icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

ewisam
7. aug 2011

@verka 🙂 mne treba este okna umyt, ak by si nemala doma co robit, zastav sa. Ale nie, davaj si pozor, nieze si este ublizis, ved drobcek sa zahlasi, ked sa mu bude chciet ist von

nena62
7. aug 2011

@ewisam ďakujem veľmi pekne...

katka_grac
7. aug 2011

@ka3n
@nena62 ja zajtra... ak primar nebude šaškovať tak utorok cisar... uff...

adaka
7. aug 2011

gratulujem všetkým mamičkám k ich drobčekom, nech sa majú krásne , pekne papkajú...... mám to už za pár , tak dúfam že to bude načas a nebudem prenášať ako dcérky. Mám strašné sťahy v podbrušku každý večer niekedy sa to nedá vydržať asi sú to tí poslíčkovia 😉 v stredu idem k dr. a na ctg tak sa popýtam . držkajte sa 🙂

titinka19
7. aug 2011

@ikusa11 dakujem za rady, uz som to pozerala na nete, dnes sme sa boli dlhsej prechadzke, zajtra skusim zazvorovy caj, uvidime, ci je mala pripravena 🙂 lebo ja by som ju uz najradsej drzala na rukach

titinka19
7. aug 2011

@jankaamartin tak cestu pre taktory tu v okoli nemame, ale boli sme sa prejst v horskom stredisku, okrem zopar poslickov ale zatial nic, uz som celkom nedockava, musim si este vymysliet nejake domace prace aby som sa zabavila, inak ja som do 7. mesiaca chodila pravidelne behat, to sa celkom divim ze ta dr. tak sfukol za cestu pre traktory 😖

katarina6
7. aug 2011

@titinka19 .... a co ty vlastne uz chces vyvolavat porod? 🙂, ved mas cas.... Ja mam zajtra termin porodu 🙂, ukonceny 40.tt, a vobec to nevyzera ze sa nieco bude diat.... To skor ja by som mala uz vyvolavat 😀.... ale ked mne sa fakt nechce malu nutit.... ale asi budem musiet, inak ma napichaju niecim v nemocnici, a ja nechcem ziadne drogy.....

krhlicka
7. aug 2011

@gabika84 cauko vestica
a caute baby, mala Dory sa narodila 2.8.2011 o 8:24, po 8 hodinovom snazeni spontanne porodit som nakoniec rodila sekciou. Miery malej modelky su 3620g a 51cm 😎 Obidve sme v pohode, zdrave, akurat ja zase chodim ako pinquin a vyzeram tak na 6 mesiac tehotenstva 😒

krhlicka
7. aug 2011

Cerstvym maminkam gratulujem k ich malym uzlickom, zelam vela zdravia, mliecka a pohody.
A maminky kinderka dockate sa, vsak si tam ti drobci nepostavia domcek.
Potom zelam porody co najmenej bolestive (rychly a bezbolestny je idealny stav) a priebehy
bez akychkolvek komplikacii...proste odtok plodovej vody, super otvaranie a sup drobci von 😀

katarina6
7. aug 2011

@krhlicka ...myslim ze ste tu s GAbikou na striedacku 🙂..... ty si rodila ked tu bola, a teraz tu si ty, a ona nie lebo zrejme rodi 🙂.....

janulienka89
8. aug 2011

gratulujem 😵 prajem vela zdravia a mliecka 😵

vysocanka0107
8. aug 2011

Ahojte baby, chcem sa spytat , neviete ako to prebieha, ked prenasam, kolko mozem vlastne prenasat? a potom ma napichaju tym oxytocinom? dnes mame termin a este k tomu je maly aj vacsi o tyzden a vobec to nevyzera na porod ☹

ikusa11
8. aug 2011

@krhlicka gratulujem,vela zdravicka

ikusa11
8. aug 2011

@vysocanka0107 prenasat mozes dva tyzdne,ale neboj sa,aj ked to teraz na porod nevyzera,uz zajtra sa to moze zmenit. 😉

