icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

sonika1901
9. mar 2012

@mima1311 vauuu,to už takto pekne stoji?Naša mala tiež stoji,ale musime ju držať za ruky a že by sa sama chytila postielky a postavila to nehrozí 🙂 a po štvornožky to tiež možem iba basniť 🙂

krhlicka
9. mar 2012

@susanq 😀 leda tak z pivneho kvetu

katarina6
9. mar 2012

Baby, malej sa na pravej rucicke vyhadzali 4 vyrazky - vyzera to ako pluzgier, take ako stipanec od komara ale je to viac napuchnute taka bublinka, jeden taky ma vacsi, a ostatne su malicke ale su tam.... Neskrabe si to, horucku nemala.....
Nema to zatial nikde inde iba na tej rucicke.....
Co to moze byt? Jedlo ma rovnake, nejedla nic nove, akurat sme jej nastrelili vcera nausnicky, moze to byt z toho nejaka alergia?

katarina6
9. mar 2012

@mima1311 No ja teda ziram!!!!!!! :-OOO Wau!!!! Fakt je to sikovne dietatko!!! nasa este stale vala sunky 😀DDD
@susanq precitam si ten prispevok, vyzera to poucne....
@krhlicka ... niet za co je to timova praca viacerych mamiciek! 🙂 ale som rada ze ten vyber netrval tak dlho ako vyber kocika 😀DD, to som studovala dlhsie :-P.... Na kociky este taketo tabulky nevymysleli potom by to tiez bolo lahsie.... 🙂

ikusa11
9. mar 2012

no baby,tak ste toho popisali,,,ja uz ani nepamatam k comu som sa chcela vyjadrit 😉 ale aspon viem co ma kto nove 🙂 my zajtra zaciname plavat,tak ja sa uz tesim,dufam,ze aj nelke sa bude pacit.chcela som sa spytat,ako reaguju vase deturky na cudzie prostredie,ludi?nelka nerada chodi po navstevach.ale obchodne domy jej nevadia 😝

bibina25
9. mar 2012

@ikusa11 tak Nelka bude shopaholic 😀

bibina25
9. mar 2012

@krhlicka inak aj nas drobec dnes krasne spi, doobeda 1 hod, na obed 1,5 hod a terza spi od 15.20, asi je to jarnou unavou 😉

susanq
9. mar 2012

@ikusa11 : u nas je to absolutne rovnake... nakupovat s malym mozem ist, to cumakuje ako o dusu a este sa rehoce na cele Tesco, ale akonahle niekto pride k nam alebo my niekam, najprv vyplesti oci, potom spusti rev a je cely cas nesvoj. Dokonca aj na starych rodicov, na manzelovych rodicov, ktori chodia menej casto, ako moja maminu. Maminku moju zboznuje, ale ta je u nas castejsie, takze je to asi o zvyku. Takze fakt neviem, co z maleho vyrastie :D

susanq
9. mar 2012

@katarina6 : hej, hej, pre mna to bolo nove, lebo som netusila, ako velmi moze ovplyvnit buducnost dietatka to, ako postupuje vo vyvoji. Ak preskoci co len jedno stadium, tak to ma nasledky... hm... tak to som asi rada, ze maly ide zatial podla tabuliek, ze sa nesnazi stat, ani sediet, ked este poriadne ani nelozi :D

vanilashot
9. mar 2012

@mima1311 Takže to máš tiež veselé 😀 😀 😀 to aby sme sa ani náhodou s nimi nenudili 😀 a najnovšie naša šuška začala spávať len raz do dňa.....vyspí sa a frčí znova ako naspídovaná veverička 🙂 šťastie, že okolo pol ôsmej večer sa jej vybijú baterky, a spinkáme 😀

ikusa11
9. mar 2012

@bibina25
@susanq no hej baby,len ja ju v tom obchodaku mam na rukach cely cas a ked pisem cely tak fakt cely,kocar mame na paradu.a nakup v nom. 🙂

ikusa11
9. mar 2012

@bibina25
@krhlicka panecku,tolko vam deti pospia?my dnes 15minut v aute cestou do obchodaku,o tri hodiny 15minut cestou domov z obchodaku a poobede este jedna 25minutovka 😲 ja nechapem,to jej akoze staci?este v koci sem tam pospi dlhsie,niekedy aj dve hodky a to som stastna ako blcha,ale niekedy aj v koci len pol hod.proste nic nieje iste....

bibina25
9. mar 2012

@ikusa11 a to moj maly este stale od 15,20 spi, len som mu v spanku dala o 19.00 trocha papkat 😀 😀 😀

gabika84
9. mar 2012

@katarina6 ahoj katus a nesniva sa ti uz aj o tych autosedackach? 😀 ja to uz kukam treti vecer 😖 takze ja idem asi do romerky, len este zistim, ci king alebo duo plus. o cenu mi az tak nejde, ale pozriem, aky je v nich vlastne rozdiel. k maxi cosi pearl este jeden dodatok: cena sice 225.- ale da sa do auta namontovat iba s original zakladnou, ktora v cene sedacky nie je a stoji dalsich 170,- takze dakujem pekne 😕 ale dizajn pekny 🙂

gabika84
9. mar 2012

takze rozdiely medzi king plus a duo plus:
- king je tusim o 7cm vyssi
- duo plus je o kilo lahsi
- pri king plus sa opierka a pasy nastavuju spredu, duo plus zo zadu
- king plus ma 4 pozicie na sklopenie, duo plus iba 3 (ci je vysledna "hlbka" sklopenia rovnaka neviem)
tieto 4 rozdiely su podla mna takmer zanedbatelne
- zasadny rozdiel je, ze king plus sa da pripevnit iba pomocou pasov, duo plus bud pasmi alebo systemom ISOFIX (nie som si ista, ci je isofix v cene, ale zda sa, ze ano)
- duo plus je teda takmer rovnaky, drahsi o 70 EUR kvoli moznosti isofix pripevnenia

