icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

gmartina
24. feb 2011

@danielka2ko ja mám zasa rodinu ďaleko, naposledy som ju videla cez Vianoce a to som bola v 6.tt, takže ešte nikto netipoval...chystám sa tak za 2 týždne ukázať domov, tak uvidím, čo povedia mne 🙂 a či som tiež opeknela 😀 ja zatiaľ tiež nič nekupujem, mám pocit, že by som to zakríkla, to začnem tak v 6.-7. mesiaci, skôr je to zbytočné, len by mi to zaberalo miesto 🙂 no a ako hovoríš, už mi moja mamina ukazovala, že začína nakupovať, ešte že máme ten skype, takže pár vecí ma doma čaká

jojinta
24. feb 2011

🙂 pridavam sa k vam ... ja mam termin na 15.8. 🙂 sa tesim

susanq
24. feb 2011

gmartina: dakujem za odpoved... no ja nemam problem si priplatit, len ked som povedala mojej lekarke, ze by som po antibiotikach rada mala sono, aby som pocula tlkot srdiecka, tak povedala, ze to nie je dovod 🙂 som s nou spokojna, ale obcas mi pride prilis chladna a neochotna mozno nie je to spravne slovo, lebo vzdy poradi, odpovie, ale len ked sa jej clovek na nieco spyta... od prveho tehotenstva ocakavam viac, ako len pristup lekarky, ktora ma xy rodiciek a je to pre nu rutina. pre mna to rutina nie je 🙂 tiez by som chcela mat sono na kazdej poradni...

gmartina
24. feb 2011

@susanq no, takého by som chcela aj ja 🙂 tiež v tom svojom vidím, že som jedná z x ďalších tehotných ...no ale čo už, po tej kauze s odchodmi lekárov, čo tu boli som rada, že mám aspoň nejakého. Aj keď teda musím povedať, že jeho ochota sa výrazne zvýšila po tom, čo som mu zaplatila tie prachy za nadštandard 😀 ale to mi nevadí, hlavne, nech to všetko kontroluje a hlavne nech vidím toho svojho prcka...nabudúce si nechám natočiť video, tak budeme mať pamiatku, ako náš Spiďa rastie 🙂

gmartina
24. feb 2011

@jojinta ahoj...šťastné tehotenstvo prajem 🙂 poriadne si to užívaj... 15.8. máme výročie svadby, to by sa mi tiež páčil taký termín, ale mne ho nejak stále posúvajú skôr, takže už ho mám 5.8. 🙂 aj keď to je jedno, hlavne nech je v poriadku. Čo ty? ako sa cítiš?

little84
24. feb 2011

@11jannka11 ok,tak este dnes a mozno zajtra si dam a potom prestanem,uz mi je dobre..a odlozim ten caj na neskor,ak by sa mi tazkosti nahodou vratili..ale dufam ze uz nie 🙂

boba82
24. feb 2011

ahojte dievcata,

citam vas dlhsie, ale vzhladom k tomu, ze som nemala celkom dobre vysledky, nemala som odvahu sa k vam pridat...no dnes som sa dozvedela dobre spravy, vysledky su dobre a 12.8. cakame chlapceka 😉 prajem vsetkym krasne tehulkovanie, co najmenej stresu a vela, vela zdravicka!!! 🙂

11jannka11
24. feb 2011

@little84 no pohodke len si davaj poyor na kriye abz si ich mala v teple inak uy ho pit nemusis xi xi 😀 😀

little84
24. feb 2011

krize mam v teplucku stale,dost som na ne citiliva vseobecne a teraz uz duplom,chodim naobliekana ako maco 😀

kvixa
24. feb 2011

@11jannka11 no ti to pôjde rýchlejšie 😀 dnes som bola u dr.už som to nemohla vydržať vnoci mi bolo hrozne. mi dala penicilin a pamycon.. tak hadam bude lepsie zajtra pozajtra. 😀

mimi109
24. feb 2011

ahojte, ja som bola dnes po 2oj týždňovej " pauze " v prááááááááci 😀 unavená som ako konisko 😀 ale som rada , že som zas medzi ľudí šla a dnes mi 1x nebolo zle , žeby ranným nevoľnostiam pomaly odzváňalo ???

