icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

sasa22122
28. aug 2011

@ingmiriama to by bola sranda a tiez by som bola velmi rada keby sme to uz mali za sebou 🙂 mna picha ,ale ked sedim a ked sa postavim a chodim tak to prestane .

ingmiriama
28. aug 2011

@sasa22122 tak naopak treba to nejak spojiť...a si dlho vydatá ?? plánovali ste bábätko ?

sasa22122
28. aug 2011

@ingmiriama 14.9 to budu 4 roky co sme manzelia ,my sme babätko planovali od zaciatku ,len sa nam nejak nedarilo .mozno to bolo tym ,ze sme obaja stale v strese a potom som si povedala ze kaslem na to ,ze to necham tak a vtedy som konecne otehotnela 🙂 a co ty ? planovali ste babo ?

ingmiriama
28. aug 2011

@sasa22122 fíha tak na začiatku gratulujem no my sme manželia od 5.3.2011 ale poznáme sa 4 roky tak po 4 rokoch sme sa zobrali...bábätko sme plánovali no mali sme šťastie lebo to bolo na prvý krát...skoro 4 roky som brala antiku a po jej vysadení som otehotnela...bolo to tak naplánované lebo som bola študentka a chcela som veľmi štátnicovať s brúškom tak sa aj stalo... inak škoda že som sa sem prihlásila tak neskoro ale keby že viem ako to tu chodí tak som tu aj skôr len nuda ma donútila... 🙂

sasa22122
28. aug 2011

@ingmiriama ja som sa tu tiez dostala len prednedavnom a tiez hlavne kvoli ,ze az teraz mam nejak cas .tak super ,ze sa Vám tak hned podarilo 🙂 to je super .

ingmiriama
28. aug 2011

@sasa22122 aj kočík máš kúpený ?? ak hej značku akú ? bola si aj na 3D sone ?

sasa22122
28. aug 2011

@ingmiriama kocik mam kupeny baby smile V max ,snazila som sa najst kocik ,ktory by mal hlavne väcsiu vanicku ,kedze ma upozornili na to ze cakam maleho valibuka 🙂 a hlavne ,aby v zime nebol problem ked maleho naobliekam .bola som aj na 3D sone ,mam aj fotky z maleho a bolo to super vidiet ho tam ako sa tam mrvi a stale si ruckami zakryva tvaricku ,velmi sa nam nechcel ukazat 🙂 ty uz mas kocik ? aky ? a co cakas ? chlapceka ,alebo dievcatko ?

ingmiriama
28. aug 2011

@sasa22122 ja mám kočík JANE Slalom Reverse Formula Strata...aj my sme boli na 3D je to krásny zážitok kukať na takého drobca... čakáme chlapca meno nemám ešte...isto si už z balená do pôrodnice ? ale si tu narobíme príspevkov 🙂 najlepšie bolo to že mi to na 3D povedali že čakáme chlapca a potom v 30tt doktorka to potvrdila a na koniec aj na prietokoch mi to povedali a keď som bola na predposlednej poradni tak doktorka rozprávala o dievčati som sa na ňu kukala ako vyoraná myš očom točí ....a dokonca som to mala napísané aj v tehotenskej knižke že dievčatko ja som taká šokovaná bola z toho ...a potom to prepísala na moje slová dala ani sa nešla kukať.

sasa22122
28. aug 2011

@ingmiriama Dufam ,ze do porodnice mam vsetko ,dnes som si tam dolozila este knihu o kojeni ,lebo z toho mam strach ,aby nebol problem ,aby som mala mlieko a aby sa maly prisal .Ja som si myslela ze cakame dievcatko a stale sa mi sniva ze porodim dievca ,ale na 4 ultrazvukoch mi povedali ,ze je to chlapec ,tak snad sa lekari nemylia 🙂

ingmiriama
28. aug 2011

@sasa22122 no skojením to je tiež otázne mne kolostrum či čo to je vyteká tak mne to už tri mesiace vyteká a teraz už tečie ....tak som zvedavá ako to bude s kojením...

sasa22122
28. aug 2011

@ingmiriama ja este nemam nic ,ani to kollostrum ☹

ingmiriama
28. aug 2011

@sasa22122 aj to bude neboj sa to rozbehne ti hneď po pôrode aj keď pôjdeš sekciou moja sestra rodila klasicky dve deti a nekojila ich lebo nemala mlieko a tretie išla sekciou a kojí ho rok a 4 mesiace

sasa22122
28. aug 2011

@ingmiriama tak si ma povzbudila ,dakujem 🙂 uz len tie nase deti presvedcit ,aby uz isli von 😉

ingmiriama
28. aug 2011

@sasa22122 presviedčala som ale už ma to nebaví ....