krhlicka
9. mar 2012

@ikusa11 ale coby, to sa stalo prvykrat, dufam, ze nie posledny😀 ale dnes spi naozaj krasne, strazi ju moja mamina a uz od deviatej krasne spi, som ani nemusela tak skoro domov chodti z oslavy.....ze vsak treba kojit a hen, hviezdy drichmu, ani o svete nevedia 😀

krhlicka
9. mar 2012

@gabika84 aj ty strasis este o tejto hodine 😀 ja som prisla z oslavy a cakam, kym sa dieta prebudi na krmenie....od koly, co som popila tusim ani nezaspim 🙂

gabika84
9. mar 2012

uz len zistit, ci sa da isofix pripevnit aj v nasej Octavke, ak ano a je v cene autosedacky duo plus, tak kupim tu, ak nie, kupujem King plus. HOWGH! idem konecne spat 😅

gabika84
9. mar 2012

@krhlicka a ty co nespis? 😀 ja som mala cierne pivo a napriek tomu dieta nedrichme 🙄

gabika84
9. mar 2012

@krhlicka Dori spi od 9tej doteraz? waw 😨 gratulieren

krhlicka
9. mar 2012

@gabika84 ja ti nepovim, asi nam ju vymenili v noci zo stvrtka na piatok....mam take podozrenie 😀
ja som jednoznacne za plusko, kedze mame v aute isofix. Dobru nocku, vlep Bellinde velku pusu od nas rano 😉

gabika84
9. mar 2012

@krhlicka sak nevadi, ze vymenili, teda pokial nenajdes ziadne vajkaaa 😀 dobru, vlepim pusu o chvilu, ked sa zobudi. Belli furt mrnci, neviem, asi zuby alebo ten masac obrovsky...

krhlicka
9. mar 2012

@gabika84 jaaj dnes je spln?tak uz mi je to jasne, preco ja som cerstva jak ryba. To sa moc nevyspim, ked je mesiac jak moravsky kolac 🙄
a Belly sa asi derie dalsia ryza na svet, zlatusik, ked prejde brusko, tak idu zase zuby. Tieto babatkovske patalie 😒

katarina6
10. mar 2012

@gabika84 Ano uz sa mi veru o nich sniva!!! 🙄 ....
no.... a ako je to s tym polohovanim sedadla - da sa to duo plus polohovat aj pocas jazdy? to ma najviac zaujima.....
No ja urcite chcem s tym isofixom, my to mame aj na tejto autosedacke a je to fakt jednoduchsie len nakliknut.... Autosedacku vajicko vzdy berieme domov, pouzivam ju doma namiesto lehatka..... ale teda tu velku autosedacku nebudem vlacit domov 😀 ta bude zostavat v aute, este si na to kupim plachtu bielu na gumicku a to cez to vzdy prehodim v lete aby na to neprazilo slnko a neznicilo to......

gabika84
10. mar 2012

@katarina6 polohuju sa obe rovnako, packou vpredu, takze mozes sklopit aj pocas jazdy 😉

mima1311
10. mar 2012

@sonika1901 neboj , dockas sa , este si to uzi , teraz je malo mat oci aj na chrbte 😀 , neviem kedy zas co vyparati a kde si moze hlavku narazit ...

@katarina6 aj moj ma sem tam na tele , ruke , licku taku vyrazticku ako stipanec , ale zmizne sama od seba , tiez neviem vypozorovat z coho ...

@katarina6 ved nech vala , nechaj ju , este sa naskace dost 😀

@vanilashot no tak ja mam oproti tebe sedmospaca 😝 moj spi urcite minimalne 3 x denne , zalezi ci je doma ruch ci ticho , podla toho potiahne ...a vecer chodi spat medzi 18-19 a spinkava ponajnovsom az do 3 tej , vypije mliecko a este potiahne do 5 tej , potom uz nastupuje k nam do postele a zacinaju manevre , sme vsetci v pozore 😀 😀 😀

Viete co mi dnes urobil ? 😲 otvoril pec a vytiahol odtial plech 😠 este ze prazdny 😲 by bol vsetko na seba vykvasil 😠
no a dostal dnes to penove puzzle na zem , tu podlozku , auz lezka na mäkkom a teplom a on ho postupne zacal rozoberat a zut 😝 co je to za diiiiiite ? 😀 😀

susanq
10. mar 2012

ahojte kocky. Vzhladom na to, ze uz som si nastudovala Bukovskeho odpredu odzadu, tak som sa rozhodla ten komplet predat. Navod na prezitie aj Hned to bude anjelik. Najprv to ponukam vam, ci nemate niektora zaujem, knihy vyzeraju ako nove, ziadne somarske rohy nic, ja si knihy vazim, su moja tretia najvacsia laska po manzelovi a Danielkovi :D takze uplne ako funglac nova. Ak nemate zaujem, hodim to do bazaru. Papa

yashmin
10. mar 2012

@gabika84 isofix pripevnenie je na nezaplatenie :D

mima1311
10. mar 2012

@susanq cau , ja som tuto sadu pozerala v knihe , teda cena bola na nej zavratna , takze ostalo len pri pozreti ☹ ...i ked viem si cenu knizky vazit , milujem knihy , mam ich kopec a tu su vlastne dve , len skoda ze sa materska nedostava aspon 2 x do mesiaca 😀 😀 😀
Aku cenu ides dat ?

mima1311
10. mar 2012

@ikusa11 drzime palce az sa plavanie zapaci a nebude problem s adaptaciou prostredia 🙂 cakame na info 😀