icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

natalitimk
19. apr 2012

@danielka2ko -aj ja už našej začinam robiť krupicu z kravskeho mlieka ale musím dať aj cukor lebo bez cukru jej nechutí.
@katarina6 -počkaj si ked budeš mať druhe bude to oveľa jednoduchšie .tada ako kedy ale to druhé bude pozerať na to prvé,aspon u nás to tak funguje maly robí opičky a malá sa na nom zabáva.tak vtedy rýchle varím 🙂 upratujem 🙂 ranajkujem 😝

ikusa11
19. apr 2012

@danielka2ko ze klobasku 😀 😀 😀

ikusa11
19. apr 2012

@natalitimk napodobne,ked pride starsia zo skolky supnem nelku ku nej na koberec a ona tam bude na nu pozerat ako sa hra aj hodinu.a ja mam konecne cas coto porobit.

ikusa11
19. apr 2012

@krhlicka k tej ofinke,preco neostrihat ked je dlha a ide do oci?len ju nestrihaj do rovna ale vyces ju hore a cvakni aby nebola ako podla serbla,ale skor taka postupna.ja som starsej strihla na 6mesiacov,tiez mala dlhu,nelke netreba,ona ma len taku smiesnu kratku ofinku 🙂

ikusa11
19. apr 2012

no mne ta nelka stale nesedi,pada doboku,dozadu.kedy to uz ma sediet,vie niekto?ona ani nechce sediet,hned vystrie nozky a ani nahodou zohnut.musim ju posteklit a vtedy zohne.

sima.p
19. apr 2012

@ikusa11 sorry že píšem, len náhodou mi prišla "pod ruku" Tvoja otázka - ale v pohode nestresuj, že v 8-mich mesiacoch ešte padá do boku.... Dieťatko vie sedieť vtedy, ked sa vie samo posadiť, najlepšie ked najvprv štvorkuje a z toho sa posadí. Mne moje baby začali sedieť v cca 9-tich mesiacoch...

krhlicka
19. apr 2012

@ikusa11 vdaka za tip na ofinku 😉 so sedenim sa nestresuj, radsej nech nesedi, ked sama nevie, neskor by mohla mat skoliozu. Nasa sedi, ale sama sa tiez neposadi. Potom sa chvilu hra posediacky, a o chvilu je na chrbatiku alebo sa prekoprcne na brusko 😀

ikusa11
19. apr 2012

baby,viete co spravila prave oija nelka?nechala som ju na tej detskej podlozke a isla som jej vybrat jogurt z chladnicky,pridem a ona za tu chvilu odkusla z tej podlozky velkost asi ako velky necht a zjedla to 😖 😖 sa cudujem,ze sa s tym nezadusila,poriadne som sa zlakla.dufam,ze to vykaka.

mima1311
19. apr 2012

@ikusa11 no pekne , teda to je pirana 😀 neboj sa urcite to pojde von , je to mäkke 😉 , jednej znamej mala zjedla magnetku 😲 vysla von 😉 , hladali ju dva dni 😝 😀

natalitimk
19. apr 2012

@ikusa11 -zda sa že Nelkam chutí hocičo-našej som našla v stolici asi 15cm dlhu nitku 😒 netuším kedy ju schrrúmala 😝

kosodrevina
19. apr 2012

@ikusa11 čítam tu o ofinke... a my sme práve podľa šerbľa ☹(( ako to mám, prosím Ťa vyčesať? akoby som jej chcela spraviť fontánku? či? poraď prosím..... išli jej vlásky do očí, povery o nestrihaní do roka som tvrdo odignorovala.... ale formu som nedomyslela.... (možno práve preto sa to nemá strihať 🙂)))
inak ja som práve pre to, že moja herečka začala hrýzť, zrušila penové puzzle.... 🙂 normálne to začalo byť nebezpečné.. teraz sa mece na takých tenkých matracoch...

mima1311
19. apr 2012

Baby vy takto pozorne skumate obsah plienky ? 😀 😉 ja ked maleho prebalujem , to je sup sup hotovo , hlavne utekat s plienkou rychlo prec a vetraaaaaaat , darmo chlapi 😀 😀 😀 a momentalne mame nalozene aspon 3-4 x denne , neva - beh mi nezaskodi 😝 😝 😝 😀

ikusa11
19. apr 2012

@kosodrevina ano presne tak ale iba ofinku zaces dohora a cvakni,ale pozor aby si nebrala aj vlasky z vrchu hlavy,iba ofinku. 😉
tak vidim,ze aj tato podlozka je nebezpecna a to som si hovorila,.aky super kutik ma nelka 😒

