Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
Ahojte mamicky 🙂 Ako sa mate?? Mna dnes zase od rana vsade picha, tlaci... 😠 Este aj ta nasa postel je taka nizka, ze sa mi z nej tak tazko vstava. Nejaky zeriav by to chcelo 😀 Zajtra idem opat na CTG, tak uvidime, co je tam nove. Dufam, ze vsetko postarom 😉
Krasny dnik Vam prajem 🙂
Ahoj tak som doma 21 nastupujem do nemocky 😀 ale predtým musím pobehať milion lekárov kvôli CR, ale neviem prečo sa to nedá spraviť všetko naraz v nemocnici takto ani neviem kde nechám malú :/ jooj to musia tehulky ešte takto ponaťahovať ? 😒
@edita84 mne to tiez pride od lekarov divne, ze nechaju maminy v poslednych tyzdnoch behat kade tade 😒 moj pripad to nastastie nie je, ale staci mi ked to pocuvam od inych. a hlavne ked su nejake vysoke teploty a byvas napr. v BA... sama sa premiestnovat autom, pokial manzel nema cas, alebo MHDckou...mohli by to mat aj inak zariadene..
my to mame od dnes presne o 7 dni 😨 teda uvidime, dokedy si mala zmysli byt v brusku. ale dnes mam od rana naladu pod psa. rano som si dala sprchu, nahodou som si kontrolovala zrkadlom brucho a zistila som, ze sa mi na nom spravili strie ☹ iba na jednej strane (niezeby som na tej druhej nemala jazvu jak hrom po operacii), ale aj tak ma to nastvalo. cele tehu nic, mazem sa jak blazon ktovieakymi kremami a teraz posledny tyzden sa mi spravia 😢
@gabika84 mne sa spravili este pri prvej a to som sa ties natierala aj 3x denne niekedy... ked ma clovek jemnu kozu nachylnu na prasknutie jednoducho nepomoze ziadny krem...
my to mame o tyzden presne ties, cisarsky... 🙂
@gabika84 no presne a k tomu ťa prednostne nezoberú tak si musíš počkať kým tie babky všetky skončia jáj je to o hubu ale volala som s manželom a on má nejakých známich v nemocnici a možno mi bude vedieť vybaviť aby sa to dalo tam spraviť všetko naraz no dúfam aspoň že sa to bude dať 🙂
@gabika84 : tak som sa dnes odporucala k internistovi, kvoli pravidelnej kontrole tlaku, odovzdanie prepustacej spravy z nemocnice a tym opuchom atd, urobila mi komplet vysetrenie, EKG, popozerala nozky a povedala, ze ona mi na to aj tak nic nemoze dat, lebo diuretika sa v tehotenstve nemozu a ze mam dobry tlak, bodaj by nie, ved beriem lieky, bielkovina je ok, takze to len musim vydrzat, no. V stredu pojdem do poradne, dohodnem sa uz s lekarkou, ze co dalej, kedze si ju zazmluvnujem. Internistka sa ma pytala, ze ci mi nikto nenakazal predoperacne vysetrenie. A ja, ze preco? No, ze vam nikto nepovedal, ze pravdepodobne pojdete sekciou? A ja hm, no este zatial sa k tomu nikto nevyjadril. A ona, ze s mojim skakavym tlakom, plus nadvaha, plus to, ze beriem lieky, ze to vyzera na 99% na cisara. A ja reku, no tak to sa budem musiet opytat. Takze takto vyzerame my. A aby som ta potesila, neboj, strie sa mne tiez posledny tyzden urobili, hoci mne je to jedno, ja som mala strie uz aj predtym, kedze som rapidne pred tehu par rokov len statocne pribrala :D Ale je fakt, ze v tehu sa mi ich vela neurobilo, kedze som skor chudla ako priberala 🙂 Inak, vcera som zjedla asi polovicu takeho riadneho melona a celu noc som curkala a curkala a trosku mi to na tie opuchy pomohlo 🙂
tak vam zelam babulky prijemny zvysok tehotenstva, este nam bude to brusenko chybat, uvidite 🙂 ja keby som nemala nocne bolesti panvy, keby som sa necitila ako mamut a vedela sa normalne postavit a nepichalo ma pri kazdom kroku v krizoch, tak by som chcela zostat tehotna navzdy :D:D
este jedna otazka. Riesite tu poslickov. Ako taki poslickovia vyzeraju? Ako viete, ze mate falosne kontrakcie? Ja mam hrozne vysoky prah bolesti, mna ked nieco boli, tak to uz musi byt hotova otvorena zlomenina nohy, takze ani neviem, ci budem brat vazne nejakych par krcov bruchu :D
baby dnes osm našla další kočík možete mi poradit može byt? :http://www.e-kociky.sk/?572,aston iryso
@jankaamartin Jasne, ze moze 🙂 Je pekny a hlavne ma dobre kolesa, moj muz by Ti povedal, ze to su elektrony 😀 Ale pekny kociarik, aj cena je super.
@jankaamartin kočik je dobrý, ale jednoznačne ked kupujes takúto vec, mala by si si ju ísť pomrkať alebo skúsiť do obchodu.
Ahojte babulky!
Ja som mala interne predoperacne vysetrenie behom 15 min.hotove, zmeral mi tlak, natocil EKG, skontyroloval opuchy, popocuval ma a postudoval kartu... Ja som teda nikde nebehala, jeden internista na to stacil 🙂
No a dnes rano som bola na poradni a maly nas riadne vystrasil. Dr.nevedel zachytit ani ozvy, ani pohyby - na dvoch roznych pristrojoch!, tak nas hnal do nemky....tak nastastie vsetko je ok, tam pekne ozvy zachytili a tusim uz som maleho aj citila cestou domov, lebo pocas vikendu bol ticho, uz som sa zacinala bat. Dalsia kontrola je vo stvrtok. Ale na porod to zatial ne vyzera, krcok drzi ako blaznivy a ja by som to uz taaaak chcela mat za sebou... 😒
@jankaamartin neboj nic,par hodin s babatkom a hned budes vediet s babulkou manipulovat.
kociarik pekny,ktoru farbu si si vybrala?
ahojte...ja mám planovaný cisársky rez a objednali ma naň až deň pred termínom...
@jankaamartin olivio je krasna farba... 🙂
@nena62 aj ja mam termin porodu 10.8 a cisarsky mi naplanovali na 8.8 😉
babulky gazdinky, nemate nejaky super osvedceny recept na domacu detsku vyzivu? mam doma jablcka, hrusky a marhule a zavarene uz mam, takze chcem drobcovi urobit bio vyzivku, ked uz zacneme na jar prikrmovat 🙂

@ikusa11 neviem ale si to vobec neviem predtavit držat drobčeka bez perinky,,,predsa je pevnejšia