychlo rozbehlo.nezabudnite oslavit😉
@lenka2341 oslavila kuše pri kojeni 😀😀😀 A ešte furt noc nič moc teraz už bol 2x hore :'( A to spí ešte len od 22
Aj mna kuse.my mame uz 2dole a 2hore.noniekedy to je dost neprijemne ale hovor mu ze auuu ze ta to boli zevraj sa nauci ked bude vacsi ze to boli.
@lujzamisko aj moj zle zaspava.zaspi a potom sa zobudi o 20 minut.a vnoci ledu jak vstane niekedy 2-4krat.uz to nrsledujem bi spi s nami a to ma tak uz nezobudi
@lenka2341 tak ja chcem nech spinka v postielke ale ked place tak pri nas len mame uzsku posteľ len 140cm
@lujzamisko o spanku ani nehovorte si predstav klasiku postel a plus polu z nej tak to je nasa sirka 😂 Ja som v noci uz odpadla muz mi ju v noci dal na kojenie a jabsi pametam o 5 ako hladala 😂A ja kukam co tam robi 😂
@priora my posteľ mala a teraz to citime.rozmýšľame nad spaním po.dĺžke 🙂 🙂 🙂
@priora hej radšej zohnute nohy ako byť celý,strpnuty 🙂 🙂 hej a chcete kupocat niečo ?
@lujzamisko aj ja som chcela hlavne koli monitoru aby spal v postielke.ale spal v nej len do druheho ockovania.potom dostal horucku a my sme ho lutovali tak si hovorime ze vsak on patri medzi nas.a od vtedy spime vsetci spolu aj nase dve 4kg -move mačky😊
Aj ja.ale ono to je zaujimave ze aj ked clovek tvrdo spi aj tak ho neprilahne.neboj sa toho.nejak to mas stale v hlave ze jevtam pri vas
@lenka2341 ja viem len aj sa človek nevyspi sa bojím vždy A už vyše 3 tyzdnov takto

@lujzamisko @lenka2341