ikusa11
19. apr 2012

@mima1311 ja este aj vlasy taham malej z ritulky,boze 😒 tak ma taha stale,pritom cop mam,ale vlasy sa jej pacia 🙂 a asi aj chutia 😒

kosodrevina
19. apr 2012

@ikusa11 ďakujem... počkám, kým zas trochu podrastú a urobím herečku 🙂

mima1311
19. apr 2012

@ikusa11 jooooj vlasy aaaauuuuuu, 😲 staci spomenut a hned bolest citim , u nas to iste 😖 , neskutocne skutuje , tiez vyberam stale spomedzi prstikov ☹ a k tomu stipe ,, a vzdy na tom najnevhodnejsom , najbolestivejsom mieste ,, 😀 myslim cici , aby nedoslo k nedorozumeniu 😝 ked tak lezime na posteli , ide sa postavit draaaaap a uz si len chytam 😀

bejka82
19. apr 2012

@danielka2ko no mne tú krupicu ešte zakázala 😕 ale možno preto že máme nábeh na alergiu. 😅

bejka82
19. apr 2012

@ikusa11 no naša dnes papala syr, ja som narýchlo jedla vypr.syr a samozrejme aj ona chcela. tak som jej dala dole strúhanku (pretože to jej chutilo najviac) a išla sa zadrhnúť za syrom 😝

bejka82
19. apr 2012

@mima1311 joooj to aj moja štípe, prestne na tie isté miesta a aj do krku. minule sa na mňa mm tak divne pozeral, ja že čo to aj ja na krku taký riadny červený fľak. som sa smiala, že čo si myslel, že by som stíhala niečo iné pri tom našom malom vrtichvostíku 😀

ikusa11
19. apr 2012

@bejka82 tak to radsej syr ako gumena podlozka 😀 😀 a cucfleky ti mala robi,heeeej??

ikusa11
19. apr 2012

@kosodrevina alebo dobehli do kosic a pristrihneme 🙂

bejka82
19. apr 2012

@ikusa11 hej hej 😀 😀 tie puzzle aj moja žuje ale ešte si z toho neodkúsla 😅

bejka82
19. apr 2012

aha, no a po novom na plávaní sa ma niekedy drží ako kliešť vačšinou na začiatku. no a samozrejme začo sa chytí a ťahá?. no za plavky 😝 a nie a nie pustiť. som aj povedala kamoške aby občas hodila po mne očko či náhodou niečo nekuká čo nemá 😅 však by ma vystrelo 😕

mima1311
19. apr 2012

@bejka82 vsak ak je co ukazat , skoda schovavat 😝 😝 😝 😀 tiez som uz par x mala velky vystrih na tricku natiahnuty skoro az po pupok 😲 😀

bejka82
19. apr 2012

@mima1311 však práveže už nie je čo ukazovať ☹ 🙂

mima1311
19. apr 2012

@bejka82 aaaaale prosim ta , to len my baby sme na seba take prisne 😉 chlapi taky narocni niesu 😝 😀 hlavne ze je cosi , ci ? 😀

krhlicka
19. apr 2012

Caute, aj my mame doma malu ,,tyranku" 😀 skriabe, stipe, vylupuje oci, snazi sa vyskrabnut mi znamienka na rukach...a sticovanie je tusim najoblubenejsia cinnost 😒 au au
@bejka82 len si uzivajte plavanie, ako to len zvladas na 7dmu? my vtedy vstavame a som ako zombie, nie to este vychystat seba a malicku na plavanie a dorucit sa tam 😉
@mima1311 pozerala som foto maleho vytrznika ako bol funglacik, ej uz vtedy mal tie okale sibalske, chutnucky bol a aj je 🙂
@danielka2ko klobaska 😀
@kosodrevina @ikusa11 aj my sa tmolime na penovom puzle, baby neblaznite, vsak ledva som ho nainstalovala, snad ho mala nepoje tak rychlo....nebolo lacne 😝

gabika84
19. apr 2012

@bejka82 ked Beli v meste niekde v restike stahuje moj vystrih, tak sa jej vzdy pytam, ci nam hlada noveho tatina 😀

mima1311
19. apr 2012

@krhlicka ach jaj to boli casy 😀bol tam kde som ho dala .... teraz je vsade 😀 😀 😀 momentalne drak spi , chalupa upratana , tesim sa na zajtra , opät to roztocime 😝 😀

kosodrevina
19. apr 2012

@ikusa11 dík, keď budem mať cestu, veľmi rada ponuku využijem 🙂