icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

dadulajda
17. jún 2011

@linda40 ja som toto iste zazila s mojim dr. na poslednom sono v 30.tt. a tiez sa neviem dockat uz poradne. ked mi zahlasil pridite o mesiac som myslela ze robi srandy! lebo to som sa akurat vratila z nemocky a este mi aj povedali ze maly je strasne malinky a v tom 30.tt mal len 1 kilo!!! ☹ tak duuutam ze som dost pribrala a teraz ho uz donutim mi powedat kolko vazi a meria. 😠

gabika84
17. jún 2011

@dadulajda aj ja chodim zatial na poradnu raz za 4 tyzdne 😒 to co opisujes je len vytok, teraz ho budes mavat mozno viac a castejsie. ked odtecie zatka bude toho viac, mozno s primesou krvi a bude sa to tahat ako sopel...vacsinou posledny tehu tyzden...mozem sa spytat, kolko si doteraz pribrala, pretoze mne to ide teraz velmi rychlo... priberam snad aj viac ako pol kila tyzdenne 😖 stale to nie je strasne, do poradne tipujem 6 kg plus (to budem 34.tt) viem, ze to nie je vela, len to cloveka trochu viac "zmori" ked nepribera a predposledny mesiac to ide tak rychlo zo dna na den...
ako ste na tom s vahou aj vy ostatne kocky?

majjka1985
18. jún 2011

@gabika84 ja mam tiez pocit, ze priberam akosi prirychlo a pomaly sa zacinam citit ako taky slon 😀 Od zaciatku tehu som pribrala 15 kg, Dr. mi povedala, ze to je v poho, lebo som vysoka a predtym som nebola tucna, no mne je dost tazko. Obut si ponozky je umenie, vtedy fucim ako parna lokomotiva 😀 😀 😀

majjka1985
18. jún 2011

Dnes ideme kupovat kociarik, teda ideme len popozerat, ale ja verim, ze hned aj nejaky kupime 😉 Vy uz mate kupene kociariky??

mimikett
18. jún 2011

@gabika84 Doteraz som pribrala cca 10 kg. Jedno obdobie som aj ja mala pocit ze vaha rastie akosi prirychlo, ale od poslednej poradne co su uz tri tyzdne som na vahe nepribrala nic, len brusko mi rastie a rastie 🙂 Minule som si chcela ostrihat nechty na nohach a zistila som, ze to je obrovsky problem 😀 😀 😀

mimikett
18. jún 2011

@majjka1985 My mame kocik uz objednany a veru uz sa nemozem dockat kedy ho budem mat doma a trosku si s nim zajazdim po byte 😉

edita84
18. jún 2011

@gabika84 ahoj ja som zatiaľ pribrala 5-6 kg ale všetko na bruško, akurát som včera na seba kukala a normálne som videla že za deň dva mi bruško narástlo čomu sa veľmi teším 🙂
@majjka1985 hej ja už mám dááávno kúpený a pekne zabalený v pivnici asi od 12 tt 🙂 viem skoro ale bola to výhodná kúpa od kamarátky z LV za výbornú cenu (obrázok tento istý a je veľmi super 🙂 )

jankaamartin
18. jún 2011

ahojte mamičky 🙂 tak 3D bolo podľa mojich predstáv som šťastná,aj otecko bol pri tom,vyzerá to na dievčatko 🙂 a je celá po tatinkovy 🙂

majush
18. jún 2011

ja som doteraz pribrala 6 kg, ale predpokladám, že ešte nejaké 2 kg sa na mna ulepia 🙂

krhlicka
18. jún 2011

Ahojte baby, moj prirastok doteraz 8kg, ale urcite este podrastiem 🙂
Ako sa dnes citite?mna toto dusne pocko nici...hrozne sa potim, chodim ako tucniak.
Nuz dnes neviem, co zo sebou 😒
dufam, ze ste na tom lepsie a spokojne chrnite s bruskami 😀

luciasek83
Odpoveď bola odstránená
susanq
19. jún 2011

kocky, tak ja sa zatial chvalim minusovou hodnotou na vahe, - 5kg, ale kedze mam z coho chudnut, tak u mna je to priam ziaduce 🙂 tak vam drzim palce, aby ste to zvladli bez brutalnych hodnot ako je 20 kg hore a podobne a nech vsetky v porodnici nechame aspon desinku :D
@jankaamartin : no vidis a hned je svet krajsi, vsak? 🙂 gratilujem k babulke a teraz uz len 2 mesiace pozitivne a radostne myslenie!

