Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
Mamicky, citam tu, ze pisete o vajickach a chodakoch... Ja som sa uz raz vyjadrila, ze som zasadne proti vajickam od narodenia, a patricne som tu bola za to "zbicovana" My sme z porodnice prisli vo vanicke z kociara, a vozili sme sa tak asi mesiac. Potom sme zacali pouzivat vajicko, ale to bola hotova katastrofa, takze sme nikam nechodili a ked sme isli, tak malu som mala na rukach. Teraz je uz "rozumnejsia" a vobec neprotestuje. Viem, co vsetko sme riskovali, ale inak sa nedalo. Mala revala, az bola cierna a mne ta bezpecnost za to nestoji. A co sa tyka chodakov, ja som zasadne proti. Aj ortoped nam povedal, aby sme malinku nedavali do chodaka, povedal, citujem... Vsetko ma svoj cas a co ma prist to pride, nic netreba urychlovat 🙂
Inak sa mame fajn, vazime 7300g a meriame 64,5cm. idu nam obidve horne zubky, takze mame veselo 🙂
@majjka1985 tak ty mas selmu zubatu 😀 u nas zatial ziadne zuby
Baby,odchytavali ste niektora moc babatka do toho sacku?ja som dnes dva sacky pouzila,ale ani kvapka mi nevosla do sacku,aj ked nelka pisala 😅 ,tak zajta idem na to zas,uz som pre istotu kupila 5kusov 😀 ,asi u chlapcov je to lahsie.a zajtra poradna,tak som zvedava na nasu vahu.
@katka121 pre Boha, len to čítam a už mám zimomriavky, Chvála Bohu je všetko ok 🙂
@ikusa11 no tak to je katastrofa, ja som minule tiež potrebovala zobrať moč no ale nič z toho nebolo. aj sestrička skúšala v ambulancii ale nič 😅 tak len takú paličku omočila na tých par kvapiek a spravila test ona v amb. a bolo to ok, tak dr. povedala, že netreba moč. No ale už som aj hovorila mm, že vymyslím takú plienku kde sa chytá moč (u dievčatiek)a dám si to patentovať 😀 😀
@ikusa11 mne sa to podarilo na 1 x , ked sa zobudila chytro som ju vybalila, otvorila okno a šup...už to šlo - len keď cikala tak som sáčok pritláčala prstami k hrazdičke.... niečo šlo aj mimo, ale vcelku sa podarilo ale viem že sú aj také baby čo sa im to nepodarilo a šli na odber k lekárovi....
No baby my sme s mocom problem nemali , strcili sme a bolo 😀 boli sme uz aj v nemocnici , ked mal 3 mesiaciky ☹ zistili mu uplnou nahodou ze ma strasne zly moc , same bielkoviny a daku infekciu , stale sa to zhorsovalo ...tam sme boli 3 dni a jeden den sa mu zberal za 24 hodin moc , sustavne som lepila vrecuska , stare strhovala , chudacik moj malicky , bol cely v tych miestach az bordovy od toho lepu na tych sackoch , az take zapalene to mal , zacervenane ...u chlapcov je to omnoho jednoduchsie 😝
@danielka2ko ahoj, este sme neboli,lebo vo stvrtok ideme na gastro a cestou sa zastavim u nasej dr.po vymenny listok.mozno to stihneme vsetko vo stvrtok,alebo az piatok.ale dam ti potom vediet. 🙂
ahojte babulky, aj nasa obcas spusti vo vajicku neskutocny rev, tak sa snazime planovat vzdy cestu tak, aby spala a ked tak strasne place, tak jej spievam - vtedy zabera len jedna pesnicka a to "pod horou pod horou cierne psica brese" to ju ukludni, aj ked niekedy po 20 minutach uz mi z toho sibe a odchadza mi hlas, ale zas co by sme nespravili pre tie nase deturence 😀 No a ked je tma, tak to je v nasom pripade amen tma, to nemozme ist nikam, bo krpanka ma z tmy uplnu paniku.
