icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

zuzca80
26. júl 2011

@susanq po cisarskom potrebujes presne to iste co po nomralnom porode (okrem klystiru vyuzijes vsetko). budes rovnako krvacat, rovnako ta to bude boliet, ked pojdes na velku potrebu, akurat ta nebude boliet pipina ale jazva na bruchu, co je vela krat o dost horsie.

linda40
26. júl 2011

@susanq nebude Linduška, bude Karin aj keď deti aj ja sme si už na Lindušku zvykli. K tej natrhnutej šuške, keď všetky porodíte môžme sa o tom pobaviť, čo všetko sa môže pri spontánnom pôrode natrhnúť, mám o čom rozprávať, ale teraz strašiť nechcem.

sofiel123
26. júl 2011

Ahojte kočky tak mi sme už doma 🙂 som veľmi spokojná a happy , že to mám za sebou 🙂

linda40
26. júl 2011

@sofiel123 tak to bola riadna bleskovka, to teraz tak rýchlo púšťajú domov? Gratulujem k princeznej.

sofiel123
26. júl 2011

Ďakujem , mna aj pri prvej na 4 deň , všetko bez komplikácií a svokra sestrička čiže som sa mala fajn 😉

gabika84
26. júl 2011

@sofiel123 juuuj, gratulujeme, veru zda sa, ze to rychlo ubehlo. 😀 pohladkaj princeznu aj za nas, ma naozaj super miery (take by stacili aj mne 🙂 ) prajeme krasny vstup do zivota. ak budes mat potom cas, napis, ako prebehol porod 😉

edita84
26. júl 2011

@sofiel123 wau uper rýchlo ťa pustili Gratulujem prajeme všetko dobré a hlavne veľa mliečka 🙂

ka3n
26. júl 2011

@zuzca80 klystir treba aj pri cisarskom.

edita84
26. júl 2011

@ka3n mne ho nerobili :D lebo sa už ponáhlali, no ale tomu klistíru by som sa rada vyhla 😖

micurka
26. júl 2011

Ja sa ho tiež dosť bojím .. ale asi by bolo lepšie ho absolvovať ako potom ... mať nepríjemnosti pri tlačení...

ka3n
26. júl 2011

@edita84 ani mne ho nerobili, lebo tiez bolo naponahlo a kedze som sa predtym doma pekne vycistila tak sestricka povedala, ze netreba..isto ani teraz by som ho nechcela.

micurka
26. júl 2011

tak to si mala šťastie ... aj ja dúfam, že mi to pôjde doma... ved ja z tých nervov chodím každú chvílu na velkú :(((

edita84
26. júl 2011

no ale teraz nás to asi neminie 😅 čo kočky neviete ani vy spinkať?

micurka
26. júl 2011

@edita84 bojim bojim ... ja už celé dni len na pôrod myslím . ... ako sa z toho nezblázniť?

edita84
26. júl 2011

@micurka jáj aj ja sa bojím a ja s pôrodom aj snívam aj pred hodinkou som si lahla a rozum mi už nad pôrodom behal a to som len v 35 tt čo bude neskôr, zajtra mám poradňu to asi preto 🙂

zuzca80
26. júl 2011

@ka3n to fakt? mne ho robili, kedze som mala ist normalne a bola to pre mna z jedna najhorsich casti porodu, kedze mi to robili na koze asi v 3 minutovych kontrakciach, takze vsetko zo mna tieklo. no peklo ☹ som myslela, ze sa tomu vyhnem ☹

micurka
26. júl 2011

@edita84 No tak možno preto, alebo aj je to normálne už asi ... ved sa to nenormálne blíži... ja to budem mať prvý krát a v živote som v nemocnici nebola - iba na návšteve... ani infúzku som nemala nikdy... ale musíme byť silné a vydržať to - tak lahko sa to hovorí... Ty chodíš ešte každé dva týždne, či už týždenne?

micurka
26. júl 2011

@zuzca80 ja že to robia v sprche ... ked je to vodou robené ...

zuzca80
26. júl 2011

@micurka a ja som si myslela, ze pri tom aspon budem lezat naboku so spojenymi nohami. toto ma sokovalo. a este aj reci sestricky, ze skuste zadrzat. a potom som rovno na spickas utekala na zachod, kde som zistila, ze nie je toaletny papier 🙂 dobry vtip 🙂

micurka
26. júl 2011

@zuzca80 a to fakt, no bože moooj ... tolko vecí je ktorých sa bojím a ja som tak blbá, že sa väčšinou bojím úplne blbostí - ako aj klistír - to že budem mať bolesti a budú ma zašívať a tak ... to ma nedesí až tak ... jak trapas okolo klistíru... ty budeš rodiť normálne? Ja mám silné dioptrie, ale očná vraví , že môžem v pohde rodiť aj normálne, tak to skúsim ... hádam neoslepnem. :-/

zuzca80
26. júl 2011

@micurka no kedze to bolo na zaciatku, tak som bola skor sokovana z toho pristupu. samozrejme, ze je to nic proti zasivaniu a realnemu porodu, ale to som ja nezazila, lebo som nakoniec skoncila cisarskym. aj teraz idem cisarskym.

