icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

kvixa
20. feb 2011

@11jannka11 aaale , to sa hadam po narodeni zmeni.. ved ani ten moj nechape moje problemy. Dnes ma priserne boli brucho ,krize, som nevyspata, tak som si lahla na gauc , ze si pospim ale kde...zabudni .10 min. nato co som sa dostavala do fazy spanku sa maly tak tasol o stolik, ze ma len vystrelo 😠 . plinka plna, ako keby do nej stali obaja, no katastrofa a maly hladny 😝 😀 😀 co uz som sa musla postavit a dat ho doporiadku. a len som vstala stary uz lezal pod dekou namiesto mna! nezabi ho !! 🙄 🙄 🙄 ...chlapi su nemozní- cest vynimkam....

kvixa
20. feb 2011

@kvixa a uz ajveselo chrape!

gabika84
20. feb 2011

@jankaamartin ahoj jani. ja som mala taky problem, ale v 5. a 6.tom tyzdni, nie uz takto neskor. dostala som na to hormonalne tabletky a prestalo to. rada je tu iba jedina: co najskor k doktorovi! drzim palecky ;)

gabika84
20. feb 2011

@andiy veru prve, tak som z toho vsetkeho trochu mimo 😅 esteze mame ten internet 😝 ja som si len mrkla fotku co tu mas, tak som myslela, ze aj tvoje prve. potom pozeram blizsie a ty uz dve kocky doma. tak snad bude do tretice chlapec nie? 😉

andiy
20. feb 2011

@gabika84 chlapcovi by sme sa velmi potesili,po dvoch babach chcem vyskusat aj chlapca 😀 😀 ale dolezite je nech je to zdrave 🙂 dve a dokonca uz jednu dospelu (18r) 😉 😉 a vy by ste chceli dievca ci chlapca? mate mena vybrate ci este ste nerozmyslali?? 😵

jankaamartin
20. feb 2011

@gabika84 no ja som bola dnes na pohotovostnej,a na telefone s mojou doktorkou,bábo je v poriadku a zajtra idem k mojej,,,,dufam,že to bude ok,,,,velmi sa bojím

cabellera
20. feb 2011

@mary021 No skúšala som už asi všetko, no teraz zabrala jedna pecka...prírodná voda šaratica 😖 , je hnusná ako blen, horká, brrr 🙄 , ale je prírodná a pomáha 🙂

cabellera
20. feb 2011

@gabika84 No, to ma nenapadlo, aj ja som mala problém s ľavým vaječníkom, zrasty ☹ , asi si ho dám skontrolovať skor ako na poradni 😉

K tomu problému, ja mám dojem, že to bude aj z magnézia, poľavuje svalstvo, tak ked je schopný povoliž maternicu, aby bola v kľude, tak sú zrejme v kľude aj moje drobky a nechce sa im pracovať 😠 , ale šaratica to vyriešila 😎

mary021
20. feb 2011

@cabellera No tak súper, že aspoň niečo zabralo. Ja osobne by som z nej asi skôr blínkala. Mne teraz pomáha ráno jogurt a za takú hoďkú úž idem.

cabellera
20. feb 2011

@jankaamartin Ahoj, ja som začala krvácať v ôsmom týždni, presne 25.12, 2:38, ten čas a dátum do smrti nezabudnem. Hned o 3:30ma zavreli do nemocnice na dva týždne 😒
Mala som hematom, ten tam šarapatil. ALE, podľa môjho cyklu som presne vtedy mala mať menzes a on aj prišiel 😠 , doktorka povedala že na začiatkoch je to bežné, aj dokymu som povedala, že zbytočne budem v nemocnici, že mám menzes a budem krvácať do štvrtka aj ked mi dajú čokoľvek, aj tak bolo, krámy mi skončili vo štvrtok a bol kľud, akurát beriem magnezium, ascorutin a duphaston 😒

Tiež vraj môžeš začať krvácať po styku, ja to neviem, mám ho zakázaný do 20tt 😖
Ale ak ti to neskončí, chod radšej do nemocnice....

cabellera
20. feb 2011

@mary021 Super, ale mne moc jogurt nepomôže, laktóza mi spôsobuje zápchy 😒 Ten blen pijem so sirupom, tak pisalo na fľaške, tak sa to ešte dá a bez sirupu by som aj ja isto blinkala 😖

gabika84
20. feb 2011

@cabellera to som rada, ze si nasla sposob, co ti pomaha. mozem sa ta spytat, ci uz mas vysledky z tych prvych krvnych testov, resp. vies aka hodnota PAPP A ti vysla? a este v akych jednotkach, lebo aj tie sa odlisuju. mala by si to mat v materskej knizke. dakujem moc. lebo ja som z tych mojich vysledkov nejaka zmatena... mne vysli aj zle vysledky aTPO, co poukazuje na stitnu zlazu ☹ ale je to divne, pretoze ja som problemy so s.zlazou v zivote nemala, ani nikto z nasej rodiny...tak neviem. poslali ma kvoli tomu este na endokrinologiu ☹

gabika84
20. feb 2011

@andiy tak ti budem drzat palce, nech je to chlapcek a ty drz mne, nech je to dievcatko 😀 mena rozmyslam, ale moc este neriesim, pretoze do porodu sa to isto 100krat zmeni 😉

cabellera
20. feb 2011

@gabika84 A kedy ti brali krv, mne brali iba úplne na začiatku a v nemocnici v osmom týždni, ked som sa pýtala na tie gen, testy tak až 9.3 mi budú robiť, ale neviem prečo až tak neskoro ☹

gabika84
20. feb 2011

@cabellera no mne brali krv tusim v 12-13tom a teraz mi robili tie geneticke v 16tom. v 20tom tyzdni idem na morfol. ultrazvuk. to prve sa vola prenatalna dg v 1. trimestri. ked roztvorim teh. knizku je to na druhej strane. zistovala sa tam o.i. tvoja krvna skupina, pocet krviniek a pod.