majjka1985
19. jún 2011

No baby, ako tak pozeram, ja som tu pribrala asi najviac 😒 😀 No a co, hlavne, ze je male oky 😉 Inak od vcera mi akosi tvrdne brucho, no citala som, ze vraj je to normalne, ked to hned prestane. Od vcera uz velmi nelietam, len lezim, aj dnes, tak snad to nebude horsie a k Dr. sa mi velmi nechce ist :-/ Ako ste na tom vy? Inak vcera sme ten kociarik kupili, tak som veeeeeeelmi rada a tesime sa z neho, hlavne buduci ocinko sa tesi 🙂 Tak Vam prajem krasnu nedelu, konecne sa ochladilo, nemusime sa potit 😉

katarina6
19. jún 2011

no ja som pribrala 7kg alebo 10kg, ako sa to vezme, ak to beriem od vahy ktoru som mala na zac. tehot., tak som pribrala 7kg, ak sa to berie od najnizsej vahy pocas tehotenstva, ktoru som mala po zvracacom obdobi znizenu o 3kg, tak som pribrala 10kg.

dadulajda
19. jún 2011

@gabika84 ahoj, no myslela som si ze je to len daky vytok. ale mavam z toho mokre gatky 3x denne.. v sobotu som sa postavila, obliekla a ako som presla do kuchyne a spravila si papat, tak som mala az gate mokre! normalne riadny flak.mamina to videla a hned ma poslala lahnut a hodinu ma furt kontrolovala ako mi je.A viackrat som mala este taky vytok ale to bolo setko.Ziadne bolesti ani nic.Ale strachu teda bolo 😉
No a vazila som sa a pribrala som celkove 9 kg. takze posledny mesiac sa aj nam zadarilo, co som strasne rada a uz sa neviem dockat poradne v stredu, dufam ze bude robit sono, nech viem co maly vazi a meria. Lebo ak nie, asi si ho vynutim! 😀 😀 to je jedine co ma zaujima, a este ci je hlavicka v poriadku. 🙂 Gabi ale ked som ti fotky pozerala tak brusko mas tak akurat sa normalne cudujem ze len 6 kilo si pribrala. Ty to mas tiez asi ako ja, len do bruska a voda co je.Lebo inde som si nevsimla zeby som pribrala.akurat na zadku a stehnach. uz sa neviem dockat ako to budem potom zhadzovat 😝 😝 😖
@majjka1985 tu trochu sprchlo tak je lepsi vzduch ale aj tak som teraz prisla z hodinovej cesty v aute a som uplne grogy, musim si ist normalne lahnut, lebo som spotena ako kon 🙂 a z vahy si nic nerob, hlavne ze male ma co potrebuje. ved aj ty mas v tele nejake zasoby takze ono si berie aj od teba 😉

jankaamartin
19. jún 2011

ahojte mamičky píšete za váhu tak aj ja pridávam ja som pribrala 6 kg,,,celkom som spokojná kedže niesom s tych chudých,,,aspoň nebudem mať veľmi veľa zhadzovať 😉

jankaamartin
19. jún 2011

@dadulajda ahojky tak čo to s tebou je?lebo som čítala len tu poslednú správu?čo sa deje?dufam,že je všetko ok,,,,držím prsty 🙂

gabika84
19. jún 2011

a ja si dnes spievam: "co-ze-je-to 50tka-!!! 😀 "
@dadulajda aj ja sa cudujem, ze len 6 kg, tak ako si povedala, vsetko je v brusku, ale posledny mesiac sa mi zacalo ukladat aj na stehna a zadok 😠 no co, snad s kocikmi vybehame 😎
co sa tyka mokrych nohaviciek, nic si z toho nerob, bez intimky ani na krok. ja som vacsinou sla rano na WC, potom do sprchy, cela som sa pekne nakremovala, dala ciste spodne pradlo, spravila krok a gatky mokre 😲 potesi...
@majjka1985 maji a aky kociarik ste kupili? daj foto 😉
@susanq hoci je to nevsedne, gratulujem k tomu ubytku na vahe 🙂 a pockaj este po porode, aka mamina z teba bude!! a ak budes kojit este... inak moja mamca tiez nepatri k tym chudym, a najlepsie vyzerala po porode. ma take fotky v obtiahnutych dzinsoch, ze ju tam ani nespoznavam 😎
@krhlicka o poteni ani nevrav. sa citim akoby som bola v prechode 😝 aj ked sa vonku ochladi (vtedy sa mi hned lepsie dycha), ale potim sa jak kon- nechapem...

