icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

ingmiriama
15. aug 2011

inak fakt dnes po prvý krát prvá noc čo som ju prespala ako drevo....ako keby som nebola tehotná, dnes som absolvovala prechádzku a veľmi dobre sa citím...neviem si do dať do kopy včera celý deň som bola zničená a ubolená a to nie len včera ale to trvalo týždne...a dnes ani necítim že by som bola tehotná až na pohyby malého ale to mi neprekáža...je to divné

edita84
15. aug 2011

@ingmiriama ja som tak isto bola včera ani kosti ani kríže ma neboleli 🙂 no ale dnes sa všetko vrátilo späť :/

ingmiriama
15. aug 2011

@edita84 hej tak to mám čakať asi ja zajtra 🙂 už som sa tešila ako mi bude fajn 🙂 ale jasné každá z nás to inak prežíva uvidím

jankaamartin
15. aug 2011

@ingmiriama tak sa aj ja cítim do konca som práve prišla s prechádzky bola som sa pozriet na huby ale len tak pri ceste no ale už nič neje všetko vyzberali 🙂

ingmiriama
15. aug 2011

@jankaamartin išla si neskoro 🙂 treba isť skoro ráno 🙂 ale že je to fajné keď sa cítiš tak super....ja mám hneď krajší deň 🙂

jankaamartin
15. aug 2011

@ingmiriama aj ja mám krásny dníček hoci sme sa troška ráno zlakli lebo mojej mamke v sobotu odskočil kamen do oka a mala ist ležat do nemocnice no nejde tak som rada,,,manželička mam doma tak sme spokojné obe malinká si dnes asi v brušku tancuje už keby bola s nami 🙂 a videla kočiarik čo jej zajtra dojde 🙂 júj sa teším už nech je ráno .)

ingmiriama
15. aug 2011

@jankaamartin to je super tiež sa tak tešíš na kočík ako aj ja som sa tešila 🙂 a už máš výbavičku pre malinkú? či veríš na povery. ja som si to nakupovanie užívala a aký kočík si si kúpila? aj ja mám manžela doma no vlastne sme stále spolu aj keď ide do práce našťastie môžem byť sním aj keď pracuje lebo človek nikdý nevie kedy to príde. Tašku to pôrodnice nosím so sebou stále...lebo rodičov mám v PB a my sme sa presťahovali do Martina...tak beháme hore dole 🙂 malý má rád cestovanie autom lebo od jeho počiatku sa len vozí 🙂

bublinqa
15. aug 2011

ahojte maminy, mam trosku obavy, je mozne aby babo v cca 38tt zmenilo v brusku svoju polohu? podla uzv uz je pekne otocene hlavickou nadol, kedze sa mu casto cka, pekne som to citila dole v panve, dnes rano som sa vsak zobudila na to, ze ckanie som citila na lavej strane bruha. takze mam chrobaka v hlave, ci sa krpec zrazu v bruchu neotocil. esteze idem dnes do poradne, len skoda, ze tam dr. nema uzv. ☹

jankaamartin
15. aug 2011

@ingmiriama vieš čo aj verím aj neverím,,,ale ta už mám pred termínom tak som si objednala,,, tento : http://www.e-kociky.sk/?572,aston farba iryso,ja manžela stále pri sebe nemám aj dnes ide na nočnu :( ale bývame s rodičmi,,,moja taška je tiež zbalená no musim ju mat doma,,,pre prípad keby bol manžel v robote tak máme druhé auto 🙂

ingmiriama
15. aug 2011

@bublinqa niekedy sa to stáva ale aj ja mám malého dole hlavou otočené...ale keď sa mu čká tak to citím hore lebo aj tebe keď sa čká tak to citíš v bruchu....a hlavou nehýbeš 🙂 ale myslím si že svoju polohu nezmenil....

ingmiriama
15. aug 2011

@jankaamartin tak to máš dobré no u nás je to tak že manželova robota nedovoľuje bývať u rodičov tak on keď ide do práce a náhodou nemôžem ísť s ním tak som sama v byte tak vždy tŕpnem či aby to neprišlo práve keď je preč...asi tak ten kočík je krásny 🙂 tak nech už je zajtra aj pre teba aj pre mňa idem na poradňu som zvedavá.

bublinqa
15. aug 2011

@jankaamartin ach, tie povery, kebyze som dala na ne pocas prveho tehu, tak by som nemala pre seba nic do porodnice, ani nic pre maleho, kedze sa narodil predcasne. neviem si predstavit, ze by som potom mala behat po obchodoch...sice v mojom pripade by sa to dalo, kedze maly bol 3 tyzdne v nemocnici a mna prepustili skor, ale radsej som travila cas pri nom v nemocnici. Teraz pri druhom sme kupili kocik v predstihu, lebo tu bolo urcite riziko predcasneho porodu a lalaho...zatial sa rybicka akosi z akvarka neponahla 🙂 Len aby som nakoniec este neprenasala 😀

bublinqa
15. aug 2011

@ingmiriama hadam tam uz nema tolko miesta na taketo saskovanie, snazim sa vyhnut cisarskemu, kedze sa ho bojim ako koza noza 😖

jankaamartin
15. aug 2011

@ingmiriama no my ideme na poradňu až vo štvrtok,,,ked vydržíme máme 8 dní do termínu,,, 🙂 niekdy je to aj výhoda bývat samim,,,ja by som to niekdy aj brala,,,ja mam dokonca aj svokru a švagrinu v jednej dedine

jankaamartin
15. aug 2011

@bublinqa vieš no pokial si nezažila aj opak,,,tak tomu neveriš,,,ale ja tiež mám niečo pokupené....

