icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

danielka2ko
18. mar 2011

@sonika1901 jasne, popytam sa, tak o 2 alebo 3 tyzdne by sme chceli ist, dam vediet

kvixa
18. mar 2011

@11jannka11 😀 😀 😀 😀 uz som tam bachla tu foto... ja som mala zas 47 a pri porode 76? tusim tak nejak 😀
teraz ma caka to iste pri mojej vyske 160 respektive nížke 😀 masaker 🙂 boze ty este robis aj na 2 smeny..no ja som mala zubky beza kazu ale teraz mam 2 pokazene 🙄

gabika84
18. mar 2011

@krhlicka dakujeme, podobne prajeme iba dobre spravy 🙂 za chvilku sa tu rozbehne diskusia, kto caka dievcatko, kto chlapceka, sa tesiiim 🙂

gabika84
18. mar 2011

@danielka2ko byvam v TN (to mame tak hodku po dialnici do BA). kocik nemam vybrany na isto, zatial som rozhodnuta pre teutoniu, ale v BA by som si rada pozrela aj Hartany, Maxi Cosi Muru, mozno Mutsy. je to velkaa dilema. na tu teutoniu mi v obchode povedali, ze ked si chcem nakombinovat farby na kociku, dodacia doba vraj 3 mesiace 😲 tak aby sme to stihli 🙂

augustovky a vy ake kociky planujete??

vanilashot
18. mar 2011

ahojte baby....tak čo, ako sa cítite??? drobce už pekne kopkajú??? 🙂 ten môj hlavne takto večer... Ja idem na UTZ až 5.4 takže pohlavie sa dozviem až vtedy....Vnútorný hlas mi vraví, že to bude chlapček, ale tak v podstate je to jedno...manžel by zase chcel veľmi dievčatko....vraj je prítulnejšie 😀 Ako ináč??? už ste začali s nakupovaním? ja by som už aj hej, ale mám voči tomu ešte rešpekt...aby som to nezakríkla.... 😅

danielka2ko
18. mar 2011

@gabika84 kolegyna ma teutoniu a je spokojna, aj ked su dost drahe 😒

danielka2ko
18. mar 2011

@vanilashot ahoj, no ja este nenakupujem nic, cakam, kym budem vediet pohlavie, snad uz buduci utorok 🙂 no za to moja sestra uz toho nakupila hojne, ona bude aj krstna

vanilashot
18. mar 2011

@danielka2ko no tak to máš super...u mňa bude krsný bráško 🙂 ja to mám o to horšie, že ja pohlavie chcem vedieť, a môj muž nie....takže si neviem predstaviť, ako budem nakupovať...asi všetko neutrálne... 🙂

danielka2ko
18. mar 2011

@vanilashot no aj segra zatial kupuje neutralne, aj tie bezove alebo zlte vecicky su nadherne, nemusi byt vsetko modre alebo ruzove 🙂 a mena uz mate nejake vybrane? uz vidim, ze u nas to bude dilema

vanilashot
18. mar 2011

@danielka2ko mená.....no zhodli sme sa na tom, že musíme mať chlapca, lebo na dievčenskom mene sa nevieme zhodnúť 😀 pre chlapca sme vedeli hneď - Jakubko a dievča - ja chcem Tamarku a manžel Terezku alebo Lenku....tiež si myslím, že nemusí byť všetko ružové a modre....ja som napr.zaťažená na zelenú... budeš kupovať aj baldachýn??? neviem, čo mám robiť...na jednej strane je to veeelmi pekné, ale na druhej strane od väčšiny počúvam, že na to bude len sadať prach.... 😒 v každom prípade, mne sa to veľmi páči...

danielka2ko
18. mar 2011

no u nas bude problem pre chlapca, ja som chcela Misko, po mojom ocinovi, ale to manzel nechce ani pocut, tak uvidime 🙂 no baldachyn asi nie, je to pekne, ale podla mna zbytocne, ja pozeram uz len tie trojdielne sady - vankusik, paplon, a ten chranic co je po bokoch

gabika84
18. mar 2011

@vanilashot ja som uz zacala citit pohyby tento tyzden. uz som si vravela, ze stale nic moc a v tom dnes vecer taka kopacka do brucha tou 5 cm nozickou 😀
zatial nekupujem, kamoskam hovorim, nech mi zakazuju chodit v obchodoch do detskeho oddelenia 😅 ja si este musim pockat dalsi mesiac, aby som vedela v akych farbach budem nakupovat. prve na co sa ale chystam je taka ta komoda s prebalovacim pultikom hore 🙂 nemam totiz v izbe dost ulozneho priestoru ani sama pre seba uz. pultik sa da potom odmontovat a sluzi to dalej ako klasicka komoda. no a potom kocik objednat a postielku, ja sa priznam, ze v osiali prvorodicky baldachyn samozrejme bude 😉

gabika84
18. mar 2011

@danielka2ko viem, no ta cena je strasna. za cenu kocika si kupis jazdene auto 😕 a aky typ ma kolegyna? vedela by si mi to prosim zistit? vacsinou sa predavaju tieto tri: spirit (trojkolka), mistral a cosmo.
ja sa stale neviem rozhodnut ci ist do trojkolky ☹ radsej by som 4 kolesa...

sonika1901
19. mar 2011

@danielka2ko dakujem,velmi si ma potešila.

