Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
@jankaamartin som na tom dnes podobne, od rana ma pobolieva v podbrusku, ako pri kramoch, ale prechadzka a tepla sprcha ukazali ze to boli len poslickovia, bolo to take nepravidelne, jooj, uz sa neviem dockat, ako si na tom ty ?
ahojte baby som tu úplne nová...ale čítam to tu už odkedy som tehotná...teraz sa príliš nudím....neviem sa dočkať maličkého.....termín mám 26.8.2011 tak veľmi by som to chcela mať za sebou...už je to dlhá doba pre mňa
@lizatko1009 ja mám termín 23.8 a dr ma odhovara od epi,,,tak neviem citim sa dobre,len som tiež velký bojko čo sa týka bolesti :(
@titinka19 presne tak isto,,,chodza a teplý kupel mi troška pomohol tak uvidíme,,,aj ja by som to už chcela mat za sebou 🙂
@ingmiriama AHOJKY aj pre mna je to už večnosť 🙂
@jankaamartin ahoj, a môžem sa ťa spýtať prečo ťa dr. odhovára od epi? aký má na to názor?
@bejka82 neviem asi zlá spolupráca?povedala,že ak ju budem potrebovat tak mi ju daju ale že ju potrebovat nebudem :/ neviem bola som na tom vyšetrení ale ju este nemám zaplatenú
@jankaamartin ja si ju tiež nechcem dať, počula som, že niektoré baby mali vedl.účinky silné bolesti hlavy a ja i bez toho mávam také slabšie, tak to nechcem risknúť. Ale pýtala som sa dr. ak by som to už veľmi nezvládala, či sú nejaké iné úlavové spôsoby a že vraj sú, tak uvidím....
@jankaamartin ja už počítam aj hodiny a teším sa na ďalší deň....že už to bude...inak aj ja som uvažovala nad epi...ale aj nad pôrodom do vody a zatiaľ vyhral pôrod do vody...epi neviem myslím si, že pri nej sa viac natrhnem a keď som veľký bojko ihiel 🙂
@bejka82 a aké úlavové sposoby su?nepočula som este o nich mne dr stále vravy :,,vy porodite ani nebudete vediet ako ,,,tak jej verím 🙂 lebo ona bude pri porode 🙂
@ingmiriama juj tak porod do vody v Michalovciach určite neje :/
@jankaamartin take ani nerob ci ju budes potrebovat, alebo nie, lebo zo zaciatku aa ztaka extra bolest nebude si neds pichnut a potom ked uz to bude silne budes pytat, daju ti ju a uz nebude tak ucinkovat dobre a prave, ze spolupraca je vyborna, neboj sa budes vediet kedy mas tlacit aj vsetko budes citit ako aj ide von, okrem tej masakernej bolesti do brucha.
a ohladom tej epi, to musis platit vopred? u nas ked chces daju ti ju a az nakoniec sa plati nas vyslo aj otec pri porode153€
@lizatko1009 neviem,,,aj by som ju chcela,aj nie,neviem sa rozhodnut,,,ale tak vybavenú ju mám tak uvidíme 🙂 oki baby idem si lahnut lebo to bruško ma dnes niejako dost trápi majte sa keby dačo dám vediet určite 🙂
@jankaamartin no tak on mi len toľko stihol povedať, pretože bol akurát po dovolenke a mal tam strašne veľa ľudí,tak som ho ani nechcela zdržiavať, tá odpoveď mi zatiaľ aj celkom stačila 🙂 ale idem k nemu v pondelok, tak sa s ním o tom chcem porozprávam. aj ja chcem mať môjho dr. pri pôrode, tak dúfam, že to víjde.
@jankaamartin to je škoda...môžem sa spýtať aj niečo mimo tejto témy ??
@ingmiriama ja si myslím, že kľudne sa môžeš pýtať na čo chceš, však preto to tu je 🙂
@ingmiriama prepáč neviem či si to mala konkrétne otázku na @jankaamartin alebo celkovo?
@bejka82 ďakujem ale vlastne už som si to zistila na nete...týkalo sa to týždňa tehotnosti v knižke mám inak tu mi to zobrazuje inak ale pochopila som to 🙂
ozaj ešte jedna vec, chodíte na pásy...tzv odozvy srdca pravidelne ? lebo moja lekárka ma tam ešte ani raz neposlala ☹
@ingmiriama ja som tiez ani raz nebola...
@ingmiriama ano pytaj sa
@jankaamartin už som to našla na internete je to ohľadom v ktorom týždni som už ku koncu som z toho zmätená 🙂
Ahojte, neviete mi prosím povedať, som v 37 plus 5 dní a v utorok mám v nemocnici prvý termín-predpôrodná starostlivosť, neviete mi povedať, čo všetko ma tam čaká??? Ďakujem
ahojte baby, nasej malej sa dnes tretikrat cka, take pravidelne hopsanie,teda aspon dufam ze je to ckanie, skace mi cele brucho 😨 trva to aj 5-6 minut, doteraz som citila nieco take len raz v noci, je to normalne ?
@ingmiriama ahoj, ja som ešte tiež nebola na tých pásoch, a to vlastne od kedy by sa malo na to chodiť?
@jankaamartin ahoj, ešte si 2v1? 🙂 ja som si myslela, že dnes to už budeš mať za sebou ako si včera opisovala tie bolesti 🙂 🙂

@jankaamartin ja osobne mam velmi dobre, si prvorodicka? ked som si ju pytala hned mi ju dali, ze najlepsie cinkuje ked je zena otvorena, tak na tych 3cm, potom uz nemusi, ze vrj tak dobre zabrat, najprv mi odpustili vodu a tak mi to dali, vpich nebolel vobec, to je len taka tupa bolest nic vazne, ale nastastie ta ukrutna bolest do 10minut presla a ja som uz spokojne a kludne lezala, lebo ja som taka stresmenka. citila som uz len trocha take tlaky na zadok viac nic, akurat som bola napojena na monitore a pozerala som si telku a skoro kazdu hodinu aj 10 minut mi ju dopichoval primar anesteziologie, proste povedal ked uz budem citit nejaku bolest, ze mi hned dopichne, kaazdej zene inac, kazda iny organizmus, niekto povie, ze mala epi a aj tak vsetko citila, podla mna to je blud, lebo ked si zaplatim za bezbolestny porod, tak by to nemalo boliet, ja som necitila nic, bud im zle zaviedli, mala davka, alebo fakt neviem co, vzdy ma prisiel lekar skontrolovat, pozrel na monitor aj ma vysetril a ze ideme rodit, ziadna bolest nic, akurat ked som mala ten tlak do zadku som mala tlacit na zadok, ani nadsrih som necitila a pred sitim mi este dopichli, po porode som pytala este novalgin, jedna co bola so mnou na izbe jej nestihli dat epi a povedala ze nikdy viac, ze mala chut sa hodit na zem a skurit ako kludne lezat a roztiahnut nohy. ty ktoreho mas termin? ako sa teraz citis?