icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

11jannka11
21. feb 2011

@europa2 dufam ze uz mi pn ukonci inak uz ma doma zeru mrle nemozuem spavat spim cca 4 hodky denne a to je malo na moj stav si myslim uvidime
😀

kvixa
21. feb 2011

@11jannka11 no, tak to by ju určite potešilo. ja si myslim, ze aj ja budem mat babu 😀 ved uvidime-ja az 18 .3 😅 😝 najradsej by som sla namiesto teba zajtra. 😀

11jannka11
21. feb 2011

@kvixa xi xi ja bych to potom do 18.3 nevydrzala uz vobec ja sa tesim hadam bude uz vsetko ok a pusti ma od 1,3 do prace juj moc by som uz chcela ist do prace
😀 😀

kvixa
21. feb 2011

@11jannka11 ved ani a asi nevydrzim 😀 😀 😀 😀 😀 no a narobis sa este dost- oddychuj kym mozes 😉

11jannka11
21. feb 2011

@kvixa viem fnuk ale tag ja by som aspom medzi ludi chcela joj mam uz z toho furt zatvorena doma a minimalne vychadzky traumu
😀 😀 😀

mimi109
22. feb 2011

ahojte, môžem sa pridať ? tiež čakáme na august bábo, zatiaľ máme termín 7.8. 🙂

gmartina
22. feb 2011

@mimi109 ahoj, no jasné, pridaj sa ...ako sa máš? ako si užívaš tehotenstvo? ja mám termín 5.8., mám sa skvele, ani neviem, že sa niečo deje 🙂 a včera som videla drobca na utz..je krásny, veľký 🙂 čo ty?

little84
22. feb 2011

@11jannka11 ahoj,dakujem za odpoved,dufam ze aj mne ten caj pomoze ako tebe 🙂

mimi109
22. feb 2011

@gmartina no zatiaľ si tehotenstvo moc neužívam nakoľko má stále trápia ranné nevoľnosti 😒 a veľkú nádej tomu nedávam žeby konečne ustúpili, pri prvom tehu som prevracala celých 9 mesiacov 😀 akurát idem zajtra do poradne tak uvidím čo je nové 🙂

a už máte vybraté dáke mená pre drobca ? 😵

danielka2ko
22. feb 2011

ahojte vsetky maminy a buduce maminy 🙂 ja mam termin 14.8, uz niektora viete, co budete mat? povie mi to uz v 19.tyzdni, vtedy mam poradnu, dakujem 🙂

11jannka11
22. feb 2011

@little84 ja som ho pila 3krat na krizoch nosim ladvinak a je super musim si davat pozor na prechladnutia ja som na to dost hakliva a isto zabere 😀

11jannka11
22. feb 2011

@kvixa tag tvarime sa ako dievcatko na poradni vsetko super ale vraj nam este moze dorast pipik lebo este sa vytvaraju pohlavne organy tag iste na 100% v 20tt ked budeme mat 4d joj uz nech sme tam a konecne som si vybojovala aby ma vypisal do prace som zvedava co bude lebo keby sa necitim dobre a zacnu napuchat ruky nohy tag mi da naspat pn 😀 😀 😀

danielka2ko
22. feb 2011

drzim prsty 🙂 aj ja som momentalne na PN, stale sa mi vracala nadcha a tak, tak som musela aj antibiotika vybrat :(

mimi109
22. feb 2011

@danielka2ko v 19 tt ak bude bábo dobre otočené už ti doktor(ka) môže povedať pohlavie bábätka 🙂

mimi109
22. feb 2011

no tie PN - ky nezávidím 😀 bola som doma celý január lebo som v robote ochorela a skoro ma doma šiblo, nemala som ani vychádzky , 2 týždne som prerobila a zas doma, len teraz som s dcérkou na očr - ke už 10 dní ale idem vo štvrtok do práce ,dúfam už budeme zdravé

danielka2ko
22. feb 2011

no uz by som chcela vediet, co to bude 🙂 vcera som tu citala vselijake tipy, podla ktorych sa to da rozpoznat, ale ja nemam ani nijake zvlastne chute, ani mi vobec nebyva zle, ani neviem, ze som tehotna 🙂

kvixa
22. feb 2011

@11jannka11 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej , no krasa, tak gratulujem 😀 uz nic nedorastie 😀 😲 ja som zas chora, to je uz na nervy 😀 amly tiez uz tahame 4 tyzden doma 🙄 zacina mi sibat z toho..asi behnem aj ja zo sebou pre nejake lieky nech sa uz z toho dostanem konecne..