vanilashot
19. mar 2011

@gabika84 ja som dnes zistila, že môjmu drobcovi sa páči rock....púšťam som si cd-čko a ako som si tak pospevujem, tak malinké kopká 😀 takú komodu mám presne aj ja...manžel, keďže je stolár, tak mi takú urobil....kúpili sme len drevo,..takže nám komoda už stojí....švagriná sa ma minule pýtala, že kedy si od nej zoberiem vecičky po malej, také neutrálne, ale vravím si, že je ešte čas....taktiež postielku budeme mať od nich...takže o to to máme jednoduchšie 😝 kočík mám vybraný v obchode, chodím si ho obdivovať, tak dúfam, že mi ho nepredajú...ale vraj sa dá objednať, takže nie je problém...tiež sa musím priznať, že ten baldachýn zrejme bude aj u nás...veď treba spraviť drobcovi krásne ubytko 😀

11jannka11
19. mar 2011

@kvixa hej na 2 smeny a mne sa dako uvolnuju blomby a kazia lebo este grckam vraj aj koli tomu sa mi kazia ta zaludocna kyselina ich kazi ale inak sa da brusko rastie juj ako sa tesim uz nech je maj nastup na dovolenku jupi xi xi mam este dake nadrobene dni v konte tag si ich vsetky vyberem 😀 😀 😀

11jannka11
19. mar 2011

@abriela zatial nic a este mam z povodnej vahy 7 kil dolu ale babo rastie ma co potrebuje tag ma to netrapi je este vacsie o 2 tyzdne ako mi vychadza tag je fajn xi xi a tag ja som bola baculka a vobec to nevyzera akoby som bola tehu xi xi len akoby som schudla trosku drahy hovori ze brucho mam riadne ale mne sa nezda xi a vy ako tag doki vravi ze vobec nemusim pribrat vraj mozem mat len svoju vahu ked budem rodit co som dala dolu 7 tag ze akurat tie mozem mat naspet inak vraj nemusim pribrat

danielka2ko
19. mar 2011

@gabika84 no ona ma 4kolesovy, ale neviem, ktory presne, mne sa tiez viac pozdavaju 4 kolesa, podla mna je to stabilnejsie, aj co sa tyka vyzoru, tak sa mi to viac paci 🙂

katulienka25
19. mar 2011

Ahojte 🙂 My sme kocik uz kupili 3kombinacu nurse dakar 3. Ma tri koliska je stabilny az az a podla mna je lepsi ako 4kolesovy ebo sa otocis s nim na mieste bez toho aby si ho musela navazovat na zadne kolieska. A estre je aj lepsie uskladnitelny.A co sa tyka obsluhy je jednoducha a rychla. Kocikam sa s nim po celm byte uz len babika mi chyba 😀 😀 😀

kvixa
19. mar 2011

@11jannka11 este stale ti byva zle? 😒 😒 😒 chudatko 😒 😒 ja som toto nezazila- nastastie 😝 musi to byt hrozne , ked ta stale nadrapuje 🤐 uz by to mohlo prejst... 😉 a ako stahovanie?

vanilashot
19. mar 2011

@kvixa aj mňa stále nadrapuje, všade so sebou nosím vrecúška, keby niečo... 😀 minule som musela utekať z prednášky......strašné niečo...ale aspon viem, že je prcek ok 😅

kvixa
19. mar 2011

@vanilashot no otras dievcata 😝 kde studujes?

vanilashot
20. mar 2011

@kvixa študujem na SPU v Nitre....odbor bezpečnosť a kontrola potravín.... 🙂

kvixa
20. mar 2011

@vanilashot dobreee a bavi ta to? a popri tehu? ja som tak s prvym a statnicovala som presne v den porodu 😀 😀 😀

krhlicka
20. mar 2011

Ahojte maminky cakatelky, vacsina z nas uz citi poriadne kopance od drobcov 🙂
davaju o sebe vediet, nase najma vtedy, ked sa najem, alebo bezim.
Ale aj rano da o sebe vediet, ked sa prebudim.

@gabika84 niektore kociky maju vazne prehnane ceny.
My sme planovali pokukat s poskusat kociky v kamennych obchodoch a potom si objednat cez net z Rakuska alebo Nemecka. Maju nizsie ceny, co potesi.
Tak drzim palceky, nech najdete super kocik 🙂

vanilashot
20. mar 2011

@kvixa hmmm, baví - nebaví, už to nejak dotiahnem do konca. Už mi veľa nechýba...hlavne nech v piatok spravím skúšku....v januári som to nestihla, nakoľko som si ju musela kvôli chorobe preložiť... vtedy som ležala s 38,7 °C teplotou.....nikomu neprajem...hlavne takto v tehu....veľmi som sa vtedy bála o miminko 😒 našťastie je všetko ok, a tak nám už nič nebráni to v piatok zmáknuť... 😀 teda dúfam....

11jannka11
20. mar 2011

@kvixa no tag stahovanie vcelku fajn len ma chlap stale sere joj nervy mi zere co mi ma pomahat tag sa chova ako pako
😀 😀 no hadam sa spamata ved uvidim vsetko riesim sama fakt nemy uzas sa mu od m,atere nechce

kvixa
20. mar 2011

@11jannka11 no ved to tak byva u chlapov, najlepsie pri mame.. to uz vidim na tom mojom malom- ako cecek zavesený stale na mne.. 😒 ale tak co uz.. hadam to vyriesite nejako.. ho ignoruj 😀

sonika1901
20. mar 2011

@11jannka11 jaj z muža si nič nerob.oni uplne inač rozmyšlaju,ked sa budeš rozčulovať aj tak si nič nepomožeš,zoberie to jednym uchom dnu,druhym von,aspon moj to tak robi🙂))možem mu nejaku vec aj 10 razy povedať aj tak to nespravi.

11jannka11
20. mar 2011

@kvixa xi xi sak ja to aj chapem maminka mu skace kolo zadocka a ja taka hlupa nejsom xi 😀 😀