Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
Ahojte baby,
už viete ,či si budete zazmluvnovat lekára k porodu???
@danielka2ko ahoj,ano tiez prve, vytuzene, sranda, ten isty rocnik
@mimi109 Ahoj,som z Čierneho,a ty priamo z Cadce? kedy mas termin?
@gmartina ahoj matka, dakujem 🙂
aj my sa tesime, ze nase babatko bude letne a snad august nebude velmi horuci.
Ja som mala prve 3 mesiace velmi pohodove, az teraz mam malu dusicku, ako dopadne Triple test,
ci je babatko v poriadku. Prvy skrining do 13 tyzdna sme zmeskali, vdaka tomu, ze som bola chora.
Ale pevne verim,ze je vsetko v poriadku 🙂
A ty sa mas ako? Uz riesite vybavicku?
ahoj krasny den zelam 🙂
@krhlicka no tiež dufam, že nebudem rodiť niekde v 30 stupnoch 🙂 ale aspoň bude teplo, vždy lepšie teplo ako zima. Ja som tiež mala doteraz úplne pohodové tehotenstvo, vlastne doteraz ani neviem, že som tehotná 🙂 Tými stresmi som si prešla tiež, je to fakt na nervy, ja som si to zažila už pri prvom triple teste, pri druhom som už bola kľudnejšia...a výsledky mi došli za dva dni, tak som sa ani nestresovala, čakala som ich neskor ..takže drobec je v poriadku a to je do najdôležitejšie, čo môže byť. Inak výbavičku zatiaľ vôbec neriešim, príde mi to skoro, to začnem tak za 2-3 mesiace 🙂 teraz je zima, nechce sa mi behať po obchodoch...a ty?
@gmartina Ja v tom ešte nemám jasno, budem rodit cisárskym....., pri prvej som mala dohodnutého lekára, ale išla som o 3 týždne skor, a ten lekár bol na dovolenke, takže ma odrodil- tiež cisársky doktor, ktorý mal práve službu, a všetko dopadlo super 🙂 Ale v tomto prípade neviem, tiež sa mi to zdá zbytočné, ale čo ak.....???? Nechcem privolávat nič zlé .....
@maruskatt tak u teba je to iné, ak vieš, že budeš rodiť cisárskym...to by som možno aj ja zvažovala...ale takto, keď je (zaklopem) všetko v poriadku, tak mi to prídu ako zbytočne vyhodené peniaze... Okrem toho, svojho doktora by som si k pôrodu nevolala a nepoznám iného, ktorému by som extra dôverovala
ahoj, ja som už v pohode, zo začiatku som mávala také mierne nevolnosti, sem-tam ma pichne ..... 😉 ako to prežívaš ty????
@andiy S výbavičkou zatial čakáme, kým si bude lekár istý, čo to bude, ale mám nejaké vec po malej, a takiež máme v rodine 2-mesačnú slečinku, ale láka ma nakupovat už niečo, asi začnem s neutrál farbami. Jediné čo som zatial kupovala bol pás do auta, na šoférovanie. a ty si ako na tom s výbavičkou?
@maruskatt presne ako ty...zacnem nakupovat az ked budem vediet pohlavie na 100% 🙂 zatial mam nieco kupene (ak chces mrkni album ) 🙂 akurat pozeram kociky 🙂 tiez cakam s kocikom,lebo ak bude chlapcek tak modry by som chcela a keby dievcatko tak ruzovy alebo fialovy 🙂 a co som objednala tak to je babysatka 🙂
Ahojte kocky, nechcete ist do sukromneho fora medzi augustovky 2011?

@andiy Ahoj, ja mám termín zatial 10.8. :o)