Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
@janulienka89 : no bohuzial, tie info tam nie su aktualne 🙂 a na informaciach mi samozrejme nikto nic nevie povedat, takze to asi necham na strycka nahodu. Tiez som sa riadila podla tej stranky, ale vobec tam nemaju aktualny zoznam lekarov, ani ako spravne ordinuju, takze tak... ale dik za snahu 🙂
@vanilashot : juj, ty si po cisarskom a mas chut pisat na net? 🙂 a samozrejme gratulujem z celeho srdca, zelam malej Dominike a obom rodicom krasny start do noveho zivota, vela mliecka, co najmenej placu a starosti a nech vam cely spolocny zivot v zatial trojici vychadza len a len podla planov.
@vanilashot : zase som raz poriadne necitala :D tak ze pozdravujem mamicku, nech uz za nu napisal ktokolvek :D ach jaj, asi by som si mala ozaj zaobstarat tie okuliare, alebo novy mozog, aby som lepsie chapala prispevky :D
@ikusa11 no celoročne a už 3 rok :(
@vanilashot GRATULUJEM!!!!! v dobrom Ti závidím,že to už máš za sebou .)
@sofiel123
@vanilashot SRDECNE BLAHOZELAM a prajem vela zdravička, nech Vam deticky robia len radost 🙂
@susanq ja mam praveze pocit, ze nasa babika sa hybe coraz viac, niekedy to az boli, ked kopne kdesi dole 😠 No brucho tvrdne aj mne, este beriem magnezko, takze ked lezim alebo sedim je to v pohode, ale ked dlhsie stojim, alebo chodim, tak je tvrde ☹
@vanilashot gratulujem k princezničke má ukážkové miery 🙂 želáme všetko dobré veľa zdravíčka a mliečka 🙂
my sme akurát prišli z poradne a máme oficiálny termín pôrodu 22.8.2011 🙂 neotváram sa malý sa má fajn už váži 2600 g , dostala som čípky kvôli tomu výtoku, a budúci 3tvrtok idem už na CTG a do nemocnice na poradňu ale len preto lebo doki bude mať dovču ale teším sa lebo idem k jednej mladej kočke Soni tá je zlatá 🙂
@vanilashot srdečne gratulujeme 🙂))))))))) prajeme veľa veľa zdravíčka, maminke skoré zotavenie plus veľa mliečka a samozrejme kopec radostí 🙂))
dnes by sme prespali asi celu den,,, ☹
Ahojte mamicky, vcera sme sa vratili z porodnice uz aj s nasim malym uzlickom.
Nasa mala Ninka prisla na svet 22.7. o 14:37 s mierami 3100 g, 49 cm. Obidve sme v poriadku a v kuse sa okukavame 😀
kočky ale sa nám tu v augustovkách rozbiehajú tie pôrody super 🙂
blahoželám všetkym novopečeným mamičkám
@susanq Určite zavolaj doktorovi alebo chod rovno na poradnu - nech ti urobia prietoky ...... Ja som presne na toto doplatila minulé tehotenstvo - akosi som si nevšimla že malý sa menej hýbe .... vobec mi to nedošlo .... a potom okamžite cisársky na poslednú chvílu, lebo prietoky boli katastrofálne - som rada že to dobre dopadlo - teraz sledujem každý pohyb. Za opýtanie nič nedáš...... tak ťa pošlú domov - no a čo .........