mimi109
24. feb 2011

mariolka86 ty si odkiaľ ? v pase máš že okres Čadca, ja som tiež z Čadce 😵

11jannka11
24. feb 2011

@kvixa no tag ja myslim ze po tom peniciline to povoli mne to pomohlo a bolo mi hned lepsie a pamycon je fajn tag dufam ze ti to pomoze ja sa uz tesim do prace dufam ze tam zas neochoriem juj uz nech je teplejsie
😀 😀

susanq
24. feb 2011

boba82: tak to je super, ze to takto dobre dopadlo. drzim palce do buducna 🙂 a takto skoro uz vies, co cakate? aj ja chcem :D ja mam termin 17.8., ale na dalsie usg idem az 29.3. a bohvie, ci bude nieco vidno 🙂

boba82
24. feb 2011

ahoj @susanq, vzhladom k tomu, ze som mala zle vysledky, absolvovala som vcera amniocentezu, a dnes mi volali kvoli vysledkom, nastastie vylucili gen. vady, takze to dopadlo dobre, este ma o tri tyzdne caka morfol.ultrazvuk, tak dufam, ze vysledky budu tiez dobre...pri tej amnio som mala moznost vediet pohlavie, takze mi ho aj prezradili 🙂 Este vymysliet pre neho nejake meno, to uz bude asi tazsi oriesok🙂 tiez prajem vsetko dobre a krasne tehulkovanie 😉

kvixa
24. feb 2011

@11jannka11 určite - snad sa konečne vyspim , no dnes ešte asi nie ale zajtra určite. a akudavku si mala? mne dala 500 kazdych 6 hodin. a ja este 3 roky doma a do roboty 😀 😀 😀 😀 juuuuuuuuuuuuuuuj to je dlhoo🙂 uz by som aj šla. ale aj tak dobre, ved nie je roboty nikde.

gabika84
24. feb 2011

@danielka2ko dakujem 🙂 presne tak to aj dnes dopadlo. dr. povedala, ze zatial malo babo tych hormonov dost, nech sa nebojim. ale moja stitna zlaza ocividne nestiha pracovat za dvoch 😒 a kedze nedostatok tychto hormonov ma vplyv na vyvoj mozgu babatka, tak budeme musiet hormony dodavat vo forme tabliet. budu ma sledovat kazde 2 mesiace. nie som z toho nadsena, ale snad to vsetko dobre dopadne.

gabika84
24. feb 2011

@boba82 gratulujem k chlapcekovi 🙂 vela zdravicka prajem.

gabika84
24. feb 2011

@susanq aj ja som bola zatial len raz v 12tom tyzdni, teraz pojdem na usg v 20 tyzdni. ale minule som poprosila dokiho ci by mi mohol pozriet "akoze" vajecnik, lebo ma pobolieva, tak spravil usg a ja som drobca znovu videla. potvrdil cinnost srdca aj spravnu velkost a to mi stacilo. takze bud zamienka alebo si priplatit. 🙂

boba82
24. feb 2011

@gabika84 dakujem, tiez prajem krasne tehulkovanie🙂

11jannka11
24. feb 2011

@kvixa ja som mala 800 kazdych 8 hodin to bolo dost aj na kona xi xi a vraj to u nas v praci vyzera hrozne tag ja neviem ci som urobila dobre ze som tlacila na dokiho aby ma vypisal juj az mam teraz lepy
😒 😒

kvixa
25. feb 2011

@11jannka11 aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ved uvidis, ked bude zle, tak sa das zas vypisat 😀 no to si mala dost vysoku davku 😖

11jannka11
25. feb 2011

@kvixa no ved mala ale mala som strasne zle vysledky krvi aj v moci tag na 2 krta mi tie testy opakovala aby si bola ista
😀 😀

kvixa
25. feb 2011

@11jannka11 juj no hlavne ze je uz vsetko ok 😀 a mozes sa veselo pustit do prace... ja som dnes sama mamina mi zobrala na cely den maleho, tak ma trochu casu pre seba. no doteraz som robila nechty a teraz kamoske pracu so skly ale potom si uz lahnem a nohy hore 😀 😀 😀 😀

andiy
25. feb 2011

Tehuľky,máte tu niektorá TP okolo 9.augusta? 🙂 🙂

ivka1603
25. feb 2011

@andiy
Andy, nejako vám to tu mrzne, prečo si odišla z našej témy? 🤐

krhlicka
25. feb 2011

Ahojte augustove mamicky, ak mozem, pridam sa k vam, aj my cakame letne babatko 11.8. 🙂

11jannka11
25. feb 2011

@kvixa je super aspom ze mamina ti ho vezme ja myslim ze ten odyx naozaj raz za cas treba aj tej zenskej
😀 😀 😀 a ved poviem ako bolo v praci idem na poobednu po 2 mesiacoch doma

kvixa
26. feb 2011

@11jannka11 😀 no tak nechaj nech robia za teba 🙂 no to je tak raz za uhorsky rok, ze mi ho vezmu..

gmartina
26. feb 2011

@krhlicka ahoj ahoj, tak vitaj medzi nami...ja mám TP 5.8., veľmi sa teším, že to vyšlo na leto, bude teplo, bude to krásne. AKo sa máš ty? a ako si užívaš tehotenstvo?