icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

maruskatt
26. feb 2011

@andiy Ahoj, ja mám termín zatial 10.8. :o)

maruskatt
26. feb 2011

Ahojte baby,
už viete ,či si budete zazmluvnovat lekára k porodu???

mariolka86
26. feb 2011

@danielka2ko ahoj,ano tiez prve, vytuzene, sranda, ten isty rocnik

mariolka86
26. feb 2011

@mimi109 Ahoj,som z Čierneho,a ty priamo z Cadce? kedy mas termin?

krhlicka
26. feb 2011

@gmartina ahoj matka, dakujem 🙂
aj my sa tesime, ze nase babatko bude letne a snad august nebude velmi horuci.
Ja som mala prve 3 mesiace velmi pohodove, az teraz mam malu dusicku, ako dopadne Triple test,
ci je babatko v poriadku. Prvy skrining do 13 tyzdna sme zmeskali, vdaka tomu, ze som bola chora.
Ale pevne verim,ze je vsetko v poriadku 🙂
A ty sa mas ako? Uz riesite vybavicku?
ahoj krasny den zelam 🙂

gmartina
26. feb 2011

@krhlicka no tiež dufam, že nebudem rodiť niekde v 30 stupnoch 🙂 ale aspoň bude teplo, vždy lepšie teplo ako zima. Ja som tiež mala doteraz úplne pohodové tehotenstvo, vlastne doteraz ani neviem, že som tehotná 🙂 Tými stresmi som si prešla tiež, je to fakt na nervy, ja som si to zažila už pri prvom triple teste, pri druhom som už bola kľudnejšia...a výsledky mi došli za dva dni, tak som sa ani nestresovala, čakala som ich neskor ..takže drobec je v poriadku a to je do najdôležitejšie, čo môže byť. Inak výbavičku zatiaľ vôbec neriešim, príde mi to skoro, to začnem tak za 2-3 mesiace 🙂 teraz je zima, nechce sa mi behať po obchodoch...a ty?

gmartina
26. feb 2011

@maruskatt ahoj...ja už viem 🙂 žiadneho lekára si zazmluvať nebudem, príde mi to zbytočné ...som optimistka, verím, že budem mať rýchly a pohodový pôrod, tak to potrebovať nebudem. Aj keď samozrejme viem, že sa to ešte môže stokrát zmeniť...a ty?

maruskatt
26. feb 2011

@gmartina Ja v tom ešte nemám jasno, budem rodit cisárskym....., pri prvej som mala dohodnutého lekára, ale išla som o 3 týždne skor, a ten lekár bol na dovolenke, takže ma odrodil- tiež cisársky doktor, ktorý mal práve službu, a všetko dopadlo super 🙂 Ale v tomto prípade neviem, tiež sa mi to zdá zbytočné, ale čo ak.....???? Nechcem privolávat nič zlé .....

gmartina
26. feb 2011

@maruskatt tak u teba je to iné, ak vieš, že budeš rodiť cisárskym...to by som možno aj ja zvažovala...ale takto, keď je (zaklopem) všetko v poriadku, tak mi to prídu ako zbytočne vyhodené peniaze... Okrem toho, svojho doktora by som si k pôrodu nevolala a nepoznám iného, ktorému by som extra dôverovala

andiy
26. feb 2011

@ivka1603 ale neodisla 🙂 len nejak nestiham 🙂 čo máš noveho?

andiy
26. feb 2011

@maruskatt jéééj tak o den neskor ako ja 🙂 ako sa citiš? 🙂

maruskatt
26. feb 2011

ahoj, ja som už v pohode, zo začiatku som mávala také mierne nevolnosti, sem-tam ma pichne ..... 😉 ako to prežívaš ty????