titinka19
8. aug 2011

@katarina6 viem, viem, casu je este dost, len tak skusame ci by nahodou nieco nezabralo a ci by sa malej nechcelo na svet troska skor, bude to zniet asi trocha egoisticky, ale manzel ma vybavenu dovolenku aby mi pomohol a dufame ze to na ten termin mohlo vyjst, byvame v rakusku a nemame tu "po ruke" rodicov, ked by sme potrebovali pomoct, trochu sa bojim ako to vsetko zvladnem/e, je mi jasne ze to moze byt plus minus aj 10-12 dni, to budes mat asi zajtra aj kontrolu, ze ? drzim palce aby sa mimcu chcelo na svet samemu od seba 🙂 ja som tiez za co najprirodzenejsi sposob, vyvolavacku by som asi tiez zvazovala, co som sa docitala, mali by pomoct dlhsie prechadzky,ked este zvladas a ako si spominala zazvorovy caj a samozrejme sex 😉

janulienka89
8. aug 2011

@dadulajda gratulujem 😵

linda40
8. aug 2011

@majjka1985 ĎAkujeme

katarina6
8. aug 2011

@vysocanka0107 no ja mam uplne rovnaky problem! 😀DDD Tiez mam dnes termin, a vobec to nevyzera ze malej sa chce von.... a mala som rovnaku otazku kolko ma vlastne nechaju prenasat bez napichania na drogy.....
a moja mala je tiez vacsia, teda vzdy bola 😀, a absolutne sa jej nechce von 😀DD....
Budem musiet skusit tie dlhe prechadzky......
@titinka19 .... kludne mozem dlhe prechadzky 🙂, ja sa citim uplne super 🙂, lepsie nez pred 3 tyzd..... 🙂

linda40
8. aug 2011

@ikusa11 netuším, koľko by ešte narástla za tých 19. dní, ale už teraz je vidieť, že pribrala. 🙂

linda40
8. aug 2011

čaute kočky, keďže sa sem už tak často nedostanem ( asi by som tu musela sedieť s malou na rukách, lebo keď necíti mliekáreň pri sebe, je nervózna ), tak to tu už nestíham ani sledovať. Takže jedným vrzom, ďakujem za všetky gratulácie a tým, čo ich to ešte čaká, držím palce aby vám to dopadlo, čo najlepšie. A niečo vydržíte, stojí to za to. 😉

majjka1985
8. aug 2011

Ahojte maminky 🙂 Rano som bola v nemocnici na CTG + poradna. Kedze dnes sluzi moj doky a male je stale KP, tak poobede ideme na to. O 15.00 idem na prijem a do vecera bude nasa babika na svete. Drzte nam palce 🙂

zuzulik5
8. aug 2011

@majjka1985 Júúúj, závidím a držím palce aj na nohách aby všetko dobre dopadlo 🙂

majjka1985
8. aug 2011

@zuzulik5 DAKUJEM 🙂

edita84
8. aug 2011

@majjka1985 júj to bude rychlofka ale držím palce potom sa ozvy ako ste 🙂

jankaamartin
8. aug 2011

@krhlicka gratulujem 🙂

edita84
8. aug 2011

@krhlicka aj tebe veľká gratulácia k princezničke želám veľa veľa zdravíčka šťastíčka a hlavne mliečka 🙂

gabika84
8. aug 2011

caute kocky. mali ste pravdu, uz je zo mna mamina 🙂 mala Izabela sa narodila 4.8. (ked som sem naposledy pisala o silnejsich "poslickoch", ktore ma chytili po cviceni, mala som pravdu, boli to prve kontrakcie 🙂 ) Bella mala 2900 g a 48 cm. porod uzasny, ked si vas docitam, napisem podrobnosti 😉
@krhlicka vestenie mi vzdy islo 😀 gratulujem mamo 🙂

ikusa11
8. aug 2011

@majjka1985 drzim palce

ikusa11
8. aug 2011

@gabika84 jeeeej,super,blahozelam

edita84
8. aug 2011

@gabika84 ahoj gratulujem mamina 🙂