Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
Krásne ránko kočky ja osm dnes hore už od pol piatej wau hrôza 😠
@ka3n no to je dobrá otázka ja plánujem dnes nieč takého kúpiť asi to bude nejaká súprava kde budú body, dupačky, čiapočka, a nejaký tenký svetrík na to a max ked bude zima čo si nemyslím prikrijem dekou a bude ale v aute bude aj tak teplo 🙂
joj už mi lezú na nervy všetci okolo kedy to už bude ako to zvládam a podobné otázky ved nie som chorá len tehotná a ked poviem že som ok tak sa na mňa kukajú jak puk a to ako môže byť? och oj
no tak dnes grilovačka počasie dúfam bude ok potom sa ozvem krásny deň
jáj a čerstvému augustovčiatku a maminke všetko dobré, gratulujem 🙂
@ka3n ja na cestu z porodnice asi prichystam body s kratkym rukavom, na to polodupky, ciapocku, to je asi vsetko. pojde pravdepodobne v autosedacke a bude v takej tenkej flisovej zavinovacke. samozrejme ak by sa nahodou dovtedy ochladilo, prihodime nejaky kabatik 🙂
@dadulajda vcera som kukla ten film Babies. bolo to velmi mile, ked sa mala narodi, ja nebudem asi nic robit len sa na nu cele hodiny pozerat a obdivovat ju 😀 najviac sa mi ale pacilo to babenko v Afrike, to bolo super, jak sa tam plazilo v tom prachu, ohlodavalo nejaku kost najdenu na zemi, s tym psom ako sa tam oblizovali 😀 to nase maminy by sa podla mna uplne zhrozili, keby toto robilo ich dieta 😝 na druhej strane ta spatost s prirodou a matkou bola uzasna...
citam, ze viacere maminy nemozete spavat a buntosite uz o 5tej rano. to ja sa este len prehadzujem na druhy bok. 🙂 vacsinou vstavam tak o pol 11tej 😀 dovtedy spim ako zabita (ak neratam, ze cca kazde dve hodiny idem v noci na wcko). a to nevravim, ze si schrupnem aj poobede. 😝 som ako taky kojenec... alebo ako ked som bola v 1. trimestri, to sa mi tiez chcelo stalo spat.
@gabika84 napodobne,ja tiež vstávam okolo pol 11,,,a v noci o 21 by som spala ale o dva hod sa zobudím na wc potom zas kuknem dajaký film o 5 min zaspim a zas o dve hod na wc,,,no hrozné a teraz ked kavu nepijem ta celkom chodím ako mumia,,,len by som spala a spala,ako v prvom trimestri presne,,,ale to bruško ma už štve :( bolí ta bolí asi to sú tie falošné kontrakcie,,,dnes eln sedím a sedímmm,,no hroza so mnou
Ahojte, obed u svokry za nami, aspon som nemuslela varit🙂
Kukla, ze brusko je este dost vysoko, nemam sa coho bat.
Ale uz si doma popijam vychladene slivkove pivo = s cistou hlavou.
Koncene mam taky pocit letnej pohodicky, v chladnicke vela ovocia,
vyzieram melonik. Jedna basen 😀Zatemnene rolety, v byte ziadne sparno.
Aj ja spim ako v I. trimestri. V pracovne dni sa budim
s muzom okolo 7, lebo ho vykopavam z postele. Je mu zatazko
vstavat samemu. Ako odide tak potiahnem aj do 11 😝
Dufam, ze mi to vydrzi co najdlhsie.