@vanilashot gratulujem k slečne, hlavne nech ste zdravé. 😉
@sofie123 @mimikett @vanilashot baby srdecne gratulujem k drobcom a som rada, ze ste vsetci zdravi 🙂 tak okukavajte svoje zive televizoriky - to je ten najkrajsi program, zelam vam pohodu okolo vas,
vela radosti a mliecka 🙂
@janulienka89
@susanq baby este je jedna lekarka na Antolskej, na ktoru tu pisu chvaly...Dubcakova sa myslim vola, tak
mate dalsiu zienku 🙂
no tak som sa prave vratila z poradne, dik baby za rady, nakoniec som aj tak skoncila u chlapa a prezila som :D kazdopadne si ma tam zase chceli nechat, lebo doki ma prezrel a hned ze on nepocuje ozvy maleho. Vzhladom na to, ze dva dni som uz takmer necitila pohyby, sup so mnou na CTG, ale este predtym ma stihol sprdnut, ze kedze som rizikova, preco som prisla az dnes. Ups :( no ale nastastie sa nic nepotvrdilo, hoci citim malinkeho menej, tak aktivita je ok, monitor proste dopadol dobre, takze som ho navela presvedcila, ze sa budem setrit, lebo ked videl tie moje slonie opuchnute nohy, plus diagnoza vysoky tlak, plus nadvaha, tak mu nebolo vsetko jedno :D takze mi prikazal, aby sa o mna manzel staral, ja len nohy hore a sledovat pohyby. a este mi povedal, ze vzhladom na to, ze sa mi stav vyrazne zhorsil od umrtia ocina, tak ze by som mala malinkemu dohovarat, aby uz z maminky vysiel, lebo ze nam evidentne neprospieva ten vnutorny podvedomy stres :( no jemu sa to povie, ze?
@mimikett : tak gratulujem dalsej mamicke! vsetko dobre prajem aj vam, plati to iste, co u inych mamiciek, vela stasticka, zdravicka, mliecka a pohody! A zatial tu mame hotove idealne miery, ziadne valibucky a valibuckov :D
a mamicky, chceme fotky! sup sem s nimi, nech mozeme zavidiet 🙂
no a este jedna vec. dnes som absolvovala skolenie na EPI, ked uz som bola v nemocke, tak som to rovno spojila, a som viac ako kedykolvek presvedcena o tom, ze ju nechcem ani za toho anciasa. Manzel ma sice donutil si ju zaplatit, lebo ze teraz som hrdinka, ale potom mozem plakat a uz mi prd pichnu, ked ju nebudem mat zaplatenu, ale fuj, uz mi prislo zle len z tej prednasky a nie este z toho, ze by mi mal niekto tu ihlu do chrbta pichnut :( Ako ste na tom vy? Chcete rodit s EPI? Bez EPI?
@vanilashot @mimikett babule gratulujem k drobcekooom!!! uzivajte si ich v zdravi a s vela vela mlieckom nech rychlo rastu. 😉 🙂 🙂
Ahojte kocky, asi neuverite odkial vam pisem.. 😀 dnes som bola na poradni a ten dr.na sone bol nejaky divny. Ze on nepocuje maleho odozvy, cez infra mu studoval srdiecko, no potom napisal ze RI 0,5 je to dobre?? to ani neviem... a ze ked budem mat bolesti mam ist do nemocky. To je setko co mi povedal. bola som uplne v soku a uz aj vonku z ambulancie..az potom mi setko doslo a rozplakala som sa.fakt.ze aka som krava preco som sa viac nepytala...no a isla som do tej nemocky a na prijme ma poslali na rizikovu..pootom na prijem..na rizikovu..a stale vysetrovali a povedali ze hned lezat. Spravili mi prietoky a povedali ze domov uz nepojdem..tak som sa bala baby! 😒 😒 prietoky mi robia od pobedia a lezim na vzdycharni.ale uz mi je tu dlho!! kontrakcie kazdych 20min. ale stale mi nevedia isto povedat, ci to bude porod. 😅 tak tu sedim-nastastie sama.ani ku mne nikoho nepustia kym niesom na 4cm.otvorena-som len na 2....tak bud to dnes v noci bude, alebo maly taha za nos cele porodnicke odd. 😀 bolia ma hrozne krize a som neskutocne hladnaa!! a cakam a cakam co bude. 🙂 ak budem este v stave pisat ozvem sa vam. 😉
Ahojte tak dnes som sa nezastavila a som neuveriteľne unavená , neviem či Vám toho moc napíšem a opišem 😒
idem skúsiť dať nejake fotky do PC , snáď vyberiem nejake aj sem Vám 😉

@susanq 😀 😀 😀 ty si ako ja,ja tiez k chlapovi ani nahodou