maruskatt
26. feb 2011

@andiy a čo čakáš ty? u mna je to zatial chlapec, ale nieje to isté .... 😉

andiy
26. feb 2011

@maruskatt ja tiez dobre,sem tam ma boli podbrusko.... ja este neviem co cakam ale verim v chlapca 🙂 ake sa Vam mena pacia? 🙂

maruskatt
26. feb 2011

@andiy tak mne sa páčia Alex, Max ,ale manželovi Matej, Matúš, takže ak to bude naozaj chlapec ,tak ustúpim a dáme Mateja, malej som vyberala meno ja ......... Ale stále tomu neverím,že chlapec, stále som verila v dievča,ale neviem prečo 😉 Ale je to v podstate jedno....

andiy
26. feb 2011

@maruskatt ved je 🙂 krasne mena my sme sa zhodli na Nikol / Nikolas 🙂 ale možno ešte zmeníme 🙂 Max je pekne meno a paci sa mi aj Maxim 😀 vybavicku pomaly chystate ci? 🙂

maruskatt
26. feb 2011

@andiy S výbavičkou zatial čakáme, kým si bude lekár istý, čo to bude, ale mám nejaké vec po malej, a takiež máme v rodine 2-mesačnú slečinku, ale láka ma nakupovat už niečo, asi začnem s neutrál farbami. Jediné čo som zatial kupovala bol pás do auta, na šoférovanie. a ty si ako na tom s výbavičkou?

andiy
26. feb 2011

@maruskatt presne ako ty...zacnem nakupovat az ked budem vediet pohlavie na 100% 🙂 zatial mam nieco kupene (ak chces mrkni album ) 🙂 akurat pozeram kociky 🙂 tiez cakam s kocikom,lebo ak bude chlapcek tak modry by som chcela a keby dievcatko tak ruzovy alebo fialovy 🙂 a co som objednala tak to je babysatka 🙂

maruskatt
26. feb 2011

@andiy práve som mrkla do tvojho albumu, a je ten masážny olej dobrý? Používam krem Elastiq , a ten je tiež dobrý. A kočík tiež rozmýšlam pri dievčatku nad fialovým, a značku máš vybratú ??? U mna vyhráva Concord Neo, Casualplay...

andiy
26. feb 2011

@maruskatt Je vynikajuci,odporucam 🙂 Značku ešte nemam oblubenu 🙂 zatial mrkam kociky na kočíkovo.sk ....a ty na akych strankach pozeras? 🙂

maandy
26. feb 2011

Ahojte kocky, nechcete ist do sukromneho fora medzi augustovky 2011?

maruskatt
26. feb 2011

@andiy pozerám kočíky na svetkocikov.sk, aj brendon.sk, ale ja hlavne pozerám tie Concordy..... takže to dám do vyhladávača a popozerám....

maruskatt
26. feb 2011

@maandy ahoj, chceli by sme, ako sa tam dostaneme??

maandy
26. feb 2011

@maruskatt napiste tejto kocke "cuttysark" a ona vas tam prida... 🙂
Rozoberame tam rozne zaujimave veci a mame tam aj dolezite linky, ktore vas mozno budu zaujimat.

andiy
26. feb 2011

@maruskatt ja teraz pozerám Concord Proton Peacock 2010 vaničku je krásna pre chlapčeka 🙂 veru páči sa mi asi kazdy druhy kocik,som zvedava aky vyberieme 😅

maruskatt
26. feb 2011

@andiy Ja som do neho zbláznená, už som ho skúšala, no úžasný je 😀

andiy
26. feb 2011

@maruskatt 😀 super 🙂 velmi pekny je a je stabilny,dobre sa s nim manipuluje??

maruskatt
26. feb 2011

@andiy Velmi dobre sa vozí, uplne lahúčko, najskor som mala pochybnosti kvoli tým malým predným kolieskam, ale je vážne super, nemá chybu.

andiy
26. feb 2011

@maruskatt ved aj mna tie male kolieska odradzaju od vsetkych kocikov co ich maju,pretoze sa bojim,ze s kocikom ani nepohnem,ked bude sneh 😅

maruskatt
26. feb 2011

@andiy To napadlo aj mna, a už som čítala asi milion diskusií a že vraj ide dobre aj po snehu ...