icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

katarina6
8. aug 2011

@gabika84 Jeeeeeeeeej super Gabi!!! Nahod fotky!!! ja stale nic ☹... musim zacat chodit vela, aby mi to zacalo....

krhlicka
8. aug 2011

Ahojte baby, dakujem velmi pekne za vsetky gratulacie🙂
@gabika84 kocanda, tak uz je Bella na svete, jupiiiiiiii, velka gratulacia a vela zdravicka a mliecka zelam 😀

zuzulik5
8. aug 2011

@gabika84 Jéééj, tak gratulujem k ďalšej "augustovke" 🙂 veľa zdravíčka, radosti a mliečka...Kočky, ktoré to už máte za sebou - ako Vám všetkým závidím, dúfam, že do konca týždňa budem už aj ja maminou, od rána mi začínajú divné bolesti 😉

verka
8. aug 2011

gabika gratulujem, tvoje prispevky som si vzdy rada citala, take s nadhladom....napis podrobnosti,tiez ma to caka v trencine, dufam ze co najskor....a malinka aky drobcek,ale pri takej vahe je taka dlhana mala, modelka bude....

baronka222
8. aug 2011

@gabika84 blahozelam a prajem vela zdravia!! 🙂

jankaamartin
8. aug 2011

@gabika84 Gabika GRATULUJEMMMMM BUDTE ZDRAVUčKé tiež by sme to už mali tiež za sebou 🙂

sofiel123
8. aug 2011

Ahojte kočky prečítala som si posledné dve strany a s úsmevom Vám gratulujem . Všetkým už maminkám prajem pevné nervičky , veľa mliečka a drobčekom veľa zdravíčka 🙂
Vám 2v1 držím silno palčeky 😉

dadulajda
8. aug 2011

@zuzulik5 ahoj, dakujeme. mliecka zatial dosti, uz odsavam 😝 malinky je dobrucky, kludnucky len ja mam trampoty so sebou...sitie neskutocne...sestricky sa chodili na mna pytat ako sa mate? a ja ze preco a oni ked mate take sitie...reku tak dik 😕 😅 a dojmy? no sak ako v nemocke 😀 aj dobre aj zle. musela som si niektore veci riesit po svojom ale aj mi pomohli 🙂 😉 😉

dadulajda
8. aug 2011

@edita84 dakujeme moc moc Editka 🙂 dostala som taky krem od svagrinej - Pupik a ten mu trosku zabera. asi budem musiet poriadne strazit jedalnicek. a este casto cka a potom mrnka...joj to je strasne pocut ako to male telicko nieco trapi. Ale inak mi prespinka cele dni, potom vecer je trosku aktivnejsi. No zvykame si na seba 🙂 🙂

dadulajda
8. aug 2011

@gabika84 Congratulation!!! tak potom popis ja tiez napisem ked budem mat casu...dala som ta o 3 dni skor...no dobre co by si to chcela pre tu malu? 😝 😀 😀

nena62
9. aug 2011

ahojte...tak zajtra ráno už idem na príjem...tak stres,strach vo mne,ale aj veľké očákavanie mojej malinkej..

jankaamartin
9. aug 2011

ahojte mamičky ako sa máte?

zuzulik5
9. aug 2011

@jankaamartin ahoj, no ja už od včera rána mám divné bolesti, ale inak nič 😉 Vo štvrtok ideme na kontrolu, tak sa uvidí...ja sa ešte učím na štátnice, tak malinká asi na mňa čakáááá, ešte aj kočík, postirlku a veci na postielku stáááále čakáme...a brucho mám stále hore, ten môj "netopierik" nie a nie zísť dole 😀

edita84
9. aug 2011

čafte kočky ako? ste ešte celé?
@nena62 závidím že už zajtra ideš na to 🙂 nevymeníme sa?
inak aj ja už stresujem čo a ako bude ja nelúbim plánovať dopredu ja mámrada nečakané veci, večer neviem aspať lebo myslím na CR ako to bude celé prebiehať či bude malý plakať a či bude v poriadku jáj už mám stresy :/ panvová kosť ma bolí už od soboty a to dosť tak som zvedavá či ma zajtra pozrie tá dokina aj z dola lebo min. týždeň nepozrela a ani moč :/ čo by podla mňa mala nie?

jankaamartin
9. aug 2011

@zuzulik5 no vidíš a mne zas každý vraví,že bruško už mám dole 🙂

nena62
9. aug 2011

@edita84 no veru ja mám tiež plánovaný cisársky a veru,že je to take divné keď to viem dopredu...tiež sa bojím,ako to celé prebehne...nakoľko primár mi nechce ten cisársky urobiť..asi čaká korunky do kapsy...lenže ja sa nedám nakoľko mám doma jednu princeznú a druhá už bude na svete,tak nechcem nič riskovať...ty máš nakedy naplanovaný cr?

edita84
9. aug 2011

@nena62 nechce? to akože prečo? nedohodla si sa z nijakým iným lekárom? ja mám na 22 CR takže nastupujem do nemocky už 21 okolo 13 tej :D

nena62
9. aug 2011

@edita84 môj gynekolog mi ho odporučil,nakoľko ma dosť bolí jazva z predošleého cisárskeho aj v nemocnici už som objednaná na zajtra ráno na siedmu...len pán primár na mna vyletel,že,to neznamena,keď ma bolí jazva,že pôjdem na cisársky...pritom je to nebezpečné...takže o to viac stresujem,lebo neviem,čo tam budú zajtra so mnou robiť...tak ty to máš tiež ochvílku...držím palčeky

edita84
9. aug 2011

@nena62 ja neviem čo je to s lekármi nie je mu jedno ako porodíš? hlavné je aby malinká bola v poriadku a tebe sa nič nestalo ved ti predošlá jazva môže aj prasknúť bože tý lekári že mi lezú na nervy 🙄

nena62
9. aug 2011

@edita84 vieš...chcú asi peniažky do vrecka

edita84
9. aug 2011

@nena62 hm svine 😠

nena62
9. aug 2011

@edita84 a ty máš prečo planovaný cisársky?

edita84
9. aug 2011

@nena62 lebo aj malú som mala CR a doki nechce nič riskovať 🙂

nena62
9. aug 2011

@edita84 aha,tak to máš ako ja....🙂

edita84
9. aug 2011

@nena62 no hej ale našťastie mňa jazva nebolí

nena62
9. aug 2011

@edita84 mňa až tak páli...:(

edita84
9. aug 2011

@nena62 joj tak dúfam že zajtra si presadíš svoje a budeš rodiť CR aby neboli žiadne komplkácie

nena62
9. aug 2011

@edita84 ja sa nenechám....

jankaamartin
9. aug 2011

ZAJTRA PORADŇA 🙂 držte pršteky 🙂

edita84
9. aug 2011

@jankaamartin držím aj ja mám pradňu 🙂