micurka
26. júl 2011

@zuzca80 Aha, chápem. No tak jasné, že človek si zlé zaobchádzanie zapamätá a zafixuje si tie nepríjemné zážitky. No možno že aj ja skončím nakoniec cisárskym ... uvidím a nechávam to na osud. Toho prístupu sa tiež dosť bojím, lebo ako som počula, bohvie aký nie je. ... tie sestričky sú znechutené a hučia po pacientkách :(((

katka121
27. júl 2011

AHOJTE kocky, tak včera som sa dozvedela termín cisárskeho - do porodnice idem 3.8. a bábo sa narodí 4.8. ja mám 5.8. narodeniny........ 🙂 tak to budem mať darček. Budeme oslavovať spolu...... 🙂

susanq
27. júl 2011

@katka121 : no teda, tak to drzim palceky... nedalo sa dohodnut o den neskor? :D

to je take super, ked viete, kedy sa vam deticky narodia :( ja uz sa malemu prihovaram, nech uz ide k nam, ze maminka s ocinkom sa na neho uz hrozne tesia, este aj nasa Tavinka, mala fenka westika :D no a maly sa mi odvdacuje tym, ze sa hybe este menej. Od pondelka je taky nejaky malo akcny, skoro vobec. Nemam z toho dobry pocit. Ako to kocky citite vy? Ja uz mam non stop take tvrde brucho, ze ani neviem, ci by som nieco citila... Rozmyslam, ze dnes zbehnem do poradne, kedze aj tak patrim na rizikovu, aby som mala kludne svedomie, lebo som z toho odvcera taka dost, co ja viem, nervozna...

ikusa11
27. júl 2011

no tak teda byby ja radsej ten klistir chcem stihnut aby som sa pri porode nepo...,to by bolo pre mna horsie.ja som pri prvej nemala zly pocit z klistiru,len mi bolo trapne,lebo akurat bolo po vizite a vsetci sa nahrnuli do tej miestnosti kde mi ho robili a pocula som ich za svojim zadkom,este teraz sa cervenam ked si na to spomeniem 😅 ,u nas je klistir normalne vo vysetrovni a nie na zachode,ach jaj.ja sa porodu nebojim,mne len vadia ti ludia co tam pendluju,trosku sukromia by nezaskodilo pri takej intimnej veci.tak by som chcela rodit v noci,cim menej ludi,tym lepsie.

ikusa11
27. júl 2011

@jankaamartin aj mne to alergo hovorila.ja som pri prvej myslela ,ze nic nemozem na alergiu brat,tak som kychala a smrkala a prisla jedna moja zakaznicka a sa ma pyta,ci som chora.ja ze nie ze to je alergia ,tak ci na to beriem nieco.a ja,ze nie,nie to nemozem,ze som tehotna.ona na to-vazne?tak ja som alergologicka a vravim vam ,ze to musite to liecit,ved babo sa tiez trapi ked neviete dychat,zajtra vas cakam v ordinacii.no a oo vtedy 5rok.k nej chodim.no ale ja mam sennu nadchu a sezonnu astmu,ja sa len sem tam trapim,ty to mas asi celorocne,co?nezavidim

susanq
27. júl 2011

baby, co chodite na antolsku do poradne, neviete, kedy dnes ordinuje nejaka zenska lekarka? Hammerova neordinuje ani dnes, ani v piatok, tak mam zufik :( Chcela by som si poradnu vybavit dnes, kedze idem na 14:00 na poucenie o EPi, aby som nemusela behat dvakrat, tak by som si chcela vybavit aj poradnu rovno, ale k chlapovi ja ani za boha nepojdem :(

vanilashot
27. júl 2011

ahojte mamičky čakatelky, som prihlásená na našu čerstvú mamičku, pripadla mi tá česť vám oznámiť že máme malú krásnu a zdravú Dominiku, ktorá váži 3650 gramov a meria 49 centimetrov. Obe sú v poriadku a pozdravujú vás.

janulienka89
27. júl 2011

@vanilashot gratulujeme a prajeme vela zdravia a mliecka 🙂 😵