icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

kosodrevina
19. apr 2012

@krhlicka no penové puzzle ani nehovor, cez 30 ečiek som zaň dala...... ale ich čas ešte príde..... možno máš také, čo držiaaaaa....

krhlicka
19. apr 2012

@kosodrevina zatial jej velmi nezachutili 😉
@gabika84 koketa mala, takto ta odstrojuje? joj, to som si spomenula, ze ked som bola tehu, mala som saty. Hrdo som si vykracovala po korze a che....spredu vsetko ok, ale zo zadu mi bol vidno cely kufor 😔 esteze som nebola naostro ako celebrita che 😝

natalitimk
19. apr 2012

no a kočiar predaný 🙂 -teraz rýchle kúpiť golfač.Aj mi bude smutno za našim kočiarikom,už to nie je male babo ☹ čudny pocit som si nemyslela že za kočiarom budem smutit ☹

krhlicka
19. apr 2012

@natalitimk a to nebudete chodit v sportiaku?som myslela, ze v golfaci sa vozia deticky tak od roka 😕sice uz nemame ani my najmensie babatka 🙂

bejka82
19. apr 2012

@gabika84 tak toto bolo dobré 😀 😀 😀 😀

bejka82
19. apr 2012

@krhlicka to aj ja si tak predstavujem, že golfáč si zaobstarám cca okolo roku a + 😕

bejka82
19. apr 2012

@krhlicka nám plávanie vyhovuje o 7h lebo malinká vstáva o 5:30 po novom 5h 😝 a o 8 ide spinka a ja som si už zvykla (čo iné mi ostáva 😅 😀 ). to akurát končíme na plávaní, síce už pri obliekaní trošku protiví ale v aute už spinká len prenesiem a uložím na posteľ a už chruníme 🙂 joj som veľmi rada že som šla na to plávanie aspoŇ 2x do týž. nemusím ráno von s kočíkom 🙂 😅.

krhlicka
19. apr 2012

@bejka82 o 5tej 😕 skusila si ju este natriasat, aby pospala?lebo aj Dory vstane o 5:30, ale nedam jej ziadnu sancu buntosit 😝 ty si cislo!ze nemusim rano von s kocikom.... pocuj neposleme ich von same tie nase princezne, ved uz su dost velke 😀

bejka82
19. apr 2012

@krhlicka ja už radšej vstanem o tej 6h už som sa dosť natriasala ked bola menšia a už to nechcem risknúť. ale už by to ani nešlo lebo niekedy keď ju chcem ukludniť na rukách tak mi to už nedovolí už sa dvíha 😅 ja jej tam dám hračky a ešte chvílu sa pohrá a potom šup k nám do postele a to už ťuká do ocka aby vstal 😀 😀 😀 a vačšinou ju zoberie a ja si ešte pospím 😅
noooo, však naša herečka ešte stále nezaspí vnútri, pchch 😝 minule bola hore 5h a to som čakala že mi odpadne hocikde no možno ale nie moje dieťa 😎 tak som musela von 😀 aj som ju skúšala uspať no ale márne. ale už to neriešim, keď sme tak prežili zimu 😝 tak teraz mi to už je jedno 😎 😎

dnes ráno bola úžasná, schovala sa mi za mantinel (čo mám okolo post. čiže medzi postielku a mantinel) a keď ma počula len to nadvihla a vykukla z tade 😀 😀 a nahodila holywoodsky úsmev 😀 😀 som myslela, že ju zožeriem....

dadulajda
19. apr 2012

@natalitimk ani nevrav o kociku..ja mam uz golfac objednany,ale dako sa mi nechce rozlucit s tymto velkym hebedom. 😀 uz sme si tak zvykli,viem vzdy kde co je v akom vrecku. 😉 teraz hladam len vyhovorky,ako ostatnych doma presvedcit,ze 2 kociky na chodbe neni luxus. 😀

krhlicka
19. apr 2012

@bejka82 hviezdicka mala, takato opica je z nej 🙂 to je take chutne, ked sa hraju tito nasi krpci. My sa hrame kukuk s plienkou, zakryjeme hlavicku:,,Kde je DOrotka?," a ked si ju mala stiahne tak zakricime: ,,Tuuuuu". Uplne vidno ako malicka len na to caka, ze ked sa odhali, tak my zakricime 🙂
@dadulajda jaj kociky, tych nie je nikdy dost....potrebujem aj maly aj velky, potom taky stredny....no hruza, snad to pochopia aj u vas doma 😉

bejka82
19. apr 2012

@krhlicka to sme sa aj my hrali, ale už ju to nebaví. to sa hral ocko a robil jej čáry-máry a šibrinkoval nad ňou s plienkou a potom ju s ňou zakryl 😀 😀 ona sa išla z toho pocikať 😀 😀

ikusa11
19. apr 2012

@gabika84 😀 😀 sa cudujem,ze este noveho tatina nenasla

ikusa11
19. apr 2012

@bejka82 a uz aj potapate?

ikusa11
19. apr 2012

@dadulajda golface maju male kolieska na zimu,takze ten velky tazky sa na dalsiu zimu este vyuzije.dobra vyhovorka,nie?