a vam zelam to iste, pohodu a spokojne babatka v bruskach 🙂
@gabika84 cawes, no presne nan som sa vzdy tesila ze ako to v tych podmienkach zvladnu... a v zdravi! 🙂 ked som pozrela na ten zadocek, ze stale od blata a tu sa tak trapime s hygienou. 😀 ale matka mala naozaj uzasne instinkty...ked ho bolelo brusko ako novorodenca, tak si ho prehadzovala-ked nepozna masaze bruska.Ale potom ten skok ked ukazali kurzy pre mamicky v tom Tokiu, ako si hraju s detmi na klaviri a ten maly mongol tam mal akurat kohuta a macku okolo. 😀 No nasmiala som sa. Som rada ze sa ti pacilo, ja maleho teraz fotim ako sibnuta tak som zvedava co budem potom. 😅 😀 V nemocnici asi ani spat nebudeme a len na mimca pozerat. hehe 😉 😉
Baby vcera v noci bol spln a vraj to vplyva na deticky v bruskach, nemali ste poslickov?? ja som do pol 1 nespala, co mi tak tvrdlo brusko..az mi trplo od bolesti, som len tak cakala kedy sa uz roztrhne alebo co. 😀 A neska som este ku tomu sama doma...tak mi volaju kazdu hodinu na striedacku seci z rodiny, ci sme este pokope! 🙂 🙂 🙂 ale ked je teraz taketo dusno, len malemu dohovaram nech ide aspon v noci ked sa schladi.lebo rodit v tomto teple by bol asi 3-nasobny zazitok!! 😝 😉
my sme uz aj po poobednom spanku 🙂 spali sme hodinu a pol a zobudila som sa iba kvoli tomu ze nam volal tato. vraj sa prechadza po Miami, ide podat Lotto. ja ze: co? "no lotto bejby, mozno skontroluju moje cisla, ozve sa ding ding ding ding a staneme sa tu milionarmi!" nikdy nevies. 😀 tak som mu vravela, ze moja rodina sa o to pokusa na svk uz asi 60 rokov (so sportkou) a zatial to nevyslo 😝 tak ale ked vyhra americke lotto, sa mozno za neho aj vydam, hahaa- som zla ja viem. 😅
@krhlicka ty kam chodis na to slivkove pivo? o takom som este nepocula 😕 juuuj, ja som pivo nepila uz 9mesiacov, ale pravdu povediac uz ani nemam nejak chut, ked tak dlho abstinujem 🙂 iba som si vsimla ze toto leto frci u nas Radler, ten som nikdy nemusela. to tak vedeli v karibiku ludia pit, hlavne mexicania, ja som ten citron odtial vzdy vyhadzovala 🙂 ale slivkoveee????
@dadulajda alebo to mangolca ako ho tam tie kozy a kravy prekracovali a ta rohata koza jak zacala pit z vandlika v ktorom sa kupalo 😨 som myslela ze ho prepichne tymi rohmi. ale tie zvieratka vsetky ocividne citili, ze je to len ludske mlada a boli opatrne... mne brusko poslickuje kazdy den, hlavne vecer. a co sa tyka rodenia, na druhej strane si hovorim, ze v takom teple sa podla mna musi zena aj lepsie otvarat, resp. bude telo produkovat viac roznych sekretov a tak to snad miminam pojde "ako po smykalke" 😀 inak porodna sestra nam hovorila minuly tyzden, ze nechape, co sa dialo, ale ze ten tyzden vela mamiciek prislo na porodnicu s odtecenou vodou uz. ono to nebyva az tak zvykom, vacsinou dlho cakali, vodu museli prepichovat a pod. tak neviem ci to bolo tym splnom alebo teplom, ked to tak praskalo 🙂
Ahojte 🙂 Vidim, ze rozoberate spanok.... JA som sa tiez prave zobudila po dvojhodinovom poobednajsom spnaku 🙂 jooj, citim sa ako sipova Ruzenka vyspinkana 🙂 Inak vstavam rano o pol piatej s muzikom, uz som si tak zvykla a stale sa budim, ked on vstava. No a potom si zapnem telku a do hodiny zase spim a spim do takej deviatej. Vstanem oddychnuta a fungujem cely den a niekedy poobede si schrupnem 🙂
Dnes sme robili v spalni miestocko na postielku 🙂 Rozmyslam, ze ju asi uz aj rozlozime, lebo ja sa uz neviem dockat 🙂 Vy uz mate nachystane postielky ???
