Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
@kosodrevina zatial jej velmi nezachutili 😉
@gabika84 koketa mala, takto ta odstrojuje? joj, to som si spomenula, ze ked som bola tehu, mala som saty. Hrdo som si vykracovala po korze a che....spredu vsetko ok, ale zo zadu mi bol vidno cely kufor 😔 esteze som nebola naostro ako celebrita che 😝
no a kočiar predaný 🙂 -teraz rýchle kúpiť golfač.Aj mi bude smutno za našim kočiarikom,už to nie je male babo ☹ čudny pocit som si nemyslela že za kočiarom budem smutit ☹
@natalitimk a to nebudete chodit v sportiaku?som myslela, ze v golfaci sa vozia deticky tak od roka 😕sice uz nemame ani my najmensie babatka 🙂
@krhlicka nám plávanie vyhovuje o 7h lebo malinká vstáva o 5:30 po novom 5h 😝 a o 8 ide spinka a ja som si už zvykla (čo iné mi ostáva 😅 😀 ). to akurát končíme na plávaní, síce už pri obliekaní trošku protiví ale v aute už spinká len prenesiem a uložím na posteľ a už chruníme 🙂 joj som veľmi rada že som šla na to plávanie aspoŇ 2x do týž. nemusím ráno von s kočíkom 🙂 😅.
@krhlicka ja už radšej vstanem o tej 6h už som sa dosť natriasala ked bola menšia a už to nechcem risknúť. ale už by to ani nešlo lebo niekedy keď ju chcem ukludniť na rukách tak mi to už nedovolí už sa dvíha 😅 ja jej tam dám hračky a ešte chvílu sa pohrá a potom šup k nám do postele a to už ťuká do ocka aby vstal 😀 😀 😀 a vačšinou ju zoberie a ja si ešte pospím 😅
noooo, však naša herečka ešte stále nezaspí vnútri, pchch 😝 minule bola hore 5h a to som čakala že mi odpadne hocikde no možno ale nie moje dieťa 😎 tak som musela von 😀 aj som ju skúšala uspať no ale márne. ale už to neriešim, keď sme tak prežili zimu 😝 tak teraz mi to už je jedno 😎 😎
dnes ráno bola úžasná, schovala sa mi za mantinel (čo mám okolo post. čiže medzi postielku a mantinel) a keď ma počula len to nadvihla a vykukla z tade 😀 😀 a nahodila holywoodsky úsmev 😀 😀 som myslela, že ju zožeriem....
@natalitimk ani nevrav o kociku..ja mam uz golfac objednany,ale dako sa mi nechce rozlucit s tymto velkym hebedom. 😀 uz sme si tak zvykli,viem vzdy kde co je v akom vrecku. 😉 teraz hladam len vyhovorky,ako ostatnych doma presvedcit,ze 2 kociky na chodbe neni luxus. 😀
@bejka82 hviezdicka mala, takato opica je z nej 🙂 to je take chutne, ked sa hraju tito nasi krpci. My sa hrame kukuk s plienkou, zakryjeme hlavicku:,,Kde je DOrotka?," a ked si ju mala stiahne tak zakricime: ,,Tuuuuu". Uplne vidno ako malicka len na to caka, ze ked sa odhali, tak my zakricime 🙂
@dadulajda jaj kociky, tych nie je nikdy dost....potrebujem aj maly aj velky, potom taky stredny....no hruza, snad to pochopia aj u vas doma 😉
@ikusa11 -pri prvom som mala golfač aj cez zimu,ne dedine a úplna pohoda,ak sú kvalitne tak vydržia.A zasa po poli chodiť nabudeme,hadam 🙂
@dadulajda -no ja som predala po prvom tak skoro e teraz aj pri malej 🙂 nemam to kde skladovať kedže vajíčko už nepotrebujeme ani vaničku tak nech neklesá na cene.A aký ste kupili golfač?
@ikusa11 a na buducu zimu sa budu este nosit v kociari??? 😕 teda ja neviem..Pato je moje prve babo 😀
@natalitimk ja som chcela tento velky hlavne preto,ze maly v nom stravil dost casu,bolo to hrackarstvo,postielka,vsetko...a je taky lahko identifikovatelny 😅 ja som si ho chcela nechat na ihrisko,ze ma maly lahko najde...ale vravim je strasne hebedo.a kupila som Hauck.
fiiiha, kocky, aky golfac? co to je? my sme kupili peg perego GT3 s tym, ze v tom maly proste vydrzi stale, az kym nehodime kocik do garaze nadobro... to vazne treba kupovat aj nejaky golfac? to su mi novinky...
Riesite kociky ? ...my sa uz vozime v golfaci davno , kupili sme ho do auta ako cestovny kocik ale musim povedat ze ho vzdy vytahujem a vozime aj po vonku 🙂 , aj deti s nim najradsej chodia , mame este okrem neho 3 dalsie 😀 ale to su take sunky , jeden este taky ak si pamätate pruteny hlboky ,, faaaaajne sa v nom kolisalo,, 😝 ten je na balkone , ale uz ho dam prec , lebo mi tam aj tak maly spat nebude , by som ho musela retazami obviazat 😀 tak pojde na povalu , alebo ho predam ako starozitnost 😀 nechcete ? 😝 a potom este jeden trojkombinaciu a jeden sportak ktory som dost vyuzivala kym sme nekupili tie golfky , len ten bol do auta tazky a neskladny ...tento golfacik ,, peg perego,, je tiez vlastne kombinovany , da sa v nom vozit aj ako v hlbokom , aj v sportovom , da sa super zlozit , len som si dlhsie zvykala na to ze nema prehadzovaciu rucku ... 😉
@ikusa11: hej, hej, je vacsi, ale viac menej to teraz ocenujem, lebo s nim chodim aj nakupovat pocas poobednej prechadzky s drobcom a tam sa mi toho urcite zmesti viac, ako do golfaca :D kazdopadne, mne zatial maly poobede proste spava v kociku, my vyjdeme z domu a on je tuhy ako stolverka. ked si potrebujem doma nieco porobit, nalozim do kocika, priviazem opratmi, dam na balkon a maly spi ako dudok. Ako to mate vy? spia vam deti na vychadzkach alebo cumakuju? Ja uz som z toho zmatena, lebo ked som vonku s malym, tak stretavam mamicky a ich deticky proste sedia cumakuju a mne pripadaju, ze su to deticky v Dankovom veku. Mozno sice nemam odhad, lebo Danko vyzera vacsi, ale teda kazde jedno dieta proste nespi, ale sedi a cumakuje. Ja som teda rada, ze maly spi a nevymysla, ze to mam ako zaruceny uspavaci prostriedok, lebo poobede mi v postielke nebude spat ani za toho anciasa...
@krhlicka -naša bola v športiaku od februara kedže spať v kočiari nechcela ☹ a všetko ju zaujimalo 😨 a kedže už pekne sedí a je už teplo že už fusak nepotrebujeme tak už ju dam do golfača,ved to je to iste kupim taky aby mal vystuženy chrbát 🙂
@ikusa11 -som sa chcela spytať kedy oslavuje Nelka meniny?našej som to dala na31maja 🙂 či
@natalitimk noooo,my sme oslavili 3.januara 🙂 my sme tak mali v kalendari.
@ikusa11 -ale to bolo v českom nie,ja ked som si dala do googlu rozšírený kalendár tak mi naskočil 31maj 😒

@krhlicka no penové puzzle ani nehovor, cez 30 ečiek som zaň dala...... ale ich čas ešte príde..... možno máš také, čo držiaaaaa....