Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
gabika gratulujem, tvoje prispevky som si vzdy rada citala, take s nadhladom....napis podrobnosti,tiez ma to caka v trencine, dufam ze co najskor....a malinka aky drobcek,ale pri takej vahe je taka dlhana mala, modelka bude....
@gabika84 blahozelam a prajem vela zdravia!! 🙂
@gabika84 Gabika GRATULUJEMMMMM BUDTE ZDRAVUčKé tiež by sme to už mali tiež za sebou 🙂
Ahojte kočky prečítala som si posledné dve strany a s úsmevom Vám gratulujem . Všetkým už maminkám prajem pevné nervičky , veľa mliečka a drobčekom veľa zdravíčka 🙂
Vám 2v1 držím silno palčeky 😉
@zuzulik5 ahoj, dakujeme. mliecka zatial dosti, uz odsavam 😝 malinky je dobrucky, kludnucky len ja mam trampoty so sebou...sitie neskutocne...sestricky sa chodili na mna pytat ako sa mate? a ja ze preco a oni ked mate take sitie...reku tak dik 😕 😅 a dojmy? no sak ako v nemocke 😀 aj dobre aj zle. musela som si niektore veci riesit po svojom ale aj mi pomohli 🙂 😉 😉
@edita84 dakujeme moc moc Editka 🙂 dostala som taky krem od svagrinej - Pupik a ten mu trosku zabera. asi budem musiet poriadne strazit jedalnicek. a este casto cka a potom mrnka...joj to je strasne pocut ako to male telicko nieco trapi. Ale inak mi prespinka cele dni, potom vecer je trosku aktivnejsi. No zvykame si na seba 🙂 🙂
ahojte...tak zajtra ráno už idem na príjem...tak stres,strach vo mne,ale aj veľké očákavanie mojej malinkej..
ahojte mamičky ako sa máte?
@jankaamartin ahoj, no ja už od včera rána mám divné bolesti, ale inak nič 😉 Vo štvrtok ideme na kontrolu, tak sa uvidí...ja sa ešte učím na štátnice, tak malinká asi na mňa čakáááá, ešte aj kočík, postirlku a veci na postielku stáááále čakáme...a brucho mám stále hore, ten môj "netopierik" nie a nie zísť dole 😀
čafte kočky ako? ste ešte celé?
@nena62 závidím že už zajtra ideš na to 🙂 nevymeníme sa?
inak aj ja už stresujem čo a ako bude ja nelúbim plánovať dopredu ja mámrada nečakané veci, večer neviem aspať lebo myslím na CR ako to bude celé prebiehať či bude malý plakať a či bude v poriadku jáj už mám stresy :/ panvová kosť ma bolí už od soboty a to dosť tak som zvedavá či ma zajtra pozrie tá dokina aj z dola lebo min. týždeň nepozrela a ani moč :/ čo by podla mňa mala nie?
@zuzulik5 no vidíš a mne zas každý vraví,že bruško už mám dole 🙂
@edita84 no veru ja mám tiež plánovaný cisársky a veru,že je to take divné keď to viem dopredu...tiež sa bojím,ako to celé prebehne...nakoľko primár mi nechce ten cisársky urobiť..asi čaká korunky do kapsy...lenže ja sa nedám nakoľko mám doma jednu princeznú a druhá už bude na svete,tak nechcem nič riskovať...ty máš nakedy naplanovaný cr?
@edita84 môj gynekolog mi ho odporučil,nakoľko ma dosť bolí jazva z predošleého cisárskeho aj v nemocnici už som objednaná na zajtra ráno na siedmu...len pán primár na mna vyletel,že,to neznamena,keď ma bolí jazva,že pôjdem na cisársky...pritom je to nebezpečné...takže o to viac stresujem,lebo neviem,čo tam budú zajtra so mnou robiť...tak ty to máš tiež ochvílku...držím palčeky
ZAJTRA PORADŇA 🙂 držte pršteky 🙂
@jankaamartin držím aj ja mám pradňu 🙂

@gabika84 Jeeeeeeeeej super Gabi!!! Nahod fotky!!! ja stale nic ☹... musim zacat chodit vela, aby mi to zacalo....