jankaamartin
15. aug 2011

@bublinqa ja sa zas tak bojim normalneho :/ síce aj cisarskeho nexistuje ešte niejaká iná metoda hahahahaha 😀

ingmiriama
15. aug 2011

@bublinqa no moja to aj ja sa bojím radšej klasický ako cisárský 🙂 ale fakt myslím si že isto je tak ako bol....inak sa stalo že sa bábetko otočilo tesne pred cisárskym a pôrod sa začal klasický prípad mojej sestry...vieš mám tri sestry a tie majú po dve deti a jedna tri tak niečo viem od ních 🙂 a aj od lekárky keď sa stále jej niečo pýtam isto je so mňa zúfalá 🙂 aj ja som sa jej na to pýtala že či sa náhodou neotočí do pôrodu...a povedala nemalo by sa už zostane tak ako je hlavičkou dole...ale náhoda...

ingmiriama
15. aug 2011

@jankaamartin no je to výhoda...a koľko ste manželia? teda ak sa smiem spýtať? ale teraz by som brala tvoje miesto aspoň pred pôrodom a po pôrode..aj keď manžel je veľmi pozorný varí a pomáhami ale tiež nemôže byť non stop pri mne... teraz ti v dobrom závidím 🙂

bublinqa
15. aug 2011

@ingmiriama sice neviem ako to funguje, ale ked som v stredu bola otvorena na 2 prsty, tak zrejme pri inej polohe by tomu tak nebolo, hadam by som sa nezatvorila medzitym 😀, nuz co, dr. mi dnes bude musiet zodpovedat na par mozno "blbych" otazok 😀

ingmiriama
15. aug 2011

@bublinqa prečo blbých otázok sú to pre teba normálne otázky veď sa bojíš o bábetko a chceš byť informovaná...teda takto to ja beriem 🙂 inak mne každú poradňu povie ako je otočené ale mňa stále pozerá rukou

bublinqa
15. aug 2011

@jankaamartin pri prvom porode som zobronila o cisarsky, nakoniec vsak nelutujem, ze som rodila normalne...schytala som 2 stehy a par hodin po porode som mohla v pohode behat ako srnka 😀, jedine co lutujem, ze som maleho videla az na druhy den (rodila som vecer), kedze ho museli rozdychavat a dat do inkubatora ☹

miavin
15. aug 2011

aaahojte
tak čítam, že tu je ešte jedna téma augustoviek, tak sa pripojím ak môžem 🙂
nestíham to tu všetko čítať, tak ak sú tu už novopečené mamičky - tak gratulujem a čakateľkám prajem pevné nervy - a aj sebe 😀

bejka82
15. aug 2011

@miavin ahoj, aj ja mám termín 27.8, ale dr. mi povedal, že to vyzerá na 16.8. dnes som bola u neho a zatiaľ nič 🙂 tak si ešte chvíľu počkáme

ingmiriama
15. aug 2011

konečne dnes si ideme pozrieť Martiskú pôrodnicu a tú vaňu ešte som stále rozhodnutá rodiť do vody ideme s manželom zistiť ako to tam vyzerá a nejaksé tie infošky a potom sa uvidí...inak nebolo by zlé keby si to malý rozmyslel a išiel sa aj on pozrieť...

miavin
15. aug 2011

@bejka82 joooj ja som tiež dnes bola na poradni, ale žiaľ moja dokyna mi nepovedala absolútne nič....takže neviem vôbec nič 😠 a aké meno máte vybraté? my totiž stále nevieme 😀

sana15
15. aug 2011

ahojte augustovky, tak pozeram ze dnes je den poradni 😀 Skoda ze nie je viacej casu,rada by som podiskutovala o tehu radostiach a starostiach a potom uz o detickach. Ja po dnesnej poradni tiez nemam nic nove,akurat ze som sa cele tehu triasla aby sme vydrzali co najdlhsie,idealne do terminu a teraz to vyzera zase na prenasanie 😕

sana15
15. aug 2011

@miavin Aspon ze nie sme sami,co mame termin za dverami a meno vybrate vobec.... len aby to nebolo rozhodovanie cestou do porodnice 😀

jankaamartin
15. aug 2011

@ingmiriama v máji to boli 3 roky ale poznáme sa 13 🙂 moja prvá láska 🙂

jankaamartin
15. aug 2011

@bublinqa tak vieš ja este neviem do čoho idem len viem ako sa tvárim na koze :( nenávidim to miesto a to šupanie :( preto sa tak bojím normalneho,,,,

888deborah888
15. aug 2011

@linda40 uz rodis ??🙂)))))))))))))))))))))) 😀