@gabika84 juuj hej to bola sranda ked ho krava prekracovala!! 😀 som mala strach za jeho vlastnu mamu...ale vacsinou bol motuzikom priviazany o nieco, vsimla sisi? aj ked ten toaletak natahoval! 😀
Ono mas pravdu, pojde to mozno lahsie, ale ja spim s otvorenym oknom a som nachladla z toho desne a neviem sa toho zbavit.Potim sa aj tak a to beham len v plavkovom vrchu doma. 😉 pozeram ze ty celkom fajne buvas, to je ake super...v tomto teple mam mokry vankus po polhodine...blee 😝 ☹
@majjka1985 ahoj no so spankom to mam napodobne..a samozrejme nocne behanie na wecko... 😉 a my mame postielku uz skoro mesiac, odkedy sme prerabali malemu izbu.je zakryta plachtou nech sa neprasi dnu,lebo tam ma uz aj monitor, aj madrac a perinku. 😉 len chodim okolo a vytesujem sa. Urcite neni priskoro zacat ved sa to tak ryychlo blizi. 😉
@majjka1985 ja mam uz postielku 3 tyzdne 🙂 stale do nej chodim nazerat, ale veru este v nej nic nepribudlo 😀
@majjka1985 O den neskor, ale predsa ti zelam Majka vsetko najlepsie k narodeninam, hlavne vela zdravicka a pohody 🙂
Ahojte, s tym spankom je tu u mna tento tyzden take vselijake. Neviem ci to bolo z tepla alebo z toho, ze sa to uz naozaj, ale naozaj blizi a mna sprevadzaju vsakovake sny o porode, ale ja som teraz nemohla spavat vobec. Kazdu chvilku hore a kazdu druhu chvilku na wc.... Vcera som, ale pekne zalahla o 8smej vecer a spinkala az do 8-smej rana. Nato, ze bol spln som spala ako mimino 😉
Postielku uz mame postavenu skoro dva mesiace, ked sme sa stahovali hned sme ju zlozili a ja sa odvtedy z nej len vytesujem a pridavam do nej nove vecicky. Dnes som dala cisto opratu plachticku a vyskusali sme monitor. Takze vsetko uz pripravene....
@majjka1985 postielku mam odvcera doma, ale zatial nezlozenu.
Este musim kupit matrac,ale miestocko pre nu je uz pripravene 🙂
@gabika84 ruzovu som este nepila, ak bude dobra, tak sa urcite opijem🙂
Idem kuknut, co za dokument to tu vsetky spominate. Ja som pozeravala
vyvoj babatiek na spektre. Ale neviem nazov dokumentu. Velmi zaujimave
veci, pozorovali deticky ako sa vyvijaju a potom ich zasa ukazali po rokoch.
Dobré ránko mamičky ako sa máte?dnes sa chystám na menšie nákupy dúfam,že mi to malinká v brušku dovlí 😀
@gabika84 ja isto beriem body s dlhym alebo kosielku, lbo si myslim, ze aj keb bude teplo tak nase miminka uz kratke rukavy nevynosia...nam aj v nemocke davaju tenke kosielky a nie kratke rukavy, ale to je iba taky moj nazor
Ja musim este kupit nejaky tenky svetricek alebo mikinku, pozrem v tescu, isto ochvilu dostanu aj jesenny tovar.
NO a ja sa dnes citim zase podpsa, zase sa mi opakuje bolenie krizov spred tyzdna a uz mi bolo tak super a dnes zase KO:.ale mozem si za to sama, lebo vcera som vlacila maleho na rukach, chvilku a teda riadne ma seklo :((
My sa dnes chystame na kupko poobede tak sa tesim.
@ka3n ahoj, to je nova vinea rose 🙂 hm, ale zatial ju velmi nemaju v ponuke..asi tak ako malinovu deli.
Tu hladam v obchodoch a kde nic, tu nic 😒
Inak v tescu uz su mikinky aj svetriky a teraz za dobre ceny, tak pokukaj. Aj v inych obchodikoch maju
slusne vypredaje.
Dobre sa pokupte dnes a prajem ti skoru ulavu od bolesti krizov.
@krhlicka to vazne je nova vinea?????? tak to musim kupit..kde si to kupila??? /pozriem vyssie 🙂
Ja mam rada obidve viney tak hadam mi bude aj tato chutit..
Ty si z TT alebo tam budes rodit?? My sme boli v piatok v TT, tesco uplne reorganizuju a nevies nahodou kedy ho dokoncia, lebo teraz tam maju na vypredaj iba same letne veci, nic take jesennejsie som tam nevidela, teda s dl. rukavom.

v čom pojdu vase ratolesti domov z porodnice??? prave ma napadlo, ze mam iba tenke veci, ja asi ratam, s tym, ze bude teplo...ziadny svetrik ani nic, jedne po malom, ale ten sa mi zda na august moooc hruby