sasa22122
28. aug 2011

@ingmiriama 🙂

jankaamartin
29. aug 2011

@linda40 no mliečko ešte nemáme :/ sme este v nemocnici

ingmiriama
29. aug 2011

@sasa22122 ahoj tak čo ešte si doma ??

sasa22122
29. aug 2011

@ingmiriama este stale doma ,aj ked v noci to uz vyzeralo vselijak ,ale nakoniec nic z toho nebolo ☹ a ty ? este si doma ?

ingmiriama
29. aug 2011

@sasa22122 hej ešte som doma mne začali asi neviem bolesti o 6 ráno 4krát za sebou do hodiny ....a potom si to dalo pauzu na dve hodiny a teraz je to zasa ale nie tak pravidelné sem tam bože ja neviem či to to ono či nie a nemám tu nikoho kto by mi poradil ....manžel sa tomu nerozumie....

sasa22122
29. aug 2011

@ingmiriama toto je najhorsie ,ze vobec nevieme ake to ma byt ,ja tiez som vecer uz 3 krat chcela ist do nemocnice ,ale nakonic to stale preslo .

ingmiriama
29. aug 2011

@sasa22122 ja som teraz z toho zúfalá...neviem čo si o tom mám myslieť cez skype komunikujem s maminou a so sestrou...ale stále niesom si istá

sasa22122
29. aug 2011

@ingmiriama a ake mas tie bolesti ku comu by si ich prirovnala ? odisla ti aj hlienova zatka ?

ingmiriama
29. aug 2011

@sasa22122 ako keď ťa ide prehnať či ako to mám povedať....a potom to prejde ...zátka mi neodišla

sasa22122
29. aug 2011

@ingmiriama tak to potom neviem ,mne kazdy opisoval tu bolest ,ako pri menzese a navyse este aj krize ta bolia ,tak neviem .

ingmiriama
29. aug 2011

@sasa22122 to aj mne ale mne povedali že keď som len na brúšku pribrala a nie na krížoch tak ani bolesť nemusím pociťovať

sasa22122
29. aug 2011

@ingmiriama a nemas vybaveneho lekara ,aby si mu zavolala ? vidis ja som tiez len na brusku pribrala .myslela som si ze stale ta bolest by mala byt ta ista

edita84
29. aug 2011

Ahojte kočky sorry že len teraz píšem 🙂
tak náš malý Teo sa narodil 22.8 o 8:20 s mierami 3350 g a 50 cm, všetko išlo ako malo je krásny a zdravý zatial pohodový chapík len papá a spinká. mliečko som mala hned druhý deň po pôrode a malý si pekne cuckal lenže on je moja malá piraňa a bradafku mi rozcuckal a moje mliečko mu nestačilo lebo bol na cicine každú hodinu a bavilo ho pochrapkávanie a cuckanie a tak sa veľmi nenajedol a pochudol na 3008 g tak sme ho začali dokrmovať a takto mi vypije 60 ml a vydrží niekedy aj 4 hodinky bez papy ale mliečko si odsávam a dostáva aj moje ale to vydrží s 70 ml len 2 hod ale má aj moje a to je hlavné 🙂 ja sa zotavujem pomerne dobre zajtra idem na výber stehov a na očkovanie malého 🙂 Bejka je ako druhá mamička strašne sa jej malý páči furt by ho mala len na rukách ale poviem vám bejka ho vie perfektne uspať :D škulka moja krásna 🙂

ingmiriama
29. aug 2011

@sasa22122 nemám vybaveného lekára...a bojím sa ísť teraz do nemocnice lebo zajtra mám ísť na príjem a dnes je sviatok tak by som tam bola zbytočne a sama...uvidíme či sa to bude stupňovať...

sasa22122
29. aug 2011

@ingmiriama tak drzim palce ,ja zajtra tiez idem ku lekarke ak dnes nic neudeje Tak som zvedava ako dopadnem

ingmiriama
29. aug 2011

@sasa22122 ďakujem budeme len čakať iné nám nezostáva idem niečo uvariť až na to nemyslím