majjka1985
19. jún 2011

@gabika84 Kupili sme kocik RIKO Sportline Amigo, ako prvy nam padol do oka a iny nas uz nezaujimal 🙂

dadulajda
19. jún 2011

@jankaamartin cavko, no dufam ze je to ok. viem ze teraz v lete je normalne ked mame vytoky ale to v tu sobotu ma prekvapilo. som sa fakt zlakla lebo som mala celu noc tvrde brucho tak som sa nato budila. 😒 a v stredu idem do poradne sak uz nech sa dovtedy nic nestane a nech mi dr.rychlo povie ci sa otvaram viac ci nie.

@gabika84 no jasne sak dame korcule na nohy a hybaaaj do parku! 😎 vraj je to teraz nejaky trend za kocikom na korculiach 😀 😝 a ja uz mam na zadku aj strie..sakris dufam ze to zmizne ked schudnem a neostanu ziadne blede pasiky. ja rada beham v plavkach 😝 😀 😀

mishusha
19. jún 2011

@dadulajda no len velky pozor aby to nebola plodova voda.... mojej kamoske takto po troske odtekala kvoli nejakej infekcii, a nakoniec maleho porodila v 26tt ☹ da sa to vraj zistit, ked si das intimku a na pohotovosti ti to potru nejakym roztokom (temesvaryho, ci ako) a ak zozelenie, bola to vraj plodovka....
ale mozno je to aj cvrknutie, nakolko tie bruska uz mame velke a tlacia na mechur.... takze to treba asi len sledovat....

bambulkaj1
19. jún 2011

Ahoj maminy, môžem sa k vám pridať? My čakáme 21.8. druhú princezničku, doma už máme 4 a pol ročnú Karolínku. Teraz asi najviac poteším Majjku 1985 - a to hneď dvojnásobne, lebo sme doteraz pribrali rovnako a aj kočík máme vybratý z tej istej značky, len iný typ 🙂 naživo sa mi ho nepodarilo vidieť, ale mám ho "okuknutý" na vštkých stránkach už od apríla a odvtedy už iný tiež nehľadám...tak dúfam, že keď k nám dorazí, budeme rovnako dobrý ako na obrázku...dobrú noc ...

linda40
20. jún 2011

@dadulajda ja mám asi opačný problém, v nemocnici sa ma lekár opýtal na základe sona či mám termín 8.7., mám 17.8. Tak mám skôr obavu, že bude veľká.

linda40
20. jún 2011

Ja som zatiaľ pribrala 8 kg. To je ešte v pohode.

majjka1985
20. jún 2011

@bambulkaj1 ahoj 🙂 Tak sa tesim, ze tu nie som sama taky slonik 😀 No mame toho este o nieco viac spolocneho, lebo ked to bude dievcatko, tak to bude Karolinka 🙂

majjka1985
20. jún 2011

Zienky, chcem sa Vas opytat, ci aj vy citite taky tlak kdesi pod rebrami. Ja od soboty mam taky zvlastny pocit, vsetko ma tlaci, a ked chodim, tak mi tvrdne brucho ☹ Takze len lezim. Ked lezim je to v pohode, tak neviem, ci je to normalne alebo mam ist ku Dr. Poradnu mam az 7.7. a to je este veeeeeeeeeelmi daleko...

jankaamartin
20. jún 2011

@dadulajda držím pršteky 🙂 aj mne tvrdlo asi pred týždňom,,výtoky nemám chvála bohu,my ideme až o týždeň k dr,,, :/

jankaamartin
20. jún 2011

@majjka1985 presne to tak cítim aj ja,,,,lepšie mi je sedieť,ležať len nie chodiť,,,včera to bolo najhoršie normalne akoby mi malá chcela v bruchu vybuchnuť taký tlak alebo čo to bolo,,,dnes je lepšie ale to len sedím :/

majjka1985
20. jún 2011

@jankaamartin ja mam presne to iste, a niekedy mam pocit akoby mi malo brucho spadnut :-/ Bola si s tym pri Dr.? Ja neviem co mam robit, ci jej volat, alebo co... ☹

jankaamartin
20. jún 2011

@majjka1985 krásnyyyyyyyyyyyyyyy kočiarik 🙂