Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
@jankaamartin jasneee ze farbime 😉 ved este kym mame cas na to, aby sme boli kocky s make upom, nafarbenymi vlasmi so strihom a nalakovanymi nechtami, tak preco nie? 😀 potom uz na to mozno nebude cas. inak mimochodom, ja mam super kvalitne nechty teraz, kiez by im to vydrzalo aj po porode. ziadne lamanie, stiepenie, nic, no paraada. 🙂
Mne robi cvicenie velmi dobre, citim sa tak viac v pohode a som rada, ze
sa aspon hybem, aj ked to neprehanam. Cvicim hatha jogu, ta je taka pokojna,
ziadna velka namaha, ziadne potenie. Su to skor dychove cvicenia a natahovanie, podobne gravid joge.
Ale co ked cvicim a potom sa navecer napchavam hala bala... na striedacku sladke, slane 😉
Pribrala som zatial 3kg, ale nebola som stihla pred tehotenstvom, ja som sa zagulatila v priebehu roka od svadby o nejakych 7kg, lebo som prestala cvicit.
@krhlicka presne tak som to mala aj ja....také tie otázky 😀 nenápadné samozrejme, ale ako si ťa obzerajú - je tehotná alebo tučná? 🙂 tak teraz si myslím, že už to skončilo...lebo tiež nie som najštíhlejšia...takže sme na tom asi rovnako...tiež sa práve preto snažím cvičiť, mám fitloptu, tak si hopsám ...a úplne mi sedí aj to priberanie po svadbe..ja som nabrala ked som začala brať HA, potom som ju vysadila, schudla 10 kg automaticky - tobolo super, na svadbe som bola krásne štíhla 😀 a odvtedy tiež tých 7 nabrala....
@gmartina Matik, hlavne,ze sme spokojne a babatka sa vyvijaju ako treba 🙂 co tam po nejakych kilach.
Pred svadbou som pravidelne cvicila, potom som zo dna na den prestala a svoje urobila aj papucova kultura.
Super,ze cvicis na fitlopte, urcite aspon pre tvoj dobry pocit a ked sa ty dobre citis, je aj babatko spokojne 😉
Drzim ti palce, nech to trva. Ja si robim velke nadeje, ze vydrzim cvicit do juna, do konca kurzu.
Inak baby, moj MM ma asi fantomove tehotenstvo....nezapne gate, pali ho zaha a este k tomu si stazuje na bolesti krizov 😵
tak ja neviem, kto je u nas tehotny, asi obidvaja 🙂
@krhlicka presne tak! uplne súhlasím....tiež cvičím pre dobrý pocit a hlavne preto, aby som nepribrala viac ako je nutné, to by tiež nebolo dobré pre drobca...ja na rozdiel od teba taký optimista nie som, že by som vydržala do júna, s tým ani nepočítam, ak vydržím ešte mesiac budem šťastná 🙂 musím sa asi tiež poobzerať po nejakých kurzoch ...
tvoj manžel ma takéto príznaky? 🙂 jeminenku, to musí byť zábava 🙂 ten moj chudne a smeje sa mi, že ho čoskoro dobehnem...v dobrom samozrejme
@gabika84 Váv tak to ja som nechty nikdy pekné nemala,,,, ale brala by som to,,,take risknut s tou farbou? 😀
@jankaamartin ja som sa tiež farbila...niekedy okolo 10 týždna a no problem... 🙂
ja som na nete nasla take hodinove cvicenie pilates pre tehotne, no ale neviem, niektore cviky by som nezvladla asi ani ako netehotna 😀 co tam tie zeny stvaraju 😕 to skor radsej nejaku tu jogu vyskusat. surfovanie sa asi ako sport nerata, ze? 😝
tak kocky, prave som dovolala s lekarkou, tripple testy nam vysli vyborne, takze jeden maly kamienok zo srdca spadol 🙂 co vy? mate to uz za sebou?
@gmartina: tak to je skvele... uz sa len popytaj na ten morfologicky v 20.tyzdni, aby si videla vsetky organiky (ja som rovno objednala aj pritomnost mojho partnera :D) a mozno zistenie pohlavia...
a do toho toto krasne pocasie, co konecne mame u nas v BA... uz aby bolo teplucko, krasna jar, nic viac si clovek nemoze priat 🙂
@susanq to ver, že sa na to opýtam, idem na poradňu 21.3, takže to hneď vysondujem. Mal ísť so mnou aj manžel, ale v práci voľno nedostane (kvôli takým kravinám sa voľno nedáva - vidno, že robí medzi samými bezdetnými chlapmi), tak si aspoň nechám natočiť video, nech máme pamiatku na nášho drobca.
Počasie máme tiež nádherné, dúfam, že tá jar už prišla natrvalo a nie len na pár dní! Budúci týždeň sa chystám domov a tam je vždy lepšie počasie ako tu, takže sa nemôžem dočkať 🙂
@11jannka11 aj mna strasne prestrasne bolievaju krize, uz neviem kolkokrat co so sebou 🙄 ani postavit ani sadnut nic, musim ostat ako som 😀 a to nehovorim ked zodvihnem maleho, vsetky kosti pukaju 😀 😀
@gmartina @susanq ahojte baby, to je skvele, uz to mate za sebou 🙂
ja si este pockam na vysedky triple testu do pondelka, ale verim, ze je vsetko v poriadku.
Mate niektora problem s upchatym nosom? ja ho mam upchaty stale od zaciatku tehu.
Neskusala som ine kvapky okrem tych s morskou solou, ale tie prt pomahaju ☹
@kvixa no sak to aj ja v praci kable tag ma poraza xi xi ale hadam to bude ok
@11jannka11 jasan, bude 😀 ja musim v pondelok k dr. tak tiez bude vs. ok 😎 uz nech je 18 - som zvedavaaaaaaaaa.... 😀 😀 😀 si zacnem strihat meter 🙂
@kvixa preco 18 xi xi no ja idem v utorok na poradnu
baby boli ste niekto uz na 3D snimkach? v kolkom tyzdni sa to oplati aby som drobca videla pekne? a mam to powedat aj svojmu gynekologovi, ci sa to robi v nejakych centrach. 🙂
no ja mam poradnu az 18 😀 tak snad mi uz povie...

@baronka222 a koľko si pribrala? ja som ešte pred týždňom nemala bruško v posledných dňoch mi úplne vyskočilo, takže už je to na mne konečne vidieť 🙂 a zatiaľ som pribrala 2 kg