@ikusa11 nam to tiez nejde s tymi sackami, tak som sa dnes nastvala a kupila malej nocnik, tak snad sa nam tam zajtra vycika - dam vediet 🙂
Vcera ma krpanka prekvapila a docuvala mi do kuchyne a hned zacala upratovat, no neni zlata 😵 Uz som si aj myslela, ze zacne lozit, ale jej sa lubi stale len dozadu a uz teda zvladne riadnu streku. Pekne sa nam dava na styri a cvici, aj striesku robi, za chvilku ju budem asi nahanat po celom byte 😀
@boba82 no ja prikrmujem uz2 mes.ja davam cca jak ked spojis 2prst dokopz ale to varim vzdy na dve davky ale ja keby dam pol kila on zje ked spravis s vela masom zje menej ked bude viac zeleninova zje viac... 😀 nas spapa aj 180ml hustej polievky,ale on je taka kyselina riadna....
Baby,ktora to tu pisala,ze je babo odmieta jeden prsnik?zmenilo sa to?mne nelka nechce lavy uz druhy den, zlosti sa a place a pritom mlieko ide. 😒
@ikusa11 Nam sa moc podarilo odpobrat na prvy sup 😀 Malej som dala dole plienku, poumyvala som ju v lavoriku, nalepila som jej sacok, dala som ju bez plienky na postel na nepremokavu podlozku a dala som jej cajik. A hned sa mi vycurkala do sacika 🙂 Sikulka malinka 🙂
Maminky, co sa tyka Vigantolu... Dava sa denne 2 kvapky do 1 roka 🙂
@majjka1985 predpokladam ze davaju ako im kaze ich dr ja mam info od mojej dr 2kvapky 2 roky ...ci jedna kvapka alebo dve kazda to robime spravne 😀 a inak mne sa uz zadarilo dat aj viac...
😎
@ikusa11 mne doktorka poradila,aby som ju šupla do mikrotenoveho sačku,myslim tym nohy a potom ten moč preliala do skumavky.3lo to bez problemov,nemusiš nič lepiť,len nasunieš obyčajny mikrotenovy sačok na nožky a čakaš 😀
@sonika1901 dobry napad 🙂
@edita84 jej super, my mame dnes 7 mesiacikov 😵 Zelame vsetko dobre 😉
Dnes som krpanke objavila piaty prerazany zubok a horne obe jednotky ma nafucane ako kukuricky a na dotyk aj pohlad je uz vidiet zuby, takze sipim, ze do dvoch tyzdnov su zuby vonku. Za chvilku bude mat viac zubov ako mamina 😀 Normalne nechapem ako rychlo jej tie zubence rastu. Zadovazili sme si ten jantarovy nahrdelnik ako tu pisala Katka @katarina6. Mame ho od pondelka a zda sa mi, ze malinka uz neni taka umrncana - takze tuk tuk nech nam pomaha aj nadalej.
Pekny dnik vam zelam mamicky
Ahojte dievcata, len dnes som Vas objavila. My mame tiez augustove babatko (27.08.2011). Za chvilu budeme mat 6 mesiacov. Mame ale taky mensi problem. Od narodenia nam Zuzanka pekne spavala. Ked sme prisli z porodnice zobudila sa v noci len 2x, a takto krasne to bolo aj niekolko mesiacov a teraz?!?!Ked vecer po kupani zaspi o 20-40 minut sa zobudi a nie a nie zaspat. Niekedy je hore do 22,30-23,30. A pritom si sucha chudatko ocka... nemate niektora podobny problemik???
@andrejocka5 ahoj, spanok sa babatku meni a mozu ist aj zubky, vtedy je vsetko hore nohami ako u nas teraz 😉
Baby ja chodim jak ziva mrtvola, za noc 5x hore, stale poctivo kazde 2 hodiny na prsniku.
Mame doma milkoholicku 😀 Som si myslela, ze kasa vecer to malicko upravi, ale kdezeee, mala sa neda oklamat 🙄

@ikusa11 my sme monitor vobec nemali 🙂 JA som monitor 😀 😀