bejka82
19. apr 2012

@ikusa11 to ešte len príde, ale ja ju asi nepotopím. ja sa toho bojím a vyzerá to tak, že ani ona to nebude mať rada 😅 tak uvidíme

natalitimk
20. apr 2012

@ikusa11 -pri prvom som mala golfač aj cez zimu,ne dedine a úplna pohoda,ak sú kvalitne tak vydržia.A zasa po poli chodiť nabudeme,hadam 🙂

natalitimk
20. apr 2012

@dadulajda -no ja som predala po prvom tak skoro e teraz aj pri malej 🙂 nemam to kde skladovať kedže vajíčko už nepotrebujeme ani vaničku tak nech neklesá na cene.A aký ste kupili golfač?

dadulajda
20. apr 2012

@ikusa11 a na buducu zimu sa budu este nosit v kociari??? 😕 teda ja neviem..Pato je moje prve babo 😀
@natalitimk ja som chcela tento velky hlavne preto,ze maly v nom stravil dost casu,bolo to hrackarstvo,postielka,vsetko...a je taky lahko identifikovatelny 😅 ja som si ho chcela nechat na ihrisko,ze ma maly lahko najde...ale vravim je strasne hebedo.a kupila som Hauck.

dadulajda
20. apr 2012

inak toto bol moj sen- Stockholm stroller 😵

susanq
20. apr 2012

fiiiha, kocky, aky golfac? co to je? my sme kupili peg perego GT3 s tym, ze v tom maly proste vydrzi stale, az kym nehodime kocik do garaze nadobro... to vazne treba kupovat aj nejaky golfac? to su mi novinky...

mima1311
20. apr 2012

Riesite kociky ? ...my sa uz vozime v golfaci davno , kupili sme ho do auta ako cestovny kocik ale musim povedat ze ho vzdy vytahujem a vozime aj po vonku 🙂 , aj deti s nim najradsej chodia , mame este okrem neho 3 dalsie 😀 ale to su take sunky , jeden este taky ak si pamätate pruteny hlboky ,, faaaaajne sa v nom kolisalo,, 😝 ten je na balkone , ale uz ho dam prec , lebo mi tam aj tak maly spat nebude , by som ho musela retazami obviazat 😀 tak pojde na povalu , alebo ho predam ako starozitnost 😀 nechcete ? 😝 a potom este jeden trojkombinaciu a jeden sportak ktory som dost vyuzivala kym sme nekupili tie golfky , len ten bol do auta tazky a neskladny ...tento golfacik ,, peg perego,, je tiez vlastne kombinovany , da sa v nom vozit aj ako v hlbokom , aj v sportovom , da sa super zlozit , len som si dlhsie zvykala na to ze nema prehadzovaciu rucku ... 😉

katka121
20. apr 2012

@susanq
@mima1311 Aj my sme kúpili golfáč - keď sa ešte trocha oteplí, budeme ho stále mať v aute, a bude sa hodiť aj do dovolenku, my stále kamsi trajdáme, takže bude využitý na 100 % a na zimu sa zase vytiahne veľký športiak..... kúpili sme cosatto bob

ikusa11
20. apr 2012

@dadulajda tak moja simonka bola v kociari az do 2rokov a 2mesiacov,kym nesla do skolky.ona sa strasne rada vozila,to bola taka parada.keby mohla,tak sa vozi doteraz 🙂

ikusa11
20. apr 2012

@susanq golfac je lahky skladny kociar,ktory nezaberie cely kufor v aute a je super aj na behanie po obchodoch.pozrela som aky mas ty teraz,tiez je to taky vatsii a asi nie najlahsi koc,hm?

susanq
20. apr 2012

@ikusa11: hej, hej, je vacsi, ale viac menej to teraz ocenujem, lebo s nim chodim aj nakupovat pocas poobednej prechadzky s drobcom a tam sa mi toho urcite zmesti viac, ako do golfaca :D kazdopadne, mne zatial maly poobede proste spava v kociku, my vyjdeme z domu a on je tuhy ako stolverka. ked si potrebujem doma nieco porobit, nalozim do kocika, priviazem opratmi, dam na balkon a maly spi ako dudok. Ako to mate vy? spia vam deti na vychadzkach alebo cumakuju? Ja uz som z toho zmatena, lebo ked som vonku s malym, tak stretavam mamicky a ich deticky proste sedia cumakuju a mne pripadaju, ze su to deticky v Dankovom veku. Mozno sice nemam odhad, lebo Danko vyzera vacsi, ale teda kazde jedno dieta proste nespi, ale sedi a cumakuje. Ja som teda rada, ze maly spi a nevymysla, ze to mam ako zaruceny uspavaci prostriedok, lebo poobede mi v postielke nebude spat ani za toho anciasa...

ikusa11
20. apr 2012

@susanq tak mne nelka trosku pocumakuje,potom pospi polhodinku,potom zas cumakuje .a potom sa zacne zlostit a ideme domov.

natalitimk
20. apr 2012

@krhlicka -naša bola v športiaku od februara kedže spať v kočiari nechcela ☹ a všetko ju zaujimalo 😨 a kedže už pekne sedí a je už teplo že už fusak nepotrebujeme tak už ju dam do golfača,ved to je to iste kupim taky aby mal vystuženy chrbát 🙂
@ikusa11 -som sa chcela spytať kedy oslavuje Nelka meniny?našej som to dala na31maja 🙂 či

ikusa11
20. apr 2012

@natalitimk noooo,my sme oslavili 3.januara 🙂 my sme tak mali v kalendari.

natalitimk
20. apr 2012

@ikusa11 -ale to bolo v českom nie,ja ked som si dala do googlu rozšírený kalendár tak mi naskočil 31maj 😒