Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
@danielka2ko ze klobasku 😀 😀 😀
@natalitimk napodobne,ked pride starsia zo skolky supnem nelku ku nej na koberec a ona tam bude na nu pozerat ako sa hra aj hodinu.a ja mam konecne cas coto porobit.
no mne ta nelka stale nesedi,pada doboku,dozadu.kedy to uz ma sediet,vie niekto?ona ani nechce sediet,hned vystrie nozky a ani nahodou zohnut.musim ju posteklit a vtedy zohne.
@ikusa11 sorry že píšem, len náhodou mi prišla "pod ruku" Tvoja otázka - ale v pohode nestresuj, že v 8-mich mesiacoch ešte padá do boku.... Dieťatko vie sedieť vtedy, ked sa vie samo posadiť, najlepšie ked najvprv štvorkuje a z toho sa posadí. Mne moje baby začali sedieť v cca 9-tich mesiacoch...
baby,viete co spravila prave oija nelka?nechala som ju na tej detskej podlozke a isla som jej vybrat jogurt z chladnicky,pridem a ona za tu chvilu odkusla z tej podlozky velkost asi ako velky necht a zjedla to 😖 😖 sa cudujem,ze sa s tym nezadusila,poriadne som sa zlakla.dufam,ze to vykaka.
@ikusa11 -zda sa že Nelkam chutí hocičo-našej som našla v stolici asi 15cm dlhu nitku 😒 netuším kedy ju schrrúmala 😝
@ikusa11 čítam tu o ofinke... a my sme práve podľa šerbľa ☹(( ako to mám, prosím Ťa vyčesať? akoby som jej chcela spraviť fontánku? či? poraď prosím..... išli jej vlásky do očí, povery o nestrihaní do roka som tvrdo odignorovala.... ale formu som nedomyslela.... (možno práve preto sa to nemá strihať 🙂)))
inak ja som práve pre to, že moja herečka začala hrýzť, zrušila penové puzzle.... 🙂 normálne to začalo byť nebezpečné.. teraz sa mece na takých tenkých matracoch...
Baby vy takto pozorne skumate obsah plienky ? 😀 😉 ja ked maleho prebalujem , to je sup sup hotovo , hlavne utekat s plienkou rychlo prec a vetraaaaaaat , darmo chlapi 😀 😀 😀 a momentalne mame nalozene aspon 3-4 x denne , neva - beh mi nezaskodi 😝 😝 😝 😀
@kosodrevina ano presne tak ale iba ofinku zaces dohora a cvakni,ale pozor aby si nebrala aj vlasky z vrchu hlavy,iba ofinku. 😉
tak vidim,ze aj tato podlozka je nebezpecna a to som si hovorila,.aky super kutik ma nelka 😒
@ikusa11 ďakujem... počkám, kým zas trochu podrastú a urobím herečku 🙂
@ikusa11 jooooj vlasy aaaauuuuuu, 😲 staci spomenut a hned bolest citim , u nas to iste 😖 , neskutocne skutuje , tiez vyberam stale spomedzi prstikov ☹ a k tomu stipe ,, a vzdy na tom najnevhodnejsom , najbolestivejsom mieste ,, 😀 myslim cici , aby nedoslo k nedorozumeniu 😝 ked tak lezime na posteli , ide sa postavit draaaaap a uz si len chytam 😀
@danielka2ko no mne tú krupicu ešte zakázala 😕 ale možno preto že máme nábeh na alergiu. 😅
@kosodrevina alebo dobehli do kosic a pristrihneme 🙂
aha, no a po novom na plávaní sa ma niekedy drží ako kliešť vačšinou na začiatku. no a samozrejme začo sa chytí a ťahá?. no za plavky 😝 a nie a nie pustiť. som aj povedala kamoške aby občas hodila po mne očko či náhodou niečo nekuká čo nemá 😅 však by ma vystrelo 😕
Caute, aj my mame doma malu ,,tyranku" 😀 skriabe, stipe, vylupuje oci, snazi sa vyskrabnut mi znamienka na rukach...a sticovanie je tusim najoblubenejsia cinnost 😒 au au
@bejka82 len si uzivajte plavanie, ako to len zvladas na 7dmu? my vtedy vstavame a som ako zombie, nie to este vychystat seba a malicku na plavanie a dorucit sa tam 😉
@mima1311 pozerala som foto maleho vytrznika ako bol funglacik, ej uz vtedy mal tie okale sibalske, chutnucky bol a aj je 🙂
@danielka2ko klobaska 😀
@kosodrevina @ikusa11 aj my sa tmolime na penovom puzle, baby neblaznite, vsak ledva som ho nainstalovala, snad ho mala nepoje tak rychlo....nebolo lacne 😝
@ikusa11 dík, keď budem mať cestu, veľmi rada ponuku využijem 🙂

@danielka2ko -aj ja už našej začinam robiť krupicu z kravskeho mlieka ale musím dať aj cukor lebo bez cukru jej nechutí.
@katarina6 -počkaj si ked budeš mať druhe bude to oveľa jednoduchšie .tada ako kedy ale to druhé bude pozerať na to prvé,aspon u nás to tak funguje maly robí opičky a malá sa na nom zabáva.tak vtedy rýchle varím 🙂 upratujem 🙂 ranajkujem 😝