danielka2ko
22. feb 2011

@kvixa no ja som sa tiez najprv snazila liecot sama (kopu vitaminov, cajiky a tak) no stale sa mi to vracalo spat, teraz som uz doma 3.tyzden a az ked som vybrala antibiotika, tak sa to konecne upravilo, hlavne zapalove hodnoty v krvi

kvixa
22. feb 2011

@danielka2ko boze mi ani nehovor, dalsie 3 tyzdne by som nevydrzala to by uz boli pomaly3 mesiace medzi 4 stenami
😠 😠 ja dufam, ze zajtra uz bude dobre 😅 snad

11jannka11
22. feb 2011

@kvixa no tag ja dufam ze uz bude fajn stale som nahuhnana mam sopel ale to je asi alergiou fnuk no dufam ze pipik nedorastie bo vraj este rastu tie pohlavne organy tag dufam ze uz to dievcatko ostane teraz zas moj herec rozhodol ze meno vybere on lebo vraj ho urobil tag ma nasral ze som povedala ze uz mu meno vybral sused xi xi 😀 😀

danielka2ko
22. feb 2011

@11jannka11 😀 😀 my sa tiez nemozeme zhodnut na chlapcenskom, ja chcem Michal, po mojom ocovi, no manzel zasadne nesuhlasi, ale iny navrh nedal 😀

11jannka11
22. feb 2011

@danielka2ko no mne sa paci Rebeka a on ze nie ze chce Vanesu lenze u mna ju maju 3 kamaratky uz mi to pride otrepane a chalanske bud Timotej alebo Leo a on ze co za debilne hnusne mena radsej keby mi pomahal ale miesto toho je somnou len cez vikend a aj to ma vzdy riadne vytoci lebo nedokaze pochopit ze som citliva ze som nikdy taka nebola ze to prehanam no chapes chlapi 😀 😀

danielka2ko
22. feb 2011

chapem, chapem 😀 mne sa paci Nela, Karolina a Natalia, aj Rebeka je velmi pekne, no a chlapcenske neviem, to bude tazke 😀

kvixa
22. feb 2011

@11jannka11 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
my mame tamarku
a chalanske adam, matej, adrian... neviem este

11jannka11
22. feb 2011

@kvixa chcela som lukas ma ho svagor chcela som tomas svagrina mateja ma sestra tag mne ostali uz len tieto co sa mi tag naj pacia a on furt to svoje ze po ockovi uz by bol 6 jaro v nasej rodine a to mi nasi hned povedali ze aby som to uz nedavala lebo uz teraz su nezhody co sa nevie o kom je rec no a on furt len to svoje joj ma porazi z neho chlap jeden hnusny
😀 😀 😀

danielka2ko
22. feb 2011

@kvixa no matej je pekne, moj brat je matej 🙂 aj adam

11jannka11
22. feb 2011

@danielka2ko mne sa paci aj karolinka ale to mi hned skrtol aj sofiu a viktoriu ze su to hnusne a nechce ani rebeku joj ma porazua z neho 😀

mimi109
22. feb 2011

my máme ( teda ja 😀 muž má za úlohu jedno z nich vybrať ) pre chlapca Martin alebo Michal a pre dievčatko bude boj 😀 to sa nevieme dohodnúť , muž chce Michaela , mne sa strašne páči Lilian alebo Sára ale to on nechce , tak uvidíme k čomu nakoniec dospejeme

kvixa
22. feb 2011

@danielka2ko 🙂 no ved v tom kalendar velmi na vyber nie je z chalanskych 😀

kvixa
22. feb 2011

@kvixa no aj tomasko je pekne ale zas mam super priezvisko Šprochová, tak by to nešlo do uši. to by bol taký šš 😀