cabellera
20. feb 2011

@gabika84 Ano, presne, čítala som o tom, ale mne to nerobili, až medzi 18-20tt mi budú. Vtedy ked sa mal robiť ten v 13-14 týždni som ležala v horúčkach s doktorkou na telefone ☹
Takže nové informácie budem mať až 9.3 😒 , ked už všetci vedia na čom sú ja sa budem triasť

gabika84
20. feb 2011

@cabellera neboj, ja aj tak neviem na com som, pretoze polovica tych vysledkov este neprisla (uz je to mesiac od odberu) a vysledky tych gen. testov vraj tak o 2-3 tyzdne, vraj keby boli zle, tak zavolaju aj skor, ak bude vsetko v poriadku, tak sa to dozviem az na dalsej poradni 18.3. ach jaj, to cakanie je hrozne ☹

emily3
20. feb 2011

ahojte, ja som bola na AFP testoch minuly tzyden a v stredu idem na kontrolu..ale nejak nestresujem kvoli vysledkom.. beriem to ako rutinu, kebz som mohla bz som na tie testz ani nesla...ale co uz... mne sa zda ze to rychlo leti, asi preto ze nemam cas sledovat ze som tehu 😅

cabellera
20. feb 2011

@gabika84 Presne, to čakanie, toho sa bojím, že ošediviem 😖 No, ja si ešte počkám, 17 dní ☹ a potom budem šalieť. Inak ja mám taký panický strach z odberov krvi, že sa jej tam stále skoro zložím, a keď viem že sú ešte také dôležité, tak určite so mnou šľahne 😨

cabellera
20. feb 2011

@emily3 Ahoj, no pri 4-roch ratolestiach sa ani nedivým, že nestíhaš sledovať svoje tehu 😉
Ja som prvý krát, tak je to také VAU, to určite bolo aj u teba 🙂
My prvotehuľky sa trasieme na všetko čo sa bude diať 😖

gabika84
20. feb 2011

emily sa ti necudujem, ze to beries ako rutinu 🙂 ale chapes, moje prve, takze je to to jedine, nad cim teraz premyslam. no nic, vsetkym drzim palecky, nech su vysledky v poriadku 😉

emily3
20. feb 2011

@gabika84 @cabellera hej chappem vas, bola som taka ista...kasdy den pred zrkadlom som sledovala ako rastie brucho..vlastne teraz to robim tiez ale nie kazdy den... 😅 ... a tesim sa na drobceka a dufam ze bude vsetko ok

jankaamartin
21. feb 2011

@cabellera no ja som krvacala jednu noc,hned rano som sla do nemocnice a tam ma vysetrili doktor povedal ze na ultrazvuku nič nevidi ziadne krvacanie,tak neviem,dnes idem k svojej doktorke tak uvidim co a ako,dufam,že to bude v poriadku,uz nešpinim

little84
21. feb 2011

ahojte,vie mi niekto poradit,ci sa v tehotenstve moze pit urologicky caj?

11jannka11
21. feb 2011

@little84 ahoj ja som mala zapal mocovych ciest a urologicky caj mi kazal pit gynekolog ja som mala s brusnicami vraj to malemu neuskodi len treba pytat taky kde na obale nepisu ze ho nesmu tehotne 😀 su totiz rozne druhy

11jannka11
21. feb 2011

@kvixa no sak dufam lebo je lenivy a len obskavovat by sa nechal to ho naucila moja sikovna skoro svokricka ta mu este teraz skace kolo zadocka tag hadam ked bude babo nebudem mat doma 2 to by ma piclo xi xi 😀

gmartina
21. feb 2011

@cabellera ja ti úplne rozumiem, tiež som mala strašné nervy...a ked mi konečne došla sms s vysledkami ,tak som ešte hodinu revala z tých nervov 🙂 najhoršie je to čakanie. ja som bola dnes v poradni, zasa mi brali krv na tu druhú genetiku, tak už vidím, ako za par dni začnem hysterčiť, kým mi pridu vysledky...zatiaľ som ešte kľudná, videla som drobca, je krásny, veľký a to je nádhera...inak, mne odbery nevadia, bála som sa ihiel, tak som sa hecla, šla darovať krv a prešlo to...a stala som sa pravidelným darcom, teraz mi to už nerobí nič 😀

andiy
21. feb 2011

@gabika84 Jasné,my planujeme Nicol,Nataša alebo Nikolas,Dávid 🙂

kvixa
21. feb 2011

@11jannka11 😀 😀 😀 😀 😀
no chalani su taky mamickarsky 🙂 jeeeeeeeeeej zajtra ides ,ze? hned mi napis.. davam tip : dievčatko 🙂

11jannka11
21. feb 2011

@kvixa xi xi no ja som tag zvedava hlavne aby to nase male sa ukazalo joj tag tipujes dievcatko xi xi ja zas chalana svagrina ma na 90%dievcatko je o tyzden neskor jak my xi xi
😀 😀 to by potom svokra bola natesena 2 baby po 3 chalanoch